Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Fotografiile
OneDen.com > Relatia cu mine > Hobby-uri si timpul liber
Sexymom
Eu sunt innebunita dupa poze. Am vazut ca fiecare din noi vor sa imortalizeze cate ceva nou.Daca vreti facem schimb.
alex25
Buna ideea. N-am mai facut de mult fotografii, dar imi place sa "tintesc" oameni in mod special. Prima poza pe care am s-o fac unui necunoscut am s-o public aici.

Apropos de fotografii, nu stiu daca ai observat, aici, pe oneden, e un forum dedicat fotografiilor amuzante:
Fotografii amuzante
tmanbone
Sa inteleg ca e o invitatie sa postam pe aici fotografiile pe care le-am facut si care credem noi ca au iesit bine?
alex25
Eu asa am inteles....
tmanbone
Ok. O sa ma scotocesc putin sa vad ce gasesc. salut.gif

Nu neaparat azi. Totusi. "Unii mai si munceste." biggrin.gif
Sexymom
Mama mia ce va inghesuiti cu pozele biggrin.gif eu as posta dar aici nu am nimic descarcat din peripetiile mele . Dar ajung eu acasa si va pun niste poze super. biggrin.gif
tmanbone
Hai ca ma scotocesc azi si pun si eu ceva. Uitasem de topicul asta. salut.gif
Sexymom
Am aici un link din Cazorla, sper sa va placa pozele.
Eu sunt aia draguta cu flori in piept, hahahahaha.
http://community.webshots.com/album/549431460FLwmRr
Brunette
Vad ca v-ati ingramadit nu gluma sa puneti poze aici! doh.gif Hai sa incep eu! Am fost la Herculane si am reusit sa urc pana sus-sus la Decebal! yahoo.gif E o sculptura direct in munte care se vede si de la strandul "7 izvoare'" (cine cunoaste). deasupra se vede si o cruce, dar nu m-au mai tinut picioarele pana acolo. wacko.gif

Imagine
tmanbone
Am 2 de la vama. Erau valuri si le-am prins si in poza. No surfing. salut.gif

Imagine

Imagine
himere2005
mai vrem, mai vrem
eu nu prea am poze interesante, asa ca, deocamdata stau in banca mea
tmanbone
... si niste peisaje din Constanta... salut.gif

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine
Gigelu
Imagine

Gradina Botanica
tmanbone
Poza urmatoare o numesc "Focul vietii":

Imagine

Pentru cei care nu sunt de acord, le recomand sa foloseasca titulatura "Gratar in miez de noapte. Haide dom'le cu berea aia odata!"

PS. Daca incep sa postez poze care nu ar trebui sa fie pe aici, sa ma anuntati. 10x
himere2005
treci pe la cafenea tmanbone ca ti-am pregatit niste bere si o friptura colosala, sa-ti gasesti semnatura blum.gif
MIRRRUNA
Am facut si eu cateva poze mai de mult care tare mi's dragi... sa vaz daca ma descurc sa le lipesc aici.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Una din preferatele mele:

Imagine
emu
Superba vedere asupra muntilor din vestul Carolinei de Nord, la mijlocul lunii august, anul acesta:

Imagine

Ciuperci de existenta carora n-am stiut pana acum: "puff balls" )).gif

Imagine
alandana
Imagini din concediul in Grecia - Meteorele
Imagine
Imagine
Imagine
alandana
Templul lui Apollo din Delphi, Teatrul din Delphi
Imagine

Imagine

Parthenonul si teatrul lui Herod de pe Acropole
Imagine

Imagine
emu
poza inainte sa inceapa sa ninga, undeva in padurea Pisgah

Imagine
Eu.
Copacul din fata blocului

Imagine

Gandacel in Gradina Botanica

Imagine

Februarie Gradina Botanica

Imagine
uka
give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.