Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
nusarich
fetele, ma duc la tv, ca nu mai pot sta pe scaun..
va pup si va urez o seara si o noapte placute si racoroase...
ne auzim maine cred
daconst
Plec si eu fetele,o seara faina si pe maine. pupic.gif
uka
CITAT(daconst @ 04-08-2006, 09:42 PM) *

Plec si eu fetele,o seara faina si pe maine. pupic.gif

somnik usor, everybody, eu sunt pana la 8 dim aici...
va pup
Ella79
Haideti sa va spun ce am facut azi, dar sa nu radeti (prea tare) de mine.

M-am intors eu de la serviciu terminata de oboseala, dupa o saptamana infernala la munca. Grabita m-am bagat direct in cada sa fac dus si sa fug la sala. Dau drumul la apa, pun gel de dus pe mine, incep sa ma spal eficient si... nu stiam ce naiba ma incomodeaza, de ce nu pot sa ma spal ca lumea. Imi uitasem lenjeria pe mine!!!!!! blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Cand am plecat sa sala radeam ca proasta singura pe strada de se uita toata lumea la mine. lol.gif
Nessie
Uka, pot sa intreb ce crezi ca l-a facut sa spuna ca "s-a rupt ceva"? blush.gif E ok, daca nu vrei, te inteleg perfect, dar totusi nu pot sa nu ma gandesc ca daca abia acum ti-ai dat seama, poate este un lucru minor, dar faptul ca tu suferi il vezi de o importanta majora. hug.gif Vorbesc si eu aiurea... sad.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 03-08-2006, 10:48 PM) *

cheer.gif Mi-am gasit lotiune de la Johnson's cheer.gif cheer.gif Cred ca va terorizez deja cu lotiunea mea,dar asa ma bucur grin.gif grin.gif

Si ? Esti bronzata cum?

Gata, fug sa dorm ca maine iarasi ma trezesc la 7 sa plec la birou. doh.gif Si daca nu ma odihnesc cine stie, poate maine imi pun fularul la gat inainte sa fac baie.
uka
CITAT(Nessie @ 04-08-2006, 10:42 PM) *

Uka, pot sa intreb ce crezi ca l-a facut sa spuna ca "s-a rupt ceva"? blush.gif E ok, daca nu vrei, te inteleg perfect, dar totusi nu pot sa nu ma gandesc ca daca abia acum ti-ai dat seama, poate este un lucru minor, dar faptul ca tu suferi il vezi de o importanta majora. hug.gif Vorbesc si eu aiurea... sad.gif

s-a refreit ca nu mai exista aceleasi sentim intre noi.... k inainte ma iubea lamax si ma diviniza... dar acum.... nu mai e nimik.. dintr-o data, a zis k in concediu s-a intamplat...si d atunci tot a incercat sa-si dea seama c s-a intamplat si nu stie...nu ets eun lucru minor...
dany
Ella......fularul nu ar fii asa de grav...ai grija sa nu imbraci costumul de schi biggrin.gif biggrin.gif
Nusa......cursul incepe pe 4 septembrie ( prima mea zi de "hoinarit" singura prin Germania si examenul e pe 9 septembrie- dau examenul,primesc imediat rezultatul si...plec spre casa.
Uka
......sincer nu stiu ce sa spun dar......dupa ce ai scris tu in legatura cu "motivele " lui....poate e ( deja ???? ) plictiseala ??? Poate ...chiar mai vrea putin timp liber pentru el dar e prea las sa recunoasca.......nu stiu ce sa spun...Tu il cunoasti mai bine ...si ati mai trecut prin faze din astea.....Eu zic sa nu "cazi in genunchi" in fata lui !! Daca nu isi va reveni ( si asta pentru totdeauna )...nu e cel sortit tie !!!!!!!!!!!!!! Vorbesc din propria experienta ( nu dezvolt ca nu are rost ) .Ai grija de tine si FII TARE !!!!!!!!! Nu face greaseala sa il cauti tu !!! Fii indiferenta in cazul in care te suna ( chiar da e greu ),spune-i ca tit iti e indiferent ce vrea el.....etc.......si vei vedea daca intr-adevar te iubeste .E greu dar...merita !!!! Bafta multa !!!
romanitza
ma credeti ca am dat de voi din greseala?(,cautam un forum al asistentilor medicali.)...deci asa ,ati parasit si dieta.ro....(scuzati off-topicul)...

