Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
michelle
Dany, arati excelent!!
antonia, dupa amiaza placuta!
Honey, bine ai venit pe la noi!
Ramy
CITAT(michelle @ 06-08-2006, 04:23 PM) *

Iata si sacoul meu
Imagine

Super sacoul, dar....unde e zambetul tau minunat??? dry.gif wink1.gif M-am obisnuit sa te vad cu gurita pana la urechi blushing.gif si...era molipsitor.
daconst
Am intrat sa va mai pupicesc o data si sa va spun ca plec.
O sa intru din Ro,ca sigur nu rezist fara voi!
Paaaaaaa! pupic.gif
dannette
Drum bun, Dana!
Sa va distrati si sa intri sa ne povestesti si noua hug.gif
michelle
Drum bun si concediu placut, Dana! pupic.gif
Ramy, nu sunt in apele mele azi. Cine stie unde sunt.. ca nu le gasesc?
emu
frumos sacou miha... ce talie de viespe ai wink1.gif

drum bun dana, sa ai parte de vreme frumoasa in ro

)).gif ce-mi place cum se schimba logo-ul din partea de sus, stanga a paginii, abia acum am observat. Marfa smile.gif

May, cum iti mai merge cu lasatul de fumat?
Ramo
Buna gagici! Iar nu se vede ca e WE. Dar ma bucur..........
Daconst, nu am renuntzat la Oficial. Dar astept sa vad ce se hotaraste. Normal ca nu ii convine problema cu tati, si vrem sa ne gandim bine ce facem. Am luat o pauza. De ieri pana maine.......... Drum bun si distractie placuta...
Ella, intalnirea cu fostul......................Ne-am simtit bine si.....daca hotaram cu Oficialul ca nu va merge relatia din cauza "sefului" , a se citi tati, joi cred ca merg la mare cu fostul, care probabil ca la intoarcere va fi actualul.
Himere, tare fericiti trebuie sa fiti ca Bia va zice mami si tati. Cred ca e o senzatie minunata............ Abia astept si eu....
Dannette, mai incet cu harnicia astezi ca este nu numai duminica ci si Sarbatoare.........
Michelle, super sacoul si iti vine f bine............

Eu nu am dormit deloc azi noapte si sunt cam obosita. Cred ca imediat merg sa fac un dush, si apoi in patutz...
dannette
Ups......... blushing.gif
Ce sarbatoare e?

Later edit: doh.gif Acu am vazut ca e schimbarea la fata sad.gif
Sper sa imi ierte Doamne Doamne pacatu'
Ramo
Nu mai e nimeni????? Toata lumea e iesita?
nusarich
hey, bine v-am gasit!
honey, bun venit!
danyhoney, super pozele, se vede ca v-ati distrat... iar tu esti o dulcica, ca de obicei. si slaba.
miha, foarte dragut sacoul, sa-l porti sanatoasa! ceva de genul asta mi-as lua si eu, dar doar sacou, cel mult cu pantaloni, fara fusta...
michelle
Multumesc fetelor! Nusa, si eu tot numai sacou am luat (fara pantaloni sau fusta)
Ramona, bafta in alegerea deciziei.. Suntem alaturi de tine.
Sambata viitoare e ziua bunicii mele si vreau sa ii fac un tort. May, nu imi dai si reteta ta?
nusarich
anul trecut de ziua mea am facut pentru colegii de serviciu un tort foarte bun, de mere si zahar ars (atunci nu eram la WW). anul asta, epntru ca ne-am strans 3 colegi, l-am lasat pe unul din baieti sa o roage pe sotia lui sa ne faca un tort de ciocolata, buuuuuun raaaaaaaaaaau.

a, am vazut si eu acum ca a fost sarbatoare, n-am stiut si mi-am modificat o crapatura la o fusta, era pe picior si nu pot sa suport crapaturile pe picior. asa ca am facut crapatura in spate.
Nessie
CITAT(emu @ 06-08-2006, 06:44 PM) *
frumos sacou miha... ce talie de viespe ai wink1.gif

drum bun dana, sa ai parte de vreme frumoasa in ro

)).gif ce-mi place cum se schimba logo-ul din partea de sus, stanga a paginii, abia acum am observat. Marfa smile.gif

