Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
ramonavlas
Vaaaai, cata mancare pe aici la ora asta. Si numai bunatati.......... drool.gif
Himere, folosesc gomaj de la The Body Shop - tea tree oil - facial scrub. Mie asta imi place cel mai mult.

Sa va spun ceva. Am discutat azi cu Oficialul si eu i-am zis ca poate ar fi mai bine sa...ramanem prieteni.....apoi mi-a parut rau....
Inainte sa fiu cu el, am avut un prieten 3 ani jumatate. El e din Cluj. In tot timpul asta, el ma suna, imi spunea ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, ca nu vrea sa ma piarda......el stia de Oficial. Ma suna acum o ora.....si imi spune ca vine a mine. Cu un var de-al lui. Vine si vara-mea la mine, care a stat cu varul lui.........Complicat, nu?Cam intr-o ora trebuie sa apara.....Oare ce o sa fac...........il mai iubesc???????? Cand o sa imi dau seama????????
michelle
Tulip, se pun in tava bucatile de peste si legume taiate felii rondele sau date pe razatoare - mie imi plac mai mari: ceapa, morcov, rosii, ardei.
Tulip
Miha,acopar tava?Pun si ulei?Scuze,dar nu-s o mare bucatareasa... blushing.gif

Ramona,Oficialul s-a suparat?Oricum asteapta sa-ti vezi reactiile dupa ce apare fostul prieten....
De unde iti cumperi produse de la The Body Shop?Exista in Tg-Mures?
michelle
Ramo, inseamna ca la tine the night is still young.. Petrecere frumoasa wink1.gif

Tulip, cred ca merge si acoperit, si neacoperit. Ulei poti pune putin, restul completezi cu apa, sa stea pestele jumate in apa. Mai verifici si daca se evapora, mai pui, sa nu arzi bunatate de peste. Verifici cu furculita, eventual mai intorci carnea.

Ca tot veni vorba de peste - se pare ca am avansat si eu in rang tease.gif
Tulip
Hih,si eu! cheer.gif
uka
ella sa sti k si eu eram p afara cand a inceput furtuna, eram pe la piatza...si am cam inotat, in rest... fusta era fleasca si maieul nu prea k am avut umbrela care m-a mai pazit cat d cat...
am ajuns acasa exact cand s-a oprit ploaia... frumos nu...?
si abia apoi am fost in cora la shopping ul respectiv.. nu am mai apucat sa ma tund din cauza furtunei k nu am mai coborat din tramvai...
mi se pare mie sau voi vretzi sa-mi tine-ti companie in noaptea asta??
Tulip
Am plecat la Imagine
Noapte buna!
emu
CITAT(michelle @ 05-08-2006, 04:49 PM) *

CITAT(emu @ 05-08-2006, 08:58 PM) *

La un moment dat vine cu salata mea (doar atat) si cu oliviera goala hahahahaha...

sigur nu era ruda cu Ella? laugh.gif

lol.gif cine stie ce trasnai face maine la plaja.. abia astept sa aud

somn usor tulip
ramonavlas
CITAT(Tulip @ 05-08-2006, 11:57 PM) *

Miha,acopar tava?Pun si ulei?Scuze,dar nu-s o mare bucatareasa... blushing.gif

Ramona,Oficialul s-a suparat?Oricum asteapta sa-ti vezi reactiile dupa ce apare fostul prieten....
De unde iti cumperi produse de la The Body Shop?Exista in Tg-Mures?

Pai nu prea i-a convenit....... Dar ma gandesc ca pleca. Ne cunoastem noi de 2 ani, dar de pe 18 suntem impreuna si.....el poate pleca din moment in moment. Inca nu il iubesc, dar daca pleaca, o sa mor de dorul lui, si e totusi 1 an intreg..........
Nu exista in Mures produse The Body Shop. Imi iau de la Bucuresti.

