Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
anca veselie
alinutza pupic.gif niste miere ai incercat?
julyalina
nu inca sad.gif dimineatza nu mi-a trecut prin cap sa caut borcanul sorry.gif cand ajung acasa o sa incerc ...
dar nu stiu de la ce este sad.gif ca apa rece nu beau, de la frigider nu mananac ... inhetata de duminica am mancat-o asa si asa, deci nu rece ... blink.gif
aki
Alinus salut.De trei zila ma chinui sa-ti citesc oaginile si nici cum nu le puteam aduce la capat.Acum sunt in curs cu toate. pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 29-05-2007, 10:50 AM) *

nu inca sad.gif dimineatza nu mi-a trecut prin cap sa caut borcanul sorry.gif cand ajung acasa o sa incerc ...
dar nu stiu de la ce este sad.gif ca apa rece nu beau, de la frigider nu mananac ... inhetata de duminica am mancat-o asa si asa, deci nu rece ... blink.gif

Oooff, asa am facut eu puroi in gat, ca bebelasii, fara sa beau apa rece, sa mananc inghetata....... sad.gif si am ajuns cu penicilina in vena.......ai grija!
julyalina
scare.gif nu mai vreau penicilina nervous.gif pana pe la 19-20 de ani faceam de cel 4, 5 ori/ an amigdalita cu puroi si doctora cum ma vedea la cabinet zicea "penicilina" asa ca aveam fundul batucit sorry.gif abia imi trecea ca faceam alta serie cuplu.gif
anul trecut am mai avut o serie de laringita combianta cu amigdalita exact la sfarsitul lui iunie cuplu.gif
aki
Saracuta de tine.Ai grija cu aceasta nu-i de glumit.Eu am stat o spatamina la pat ,nu ma pus nimic in gura(nu puteam)nu puteam sa inghit nici saliva ,barem sa mininc wacko.gif
ina_ceva
Canarasule, sa ma uit astazi dupa tine la masa de pranz? Crezi ca ajungi?
Daca nu ne vedem, sa ai pofta! pupic.gif
anca veselie
alina cum te mai simti?
ma bucur tare ca am apucat sa ne vedem, sper la mai multe grin.gif
ina_ceva
Poate ii trece raceala pana duminica si vine la intalnire wink1.gif
anca veselie
asa ma gandesc si eu ina
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
de 2 zile am mancat numai 200 g branza de vaci , supa si iaurt cald si cateva capsuni cuplu.gif
marti seara am facut febra, si ieri deja aveam puncte albe pe amigdale cuplu.gif nu puteam sa inchit nici propria saliva, abia m-am chinuit si am mancat cateva capsuni si cateva linguritze se branza de vaci... abia acasa am mancat (baut) o supa calda si seara 1/2 de cana de iaurt ca sa pot sa iau antibioticul ... nasol a fosta ca am avut si de lucru la serviciu -urgentze - devil.gif ca altfel chiuleam
sorry.gif aseara, imi era atat de greu sa inghit ca mi-am dat singura cu albastru de metil in gat wacko.gif ca doar poate, poate
anyway... azi m-am trezit mai bine si desi inca ma doare gatul macar pot sa inghit cat de cat tease.gif

akisor pupic.gif , eu sper sa-mi treaca mai repede ca sambata cica trebuie sa ma duc la o nunta rolleyes.gif
anca pupic.gif , si eu ma bucur ca ne-am cunoscut in carne si oase )).gif si cine stie ... grin.gif
ina pupic.gif , ce intalnire ? unsure.gif tre' sa cercetez ....
bubbles
Neata Alyna hug.gif .Insanatosire grabnica flowers1.gif .Si eu pana mai anul trecut .. in fiecare an faceam amigdalita purulenta si nu scapam de injectii macar de 2 ori pe an .De 1 an nu am mai avut timp.Doamne ajuta.Am si baut zilnic Actimel si poate si de asta ca .. cu adevarat ajuta.Eu pana in martie nu mai racisem exact de 1 an wink1.gif
ina_ceva
Sanatate multa, alina! give_rose.gif hug.gif
aki
Alinus cum te simti? floare.gif Un pupic sa-ti treaca gitisorul pupic.gif
Nessie
hug.gif Sanatate multa, Alinush! Ingrijeste-te si mananca sa te pui pe picioare!
anca veselie
puuffff, ce naspa. ma bucur ca esti mai bine! vrem sa punem de-o intalnire duminica in jur de ora 17, prin universitate. s-a discutat despre asta aici
pup u dulce pupic.gif
crissy
pupic.gif Ai grija de tine. Sa te pui repede pe picioare, ca mie imi lipsesc deja bancurile tale. floare.gif
julyalina
mercic fetelor pupic.gif