May, cum iti mai merge cu lasatul de fumat?
Emu, uite >>aici mai multe detalii despre logo! wink1.gif
Ella79
Buna seara!
Radeti voi radeti, dar sa stiti ca am fost nevoita sa stau mai mult sub umbrela de cat de puternic era soarele. Tot drumul a plouat si a fost urat, dar la mare nu era nici un norisor. M-am balacit, am stat la soare, am dormit nitel pe plaja ca aurolacii si... back home.
Drumul nu e nici pe departe asa de aglomerat cum zic astia la televizor. Bat campii, pe cuvantul meu!! Noi am venit cu 80/h pana la Cernavoda si dupa aia pe autostrada... fiecare cat il tine masina. Am facut 2 ore jumate tot drumul.
Din pacate nu am vazut nici un babuin. Plaja pe care am fost (Azur, intre Eforie Nord si Eforie Sud) era plina de niste tatai si mamai de zici ca ii adusese cu camionul de la geriatrie. Dar a fost frumos ca fara ispite mi-am mai odihnit si eu privirea intr-o revista. grin.gif
M-am cam ars pe gambe si arat ca naiba din cauza asta dar.... asta e.
Acum ma duc sa-mi calc niste hainute pentru maine ca altfel ma duc la serviciu in pijama.

Miha, superb sacoul. Eu mor dupa sacourile negru cu putin alb. Mi se par super elegante.
Danyhoney, v-ati distrat ceva! Super! Si tu arati minunat.
Ramona... decizia e a ta. Oricum ar fi, sa dea Domnul sa fie decizia corecta si sa-ti fie tie bine!
Himere, ce fata mare ai! suuuper!!
Honey, bun venit! smile.gif
dannette
Ella m-ai mai linistit cu marea. Eu plec maine seara si chiar am emotii cu vremea ca astia tot anunta ploi si frig.

Eu tocmai m-am intors de la plimbare si de la...nu va zic ca iar sare Miha cu nuiaua rolleyes.gif
Weekendul asta m-am plimbat cat pentru toata vara. Off Iasi-ul asta e numai dealuri....
Gigelu
buna seara!

danyhoney, superbe pozele; ma repet, esti o frumusete din puctul meu de vedere. si ma bucur sa te vad atat de radioasa si zambitoare pupic.gif

daconst, drum bun si neaglomerat!

michelle, te prinde ff bine sacoul; sa il porti sanatoasa. imi place ff mult si cum iti sta cu ochelari wink1.gif

himere, felicitari pentru sotul tau si la mai mare! (salar, bineinteles)

may, iti multumesc pt cuvintele frumoase! si eu am salivat vazand poza tortului tau blushing.gif

de maine reincep numaratul.....ce-or fi, nu stiu, puncte, calorii, whatever. m-am ingrasat enorm, cred ca bat cel putin 63kg blushing.gif ....si fusesem la 59,1 in Iulie doh.gif
de maine reiau si serviciul ca am terminat concediul medical blink.gif
Gigelu
m-am cantarit blushing.gif nu schimb ticker-ul pana la cantarirea de maine dimineata.....a aratat 63.0 sorry.gif ohmy.gif

si fiindca eu o lasasem moarta cu aerobicul, Maia a gasit o alta intrebuintare gentii mele de mers la sala blushing.gif biggrin.gif doarme in ea

Imagine
uka
CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 08:43 AM) *

uka , tu pina la ce ora lucrezi azi?

eu am progr d ela 08.00-20.00 sau \20.00-08.00
himere2005
m-am intors si eu de la o b... biggrin.gif (sa nu se prinda miha) cu prietenii, tare ne-am distrat, ce imi place de ei ca sunt mistocari cu toti, nu poti sa nu plingi de ris.
miha, arati superb, imi pare rau daca ai necazuri
danyhoney, ce bine iti sta fericita, cu gura pina la urechi, sotul tau arata tare sexy asa, mai slabut...ai grija sa nu ti-l fure nemtoaicele biggrin.gif
ella, bine ca ai prins vreme buna.e pacat ca n-ai pescuit nici un babuin, dar nu-i timpul pierdut...turcia te asteapta peste...(spune tu) biggrin.gif zile

o noapte linistita va urez, fara vise erotice lol.gif
May
Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine mad.gif mad.gif mad.gif . Pe scurt, azi m-a facut proasta si inculta, mai pe ocolite dar tot pe acolo s-a invartit. Ca vezi Doamne l-am intrebat daca stie unde e masina de calcat ,caci nu mai era la locul ei, si a inceput sa rada ca un bou si sa imi spuna sa mai iau dictionarul in mana in loc sa stau pe pc toata ziua si sa vad ca se zice fier de calcat sau calcator. Am ramas tampita... asa imi venea sa ii fac o figura de karate si sa ii lipesc creierii pe perete mad.gif .

Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? mad.gif Doamne tare sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand si mama o sa zica la fel... sa dea Sfantul sa comenteze ceva la ea ca il ia tata la 3 pazea ca e un om dintr-o bucata... eram si eu candva asa... nu acceptam nici o umilire, mai ales cand aveam dreptate...dar acum am fost obligata sa imi tin gura.. sau sunt prea educata sa ma cert cu oamenii in varsta...

Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0

Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba blink.gif ( cumnata-mea e genul care se arde f repede si are interdictie la soare... dar again... ce stie socra-miu..). Acum o face pe ea de cacao... zici ca e prost la cap dry.gif .. gata tac, dar m-am descarcat aici caci nu am unde .. pe iubi deja l-am stresat cu vaicarelile sorry.gif e si el satul ca si mine sa ii tot spuna ca e un nesimtit...

emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat biggrin.gif

miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze sorry.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 06-08-2006, 11:02 PM) *

Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine mad.gif mad.gif mad.gif . Pe scurt, azi m-a facut proasta si inculta, mai pe ocolite dar tot pe acolo s-a invartit. Ca vezi Doamne l-am intrebat daca stie unde e masina de calcat ,caci nu mai era la locul ei, si a inceput sa rada ca un bou si sa imi spuna sa mai iau dictionarul in mana in loc sa stau pe pc toata ziua si sa vad ca se zice fier de calcat sau calcator. Am ramas tampita... asa imi venea sa ii fac o figura de karate si sa ii lipesc creierii pe perete mad.gif .

Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? mad.gif Doamne tare sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand si mama o sa zica la fel... sa dea Sfantul sa comenteze ceva la ea ca il ia tata la 3 pazea ca e un om dintr-o bucata... eram si eu candva asa... nu acceptam nici o umilire, mai ales cand aveam dreptate...dar acum am fost obligata sa imi tin gura.. sau sunt prea educata sa ma cert cu oamenii in varsta...

Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0

Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba blink.gif ( cumnata-mea e genul care se arde f repede si are interdictie la soare... dar again... ce stie socra-miu..). Acum o face pe ea de cacao... zici ca e prost la cap dry.gif .. gata tac, dar m-am descarcat aici caci nu am unde .. pe iubi deja l-am stresat cu vaicarelile sorry.gif e si el satul ca si mine sa ii tot spuna ca e un nesimtit...

emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat biggrin.gif

miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze sorry.gif

si eu tot masina d calcat ii spun.. si majorit p care ii cunosc...la fel... calcator mi s epare k suna super naspa...iar fier d calcat... hmmm.. sunt obisnuita cu maisna d calcat... lasa sa fie el destept...
Nessie
May, bine ca te-ai descarcat scumpa! hug.gif Noi suntem aici alaturi de tine! O minunatie pozele alea!
pupic.gif Noapte buna si ai grija de sufletelul tau!
Gigelu
may, nu pune la suflet, lasa-l in pace de idiot pupic.gif
emu
May, socrul tau cred ca are prea mult timp la dispozitie si se plictiseste saracutul )).gif daca pe el il intereseaza mai mult ce-i in gradina altuia, decat ce-i la el. Asta, si nu in ultimul rand, tu n-ar trebui sa dai explicatii nimanui, mai ales cuiva care se pare nu stie sau nu vrea smile.gif sa castige respectul oamenilor.

M-am uitat la poze, ai niste ochi superbi May... Dany tu.. cum ziceam si inainte, jos palaria. Crengu: eu nu pot sa vad poza cu Maya in marime mai mare sad.gif

Mi-am luat cantar(e).. unul si pt bucatarie sa fiu eu sigura de cat mananc si de maine pun ticker wink1.gif

oooo Ella sad.gif asa cumintica ai fost? biggrin.gif
Gigelu
emu, incerc sa o maresc, sa vad daca ma tine huh.gif

sper ca am reusit:

Imagine
luchi
May, ia da-l putin cu nasul de monitor pe al tau socru, sa vada si el ce inseamna calcator
http://dexonline.ro/search.php?cuv=calcator&source= devil.gif

Nu fi trista, nu merita give_rose.gif
dany
Buna dimineata !

Ma bucur ca v-au placut pozele biggrin.gif .Intr-adevar ne-am distrat de minune !!!