sint binevenita sau ....? cheer.gif - mad.gif de ce se tot muta lumea? ce nu merge dincolo?
himere2005
'neata, in legatura cu subiectul mincare, in primele zile cind ne-am cunoscut, sotul meu mi-a facut cam 4 feluri de ciuperci
1 zi-mincarica
2 zi-ciulama
3 zi-la cuptor cu brinza
4 zi- m-a lasat pe mine sa pun oul l-a maioneza, ca a facut ciupercute cu maioneza. bineinteles ca l-am scapat pe jos lol.gif sa ma vedeti dupa aia, intrasem in panica, parca eram Mr.Bean, trebuia sa string totul pina venea el de la WC. noroc ca el e din aia care sta ceva mai mult pe tron laugh.gif

m-a mirat afirmatia danei, in legatura cu sotul ei, adica ce au mai gasit parintii si lui? sau asta era la 14 ani? dry.gif

ieri i-am luat fetitei un ciocan gonflabil, cum adica vecina de jos sa aibe si ea nu? asa ca eu si dan am avut de lucru aseara. grin.gif cred ca de mult ne doream asta cuplu.gif biggrin.gif
daconst
Neatza,frumoaselor! cheer.gif
Noi se pare ca nu plecam nici azi...deci voi fi calare pe laptop toata ziua. grin.gif

Romanitza,esti binevenita...sper sa-ti placa la noi. give_rose.gif
Despre motive,o sa-ti scriu eventual pe privat si sigur ne vei intelege. hug.gif

Himere,la mine era faza la 14 ani,cind n-au fost de acord cu el ca cica nu era de familie buna blushing.gif
Pe urma le-a trecut cind au vazut ce-a fost in stare sa faca pentru mine...acum il iubesc mai mult ca pe mine biggrin.gif glumesc.

Ella,e semn ca esti obosita tare...deci cit mai ai pina la concediu? grin.gif

Dany,eu am inteles ca pleci saptamana asta...dar atunci imi predai stafeta cind ma intorc eu. biggrin.gif

Uka,fii barbata...cum se spune,desi e greu prin ce treci...dar daca te simti vinovata cu ceva,atunci merita sa sa incerci sa repari greseala.
himere2005
gata...azi sau miine ma duc sa-mi recuperez cardul...nu de alta, dar nu v-am aratat cu ce ne-am dat eu si sotul meu aseara in cap biggrin.gif (ciocanul biei baby.gif )

am incercat sa dau adunarea pentru miine la o padure. nu prea a mers...in sensul ca toata lumea vrea la suc sau bere, ca cica e prea scump la gratar mad.gif m-am cam enervat e cam 30 pulpa + 15 berea de caciula +15 transportul. 60.000 pentru o iesire nu mi se pare mult, dar asta e...trebuie sa ma multumesc si cu un suc...numai sa ne intilnim

voi ce planuri aveti?
Tulip
Neata,gagici! biggrin.gif
Dana,vremea urata a venit in Ro inaintea ta...daca mai amanati mult venitul in tara,poate si pleaca grin.gif
Himere,n-ai primit inapoi cardul?Ai promis niste poze!
Azi ma duc in vizita la un baby.gif nou-nascut,abia astept sa-l tin in brate.. blushing.gif

Himere,se pare ca am scris in acelasi timp grin.gif
daconst
Mai astept o zi Tulip,poate vine caldura...desi nu prea cred ca aici e tot asa inchisa vremea. sad.gif

