Neata fetele, m-am trezit si eu acu' cand unele sunteti satule de lucru

Ieri am adormit in timp ce ma uitam la Scary Movie 4, noroc ca eram acasa. Mie-mi plac comediile dar filmul asta chiar mi s-a parut o prostie, m-a plictisit. Parca vedeam Scary Movie 1, 2 si 3 in reluare dar cu alte personaje.
Eu cu lotiune nu m-am mai dat ca sunt in continuare bronzata. Nu va imaginati ca sunt neagra dar se vede bine ca mi-am schimbat culoarea. Chiar ieri m-a intrebat prietenul: tu ai fost cumva la solar? ca esti bronzata
Si eu am probleme cu mama, credeam ca numai eu am asa probleme. A mea tot timpul vrea sa ma controleze, daca nu fac cum vrea ea e jale. Si a mea aplica metoda incurajare prin descurajare, tin minte ca in clasa a 8-a cand aveam admiterea si capacitatea imi spunea: "Tu nu numai ca nu o sa iei capacitatea, dar nu o sa iei o nota destul de buna nici macar ca sa poti intra la ucenici". Cred ca nici daca eram cea mai proasta fata din lume nu mi-ar fi picat bine dar eu eram de fapt foarte silitoare. Drept urmare, am intrat prima in liceul meu. Povestea s-a repetat la bacalaureat. Toate astea cand eu de fapt eram silitoare, cuminte, nu lipseam de acasa, nu ii ieseam din cuvant, nu minteam.
Acum o sa ma duc la sala, apoi merg sa imi cumpar niste tricouri pentru sala. Am vazut niste magazine foarte frumoase de haine, ma duc si acolo

si la niste magazine cu chestii pentru interior: perdele, vaze, flori etc.
Dana, azi m-am trezit si am realizat ca in zapaceala mea eu nu ti-am urat drum bun

Bine ca n-ai plecat! Iti zic de acum "drum bun" ca sa fiu sigura ca nu ma iau cu altele si uit iar.
Crengu, eu nu inteleg la ce te referi? Din ce spui tu reiese ca cineva ar fi zis ca ne plictisesti. Eu nu am vazut pe nimeni sa zica asa ceva, din contra...toate suntem ingrijorate pentru tine si vrem sa stim ca ti-e bine. Si chiar daca cineva ar fi zis ceva (desi repet, eu nu-mi amintesc) nu te supara acum pe noi toate ca noi n-avem nici o vina pentru ce a spus cineva anume. Noi te asteptam pe aici cu vesti despre tine.
Alice, faini pantofii si da, sexy picioare

Esti asa de bronzata sau asa se vede de la ciorapi?
Uka si Ramo, sper ca sunteti mai bine. Nu stricati ochii aia frumosi cu lacrimi inutile.