Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Jurnal Alandana
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
aki
Oricum macar te starui,dar eu am fost acasa si nu mai zic ce de am fost blushing.gif
alandana
Luni

MD - 1 iaurt Activia + 1 pachet biscuiti integrali - 2.2+0.7 - 2.9 p
Pranz - 1 iaurt Danone de baut + 1 pachet de biscuiti integrali - 3.7+0.7 = 4.4 p
Seara - salata de vinete cu 2 felii de paine - 3 p
salata de rosii, castraveti si ardei fara ulei - 0 p
30 g branza telemea- 3 p
mancare de fasole verde - 1 p ( pentru ulei)
Gustari - 1 grapefruit
Abateri fortate de imprejurari - fursecuri si bomboane zile de nastere 3 p
Cam multe legume - dar nu cred sa-mi strice. Si am fost si la sala 90 min - am febra musculara - desi merg regulat.
17-18 p - deci nu am pus deoparte decat puncte din sport.

Marti
MD ( incerc sa inversez ponderea punctelor de seara spre dimineata)
-iaurt de baut Danone - 3.7 p
- 2 felii de paine - 2 p
- 2 felii de branza topita - 2 p
- 2 felii de sunca - 1 p

Pranz - salata cu ulei de masline - 2 p

Seara - ardei umpluti ( 1 buc ) - 4 p ( nu cred sa aiba mai mult de atat un ardei umplut ( chiar daca e facut de mama)

fructe - 1 grapefruit
pepene rosu - 1 felie rezonabila ( oare sa consider puncte pentru ea?)

14.7 p
michelle
Arata bine meniul tau, imi place cheer.gif
Biscuitii de care tot pomenesti de ce tip sunt? Ai mai zis dar am uitat.. Nu au zahar? blushing.gif
alandana
CITAT(michelle @ 08-08-2006, 11:35 AM) *

Arata bine meniul tau, imi place cheer.gif
Biscuitii de care tot pomenesti de ce tip sunt? Ai mai zis dar am uitat.. Nu au zahar? blushing.gif

Toda Hora - de la Ballocco ( parca - acum nu am la indemana) - nu au zahar - sunt sarati. 1 pachetel - 0.7 p ( 6500 lei vechi) - si chiar tine de foame la o masa - mai bine ca o felie de paine.
aki
salut.Am trecut sa-ti las un pupic si sa mai vad ce mai faci pupic.gif
Ramy
Te tot citesc, te tot admir si....nik nu se prinde de mine blushing.gif Brava!!!
alandana
Nu ma mai laudati atat - blushing.gif - mi-a trebuit 1 an sa ma mobilizez.
aki
cheer.gif Bravo.Noi nu te laudam,te incurajam asa s-o tii hug.gif
alandana
Asa o sa fac - deja ma simt incurajata ca se vad rezultatele - lumea imi spune ce silueta frumasa mi-am tras. cheer.gif . Cred ca am depasit putin la puncte azi ca am adaugat si un covrihg de 90 g - nu stiu cate puncte o avea - la salata de la pranz. Dar cum lucrez de noapte - sper sa se duca - pentru ca voi fi activa nu voi dormi - si deci voi consuma mai multa energie.

Multumesc de vizite si va mai astept. Abia astept sa schimb iar tickerul.

Sa va postez o dieta - dieta cu pepene - promite 4 kg in 10 zile. Am sa incerc sa calculez si punctele:

Micul dejun e acelasi in fiecare zi : 50 g paine neagra prajita ( 2 felii) cu ceai sau cafea indulcite cu zaharina
1 felie pepene verde. - 3 p

Prima zi
Pranz - 100 g carne de vita fiarta + 100 g orez fiert, sos de rosii + 1 felie pepene. - 4.5 p
Cina - 50 g branza de vaci + 1 felie paine neagra prajita + 1 felie pepene - 4.5 p
12 p + 1 p depasire fructe = 13 p

A doua zi
Pranz - 1 felie paine neagra prajita + 50 g piept de pui sau curcan fiert + 1 felie de pepene - 2.5 p
Cina - 100 g peste slab fiert sau la gratar + 1 felie paine neagra prajita + 1 felie pepene - 3 p
9.5 p - cu tot cu depasire fructe ( asta daca nu punctezi fructele mai mult)

A treia zi
Pranz-50 g spaghete cu sos de rosii si branza rasa + pepene rosu pe saturate
Cina - 300 g salata de legume ( rosii, castraveti, ardei, ceapa, salata verde) + 1 lingurita rasa de ulei de masline si putina sare + 1 felie de pepene.