mai jos descriu ultimele 3 zile de la mine de la serviciu cry.gif

.....am un Job minunat......am un job minunat.....am un job minunat!

bang.gif bang.gif bang.gif

... si nici nu ma doare capul .... si nici nu am chef sa stau la soare ........ si nici nu vreau sa am liber ............ nu, nu, nu ...... si pe un sezlong chiar ca nu vreau sa stau intins ...... iar o bautura rece chiar ca nu vreau sa beau !!!!

.....am un Job minunat......am un job minunat.....am un job minunat!
bang.gif bang.gif bang.gif

CITAT
In urma unui accident, un tip ramane fara penis. Chirurgul spitalului ii spune:
- Domnule, ai noroc. Avem un bogat sortiment de organe din care iti poti alege unul pentru transplant. Ce zici de asta de 12 cm?
- Ce naiba, domnule doctor, am eu fata de 12 cm?
- Atunci asta de 18 cm?
- Fii serios, domnule, ce, eu sunt pustan?
Doctorul ii face atunci o alta oferta: - Dar de asta de 32 cm ce zici?
- Ei, da, asa mai merge. Dar acelasi model pe alb nu aveti?

Nessie
hug.gif Ce-ai patit, Alinush? Gandeste-te la tarile pe care ai ocazia sa le vezi, la vacanta de vara care probabil vine, la weekendurile in care o sa fugi din oras cand poti si o sa treaca mai repede. grin.gif Sa ai un weekend linistit!
axe10
Acum vad ca esti destul de rau....ai incercat sa mergi la medic sa-ti prescrie antibiotice?...eu pt gat iau Eritromicina...in doua zile esti ca noua....ai grija de tine!
anca veselie
alina sper ca esti ok pupic.gif si ca ti-ai revenit pupic.gif
julyalina
buna fetele pupic.gif
m-am mai eliberat nitzelus smile.gif
a fost / inca este o nebunie totala la serviciu pentru ca maine aterizeaza niste muzafiri de nivel inalt si ... trebuie o multime de chestii cuplu.gif mie imi era rau si trebuia sa stau la serviciu si sefii cei mari aveau niste ideii wacko.gif dry.gif

anyway... mi-a trecut amigdalita dupa o serie de ampicilina cool.gif si sambata am fost la nunta blum.gif am stat pana pe la 5 dimineatza si am plecat inainte de tort sorry.gif a fost destul de frumos smile.gif si am dansat dar nu foarte mult pentru ca pe iubi il durea in gat wacko.gif, de aia am si plecat la 5 ... dar i-am dat cu albastru de metil in gat si sambata si duminica si acum e deja mai bine blum.gif
asa ca duminica am dormit pana pe la 1:00 , ne-am trezit, am mai stat nitzel, am mai dormit ... si toto asa pana pe la 5:00 cand ne-au sunat mirii sa ne ducem la ei sa mancam tort ... asa ca ... alta petrecere, mancare, bautura wacko.gif nu am mancat mult mici la nunta nici dupa dar ma simt full options cuplu.gif si as manca numai salate

saptamana trecuta nu am fost deloc la sala sad.gif ca nu am putut iar azi am de umblat cu babu pe la banci (vrem sa ne luam masina ) asa ca nici azi nu ajung cry.gif si imi pare rau pentru ca deja simt lipsa miscarii blum.gif
in plus a mai venit si vearul meu ca maine are examen asa ca... cuplu.gif