Dana
...drum bun ,fara peripetii si sa ajungeti cu bine in Ro.
Ramo...sa fii fericita indiferent de ce vei decide.
Honey...ma bucur ca ai scris .Pup !
Miha...super fain sacoul dar....nu te recunosc asa serioasa.
Ella...ce bafta ai avut cu vremea !!!! Macar te-ai relaxat putin.Babuini gasesti cu remorca in Turcia biggrin.gif biggrin.gif
Dannette...distractie placuta la mare ( parca in seara asta pleci,nu ? ).
Himere...felicitari pentru sot !!!! Eu nu prea vad ca a slabit Dirk,dar cantarul zice asa...Oricum se simte mai bine si de azi a inceput iar sa mearga la job.Asteptam urmatoarele controale medicale.
Crengu....ma bucur ca esti ceva mai bine .Bravo pentru cantar si sa ai o saptamana linistita la job !
Emu...sa folosesti sanatoasa cantarele....eu nu vad de ce vrei sa mai slabesti dar..fiecare le stie pe ale ei .

Va doresc o saptamana plina de voie buna si fara stres.

Eu fug iar la job.
himere2005
may, foarte mult te avantajeaza fusta neagra, parca ai mai fi slabit cu inca 10 kg. sa dea domnul sa-ti gasesti mai repede de lucru sa poti sa-i dai peste nas socrului
s-a trezit si Bia azi mai tirziu, nu stiu cum s-a intimplat minunea, cred ca e intunecat afara si ploua.
ALICE
Neata!!!!Fetelor cum punctez o lingura de salata de vinete?Ca nu stiu cat ulei am folosit la ea.
himere2005
eu azi ma apuc serios de slabit, imi pun si ticker, o astept cu nerabdare pe alandana sa posteze meniul ei. deocamdata o sa maninc o salata cu niste brinza rasa pe care o s-o punctez cu 2p

eu zic 1p sau 1,5p
nusarich
neata neuroni!
am aparut si eu pe fir... bine de vreo jumatate de ora, dar pana mi-am deschiz pc-ul, pana am facut un pic de ordine pe birou...
ella, bravo ca te-ai bronzat. chestia cu drumul aglomerat nu stiu ce sa zic, colega mea a fost la mare saptamana trecuta si au facut 5 ore din constanta pana in bucuresti. ai avut bafta!
may, poate e cazul sa-i servesti si tu aceeasi replica socrului tau cand vezi ca incepe sa vorbeasca "din dictionar". si eu stiam ca "calcator" e meseriasul care calca...
crengu, cum te mai simti? maia e o scumpa si jumatate si are niste ochisori....

CITAT(ALICE @ 07-08-2006, 08:21 AM) *

Neata!!!!Fetelor cum punctez o lingura de salata de vinete?Ca nu stiu cat ulei am folosit la ea.

alice, eu zic ca maxim 0.5p. parerea mea. poate intra miha sa-ti zica ea, ca stie mai bine decat mine blushing.gif
luchi
Alice, si eu punctez salata de vinete ca Himere cu 1 punct, cat pun pe o felie de paine (strat subtire rolleyes.gif , salata de vinete doar cu ulei, fara maioneza ) smile.gif
luchi
Ella, in legatura cu drumul spre si dinspere mare, hai sa-ti povestesc o chestie..amuzanta. Vineri in jur de ora 16 am plecat din Constanta spre Bucuresti. La radio,in transmisiune directa de la malul marii, o duduie povestea ca se circula "infernal" pe autostrada soarelui, si ca sunt cozi formate pe zeci de kilometri blink.gif blink.gif Iti dai seama ca nici n-a fost vorba despre asa ceva, intr-adevar, erau multe masini care veneau spre ct, insa de aici si pana la blocaje era cale luuuuunga.

Singurele cozi care se formeaza sunt la iesirea din Eforie Nord spre Ct, este acolo un sens giratoriu, si cei care vin din statiune trebuie sa cedeze trecerea celor care vin de pe centura statiunii..

Scuzati-ma, am uitat sa va spun "buna dimineata!" blushing.gif
himere2005
eu stiu ca stirile proaste se vind cel mai bine grin.gif
bubbles
buna dimineata...ce faceti?eu am avut un week fff obositor wacko.gif
dannette
Neatza fetelor!
Eu abia la noapte plec, asa ca pana atunci va tin companie wink1.gif
E asa ciudat ca stau acasa luni la ora asta...nu am mai avut nici o zi de concediu de anu trecut doh.gif

May, nu pune la suflet toate rautatile. La cat e socru tau de prost crezi ca isi da seama de jignirile pe care le face? De acu ar trebui sa te amuze ce ii mai debiteaza creierul...