Himere,numai la mancare-ti sta gindul biggrin.gif
Bei un suc si tine si de foame...asa ramai in puncte. biggrin.gif
Glumesc,dar e mai greu sa faci toata lumea sa-si doreasca ce vrei tu. smile.gif
Ella79
Neata, sunt si eu acici (a se citi la munca). Numar zilele pana la vacanta? aaaaaaaaa oare cate mi-au mai ramas???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Citesc din urma si revin pe micile ecrane.
Tulip
Crengu,ce faci,cum te simti?
himere2005
stiti de ce mi-e ciuda? ca nu am o masina...lasam in plata domnului pe toata lumea, bagam copilul in masina si mergeam undeva...nu vreau sa par nerecunoscatoare (faptul ca bia s-ar putea sa fie bine) m-a facut foarte fericita, insa citesc pe forum cum toata lumea pleaca pe undeva si eu, nici nu va mai zic, vara asta nu am fost nici macar peste dunare, la un gratar sau la o iarba verde, ceva. singurele gratare care le-am facut, au fost linga bloc sad.gif nu stiu ce sa zic...poate asa sunt eu...dar mi se pare inacceptabil sa nu iesi toata vara din casa. la iarna ce mai fac?
Ella79
Gata, am recuperat tot ce aveam de citit.
Uka, eu cred ca baiatul asta nu te merita pur si simplu! Stiu ca acum e greu si te doare sufletul, dar mai bine sa suferi acum si sa treci peste, ca esti tanara, decat sa stai langa un barbat care nu te respecta. Daca el doreste sa fie si cu alte femei… e alegerea lui. Tu esti mult prea frumoasa / desteapta / tanara / importanta ca sa fii doar una dintre ele. Ori cu tine si atat, ori cu cine vrea el, dar fara tine. Acum suferi si ti-e greu sa vezi lucrurile clar, dar gandeste-te bine: ai putea sa stai toata viata langa un barbat care te insala pentru ca el are nevoie de varietate??? Ai putea sa-l ierti??
Uka, esti tanara, capul sus!! Viata ta nu incepe si nu se termina cu baiatul asta! Stergeti lacrimile si ia-o de la capat! Nu privi despartirea asta ca pe un capat de tara. Priveste-o ca pe o oportunitate sa fii doar tu cu tine, sa ai grija de tine exclusive, sa fii independenta 100% si sa iti traiesti viata cum vrei tu. Plangi acum daca asta te descarca, vorbeste cu noi ca suntem aici si te imbratisam cald (chiar daca doar virtual) si treci la etapa a doua. Are balta peste, fii sigura!!
Ramona, cred ca marea majoritate dintre noi, fetele, am trecut prin ce treci tu. Ce e cel mai greu de inteles e ca parintii fac chestia asta ca sa ne protejeze. Dar ne protejeaza asa de tare ca ne sufoca. Nu-ti condamna parintii! Ei au muncit mult ca sa ajunga unde sunt, te iubesc pe tine ca pe ochii din cap si fac si ei ce stiu ca sa “fie bine”. Incearca sa rezolvi problema cu maturitate si diplomatie. Discuta cu ai tai, convingei ca baiatul are mult potential chiar daca acum nu are nu stiu ce studii si ce bani. Daca reusiti sa dovediti impreuna parintilor tai ca sunteti maturc si stiti ce vreti de la viata, sunt sigura ca nu vor mai avea nimic impotriva sa fiti impreuna. In definitiv, ei nu-ti vor raul!
Danette, bine ai venit!!! Sunt sigura ca impreuna cu noi o sa reusesti sa alungi afurisitele alea de kilograme!
Crengu, cum te mai simti??
Himere, e aiurea rau ce ti s-a intamplat tie? Eu am tot respectul pentru medici in general, pentru ca se pregatesc ca sa salveze vieti. Dar unii dintre ei sunt niste incompetenti.
Danyhoney, cum se mai simte Dirk? Bafta multa la curs!
Danutella, iar ti-a dat bb desteptarea cu noaptea in cap?
himere2005
danuta, inca n-a miscat bb? sau nu te-ai prins tu? ca si eu prima data ma intrebam daca nu cumva e un muschi abdominal care se zbate lol.gif
Gigelu
Tulip, Ella, multumesc, sunt pe drumul cel bun, chiar daca e lung.
va citesc,dar am decis sa scriu mai rar si mai putin detaliat despre mine pentru ca am inteles ca plictisesc; fiecare are problemele sale personale, nu e cazul sa astept si eu ceva.