CITAT
Vine intr-o zi un barbat la spitalul de nebuni. Ajunge la doctor si ii spune:
-Am inebunit!!!!!!!!!
-Cand? il intreba doctorul
- Pai sa va povestesc;eram la vecina mea si faceam sex,cand deodata,se aude usa,era sotul ei.Am sarit repede amandoi din pat si cautam un loc unde sa ma ascund,am zis ca in baie nu-i bun,in dulap nu, sub pat nu, pt ca m-ar gasi.Asa ca am iesit pe geam si ma tineam cu mainile de pervaz.
- Sotul vecinei m-a cauta disperat in baie, in dulap,sub pat nu gaseste nimic, se indreapta spre geam se uita imprejur si cand se uita in jos ma vede. A inceput sa ma calce cu picioarele pe maini...
-Si ai inebunit...
-Nu, a adus o oala cu apa fierbinte si mi-a turnat-o peste maini
-Si ai inebunit....
-Nu, a adus bormasina si a inceput sa-mi gaureasca mainile
-Si ai inebunit...
-Nu, la un moment dat m-am uitat in jos...
-Si ai inebunit cand ai vazut la ce inaltime esti....
-Nu, am inebunit pt ca eram la parter..

Cand eram scoala generala nu doream decat o femeie cu tzatze mari.
In liceu m-am intalnit cu o femeie cu tzatze mari, dar lipsea pasiunea.
La sfarsitul liceului m-am intalnit cu o fata si pasiunea nu mai lipsea,
dar era prea colerica. Totul era o urgenta si plangea tot timpul.
Am decis ca am nevoie de o femeie ceva mai stabila.
Am gasit apoi o fata foarte stabila, dar era plictisitoare.
Nu prea o interesa nimic.
Ulterior am gasit una neplictisitoare, dar nu putea tine ritmul cu ea.
Am cautat una ambitioasa. Dupa facultate am gasit o femeie ambitioasa si
m-am casatorit cu ea. Era atat de ambitioasa incat a divortat si mi-a luat
totul. Acum tot ce vreau este o femeie cu tzatze mari.

Intra un popa intr-un restaurant,se aseaza la masa.
Cheama ospatarul si il intreaba:
- Fiule, balena aveti?
- Nu, parinte.
- Casalot aveti?
- Nu, parinte.
- Rechin aveti?
- Nu, parinte.
- Atunci da-mi o costita de porc afumata si Dumnezeu mi-e martor ca am vrut
sa mananc peste!

I: Ce spune un snur cand se vede in oglinda?
R: Ce siret sunt...

Q: Care este diferenta intre a te masturba si a face sex?
A: In principiu nici una, dar daca faci sex mai cunosti lume..

julyalina
CITAT
Intra un domn disperat in farmacie si tipa:
-Repede dati-mi ceva pentru diaree, e urgent !!
Farmacistul, care era nou, devine foarte nervos si-i da un calmant. Domnul, in foarte mare graba, ia medicamentul si pleaca. Dupa cateva ore,domnul cu diaree revine, si farmacistul ii spune:
- Mii de scuze domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru nervi. Cum va simtiti?
La care domnul raspunde:
- Kakat tot.....dar linistiiiiit...
May
Inseamna ca sunt tare daca am inteles ce insemnau stelutzele lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
buna fetele pupic.gif
la mine inca nu s-a terminat nebunia wacko.gif am intrat prin jurnalele voastre pe fuga smile.gif pana m-a enervat seful cu ceva mad.gif a trebuit sa scriu niste CD-uri, le-am scris si le-am verificat prin sondaj pe vreo 3 ca in total erau 10, avand in vedere ca nero oricum era setat sa verifice fiecare cd, dupa ce-l scrie smile.gif el, nu, cica tre sa le deschid eu pe toate sa vad daca sunt ok mad.gif si asa mi-am mai piedut eu 15-20 de minute degeaba cand am atatea urgentze devil.gif
anyway... le-am verificat si bineanteles ca sunt toate ok .
acum fug ca mai ma ceva de rezolvat doh.gif tot urgentze mad.gif cu termen ieri cuplu.gif