CITAT(uka @ 06-08-2006, 12:09 AM) *

ella sa sti k si eu eram p afara cand a inceput furtuna, eram pe la piatza...si am cam inotat, in rest... fusta era fleasca si maieul nu prea k am avut umbrela care m-a mai pazit cat d cat...
am ajuns acasa exact cand s-a oprit ploaia... frumos nu...?
si abia apoi am fost in cora la shopping ul respectiv.. nu am mai apucat sa ma tund din cauza furtunei k nu am mai coborat din tramvai...
mi se pare mie sau voi vretzi sa-mi tine-ti companie in noaptea asta??

Hai ca eu itzi tin companie.........cred ca am emotii ca apare fostul pe la mine...........
Nu am vizitat tronul de ieri dimineatza. De cand am auzit ca vine...........l-am vizitat de 2 ori.........
ramonavlas
Nu mai e nimeni? Michelle, te vad online. Uka, ai treaba?
uka
eu sunt...
nu prea am prins ideea cu oficialul si fostul k am lipsit destul d mult d p forum...
dany
Buna !

Mama...ce e debandada asta pe aici la ora asta ????? N-aveti somn ? biggrin.gif

Noi am fost la gratar la fosta mea sefa( cu toate colegele de job si cu barbatii nostri)...am venit acum vreo 15 min.....A fost tare dragutz,am facut poze,ne-am prostit,etc.-...
Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris,scuze !

WE placut tuturor ( cat mai e din el) !!!
ramonavlas
CITAT(uka @ 06-08-2006, 01:20 AM) *

eu sunt...
nu prea am prins ideea cu oficialul si fostul k am lipsit destul d mult d p forum...

E o poveste mai lunga................
Fostul e acum la mine.... dry.gif
daconst
Na,ca m-ati trezit si pe mine cu mirosul de pizza blushing.gif
Nu e nici 5 dimineata si eu sunt treaza...va dati seama ce bb matinal am.Si mi-e o foame de nu stiu pe ce sa pun mana la ora asta. wacko.gif

Ella,distractie faina la mare si cit mai multe poze cu babuini...ca oi fi eu maritata,dar sa vad tot imi place...ai uitat cine a venit prima cu poza cu babuini? grin.gif

Tulip,sa vezi ce neagra vei fi,de nu te recunosti...si pari si slabaaa rau. biggrin.gif

Miha,pestele nu iese cam moale la cuptor cu legume?Eu am mancat la cineva si nu mi-a placut.Eu il fac mai uscat,doar pe pat de legume si fac sos olandez pe linga. blum.gif

Himere,abia astept sa te vad sportiva ca la energia ta,te faci profesoara de aerobic dupa o luna. biggrin.gif

Ramona,complicata viata ta...sa inteleg ca ai renuntat deja la "oficial"? rolleyes.gif
himere2005
de abia astept sa ma vad la sala si de luni la numarat ca nu se mai poate wacko.gif
fata mea parca se trezeste din ce in ce mai devreme, azi la 6 si un sfert

emu, simpatica tare poza avatarului. tu cum ti-ai cunoscut sotul si in ce domeniu iti cauti de lucru in USA?

uka, ella, am impresia ca apa era pina la calciie, dar v-ati chinuit un pic sa va "scufundati" in ea, doar o aparea vreun salvamar la orizont lol.gif
Ella79
Fetelor, voi asa devreme va treziti in mod normal??? ohmy.gif ohmy.gif
Eu acum m-am trezit ca trebuie sa plec. Imi si facusem planul ca va dau desteptarea pe aici si va anunt ca.... stiti voi...... mai sunt 14 zile.... grin.gif grin.gif grin.gif
Himere, de unde mama salvamari in Bucuresti?? biggrin.gif Si eu nu vreau salvamar, voi n-ati inteles. Mie imi trebuie babuin - beach-boy grin.gif Am si eu gusturile mele, nu?
Daconst, pentru tine voi aduce special o poza cu cel mai frumos specimen pe care il intalnesc pe acolo. Promit!
Ramona..... cum a iesit intalnirea? Hai ca mor de curiozitate!
Emu, ai incredere in mine ca eu m-as distra si in desert de una singura.