o zi buna
Tulip
Crengu,nu plictisesti,cum adica asa ai inteles? wacko.gif
Gigelu
CITAT(Tulip @ 05-08-2006, 10:38 AM) *

Crengu,nu plictisesti,cum adica asa ai inteles? wacko.gif

stai linistita, Tulip, ca nu e nici o problema.
e greseala mea; cand ma simt bine alaturi de cineva uit sa ma mai opresc si nu ma gandesc ca poate persoana/persoanele n-au chef de viata/problemele/frustrarile mele blushing.gif
asa s-a intamplat si pe forum; nu e prima data cand o iau peste bot si tot nu m-am invatat doh.gif
nu-i nimic, ce nu te omoara, te intareste grin.gif
himere2005
cum sa plictisesti crengu? sa nu intri in depresie, te rog eu mult pupic.gif
eu cred ca ai avut si tu niste experiente...copilul pierdut, coma...te-as intreba eu mai multe...dar mi-e teama sa nu trezesc amintiri dureroase
Ella79
Crengu, chiar daca nu ne cunoastem decat virtual, eu cred sincer ca noi toate de pe forum chiar tinem una la alta, ca ne pasa una de alta, ca suntem prietene in felul nostru.
Fii convinsa ca toate suntem alaturi de tine, te imbratisam si iti tinem pumnii sa te faci bine cat mai repede.
hug.gif
daconst
Himere,eu am simtit ceva ciudat de vreo doua ori,dar cica nu acolo misca bb unde am simtit eu...in burtica,dar mai sus.Asteptam acum sa vad poate misca serios si unde trebuie. grin.gif

Gigel,nu plictisesti,dar mie mi-a fost jena sa intreb amanunte ca banuiesc ca-i dureros pentru tine.Si eu sunt sensibila la faze cu pierdere de bb-i.Eu am mai citit prin ce ai trecut si nu vroiam sa invart cutitul in rana.
Stii bine ca toata lumea poate vorbi despre orice are pe suflet,dar fiecare are o limita si stie pina unde are chef sa povesteasca sau nu. sad.gif
Gigelu
merci, fetelor, sunteti dragute.
eu raman insa la parerea mea cum ca mai bine imi pun putin lacat la gura; nu sunt suparata pe nimeni, n-ar trebui nici macar sa fiu dezamagita fiindca nu e vina nimanui decat a mea.

va pup mult-mult si va multumesc pentru cuvintele frumoase
michelle
Neata fetelor!
uka, poate te iubeste, dar nu mai e indragostit lulea... Indiferent de decizia luata, sa o cantaresti bine, noi suntem alaturi de tine hug.gif

ramona, ai mai discutat cu ai tai? Sau esti deja in concediu? grin.gif

romanita, aici ne-am mutat doar casuta ww ca sa putem discuta despre orice.

crengu, cum te mai simti?
himere2005
eu nu o cunosc pe crengu de prea mult timp, dar m-am "indragostit" de ea cind mi-a trimis prima data poza sa i-o micsorez

michelle, ce tot butonezi acolo, scrii cumva vreun roman lol.gif ?
Tulip
Fetelor,vor cate cafele beti intr-o zi?Eu ma limitam la o singura cana,dimineata(ditamai cana grin.gif ),dar de 2 zile observ ca nu prea imi ajunge...oare o fi de vina vremea?
himere2005
o cana? mi se pare enorm...bine..adevarul ca eu am avut probleme si cu rinichii...pai eu beau o cescuta dimineata si in mod exceptional o a doua spre dupa-amiaza
Ella79
M-am hotarat sa intru in concediu de pe 14 august!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Tot pe 21 plec din tara, dar macar imi rezerv si eu o saptamana in care sa am grija de mine, sa imi fac bagajul (care dealtfel e jumate facut, dar pote rearanjez hainele alea pe acolo). Poate ma si odihnesc nitel inainte, sa nu ma duc cu ochii cat cepele la mare.
Asa ca saptamana viitoare iarasi voi munci mult dar macar...... mai sunt doar 6 zile!!!! grin.gif grin.gif

CITAT(Tulip @ 05-08-2006, 10:52 AM) *

Fetelor,vor cate cafele beti intr-o zi?Eu ma limitam la o singura cana,dimineata(ditamai cana grin.gif ),dar de 2 zile observ ca nu prea imi ajunge...oare o fi de vina vremea?

