alandana
29-03-2007, 09:49 PM
Si masa de legume - fasole uscata 150 g + 50 g ciuperci+ sos de rosii + 2 masline verzi
Si am baut si 200 g suc de portocale fresh.
dany
29-03-2007, 09:55 PM
Dana , am scris si in jurnalul Ancai ...nu stiu , zau , de ce te agiti tu atat sa mai slabesti !!! sper sa nu te superi pe mine ....Mai tin minte pozele tale de anul trecut ( la 52 kg ) si aratai tare bine !!!!!! Nu uita ca nu mai ai 20 de ani si si 2 nasteri !!!!!! Parerea mea e ca arati excelent !!!
alandana
30-03-2007, 11:05 AM

Nu vreau sa ma ascund in spatele varstei si a copiilor ca doar nu i-am copt in picioare.
Azi e a treia zi de yin -yang. Ma simt excelent - nici macar nu mi-e foame.
alandana
30-03-2007, 02:25 PM
Azi am mancat 1 banana mica, 1 portocala
1 l ceai
1 l apa
1 cafea cu zahar ( am uitat de zaharina)
Incerc sa reduc fructele si sa cresc legumele
Diseara acasa - cred ca mancare de mazare cu morcov si am sa-mi iau chifla Graham ( eu am reticente pentru ca cred ca contin o gramada de faina alba ca prea sunt bune)
200 ml suc de portocale fresh ( nu stiu care e rostul - mie imi place mai mult fructul decat sucul)
Si de maine - trecem la proteice.
Mi-am mai cumparat 2 taioare - cred ca am terminat cu taioarele pana la iarna viitoare. - unul roz pal cu pantaloni 3/4 de la NEXT si unul bej inchis dintr-un bumbac satinat cu pantalon de la Benetton si sper sa fac rost si de o bucata de material sa-mi fac si o fusta.
Dimineata revenisem la 52 - sper ca maine sa coboare sub 52 pentru ca merit.
De acum ma ocup de pantofi si posete.
anca veselie
30-03-2007, 02:44 PM
dana, mie imi place cum arati la 52 kg:cheer: tu vrei sa fii fotomodea, nu?
ai papat bine. ziceai ceva de sala azi?
si eu de manie proteice, dar de luni pana sambata inclusiv voi tine doar zilele vegetale, doar luni cu o abatere de praji
poze ceva cu taioarele?
alandana
30-03-2007, 02:54 PM
Ii pun pe baieti sa ma pozeze imbracata cu ele. Sunt clasice - mie mi se pare ca taioarele clasice sunt usor de purtat si asortat - le poti accesoriza - cu bluze mai fancy si zdranganele.
Si nu se demodeaza.
Fotomodel vreau sa fiu - vreau sa nu vad urma de grasime pe mine.
Si eu voi posti saptamana viitoare ( nu stiu daca si sambata - dar macar vineri asa ca vor fi oricum 4 zile de legume)
anca veselie
30-03-2007, 03:13 PM

spor atunci! cred ca e inutil sa-ti spun ca sportul e fff bun
astept pozele!
alandana
31-03-2007, 10:30 AM
Dimineata ma ingrasasem fata de ieri. Nu inteleg cum se poate asa ceva. Asa ca de aiz renunt la orice fel de dieta. Voi manca cu masura fara dulciuri, grasimi, prajeli si alte ingrasacioase. Dar nu am sa ma mai chinui cu dietele. Intr-adevar nu sunt grasa. Pot sa mai dau jos niste sunculite dar cred ca sport si o dieta echilibrata este tot ce am nevoie.
bubbles
31-03-2007, 01:49 PM
Ziua

Eu stiu cum e cu cantarul...ca azi arata asa si maine desi am tinut regim arata mai mult
Desi sapt asta am mancat destrabalat tare in fiecare zi a aratat 63.4 kg .. azi tin mai sever sa vad poate coboara macar 200g
Sapt viitoare vreau si eu sa postesc dar e tare greu cand tii dieta

dar vad eu ce pot manca cred ca in mare fructe, legume si supe de ciuperci de la knorr

Daca tu nu arati bine..at eu ce sa zic .. nici nu cred ca voi scadea vreodata sub 60 kg