Gata fetelor, am plecat la plimbarica. Sa aveti o duminica frumoasa!
himere2005
ella, eu zic sa ne aduci papionul lui drept trofeu lol.gif
iti urez vreme buna, nu de alta, dar la noi cerul e negru
Ella79
CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 07:35 AM) *

ella, eu zic sa ne aduci papionul lui drept trofeu lol.gif
iti urez vreme buna, nu de alta, dar la noi cerul e negru

Asta se poate rezolva. Bine ca nu vrei elasticul de la chiloti sau altceva drept trofeu!
himere2005
noi nu avem incotro ella in privinta orei de trezire
antonia, baietelul tau la cit se trezeste ? dimineata nu te vad pe aici?
tulip e si ea o norocoasa
parca vad ca si baietelul danei va fi matinal ca bia, ca isi cam pastreaza ritmul care il avea in burtica fata mea

uka, daca esti multumita de produse, da-ne de stire si ma intreb cit sunt cheltuielile postale
emu
ha, sunteti de coma, voi chiar n-aveti somn maica... va zic buna dimineata, desi eu acum ma duc la culcare )).gif

avatarul e in ton cu porecla (sau usernameul de aici biggrin.gif )

himere, noi suntem mai speciali, cel putin eu am avut noroc ca lucrez cu sotul meu in aceeasi firma (a noastra, parte contractanta, cat si contractata)... eu sunt cu partea financiara si contact direct cu contractorii, sotul cu programarea/codarea/creativitatea etc. Asta asa pe scurt... nu vreau sa sune pompos ca nu e smile.gif De va fi nevoie sa-mi caut ceva de lucru cred c-o sa incep cu munca la vreun fast-food, desi ma gandesc serios (de mai demulta vreme) sa fac un curs aici de contabilitate sa pricep si eu mai mult decat nivelul la care sunt acum.. si poate invat si ceva spaniola, ca asa cum ti-am zis nu strica, si un post de traducator e bine platit, din punctul meu de vedere(bine asta inseamna sa-mi perfectionez engleza -- adica termeni de specialitate, la care sunt in pom momentan biggrin.gif) Am terminat la ase, conta si info de gestiune )).gif dar dupa n-am lucrat pe profil decat un an.

In alta ordine de idei, azi am avut chef de vizitat locuri si am nimerit la Lake Lure, unde s-a filmat Dirty Dancing (primul) biggrin.gif din ce-mi-aduc aminte am chiulit toate fetele de la ora de fizica intr-a opta, sa vedem filmul... n-am inteles nici acum de ce ne era interzis sa-l vedem atunci.. in fine...

hai ca nu mai aberez, ma duc sa ma culc

va pup
himere2005
ramy, cu ce te mai lauzy? biggrin.gif
in sfirsit bia a zis si tata cheer.gif
ella, inca nu ati plecat? si la voi e vremea urita? e deja 8.00
emu
CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 01:04 AM) *

ramy, cu ce te mai lauzy? biggrin.gif
in sfirsit bia a zis si tata cheer.gif
ella, inca nu ati plecat? si la voi e vremea urita? e deja 8.00

ohoho e si dan fericit acum, nu numia tu biggrin.gif felicitari cheer.gif
himere2005
pai si eu totc si info gestiune am terminat, bine, in galati, in schimb in facultatate nu am invatat nici un program de gestiune lol.gif
himere2005
uka , tu pina la ce ora lucrezi azi?
daconst
Na ca m-am trezit a doua oara... grin.gif
Am adormit iar ca era pustiu pe aici si acum sunt fresh...la noi ploua iar cu galeata.Pina deseara sper sa se opreasca sa putem si noi pleca...desi azi e sigur ca plecam.