Si eu tot o cana pe zi beau de obicei, dar cand sunt obosita tare beau si doua.
Tulip
yahoo.gif Ella,felicitari!deci mai ai un "pic"pana la concediu?? grin.gif grin.gif
Ella79
CITAT(Tulip @ 05-08-2006, 10:57 AM) *

yahoo.gif Ella,felicitari!deci mai ai un "pic"pana la concediu?? grin.gif grin.gif

Nici nu-ti poti imagina ce fericita sunt ca mi-a venit aceasta idee geniala!!!
Ia zi, te-ai bronzat?? Cum te impaci cu crema?
daconst
Eu am baut cafea cite o cana de baut apa pe zi,inainte de problemele cu stomacul...apoi am renuntat.Acum mai beau din cind in cind cite o cescuta,cind simt ca nu mai pot de somn si trebuie sa rezist.
In timpul sesiunii am baut si litrul de cafea la zi...deci eu zic ca nu-i mult,Tulip.
Si acum la sarcina pot bea pina la 4 cescute pe zi. smile.gif

Ella,bine ca te mai intrebam cite zile mai ai pina la concediu ca asa se fac tot mai putine. grin.gif
himere2005
fata doarme mai mult ca de obicei, am plimbat-o pe afara si acum doarme, daca as fi fata desteapta, m-as culca, dar cum nu sunt si mai am si mincarici stau si butonez. cum dan am auzi ca are inventar pina la 11 mad.gif sa vad cum ma invirtesc sa o mai pasez si altcuiva pe parcursul zilei biggrin.gif
Tulip
CITAT(Ella79 @ 05-08-2006, 10:59 AM) *

CITAT(Tulip @ 05-08-2006, 10:57 AM) *

Nici nu-ti poti imagina ce fericita sunt ca mi-a venit aceasta idee geniala!!!
Ia zi, te-ai bronzat?? Cum te impaci cu crema?

Ella,ieri m-am dat prima oara cu crema....ma tot controlez,dar nu se vede inca nimic....pe prospect scrie ca isi face efectul in 2-3 zile...la tine tot asa a fost?
ALICE
Fetele mi-am gasit pantofi...............m-am mai scapat de o grija.Nu-i asa ca-s faini?Normal ca doar eu i-am luat biggrin.gif
http://i74.photobucket.com/albums/i248/rot...ra/IMG_0708.jpg
michelle
CITAT(himere2005 @ 05-08-2006, 10:50 AM) *

michelle, ce tot butonezi acolo, scrii cumva vreun roman lol.gif ?

he he, nu, va citeam ca ramasesem in urma blum.gif
Deci, ce planuri ai azi, himere?

Ella, felicitari pentru decizie!! w00t.gif Inca putin grin.gif .. ai grija sa nu te duci in costumul de baie la serviciu blum.gif
Ella79
Voi ce planuri aveti azi?
Eu muncesc pana pe la 2 asa, iar al meu pana la 4, deci... cred ca o sa dorm dupa-amiaza si pe seara poate mergem la un film ca n-am mai fost de mult. Sau la Plaza ca au inceput reducerile la haine.