A patra zi
Pranz - 1 castron de supa crema de legume si crutoane cu 50 g piept de pui si o felie paine neagra + 1 felie penene verde
Cina - 150 g cartofi natur, telemea rasa si verdeata + pepene verde pe saturate

A cincea zi
Pranz - 50 g carne fiarta de vita , sote de ciuperci+ pepene pe saturate
( soteul ( 200 g ciuperci+ 1 ceapa + 20 g unt, dafin, ienibahar, sare, verdeata)
Seara - 50 g branza de vacii , 2 felii de paine neagra prajita + pepene pe saturate

A sasea zi
Pranz - 150 g piept de pui fiert + 200 g fasole verde + 1 felie pepene
Cina - salata de rosii cu telemea si verdeata + 1 felie pepene

A saptea zi
Pranz-100 g salata de varza alba + 100 gpiept de pui fiert sau la gratar + 1 felie pepene
Cina- 1 felie telemea + 1 felie paine neagra prajita + 300 g salata de fructe ( 1 felie pepene verde, 1 felie pepene galben + 1/2 piersica)

A opta zi
Pranz - 30 g orez fiert , sote de ciuperci + sos de rosii + 1 felie pepene verde
Cina - 200 g dovlecei pane, 1 felie paine prajiat neagra + 1 felie pepene

A noua zi
Pranz - 150 g cartofi natur cu branza telemea rasa si verdeata + 150 g piept de pui la gratar sau fiert + 1 felie pepen
Cina 300 g salata de varza cu rosii , marar , putin ulei si sare - penepene rosu la saturatie

A zecea zi
Pranz - 100 gorez, 150 g peste la gratar, 1 felie de pepene
Cina 50 g brnaza de vaci + 1 felie de paine neagra prajita si pepene verde

In plus 1.5-2 l apa pe zi.

Ce ziceti? Eu ma gandeam sa o tin inainte de concediu. Sau poate de maine?
michelle
Mi se pare destul de putin.. 13-15p zilnic parca, nu? E ok cateva zile (5 zile dieta, 2 pauza) dupa parerea mea. Bine, nu cred ca simti foamea din cauza pepenelui, dar nu e un mod de viata grin.gif
Pupici, spor la munca give_rose.gif
alandana
Miercuri 9.08.2006

Pranz - salata de rosii, castraveti, ardei, ulei de masline, branza rasa, sunca - 5 p
2 felii de paine - 2 p
Cina - cartofi natur cu peste - 4 p
2 piersici

Joi 10.08.2006

MD - 2 felii de paine, 1 felie branza topita, 2 felii sunca - 4 p
Iaurt de baut - 3.7 p
Gustare - 1 piersica
Pranza - 1 banana - 1 p
gustare - 1 piersica
Cina - inca nu m-am hotarat.
alandana
La cina - am fost si am mancat un sandvish de la OMV - cred ca are un milion de puncte - dar n-am sa mai mananc nimic pana maine. Ma durea rau de tot stomacul si altceva prin zona nu aveam.

