Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80
michelle
Bine ati venit dragi neuroni! Sa speram ca de data aceasta vom avea mai mult noroc in noul nostru jurnal de calatorie biggrin.gif
daconst
Am aparut si eu si sper sa facem si aici o vila cu multe camarute pentru fiecare neuronash in parte. grin.gif
Deja imi place mult forumul asta si sper sa ne acomodam cit mai repede. floare.gif
aki
Da unde ati umblat pina acum? hug.gif
Nessie
Bine ati venit, gagicile! hug.gif
fiona
He-he! Lume noua! floare.gif Bine ati venit si la mai multi!
alandana
Hop si eu. Iar ne mutam? Mie imi plac schimbarile. cheer.gif
maria
bine v-am gasit !!

adevaru e ca ne "suportase" cam mult casa aia biggrin.gif
daconst
Bine zici,Maria. grin.gif

Bine am gasit gazdele din casa noua!Si felicitari pentru aspectul forumului.E super!!! cheer.gif
LionKing
CITAT(daconst @ 31-07-2006, 02:40 PM) *

Bine zici,Maria. grin.gif

Bine am gasit gazdele din casa noua!Si felicitari pentru aspectul forumului.E super!!! cheer.gif
Ne bucuram ca va place! floare.gif Va dorim sa va simtiti ca acasa, iar daca aveti propuni pentru imbunatatirea conforutului nu ezitati sa ne spuneti! Facem tot posibilul sa le realizam!
Brunette
Imi pare mine sa va cunosc! Eu sunt Bianca, dar imi place si Brunette! smile.gif Ma duc la masa ca e trecut de pranz, dar revin sa ne cunoastem mai bine!
Tulip
Buna,gagicilor!Am aparut si eu! party.gif
Nessie
Pot sa intru si eu in problema cu o intrebare? grin.gif
Discutam cu Ella la alt subiect despre cartofi si mancatul pana la saturare. Problema mea: daca ii punctez doar cu 2 p pana ma satur, iar o lingurita de ulei are 1p, de ce cartofii prajiti sunt bombe de puncte? eusa_think.gif Adica....oare cat ulei pot absorbi 3 cartofi medii/micuti? 5 lingurite mi se pare deja mult, deci as putea manca de 7 puncte cartofi prajiti?
michelle
Nessie, acolo e un punctaj orientativ. Cand faci mancare punctezi fiecare ingredient in parte. Eu imi faceam cartofi semiprajiti-semifierti de 3p

tease.gif yahoo.gif
ps: faine emoticoanele give_rose.gif
alandana
Si mie mi se pare ciudat punctajul la cartofi - cu pana la saturatie. adica daca eu ma satur cu 3 cartofi si altcineva cu 10 - tot atatea puncte au cartofii? N-ar fi mai normal sa luam dupa calorii ( gramaj)? Pana la urma 100 g cartofi 1.5 p. Cum ar putea sa aiba pana la saturatie doar 2 p?

Multumim pentru gazduire. N-o sa va deranjeze o gasca care posteaza prea mult?
Nessie
Eu ma gandeam ca sunt batute in cuie punctele alea, pentru ca stiu ca zice undeva ca orice aliment se cantareste exact si am tras concluzia ca si punctele sunt exacte. crazy.gif

cartofi semiprajiti-semifierti? eat.gif Sa inteleg ca au mai putine puncte daca ii fierbi mai intai?
michelle
dana, sunt puse asa punctajele la paste si cartofi pt a ne incuraja sa mancam si aceste alimente. Eu zic ca 2 cartofi mai maricei pot fi pusi 2p.

Cartofi semiprajiti-semifierti.. ii pun in tigaie cu 1 lgta ulei si completez cu apa cate putin. Ies nici fierti, nici prajiti. w00t.gif
alandana
Cum pot sa-mi pun o poza la avatar?
Nessie
Ai in Editare Cont >> Avatar. Iti poti alege o poza din galeria forumului, una deja existenta la o adresa URL cunoscuta sau din calculatorul tau.
alandana
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 04:11 PM) *

Ai in Editare Cont >> Avatar. Iti poti alege o poza din galeria forumului, una deja existenta la o adresa URL cunoscuta sau din calculatorul tau.

Imi spune ca nu am adresa de email validata.
Nessie
Cand dai click pe link sau cand incerci sa pui o poza?
michelle
Asa am patit si eu.. Pana la urma am pus-o pe imageshack.us

Tulip, cum au iesit vinetele?
Uff.. nu mai vine Danuta sa vedem cum a fost la dr.
Nessie
Imaginile de la avatar trebuie sa aiba maxim dimensiunea 100x100 pixeli si marimea 100k.
michelle
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 04:19 PM) *

Imaginile de la avatar trebuie sa aiba maxim dimensiunea 100x100 pixeli si marimea 100k.

hmm a mea avea 140x90 si 8.12 kb
Nessie
cheer.gif Ai reusit Alandana!!
alandana
CITAT(Nessie @ 31-07-2006, 04:23 PM) *

cheer.gif Ai reusit Alandana!!

Tot cu Imageshack. cheer.gif
Tulip
Miha,vinetele au iesit delicioase,nici nu se simte ca n-am pus maioneza... grin.gif
Alandana,cum te-ai descurcat cu avatarul?Si mie exact aceeasi lucru-mi zice....off...de cata ori am uncercat...poate-s nepriceputa doh.gif
michelle
Pune poza pe http://imageshack.us/ si copie linkul la avatar sau trimite-mi-o ca o modific eu.
aki
pupic.gif cheer.gif
Bine ati venit
Tulip
CITAT(michelle @ 31-07-2006, 04:34 PM) *

Pune poza pe http://imageshack.us/ si copie linkul la avatar sau trimite-mi-o ca o modific eu.