Doamne cat de bine arati in costumul de baie si ce abdomen lucrat ai .. eu.. niciodata nu voi arata asa

copii tai au de ce si cu cine sa se mandreasca
alandana
04-04-2007, 06:18 PM
Dupa ce trece nebunia cu Pastele voi merge la sala.
Cred ca sunt anormala dar nu imi mai plac sarbatorile. Prea multe pregatiri care nu fac decat sa te oboseasca cand de fapt ar trebui sa te bucuri de sarbatori. Azi mi-am facut procese de constiinta ca nu am pregatit inca nimic de mancare , ca nu am facut aprovizionarea si voi sta la niste cozi infenale vineri. De fapt ce atatea pregatiri? Doar de sarbatori nu ne cresc doua burti. Daca n-ar fi parintii care considera ca daca nu facem pregatiri e ciudat rau eu nu as face nimic deosebit. M-as bucura doar de cele cateva zile libere si as dormi mai mult si merge la plimbare sau as citi sau as face ce nu pot face cand nu e sarbatoare pentru ca sunt la servici.
Invartitul sarmalelor timp de cateva ore si frecatul branzei si emotiile pentru pasti ( ca de cozonac nu vorbesc - l-am comandat) si in general pregatitul mancarurilor pe care oricum nu vreau sa le mananc pentru ca dupa aceea va trebui sa ma chinui sa dau jos kilogramele depuse.
Nici macar religioasa nu sunt ca sa zic ca traiesc agonia si extazul Invierii.
Sincer as prefera sa traiesc bucuria fiecarei zile si nu chinul Sarbatorilor - obiceiuri care nu-mi spun nimic.
Aud pe unii zicand - nu e Paste daca nu faci cozonaci si Pasca, daca nu ai oua rosii pe masa si miel. Pentru mine nu e Paste pentru ca anul asta nu ma simt deloc crestina. N-am postit, n-am fost la spovedit si nici la impartasit - si n-am facut asta pentru ca nu am avut timp - dar pur si simplu anul asta n-am simtit nevoia. Nu m-am simtit apartinand Bisericii -
Ma simt solitara.
Dati-mi una sa ma trezesc.
amalia0701
04-04-2007, 08:44 PM
Nu ai nevoie de una sa te trezesti, poate de un
Te inteleg, asa mi se parea si mie, dar acu nu ma mai stresez.
Nu am facut curat, am 2 cosuri cu rufe de spalat, de facut 3 prajituri( pe care incerc sa le sar sa ii trimit la cofetarie sa scap de tentatii facute cu mana mea, dar mai negociem) de gatit miel( daca cumpara omu) si de vopsit ous, dar cel mai important e sa termin Pacientul englez ( cartea) si sa dorm multttttttttt
Te pup draga mea, relaxeaza-te, fa doar ceea ce simti tu acum.
_noni_
04-04-2007, 11:11 PM
e intr-adevar aiurea cu sarbatorile astea!
mama si soacra'mea au intrat deja in priza si ne intreba prin telefon cate feluri de friptura sa faca, cu ce sa fie cozonacii si ce culoare sa aiba ouale.
eu ma gandesc cu groaza ca iar o sa mananc ca sparta cand o sa ma vad cu toate pe masa si o sa mai cumpar si eu inca un rand, din inertie, pentru ca de facut chiar nu am cand si cum...si nici chef!
si vad ca aici la unguri nici macar nu portesc! au o zi de post, doar vineri! si parca nici nu e asa nebunie prin magazine! da, sunt decoratiuni de paste in toate vitrinele si poti cumpara oua si iepurasi de toate marimile si culorile, dar cu mancarea parca nu sunt asa turbati ca noi...teama din urma a romanului - sa nu ramana nemancat!
te pup si iti doresc multa liniste si incredere in tine!
bubbles
05-04-2007, 09:55 AM
alandana
05-04-2007, 11:39 AM
crissy
08-04-2007, 12:31 PM
Hristos a inviat!
anca veselie
10-04-2007, 09:57 AM
hristos a inviat, dana
ina_ceva
10-04-2007, 11:04 AM
Hristos a inviat!
alandana
11-04-2007, 02:23 PM
Adevarat a Inviat.
Multumesc fetelor care au intrat.
M-am plictisit sa vorbesc despre dieta. Sunt oricum mai grasa decat vreau si cred ca asa voi fi intotdeauna. Mi-am dat seama ca mi-am ingustat foarte mult domeniul de interes - serviciu, casa, copii, lectii si dieta. Citesc din ce in ce mai putin si atunci caut lecturi care ma relaxeaza nu care ma stimuleaza. Nu asa imi imaginam ca voi arata ca adult.
Am zis ca de azi voi avea numai ganduri pozitive dar cred ca un pic de soare m-ar ajuta. Cand vine primavara? La voi a iesit soarele?
Sper ca gandurile mele pozitive sa aduca soarele pe firmament si la noi.
Duminica si luni am facut un pic de plaja - asa numai la fata. Doamen ce-mi place caldura soarelui.
himere2005
11-04-2007, 02:49 PM
interesanta piramida postata de tine
dana
eu sincer cred ca tie ti-ar trebui o mini vacanta, asa te vad eu fericita, in natura, alaturi de copiii tai si de fetele lor cele dragi, intr-un camp plin de flori, ei in miscare tu cu o carte stand relaxata la soare
cred ca din cauza stresului/grijilor de zi cu zi uitam sa ne bucuram de viata, uitam de elementele care ne alimenteaza psihicul-ma refer la partea intelectuala si emotionala
este destul de greu sa reiei relatiile cu prietenii dupa atata timp, dar nu imposibil si cred ca daca ai prieteni adevarati vor gasi o cale sa te faca fericita
un buchet de flori pentru cea mai ambitioasa mamica din lume
alandana
11-04-2007, 03:04 PM
Concediu? Nu cred. Asta ar nsemna o pauza si sa o iau de la capat. Ce simt acum nevoia este sa-mi schimb viata.
himere2005
11-04-2007, 03:17 PM
da, dar nu simti nevoia sa-ti aduni gandurile? ma gandesc ca e greu daca ai atatea responsabilitati pe cap, cel putin eu asa te vad, ca tragi foarte mult ca sa fie bine si pentru voi, si pentru angajati si cred ca nu e usor daca nu ai timp sa-ti faci noi planuri de bataie, ma refer la cele care sa-ti schimbe viata....mult succes
alandana
11-04-2007, 03:29 PM
Am ajuns intr-un punct in care nimic nu-mi place - nici nu-mi displace dar nici nu-mi place intens. Singurul lucru care ma entuziasmeaza sunt copiii - si cred ca e cam putin. Doar cand ma uit la ei ma simt recunoscatoare - in rest... As vrea mai multe motive sa ma simt recunoscatoare.
Nessie
18-04-2007, 10:57 AM
CITAT(alandana @ 11-04-2007, 04:29 PM)