Maine zi de fructe si legume - clar de tot.
Nessie
sad.gif Mie mi se par criminale zilele doar de legume si fructe. Nu mai bine calculezi corect cate puncte avea sandvishul ala si incerci sa il recuperezi in 2-3 zile? biggrin.gif
bpaula
salutare floare.gif

si multe felicitari pentru consecventa....mai ales la cea cu sportul...trec mai des pe aici poate ma inspir si eu sa nu mai calc in balarii

o seara placuta
ina_ceva
Eu nu as rezista doar cu legume sau fructe...
Cum de reusesti sa nu mai mananci nimic pana maine?
alandana
N-am reusit - acasa am mai mancat 1 felie de paine cu icre - 2 p si o salata cu o urma de branza in ea - 1 p si un porumb ( nu stiu sa-l punctez). Niciodata nu mi-a fost atat de foame ca ieri.
Cred ca in total am reusit sa termin peste 25 p.
ina_ceva
Miha zicea de porumb cam 1-2p pe stiulete, depinde d marime.
bpaula
cu gandul la tine am facut si eu aseara 40 min stepper

week-end placut
alandana
CITAT(bpaula @ 11-08-2006, 05:27 PM) *

week-end placut

Ma bucur sa va inspir la asa ceva. Si eu merg azi la sala chiar daca am cam multe probleme.
alandana
CITAT(alandana @ 11-08-2006, 05:35 PM) *

CITAT(bpaula @ 11-08-2006, 05:27 PM) *

week-end placut

Ma bucur sa va inspir la asa ceva. Si eu merg azi la sala chiar daca am cam multe probleme.

N-am ajuns la sala - am plecat prea tarziu de la servici. O sa biciclesc diseara.
alandana
Trebuie sa recunosc ca sub presiunea stresului de la servici am cam calcat stramb in ultimele zile. De azi inapoi la regim ca deja cantarull indica 53.5 in loc de 52 cum ar fi trebuit. Am mancat aiurea, mult, putin, rau.
alandana
Intr-o nota mai optimista am avut un we fain ( de altfel ca toate we biggrin.gif ). Sambata am jucat carti pana tarziu - relaxat, ras pana la lacrimi. Duminica - n-am avut musafiri deloc - ne gandeam ca o sa ne plictisim. Dar am mai facut planuri pentru schimbari dupa vacanta, am facut plaja, am citit. Super ok. Singurul lucru rau e ca dupa we urmeaza luni. Vremea a fost super - soare dar nu foarte cald.

Azi - lapte batut, salata cu pui si mult pepene rosu.
michelle
CITAT(alandana @ 14-08-2006, 07:29 AM) *

Trebuie sa recunosc ca sub presiunea stresului de la servici am cam calcat stramb in ultimele zile. De azi inapoi la regim ca deja cantarull indica 53.5 in loc de 52 cum ar fi trebuit. Am mancat aiurea, mult, putin, rau.

Lasa Dana ca recuperezi tu.. ia sa vezi ca pana miercuri cel tarziu ai iar 53 si pana sambata ai 52 daca esti cuminte tease.gif
Iti notezi tot ce papi?
ina_ceva
Sa ne spui si noua ce papi ca sa punem batul pe tine.
Cred ca miha pokey.gif abia asteapta...
bpaula
eu nu am mai facut stepper dar vineri seara am mers prin tot cartierul si am lipit vreo 70 de anunturi cum ca vreau sa cumpar apartament, sambata am mers o multime pe jos in cautari, duminica iar am circulat destul de mult deci pot zice ca am facut miscare destul de multa

o saptamana frumoasa Dana
alandana
Nu numai ca ai facut sport umbland dar ai umblat si cu folos. Sa stapanesti sanatoasa noua casuta si sa dea Domnul sa reusiti sa va mutati pana in octombrie si sa fie totul asa cum doresti tu. De acum sigur vei slabi - pentru ca daca ai alergat dupa apartament sa vezi ce vei alerga dupa meserriasi. biggrin.gif .