Tocmai ne-au sunat prietenii cu care ne facem concediul si au plecat cu o zi inainte. Au gasit cazare la particulari in Costinesti cu 500mii camera, conditii decente. Eu zic ca e Ok nu?
Sper ca nu va plictisesc cu entuziasmul meu unsure.gif
Tulip
Neata!
De azi si eu la numarat....sper sa nu fac prostii....
Deocamdata imi beau cafeaua si,mai incolo o sa pap un iaurt...cu niste cereale....
Himere,Bia de 2 ori doarme intr-o zi?Parca asa-mi amintesc...Imi aduc aminte,ca dupa ce am invatat-o pe Timea cu 1 tura de somn,se trezea mai tarziu dimineata...pana atunci si la noi s-a dat desteptarea intre 6 si 7 doh.gif
dannette
Bubbles, ce ai facut in weekend in loc sa te odihnesti?
ALICE
Si eu am facut o luna pauza.Adica n-am mai numarat puncte,dar am mancat tot in spiritul WW.Vad ca n-am pus nici un gram.Dar de azi ma intorc pe bune la puncte.
Tulip
cheer.gif Deci multa lume incepe de azi!!Macar ne sustinem!Cine mai vine? blum.gif
bubbles
CITAT(dannette @ 07-08-2006, 09:05 AM) *

Bubbles, ce ai facut in weekend in loc sa te odihnesti?

pai...am inceput de vineri cu oboseala...vineri la 4 dimineata eram gata de plecare ca am fost pana la iasi si inapoi...seara am fost la vara prietenului meu sa ii vedem burta...si ne`am culcat la 2 noaptea si la 6 eram in picioare....sambata gratar si petrecere...am apucat sa dormim numai un pic...si ieri iar de dimineata ne`am trezit si am fost iar la un gratar la un prieten de`al prietenului... doh.gif ...binenteles ca am calcat si stramb sorry.gif ...cu prajituri si saratele...moartea mea sunt saratelele...dar n-am exagerat....k totusi in mintea mea numaram biggrin.gif ...am amncat saratele dar numai un mic doh.gif
dannette
He He... vreau si eu un asa week-end...
bubbles
eu nu mai vreauk nu imi place sa fiu obosita...plus k tb sa am pauc de invatat...fetele dau examen in toamna pt suplinitor la romana baby.gif
himere2005
gata michelle, ne-am cumintit mai multe si ne-am pus pe numarat. nu ne feliciti ? grin.gif
Ramo
CITAT(Tulip @ 07-08-2006, 09:11 AM) *

cheer.gif Deci multa lume incepe de azi!!Macar ne sustinem!Cine mai vine? blum.gif

Si eu, si eu de azi!!! Nici nu va zic cat arata acul cantarului..........trebuie sa iau masuri.Urgent.
Asa ca ma apuc azi de o dieta care imi place mult, am mai tinut-o, da rezultate, dar vreau sa numar si punctele.
O felie de paine am inteles ca o punctez cu 2 puncte, dar cate grame are? Eu am in fiecare zi la micul-dejun 50 gr. paine prajita si o felie de pepene rosu. Pepenele l-am mancat acum si am pus painea la prajit.
Sunt entuziasmata ca m-am apucat iar.

A, am uitat. Buna dimineatza..................
Tulip
Ramona,am inteles eu bine?Combini WW cu o alta dieta?Ce dieta?
michelle
Neata dragi neuroni!!
Multumesc de complimente, fetelor..
Ella, sacoul e maro cu marginuta alba.. mi-a placut mult contrastul. Negru nu prea imi place sa port blushing.gif
May, ce frumos e acolo la voi! si ce superb arati!! esti o papusica give_rose.gif Ehhh tineretile cool.gif
Tulip, Himere, de azi si eu ma alatur grupului care numara.. ca in ultimele 4 saptamani am luat-o pe aratura. Nu stiu cat am pus pe mine.. Ultima data aveam 49.5.
Alice, poti pune 0.5p felia daca nu ti se pare prea uleios, sau 1p daca pare mai gras.
himere2005
mie imi vine tare greu sa renunt la piine. alandana, cit costa digesta si la ce raion ii gasesti?
michelle
Ramona, 50g paine = 2p
Ramo
CITAT(Tulip @ 07-08-2006, 09:39 AM) *

Ramona,am inteles eu bine?Combini WW cu o alta dieta?Ce dieta?

Da, ai inteles bine. Dieta este cu pepene rosu. Asa se si numeste. Se slabesc 2 kg in 5 zile si nu mi se pare grea deloc.Adica, mie chiar imi place.

CITAT(michelle @ 07-08-2006, 09:45 AM) *

Ramona, 50g paine = 2p

Mersi Michelle.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.