Maine mi-as dori foarte tare sa dam o fuga pana la mare, sa fac si eu o baie si putina plaja, dar ma tem ca la intoarcere drumul va fi groaznic de aglomerat, asa ca inca nu stiu....
himere2005
care crema o fi mai buna Jo....sau Dove sau Nivea? ca eu nu stiu cu cine votez, hic. ca eu tot alba sunt

alandana, de abia astept sa vad si la tine scrisul inclinat biggrin.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 05-08-2006, 11:04 AM) *

Fetele mi-am gasit pantofi...............m-am mai scapat de o grija.Nu-i asa ca-s faini?Normal ca doar eu i-am luat biggrin.gif
http://i74.photobucket.com/albums/i248/rot...ra/IMG_0708.jpg

Wouw!Minunati!Si ce picioare sexi! cheer.gif
Ella79
Michele mama, ce idee grozava mi-ai dat!!!! Daca de luni as veni eu la birou imbracata mai lejer asa, nu chiar in costum de baie, dar macar in slapi, pantaloni scurti si maieu cred ca deja m-as simti muuuuult mai bine. Adica m-as simti aproape in concediu si nu mi s-ar mai parea ca muncesc de-adevaratelea!!! cheer.gif

Tulip, eu m-am dat cateva seri la rand si dupa aia a inceput sa se vada. Crema asta nu te coloreaza ca autobronzantul, pe loc. Ci treptat si cate putin. Mie din cauza asta imi place, ca e discreta, nu te face sa arati ca un pui proaspat scos de la rotisor.

Alice, foarte foarte frumosi pantofii. Finuti si eleganti! Si ce tocuri ametitoare...... giggle.gif
ALICE
Da,Tulip.De fapt aia am vrut sa va arat.Ce picioare sexi am laugh.gif
himere2005
ma faceti sa rid fetelor, eu planuri am multe in capusorul asta mereu merg rotitele...insa merg degeaba...toate propunerile mele nu dau roade...toata lumea vrea sa stea acasa sa se relaxeze. miine am in plan recuperarea cardului si o iesire cu prietenii la un suc. sa vad ce fac azi.
michelle
Ella ce fain de voi ca ajungeti asa repede la mare, daca as sta in Bucuresti as merge in fiecare we grin.gif
De aici se fac 9h

Alice, sa-i porti cu placere!! Dar ai de gand sa stai pe asa tocuri toata ziua si toata noaptea? Cum o sa te descurci la petrecere? grin.gif
ALICE
Eu m-am cam nascut pe tocuri.Numai noaptea cand dorm nu port. rolleyes.gif Pai ma gandeam sa-mi iau si ceva mai comod.Ca nu cred ca o sa rezist toata ziua.
himere2005
chiar nu am mai vazut un model de pantofi asa interesant. sa-i porti cu placere
Ella79
CITAT(michelle @ 05-08-2006, 11:10 AM) *

Ella ce fain de voi ca ajungeti asa repede la mare, daca as sta in Bucuresti as merge in fiecare we grin.gif
De aici se fac 9h

Bine, teoretic se ajunge repede. Practic, mai ales duminica seara..... s-ar putea sa cam zacem prin ambuteiaje. Pe prietenul meu l-au speriat si idiotii astia cu stirile lor de la TV. Ca e aglomeratie mare, ca har, ca mar.

CITAT(himere2005 @ 05-08-2006, 11:06 AM) *

care crema o fi mai buna Jo....sau Dove sau Nivea? ca eu nu stiu cu cine votez, hic. ca eu tot alba sunt

alandana, de abia astept sa vad si la tine scrisul inclinat biggrin.gif

fi pe faza! Dorinta e pe punctul de a ti se implini. grin.gif grin.gif
Tulip
[quote name='michelle' date='05-08-2006, 11:10 AM' post='2716']
De aici se fac 9h

Ce sa zic eu din Medias?
michelle
CITAT(Ella79 @ 05-08-2006, 11:09 AM) *

Michele mama, ce idee grozava mi-ai dat!!!! Daca de luni as veni eu la birou imbracata mai lejer asa, nu chiar in costum de baie, dar macar in slapi, pantaloni scurti si maieu cred ca deja m-as simti muuuuult mai bine. Adica m-as simti aproape in concediu si nu mi s-ar mai parea ca muncesc de-adevaratelea!!! cheer.gif

Neaparat sa-ti iei si umbreluta de plaja, nu de alta da' tre sa te asortezi
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.