CITAT
Ring Ring
"Hello?"
"Hi honey. This is Daddy. Is Mommy near the phone?"
"No, Daddy. She's upstairs in the bedroom with Uncle Paul."
After a brief pause,
Daddy says, "But honey, you haven't got an Uncle Paul."
"Oh yes I do, and he's upstairs in the room with Mommy, right now."
Brief pause.
"Uh, okay then, this is what I want you to do. Put the phone down on the table, run upstairs and knock on the bedroom door and shout to Mommy that Daddy's car Just pulled into the driveway."
"Okay, Daddy, Just a minute."
A few minutes later the little girl comes back to the phone.
"I did it, Daddy."
"And what happened, honey?" He asked.
"Well, Mommy got all scared, jumped out of bed with no clothes on and ran around screaming.
Then she tripped over the rug, hit her head on the dresser and now she isn't moving at all!"
"Oh my God!!! What about your Uncle Paul?"
"He jumped out of the bed With no clothes on, too. He was all scared and he jumped out of the back window and into the swimming pool. But I guess he didn't know that you took out the water last week to clean it.
He hit the bottom of the pool and I think he's dead."
***Long Pause***
***Longer Pause***
***Even Longer Pause***
Then Daddy says, "Swimming pool? ........... Is this 486-531?"

ina_ceva
Nu prea imi plac astea cum suna: urgente cu termenul ieri dry.gif
anca veselie
spor la treburi pupic.gif
si bafta cu masina. ce vreti sa luati? cand mergi la sala?
luchi
Din canar te transformi in speedy gonzales laugh.gif . daca iti cantam in cor "What's new, pussycat" iti revii? naughty.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 05-06-2007, 07:00 PM) *

Din canar te transformi in speedy gonzales laugh.gif . daca iti cantam in cor "What's new, pussycat" iti revii? naughty.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif lucule, imi revin daca te aud pe tine cantand hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 05-06-2007, 02:43 PM) *

Nu prea imi plac astea cum suna: urgente cu termenul ieri dry.gif

pupic.gif ina, nici mie nu-mi plac <_<dar asta este ... uneori, ne anunta cu 1, 2 ore inainte de sfarsitul programului ca trebuie nu stiu ce lucrare maine dimineatza cuplu.gif si-ti piere tot cheful de viata sad.gif

CITAT(anca veselie @ 05-06-2007, 03:41 PM) *

spor la treburi pupic.gif
si bafta cu masina. ce vreti sa luati? cand mergi la sala?

mercic ancutza pupic.gif
vrem/ vrea un opel astra -model nou dar nu ma intreba detalii tehnice ca pentru mine toate masinile sunt la fel )).gif patru roti si un volan )).gif

la sala am fost luni smile.gif am alergat, am facut bicicleta si exercitii pentru fesieri si picioare blum.gif am transpirat bine cheer.gif

ieri nu am fost pentru ca am trecut prin piata sa-mi iau 2 kg de capsuni - imi era tare pofta blum.gif si pana le-am curatat, pana m-am schimbat , m-a apucat cheful de curatenie si am facut putina ordine prin biblioteca de la mine din camera. am constat ca adunasem o gramada de chestii care acum nu mai imi sunt utile si ... le-am aruncat asa ca am mai facut putin loc grin.gif

ideea este ca decand am vazut biblioteca ta si pe a inei, mi-a venit cheful sa-mi iau si eu una naughty.gif acum sa vedem cum fac ca fluxul monetar e indreptat in alta directie rolleyes.gif
ina_ceva
Pai din fluxul monetar pune deoparte ceva luna asta, ceva luna viitoare si poate se face de-o biblioteca wink1.gif pupic.gif
julyalina
)).gif m-am gandit eu dar mai sunt si altele ... oricum, pana la urma o iau naughty.gif

CITAT
Un tanar se prezinta la un mare patron, scotianul John.
- Sunt maseur. Pentru 20 de dolari pe luna sunt gata sa va masez dansatoarele.
- O.K! Daca aveti banii la dumneavoastra puteti incepe de azi.

Mosul tigan, citind ziarul exclama catre baba:
-Fa, aci scrie ca o bomba atomica costa doua milioane de dolari.
-Doamne da, fa, sa cada una la noi in gradina

Doi betivi ies dintr-un bar.
Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci unul din ei zice:
- Ce n-as da si eu sa pot face asta...
Celalat betiv spune:
- Hic ...hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine.
amalia0701
Servus fata muncitoare pupic.gif
Imi era dor de bancurile tale hug.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Un pupic.gif pt tine si iti doresc o zi insorita si frumoasa hug.gif
julyalina
pupic.gif bubbles, multumesc la fel !
amalia, bine ai revenit printre internauti blum.gif hug.gif

eu mai am de munca dar din cand in cand mai fac cate o mica pauza ca sa bantui pe la voi prin jurnale naughty.gif

aki
CITAT(julyalina @ 06-06-2007, 08:58 AM) *

)).gif m-am gandit eu dar mai sunt si altele ... oricum, pana la urma o iau naughty.gif

CITAT
Un tanar se prezinta la un mare patron, scotianul John.
- Sunt maseur. Pentru 20 de dolari pe luna sunt gata sa va masez dansatoarele.
- O.K! Daca aveti banii la dumneavoastra puteti incepe de azi.

Mosul tigan, citind ziarul exclama catre baba:
-Fa, aci scrie ca o bomba atomica costa doua milioane de dolari.
-Doamne da, fa, sa cada una la noi in gradina

Doi betivi ies dintr-un bar.
Unul din ei vede un ciine care-si lingea testicolele. Atunci unul din ei zice:
- Ce n-as da si eu sa pot face asta...
Celalat betiv spune:
- Hic ...hic.. daca-i dai un biscuit cred ca te lasa si pe tine.

lol.gif lol.gif lol.gif
Sal.si eu vreau o tumba unde as pute sa punem tv.dvd si video.Tare mult imi doresc w00t.gif
julyalina
pupic.gif rodicutz, eu vreau sa desfiintez biblioteca (veche, gen vitrina cu geamuri devil.gif ) si biroul pe care acum zace TV-ul si sa iau ceva ca sa combin ambele utilitatzi grin.gif

CITAT
Mai multi exploratori englezi mergeau prin junglă. Deodată, unul dintre ei cade într-o groapă (capcană întinsă de băstinasi) în care se afla un leu. Englezul începe să alerge roată în interiorul gropii. Leul, după el. Ceilalti stau pe margine si fac pariuri. La un moment dat, unul strigă:
- Accelerează, Smith, leul e chiar în spatele tău!
- Nu vă îngrijorati, domnilor, strigă Smith, eu am o tură în avans

Tatăl era curios să afle impresiile băietelului său după prima zi de scoală.
- Ei, cum a fost la scoală? Ati învătat ceva?
- Am învătat, tati, dar n-am terminat, asa că trebuie să mergem si mâine.

- Alo, scoala de dans si bune maniere?
- Du-te, băi, d-acilea cu dansu'! E numai de maniere!

- Ce fac soldatii care au pierdut războiul?
- Soldatii care au pierdut războiul încep si-l caută.
ina_ceva
hug.gif pupic.gif
anca veselie
alina pupic.gif spor la treburi!
misto masina biggrin.gif si buna biggrin.gif am prieteni care au si sunt f multumiti.
si eu consum capsuni, azi in pauza am program de matache si de capsuni biggrin.gif
oau, aruncat lucruri din biblioteca blink.gif ar trebui sa vii la mine, eu nu pot sa arunc... e f practic un corp care sa le contina pe toate, pleaca intai in prospectie si vezi la ce preturi gasesti naughty.gif
julyalina
multumesc anca pupic.gif
eu am manacat ieri capsuni blum.gif si mai am si pentru azi asa ca ... le atac cand ajung acasa naughty.gif

aseara am facut paste cu branza pentru ca avea bubu meu chef si ... am papat si eu o portie micutza wink1.gif
asa ca azi dimineatza am mai mancat o portie micutza sorry.gif la micul dejun si cateva capsuni

la birou am baut o cafelutza cu laptic si acum am lichidat o branzica fagaras
mai am in frigider niste ton dar nu am salata verde si nici rosii, si nici nu pot sa ies sa-mi cumpar sad.gif asa ca ... nu cred ca le voi papa azi
anca veselie
pai si ce faci, nu papi nimic la pranz?
julyalina
CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 11:03 AM) *

oau, aruncat lucruri din biblioteca blink.gif ar trebui sa vii la mine, eu nu pot sa arunc... e f practic un corp care sa le contina pe toate, pleaca intai in prospectie si vezi la ce preturi gasesti naughty.gif