Am ajuns intr-un punct in care nimic nu-mi place - nici nu-mi displace dar nici nu-mi place intens. Singurul lucru care ma entuziasmeaza sunt copiii - si cred ca e cam putin. Doar cand ma uit la ei ma simt recunoscatoare - in rest... As vrea mai multe motive sa ma simt recunoscatoare.
Nu te lasa sa aluneci pe panta asta!

E foarte periculoasa.

Mama mea e intr-o depresie cumplita si se accentueaza pe an ce trece si ma simt oarecum responsabila. La fel zicea si ea, ca eu eram centrul atentiei, grijilor is dragostei ei, iar cand am plecat la facultate s-a trezit singura si fara un scop.
E intr-o situatia in care nici nu o mai poate inveseli sau sa o faca sa priveasca viata frumos si cred ca asta din cauza faptului ca si-a intreptat toata atentia si bucuria doar asupra unui singur lucru.
Sunt de acord ca ar trebui ca bucuria ta cea mai mare sa fie copiii tai, dar incearca sa iti faci si tu bucurii mici. Ziceai ca te-ai indepartat de prietene, nu poti sa incerci sa iei legatua cu ele? La inceput o sa fie dificil, dar daca iti inpui acum, o sa fie mai bine apoi.
himere2005
18-04-2007, 01:09 PM
alandana, capul sus, viata e frumoasa si asteapta sa o descoperi

...am gasit pe undeva o chestie unde isi pot gasi femeile mature jumatatea poate iti dau idei
julyalina
19-04-2007, 10:09 AM
'neatza alandana !

iata vine-un sol de pace cu o naframa-n varf de bat
pe 01 mai vin in suceava

ne vedem? ce zici?
p.s. poti sa-mi spui si mie cate ceva? un restaurant dragut, ce as putea sa vizitez ( am o zi libera

), etc ...
mercic
soranutza
26-04-2007, 02:23 PM
Ma bucur sa te "revad" pe aici, cred ca amandoua am luat o pauza binemeritata. Nu cred ca ma mai tii minte, eu te citeam la WW dar nu am prea scris. Ai doi baieti superbi si tu esti o femeie frumoasa si ambitioasa. Ridica capul cat mai sus, nu te lasa invinsa de necazuri si incearca sa mergi inainte, stiu ca vei reusi (daca vrei!!). Te pup si sper sa mai vii pe aici.
bubbles
02-05-2007, 11:57 AM
Neata

.cum merge cu lichidele?Vezi ca trebuie sa bei 3-4 l printre care poti sa bei si suc de fructe dar natural.Eu mi`am stors lamaie in apa minerala si mi`am pus sticlele langa mine.Asa imi dau seama cat lichid beau.iar Diseara mai bag si niste ceai verde.Sper sa reusesti sa dai jos kg promis de dieta asta .
bubbles
07-05-2007, 12:32 PM
Ce faciiiiiiiiiii?

.Cum a mers cu lichidele?Ti`a arata ceva mai putin cantarul?
Nessie
02-04-2008, 10:05 AM

Am vazut ca ai facut ochisori pe la noi si m-am gandit sa-ti scot jurnalul de la naftalina!
Arati foarte bine in poza de la avatar.

O putem vedea undeva mai mare? Cand ai timp poate ne spui cum iti mai e, ce faci?
alandana
02-04-2008, 10:08 AM
Chiar ca de la naftalina. Poza e veche - am incercat sa pun una noua - dar mi-am cam iesit din mana. Descopar eu cum se pot pune poze pana la urma.
Nessie
02-04-2008, 10:11 AM
bubbles
02-04-2008, 10:16 AM
Bun venit inapoi
alandana
02-04-2008, 10:44 AM

Si una de asta iarna de la ski.
alandana
02-04-2008, 11:02 AM
Bubbles - multumesc - pseudonimul tau e atat de vesel - te binedispune.
bubbles
02-04-2008, 11:26 AM
Multumesc

.Imi pare bine sa aud ca ai trecut cu bine de divort si mai ales ca ai o noua relatie

.Asa slaba si frumoasa esti

.Sper ca atunci cand voi avea 2 copii asa mari sa arat si eu la fel de bine ca tine
Sexymom
02-04-2008, 05:11 PM
Ce ma bucur ca ai revenit, m-am gandit de multe ori la tine.
Imi plac pozele esti tare scumpa.
michelle
03-04-2008, 11:21 AM
Dana, ce bine arati! Ai intinerit!
Ce mari sunt baietii tai. E super ca ai reusit sa te mentii la 50. Eu am ajuns la cat scrie pe ticker.
alandana
03-04-2008, 04:33 PM
Multumesc. Sunteti niste dragute.
Michelle - oricum arati super - nu cred ca sunt importante cateva KG in plus sau minus.
Eu una asa cred - si nu ma mai stresez foarte tare. Ma cantaresc din an in paste.
bubbles
04-04-2008, 08:59 AM
Neata

.Ma gandeam ca poate iar ne-ai parasit

.
SARA
05-09-2008, 12:56 AM
BUNA ALANDANA

am vazut ca nu prea ai intrat in ultimul timp pe aici,asa ca am intrat eu pe furis,am facut curat ,sters praful si acum te astept cu un mare'LA MULTI ,MULTI ANI!''

'
Andreea-Rodica
05-09-2008, 07:50 AM
Poate ne citesti din umbra si vei vedea ca suntem alaturi de tine in aceasta zi: LA MULTI ANI, sa fii fericita si sa te bucuri de tot ce-i frumos in viata!
ella_mina
05-09-2008, 08:58 AM
La multi ani si tot ce iti doresti!!!
Sexymom
05-09-2008, 09:37 AM
La multi ani sa fii sanatoasa si fericita
Ramo
05-09-2008, 10:02 AM
LA MULTI ANI cu sanatate si bucurie!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rog
click aici.