MD tarziu - 1 salata rosii, ardei, castraveti + 2 lgt ulei + 100 g piept de pui - 4 p

pepene rosu

Pranz tarziu - 1 iaurt - 3.4 p
- 1 colt de paine integrala - 2 p

pepene rosu

Inca nu am idee ce sa mananc diseara. Poate iar salata.
bpaula
pai dupa meseriasi nu cred sa alerg prea mult deocamdata ca nu o sa mai am bani tease.gif

diseara sper sa ajung la masaj ca de 2 saptamani nu am mai fost si imi este dor
alandana
CITAT(bpaula @ 14-08-2006, 02:58 PM) *

pai dupa meseriasi nu cred sa alerg prea mult deocamdata ca nu o sa mai am bani tease.gif

diseara sper sa ajung la masaj ca de 2 saptamani nu am mai fost si imi este dor

Ce fel de masaj faci? Are rezultate? Eu ma gandeam sa merg la masaj anticelulitic dar mi-e frica ca arunc banii pe fereastra.
aki
Salut draga.Am trecut sa-ti las un pupic de noapte pupic.gif Bravo pentru dieta floare.gif
alandana
Aki - mersi de vizita si ca esti draguta sa ma feliciti desi nu prea am de ce sa fiu felicitata in ultima vreme. O sa trec pe la tine sa vad ce mai faci.

Pana la urma ieri
1 salata rosii, ardei, castraveti + 2 lgt ulei + 100 g piept de pui - 4 p
pepene rosu - 3 p
23 felii de paine cu salata de vinete si rosie - 4
1 lingura fasole uscata si o bucatica f mica de carnat - nu cred sa fi depasit - ca doar am gustat mancarea facuta de mama.

Azi - imi fac o salata cu ou si branza rasa - 5 p
1 iaurt + cereale - 5 p
seara - gratar de pui cu salata - 3 p
pepene - 2p
In ultima vreme nu prea mi-am baut apa - cred ca si din cauza ca mananc pepene. Azi ma mobiliez.
julyalina
buna dimineatza Alandana floare.gif
vad ca esti cumintica si te tii bine de dieta smile.gif spre deosebire de mine sad.gif
masaj anticelulitic am facut si eu si pot sa-ti spun ca este foarte bun cu conditia sa faci o perioada mai mare de timp si sa te tii de el ca altfel nu o sa ai rezultate . nu poti sa ai rezultate daca faci 2 sau 3 sedinte. ideal ar fi sa faci si ceva miscare ca sa fie eficienta maxima biggrin.gif
bpaula
dana eu fac masaj anticelulitic, dar fac de multa vreme...ne plateste firma o parte din abonament si restul platesc eu...
despre rezultate ce pot sa zic: anul trecut s-au vazut, dar atunci aveam celulita vizibila de la km distanta, era nasol tare...cu sport, regim si masaj s-a mai dus...acum nu se mai vede cu ochiul liber dar ce a ramas nu prea se mai duce sad.gif ...ce-i drept anul trecut am facut o vreme si cate 3 sedinte pe saptamana ca vreo 3 luni am luat abonamentul si de la o colega...acum merg cam o data pe saptamana ca am 5 sedinte pe luna...
daca nu mi-ar plati firma o parte sincer nu cred ca as da banii ca mi se pare cam mult
alandana
Eu am putina celulita dar incapatanata. Ma gandesc ca pana nu scap de kilogramele in plus nu reusesc mare lucru. Ma mai masez si eu singura cu Supliform dar numai cand imi amintesc.

Azi am mancat o inghetata - deci nu sunt nici eu chiar asa cuminte ( din pacate). Dar renunt la iaurtul cu cereale si sper sa compenseze punctele.
aki
Nu am mincat inghetata nici nu mai tin minte de cind.Daca as putea asa sa fac si cu berea.Ca am mai pus 1 kg pe mine,cu ovasul si berea doh.gif
alandana
Nu am fost deloc cuminte in ultima vreme. Azi mi-am terminat punctele inca de dimineata desi nu am mancat prea mult - branza cu smantana si paine cu sunca de curcan. asa ca de acum pana diseara - FOAME la greu - o salata si 2 fructe.
alandana
Mi-a revenit inima la loc deci
MD - 100 g branza de vaci cu 40 g smantana - 7 p
2 felii de paine subtiri cu 3 felii subtiri sunca de curcan - 3.5 p
Pranz - salata cu ulei de masline - 2 p
Cina - gasesc eu ceva de 5 p
aki
Salutare manechina cheer.gif Pupici pupic.gif
ina_ceva
Ce ai gasit pt cina, dana?
alandana
1 covrig - ca stau pana la 2 noaptea la servici
ina_ceva
tease.gif munca asta...
Ar trebui ca macar acasa sa nu te gandesti la ea...
Nessie
Buna! 1 covrig? doh.gif Imi pare rau ca muncesti pana tarziu. Stiu cum e! sad.gif Aveam perioade cand nu puteam iesi din birou de treaba si cand ma apuca 10 noaptea tot acolo mancam ce gaseam. De cele mai multe ori cereale de carton cu ceai! grin.gif

Te pup si iti urez o zi frumoasa! pupic.gif
aki
hug.gif Salut alandana.Cu un covrig,nu stiu cum te isparvesti...
Mie daca mi-i foame uit de dieta,asta da ambitie
ina_ceva
Ce ai mai facut azi, alandana?
Care e meniul tau?
alandana
N-am mai postat de mult la mine in jurnal dar m-am tinut de regim - am mancat in puncte cu mici exceptii pe care le-am reparat in zilele urmatoare.
Mi s-a rezolvat si retentia hidrica de cand tin acest regim si pot sa spun cu mana pe inima ca toata viata voi numara punctele - nici acum nu cantaresc - decat foarte rar cand am dubii. Cand ne intoarcem din concediu baiatul meu cel mare va tine WW ( il voi considera adult desi nu are decat 13 ani) si pana la Craciun sper sa-i daruiesc o silueta frumoasa.
alandana
Am mancat in puncte in continuare - dar fara nici un rezultat. Se pare ca aceste ultime kilograme - se duc mai greu. Nu-i nimic eu perseverez. Pana la urma se duc ele. Oricum nu ma simt ca la dieta - adica mananc cam tot ce vreau ( bine ma gandesc inainte daca imi pot permite sa mananc ce vreau).Inca 2 zile si plec in concediu. Sper sa num a intorc balena.
In fiecare seara cand ajung acasa ma urc cu team asi speranta pe cantar - teama sa nu arate mai mult de 52-52.5 si speranta ca poate arata sub 52. Cum si teama si speranta sunt spulberate de cantarul care se incapataneaza sa arate 51.5, 52, 52.5 - in functie de momentul zilei pot spune ca nu pot fi foarte nemultumita.
Nu prea am reusit sa beau toata apa zilnic. Si nici nu m-am odihnit suficient - reusesc 5 ore pe noapte. Poate si din cauza asta nu reusesc sa slabesc.
Cam atat despre mine.
Sper sa am un concediu reusit. Sa ma odihnesc si sa si vizitez tot ce mi-am propus. Si mai presus de toate sa ma simt bine ( si eu si ceilalti , normal).

Ma duc sa termin ce am de calcat si sa-mi schitez bagajul.
alandana
Se pare ca terminam azi livrarea asa ca maine ma pot concentra pe finalizat bagajul si drumul pana la Bucuresti.
Azi :
MD - 1 banana, 4 prune - 3 p
1 bomboana - 1 p
1 piersica
Pranz - 1 iaurt + Digesta - 3 p
1 mar
Mi-e o foame de vad stele verzi dar ajung abia tarziu acasa asa ca nu voi manca mai mult de o salata - 4 p.
amalia0701
Concediu placut!
Asteptam poze.
pupic.gif
alandana
Amalia - multumesc de urare si de vizita. si eu am mai trecut pe la tine prin jurnal - dar nu am comentat nimic. Cum merge cura?
Nessie
Concediu placut Alandana si sper sa ai vreme buna, sa realizezi tot ce ti-ai propus! pupic.gif Noi te asteptam aici sa dai jos ce pui in concediu, asa ca mananca fara grija. grin.gif
honey79
Neata scumpa.

Am trecut sa-ti urez concediu placut, cu multa distractie si voie buna.
Sa ai parte de soare, relaxare si sa revii cu forte proaspete printre noi.

Pupicei dulcei si imbratisari cu drag.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.