Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Filmulete misto
OneDen.com > Etc > Zambiti, va rog!
tmanbone
Nessie
lol.gif Funny!!! stinker.gif
tmanbone

Lucky Louie - video powered by Metacafe lol.gif
tmanbone
Asta-i veche rau, dar vad ca a aparut si pe youtube. Poate voi n-o stiti. biggrin.gif

alex25
CITAT(tmanbone @ 06-08-2006, 12:55 PM) *

Asta-i veche rau, dar vad ca a aparut si pe youtube. Poate voi n-o stiti. biggrin.gif
<br><br>

Astia doi sunt vechi prieteni de-ai mei, din liceu. Am fost la acelasi liceu si mai apoi la aceeasi facultate. Filmuletul e facut in facultate. Dan si Ionut. Aveau o "formatie de liceu" in anii veseli:) - "Ca noi" parca se numea. Cred ca filmuletul e facut in Leu. Acum Dan are o firma de software pentru telefoane mobile, parca, iar Ionut lucreaza la Orange, sau asa stiam ultima data de ei.
tmanbone
Am gasit fisierul in calc, se numeste "Formatzia de muzica populara Vierme Energetic" si il am din 2004. salut.gif
alex25
CITAT(tmanbone @ 06-08-2006, 01:31 PM) *

Am gasit fisierul in calc, se numeste "Formatzia de muzica populara Vierme Energetic" si il am din 2004. salut.gif

smile.gif Da, evident ei nu canta muzica populara smile.gif dar nici nu cred ca mai au formatia. Oricum, filmuletul e cam din '99 sau 2000.
alex25
The Freakin' Brothers!

The Freakin Brothers - video powered by Metacafe
tmanbone
2peu
lol.gif Ce inteleg unii ca se face la sala! doh.gif
tmanbone
Eu cred ca s-au antrenat destul ca se se sincronizeze atat de bine. Plus ca or fi luat si cateva cazaturi. salut.gif
tmanbone
Yako's World

Nessie
Echilibru cu role

Equilibrio - video powered by Metacafe
tmanbone

Magic - video powered by Metacafe
tmanbone

lol.gif lol.gif lol.gif
tmanbone
Casual Friday

Nessie
True love lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.