Am incercat,dar nu merge... mad.gif Imi zice sa verific daca am adresa de mail valida...incerc mai tarziu...
michelle
CITAT(aki @ 31-07-2006, 04:40 PM) *

pupic.gif cheer.gif
Bine ati venit

Bine v-am gasit! w00t.gif give_rose.gif
maria
CITAT(Tulip @ 31-07-2006, 04:26 PM) *

Miha,vinetele au iesit delicioase,nici nu se simte ca n-am pus maioneza... grin.gif
Alandana,cum te-ai descurcat cu avatarul?Si mie exact aceeasi lucru-mi zice....off...de cata ori am uncercat...poate-s nepriceputa doh.gif

mie oricum nu-mi place cu maioneza salata de vinete..am noroc wink1.gif
dar cea mai buna am mancat-o in grecia...era fff uscata, bine scurse cred vinetele...si avea usturoi si lamaie...hmm..o nebunie
daconst
Am aparut si eu de la dr...si se pare ca vom avea un baietel cheer.gif
Tati e fericit de nu mai poate si eu m-am obisnuit cu ideea. grin.gif
Sanatos sa fie ca restul nu mai conteaza.
Nessie
CITAT(daconst @ 31-07-2006, 04:58 PM) *

cheer.gif Felicitari!!! cheers.gif Ce cere de baut, nu? Hai noroc so sa fiti fericiti!
alandana

Dana - si baietii sunt buni. Eu am 2. Te iubesc si te alinta. O fetita ar fi fost printesa lui tata asa ai tu printisorul tau. baby.gif
maria

sanatate micutzului !!
Nessie
CITAT(maria @ 31-07-2006, 04:57 PM) *
mie oricum nu-mi place cu maioneza salata de vinete..am noroc wink1.gif
dar cea mai buna am mancat-o in grecia...era fff uscata, bine scurse cred vinetele...si avea usturoi si lamaie...hmm..o nebunie

Ce bine ca nu iti place cu maioneza. Mie mi se apre ca nu are gust fara! doh.gif Prefer sa fac foamea intr-o zi si sa imi consum punctele pe o salata de vinete k lumea. blum.gif

Cu usturoi nu am incercat niciodata. eusa_think.gif dar lamaie pun in maioneza. wink1.gif
michelle
Felicitari Danuta!! cheer.gif
Sa dea Domnul sa va umple casa de bucurie give_rose.gif , sa fie sanatos si mancacios yahoo.gif
daconst
Multumesc fetelor,incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...acum am motiv sa-l fac si pe al doilea. grin.gif
LionKing
CITAT(Tulip @ 31-07-2006, 04:26 PM) *
Se pare ca este o problema cu incarcarea avatarului din calculatorul personal, dar o vom rezolva astati! Multumim pentru intelegere! floare.gif
alandana
CITAT(daconst @ 31-07-2006, 05:05 PM) *

Multumesc fetelor,incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...acum am motiv sa-l fac si pe al doilea. grin.gif

Eu mi-am dorit ca primul sa fie baietel. La al doilea mi-am dorit fata dar nu regreet deloc ca am doi baieti. Sunt super si baietii. Dana, de ce iti doreai fetita?
Tulip
cheer.gif Am reusit!! yahoo.gif
Ella79
Am aparut si eu!!! cheer.gif
alandana
CITAT(Ella79 @ 31-07-2006, 05:25 PM) *

Incet , incet reintregim familia.
aki
Eu nu stiu ce ma faceam daca aveam baiat,sunt foarte mindra ca am fetita.Fetita e toata alinarea unei mame.Baiatul e mult mai rece,dar fetita te alina si sade linga mama.
Tulip
CITAT(Ella79 @ 31-07-2006, 05:25 PM) *

Salut,Ella! cheer.gif
michelle
CITAT(aki @ 31-07-2006, 05:28 PM) *

Eu nu stiu ce ma faceam daca aveam baiat,sunt foarte mindra ca am fetita.Fetita e toata alinarea unei mame.Baiatul e mult mai rece,dar fetita te alina si sade linga mama.

Nu neaparat.. cunosc un caz exact pe dos la mine in familie..
Ba chiar fete mai obraznice decat baietii. In fond tine de educatie (pe langa materialul genetic tease.gif )
aki
CITAT(michelle @ 31-07-2006, 05:32 PM) *

Nu neaparat.. cunosc un caz exact pe dos la mine in familie..
Ba chiar fete mai obraznice decat baietii. In fond tine de educatie (pe langa materialul genetic tease.gif )

rolleyes.gif
Ella79
Danutella, felicitari!!! Sa fie sanatos, asta e cel mai important!
alandana

Baietii mei nu sunt reci deloc - dimpotriva. Ma fac sa ma simt iubita cum nu am fost niciodata. Avem o relatie foarte speciala. Cred ca depinde de firea lor si de felul in care ii cresti.

V-am pupat - plec la sala. Am o saptamana de pauza asa ca maine nu cred ca voi putea misca.
Ella79
CITAT(alandana @ 31-07-2006, 05:46 PM) *

Baietii mei nu sunt reci deloc - dimpotriva. Ma fac sa ma simt iubita cum nu am fost niciodata. Avem o relatie foarte speciala. Cred ca depinde de firea lor si de felul in care ii cresti.

V-am pupat - plec la sala. Am o saptamana de pauza asa ca maine nu cred ca voi putea misca.

Ce te invidiez!!! Eu saptamana asta lucrez pana la 8 seara asa ca mi-e imposibil sa ajung la sala. sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.