Himere,felicitari la Bia...deja e fata mare! biggrin.gif

Himere,am citit ca daca bb e mai linistit in burtica,asa e si dupa...la tine cum a fost Bia?Ca eu ma consolez ca daca nu misca inca,o fi mai lenes dar si mai linistit,ca ta-su...ca daca o fi ca mine,mi-e groaza. grin.gif
himere2005
la mine a fost destul de zbuciumata si in burta, ca ma pufnea si risul de una singura pe strada in ultimele luni cind o simteam cum imi da suturi sau cum se plimba dintr-o parte in alta.

eu ma duc sa ma odihnesc cit am timp, see u later aligator hug.gif
dannette
Uau, am avut ce citi nu gluma!!!!

Nu stiu ce am weekendul asta ca numai prostii mananc. Trebuie neaparat sa pun piciorul in prag dupa ce vin de la mare.

Am fost si eu ieri la cumparaturi in 2 ture (o data inainte de vijelie si a doua oara dupa biggrin.gif ).
Pe mine sezonul reducerilor ma duce in eroare...nush la ce sa ma opresc, ce sa imi cumpar ca sa nu cheltui chiar tot salarul si sfarsesc de obicei in a ma intoarce cu mana goala wacko.gif
Ieri totusi am reusit sa ma hotarasc asupra unei perechi de pantaloni 1/2 din in si un costum de baie.

Azi nush ce am ca m-a apucat harnicia. Stiu ca e Duminica dar nu am stare deloc. M-am apucat sa spal niste covorase si sa fac ordine prin balcon.
Mai spre dupaamiaza as mai trage o tura de magazine ca mi s-a deschis apetitul cool.gif
dannette
Hei, dar unde ati disparut?

Sa inteleg ca mamicile recupereaza somnul de asnoapte acu?
De cand va citesc parca mi-ati facut si mie pofta de un baby.gif grin.gif
Dar inca nu e momentul. Pana atunci va urmaresc pe voi si iau notite blum.gif

Fetele care ati mai fost la mare la noi in ultima perioada aveti idee care mai sunt preturile la cazare la particulari? In Costinesti in special...
himere2005
salutare, m-am trezit, nu am stare, duracel scrie pe mine laugh.gif
cum fata am pasat-o mamei citeva ore ca deja simteam nevoia de o pauza, nu prea stiu eu ce treaba sa fac ca e Duminica. de abia astept diseara intilnirea cu prietenii, nu i-am mai vazut de un car de ani. in rest, afara e intunecat, nu pot sa-mi dau seama cum o sa se bronzeze ella blink.gif in orice caz, macar se plimba cu masina vreo 7 ore, daca nu si mai mult grin.gif , poate mai vede vreun nudist ceva lol.gif
himere2005
may, nu ne mai zici nimic? mai traiesti? a mai ramas ceva din tortul ala delicios?
dannette
Chiar May, mai povesteste-ne cate o boacana de-a ta tease.gif
michelle
Neata va zic si eu!
Nu, nu m-am trezit chiar acu.. ci acu 2 ore laugh.gif
Tulip, am pestele la cuptor, sper sa iasa bine.. deja salivez. Nu am pus asa multa apa ca nu vreau sa se inece, o sa stau cu ochii pe el blum.gif

danette, sa stapanesti sanatoasa hainutele.. cat ai dat pe papucei si pe costum?
Am vazut si eu cateva frumoase, dar de-acu nu mai are rost sa imi iau biggrin.gif

himere, ia treci si fa niste fandari si niste abdominale daca tot ai asa multa energie tease.gif
Cat despre bronzatul prin nori, eu sunt patita.. atunci se prinde cel mai tare soarele. Eu ma fac rosie ca racul undiferent daca sunt nori au ba.

May, ce mai faci papa bun?

Dupa amiaza placuta tuturor!
himere2005
uite ca la asta nu m-am gindit miha lol.gif deocamdata ma pastrez pentru intilnirea cu prietenii, ca daca sunt prea obosita nu am chef nici de poante nici de nimic. si apoi, cine ii mai tachineaza grin.gif ?
himere2005
antonia, nu ne mai povestesti nimic?
miha, pe Lola a invitat-o cineva? ca-i parea tare rau ca am plecat. eu una nu mi-am permis. tu esti sefa. salut.gif
dannette
Miha, am dat 300 pe pantaloni si 200 pe costum. Erau la 50% reducere.
himere2005
eu tot nu inteleg de ce nu apar online. parca as fi invizibila, cred ca apar ca vizitator. poate trece SEFUL cel mare pe aici sa-mi explice.
LionKing
CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 02:34 PM) *
eu tot nu inteleg de ce nu apar online. parca as fi invizibila, cred ca apar ca vizitator. poate trece SEFUL cel mare pe aici sa-mi explice.
Uite am venit la apel! smile.gif
Daca nu te vezi online, dar totusi esti logata cu userul tau, iesi din cont si cand te autentifici din nou, in partea dreapta ai o casuta "Autentificare invizibila" care trebuie sa fie debifata.
michelle
Tulip, pestele a iesit de m-am lins pe degete.. iumm.. o sa fac mai des blum.gif
himere2005
multumesc Lion. cine a creat forumul asta si ce avantaje sunt pentru cel care-l creaza? sunt doar curioasa, daca vrei sa pastrezi secretul, e ok. ma gindesc ca e multa munca, iar aici nu este un site unde iti poti face publicitate & stuff, ca administrator sunt si o gramada de alte responsabilitati....

mie imi vine sa turbez, dan a dormit toata ziua. acum ca si bia e plecata, parca e pustie casa. nu prea imi convenea mie ca ma ca teroriza citeodata, dar tot cu ea e mai bine. mi-am facut si o cafea, ma bag in cadita si apoi ma "fac frumoasa" laugh.gif pentru intilnirea de la ora 18.
dannette
Himere, profita de momentul de respiro cat poti pt a-ti face toate mofturile.
Prietenii tai stiu de schimbarea de look ce ti-ai propus-o?
Poate ii surprinzi giggle.gif
michelle
Iata si sacoul meu
Imagine
dannette
Am facut si eu poze la noile acizitii.
Inca ma chinui sa le pun aici. Imi apar prea mari mad.gif
antonia05
CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 02:27 PM) *

antonia, nu ne mai povestesti nimic?
miha, pe Lola a invitat-o cineva? ca-i parea tare rau ca am plecat. eu una nu mi-am permis. tu esti sefa. salut.gif

Salutare!Iata si eu pe aici!Mi am schimbat avatarul sa pun foto proaspata de azi.Nu mai am nimic de povestit.Azi ma duc la o prietena de a mea ca pleaca si ea acasa( a venit in concediu la parinti----locuieste in Canada).Am mancat o supa de rosii si a fost foarte buna.In rest nu am chef de nimic .Tocmai imi spunea sotul ca si face clatite.Sa i fie rusine ca imprastie miros de scortisoara pe internet.Si mie sa mi fie rusine ca va ispitesc!!! give_rose.gif

Pupici tuturor!Ma pregatesc de plecare.Noroc ca sta cu mine n bloc, deci e aproape, ca mi era lene sa ma deplasez prea departe.
Pupici si o zi buna in continuare!!! floare.gif
dannette
Si pe mine ma batea gandul adineauri sa imi fac niste clatite blushing.gif
Dar pe caldura asta nu prea imi vine sa deschid aragazul...
honey79
Danette... am intrat doar sa te-ntreb... pisicuta din poza de la avatar... e a ta??? E o scumpica si seamana extraordinar de mult cu Scherry a mea. blum.gif
dannette
Nu e a mea din pacate.
E a fostilor colegi de apartament.
O cheama Tzuky si mi-e super dor de ea (mai mult in camera la noi statea decat la stapanii ei).
honey79
Ohh...ok. Mersi pentru raspuns. In prima clipa cand am zarit poza... am crezut ca.... a mea Scherry a avut vreo sedinta foto si eu nu stiu... he he.. glumesc. Mersi inca o data.
dannette
Pentru putin, Honey hug.gif
dany
Buna !

Am pus poze de la gratarul de ieri...........Daca va intereseaza le puteti vedea aici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/honey11366/a...11366/my_photos

O duminica frumoasa !
dannette
Dany ce pofta mi-ai facut de gratar... w00t.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.