Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine

. Pe scurt, azi m-a facut proasta si inculta, mai pe ocolite dar tot pe acolo s-a invartit. Ca vezi Doamne l-am intrebat daca stie unde e
masina de calcat ,caci nu mai era la locul ei, si a inceput sa rada ca un bou si sa imi spuna sa mai iau dictionarul in mana in loc sa stau pe pc toata ziua si sa vad ca se zice fier de calcat sau calcator. Am ramas tampita... asa imi venea sa ii fac o figura de karate si sa ii lipesc creierii pe perete

.
Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana?

Doamne tare sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand si mama o sa zica la fel... sa dea Sfantul sa comenteze ceva la ea ca il ia tata la 3 pazea ca e un om dintr-o bucata... eram si eu candva asa... nu acceptam nici o umilire, mai ales cand aveam dreptate...dar acum am fost obligata sa imi tin gura.. sau sunt prea educata sa ma cert cu oamenii in varsta...
Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba

( cumnata-mea e genul care se arde f repede si are interdictie la soare... dar again... ce stie socra-miu..). Acum o face pe ea de cacao... zici ca e prost la cap

.. gata tac, dar m-am descarcat aici caci nu am unde .. pe iubi deja l-am stresat cu vaicarelile

e si el satul ca si mine sa ii tot spuna ca e un nesimtit...
emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat
miha retzeta o gasesti la
Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze