Asa o sa fac - deja ma simt incurajata ca se vad rezultatele - lumea imi spune ce silueta frumasa mi-am tras.

. Cred ca am depasit putin la puncte azi ca am adaugat si un covrihg de 90 g - nu stiu cate puncte o avea - la salata de la pranz. Dar cum lucrez de noapte - sper sa se duca - pentru ca voi fi activa nu voi dormi - si deci voi consuma mai multa energie.
Multumesc de vizite si va mai astept. Abia astept sa schimb iar tickerul.
Sa va postez o dieta -
dieta cu pepene - promite 4 kg in 10 zile. Am sa incerc sa calculez si punctele:
Micul dejun e acelasi in fiecare zi : 50 g paine neagra prajita ( 2 felii) cu ceai sau cafea indulcite cu zaharina
1 felie pepene verde. - 3 p
Prima ziPranz - 100 g carne de vita fiarta + 100 g orez fiert, sos de rosii + 1 felie pepene. - 4.5 p
Cina - 50 g branza de vaci + 1 felie paine neagra prajita + 1 felie pepene - 4.5 p
12 p + 1 p depasire fructe = 13 p
A doua zi Pranz - 1 felie paine neagra prajita + 50 g piept de pui sau curcan fiert + 1 felie de pepene - 2.5 p
Cina - 100 g peste slab fiert sau la gratar + 1 felie paine neagra prajita + 1 felie pepene - 3 p
9.5 p - cu tot cu depasire fructe ( asta daca nu punctezi fructele mai mult)
A treia ziPranz-50 g spaghete cu sos de rosii si branza rasa + pepene rosu pe saturate
Cina - 300 g salata de legume ( rosii, castraveti, ardei, ceapa, salata verde) + 1 lingurita rasa de ulei de masline si putina sare + 1 felie de pepene.
A patra ziPranz - 1 castron de supa crema de legume si crutoane cu 50 g piept de pui si o felie paine neagra + 1 felie penene verde
Cina - 150 g cartofi natur, telemea rasa si verdeata + pepene verde pe saturate
A cincea ziPranz - 50 g carne fiarta de vita , sote de ciuperci+ pepene pe saturate
( soteul ( 200 g ciuperci+ 1 ceapa + 20 g unt, dafin, ienibahar, sare, verdeata)
Seara - 50 g branza de vacii , 2 felii de paine neagra prajita + pepene pe saturate
A sasea ziPranz - 150 g piept de pui fiert + 200 g fasole verde + 1 felie pepene
Cina - salata de rosii cu telemea si verdeata + 1 felie pepene
A saptea ziPranz-100 g salata de varza alba + 100 gpiept de pui fiert sau la gratar + 1 felie pepene
Cina- 1 felie telemea + 1 felie paine neagra prajita + 300 g salata de fructe ( 1 felie pepene verde, 1 felie pepene galben + 1/2 piersica)
A opta ziPranz - 30 g orez fiert , sote de ciuperci + sos de rosii + 1 felie pepene verde
Cina - 200 g dovlecei pane, 1 felie paine prajiat neagra + 1 felie pepene
A noua ziPranz - 150 g cartofi natur cu branza telemea rasa si verdeata + 150 g piept de pui la gratar sau fiert + 1 felie pepen
Cina 300 g salata de varza cu rosii , marar , putin ulei si sare - penepene rosu la saturatie
A zecea ziPranz - 100 gorez, 150 g peste la gratar, 1 felie de pepene
Cina 50 g brnaza de vaci + 1 felie de paine neagra prajita si pepene verde
In plus 1.5-2 l apa pe zi.
Ce ziceti? Eu ma gandeam sa o tin inainte de concediu. Sau poate de maine?