)).gif si eu am tendinta sa adun cuplu.gif dar cand ma apuca ... arunc aproape tot biggrin.gif
in sifonier am facut razie de cateva ori si am dat saci intregi de haine care nu le mai purtam de cativa ani ... unele cumparate si nepurtate delok devil.gif la fel si cu pantofi/ sandale/ cizme ... dry.gif acum mai am doar cateva sorry.gif
carti nu arunc nimik ... doar ca eu daca stau la casa, am pod... asa ca am urcat in pod toate cartile pentru copii si cele tehnice ca-mi ocupau locul degeaba ... cursurile de la facultate, etc...

CITAT(anca veselie @ 06-06-2007, 11:31 AM) *

pai si ce faci, nu papi nimic la pranz?

ba da , o branzica fagaras smile.gif
recuperez eu cand ajung acasa blum.gif ca deja ma gandesc la o omleta cu ciuperci si o salate de rosii cu branzica naughty.gif
anca veselie
da, si eu am strans cursurile si alte chestii si le-am depozitat pe balcon. de haine nu ma pot desprinde... tot incerc, dar slabe sanse )).gif
ti-am raspuns la mine in jurnal, baga un ochi pls biggrin.gif
Nessie
Ma bucur sa vad ca te tii de sala si s-au mai dus din kilele adunate. wink1.gif Pentru biblioteca nu poti face niste rate direct la magazin? Stiu ca se poarta. unsure.gif
aki
Nu traiesti la bloc?Ai pod ce bine,dar eu nu mai stiu unde sa bag toata lucrurile devil.gif .cin deschid debara imi cad toate in cap
julyalina
CITAT(Nessie @ 06-06-2007, 12:35 PM) *

Pentru biblioteca nu poti face niste rate direct la magazin? Stiu ca se poarta. unsure.gif

da, se poarta, dar facem imprumut pentru masina si nu trebuie sa avem nici un credit ca sa maximizam suma primita smile.gif si trebuie lichidate cele existente wacko.gif

ancutza, imediet imi arunc ochisorii si la tine blum.gif

akisorule, blum.gif stiu ca e bine smile.gif e super bine grin.gif
anca veselie
si ai mei stau la casa, iar toata copilaria mi-am dorit sa stau la bloc doh.gif acum stau la bloc si mi-e dor de curte sad.gif
julyalina
la o adica puteti face schimb naughty.gif ei la bloc si tu la curte smile.gif
julyalina
'neatza fetele ! pupic.gif
ieri am reusit sa ajung la sala cheer.gif am muncit acolo blum.gif si dupa 1,5 ore am plecat acasa unde ma astepta 1/2 kg de capsuni blum.gif de mancat am mancat inainte de sala smile.gif
acum sunt iar la scarbici ...

CITAT
Ora de religie
Un preot explic&atilde; la ora de religie:
- Dumnezeu l-a creat pe Adam si cu o coast&atilde; din Adam a creat-o pe Eva.
- P&atilde;rinte, îl întrerupe un elev, tata spune c&atilde; ne tragem din maimute.
- Ascult&atilde;, zice preotul plictisit, cazul familiei tale nu m&atilde; intereseaz&atilde;. Eu vorbesc în general.

CITAT
Un om de afaceri afla ca va primi in vizita posibili parteneri din strainatate si e nevoit sa lipseasca o saptamana de acasa. Normal, isi anunta sotia.
- Uite care e treaba, vin posibili parteneri de afaceri si trebuie sa ii conduc prin tara. O sa lipsesc o saptamana.
- Aaa, daca tot lipsesti - zice sotia - e o excursie in Grecia, vreau sa merg.
Omul de afaceri, ca orice sot intelegator, aproba excursia. Seara merge sa-si anunte si amanta.
- Vezi ca trebuie sa plec o saptamana din oras, nu te speria, nu s-a intamplat nimic.
- Dragule, am vazut o excursie in Grecia, nu mi-o platesti?
Zis si facut, eh, ca si amanta il ajuta la nevoie...
Dupa o saptamana vine acasa sotul la sotie, aceasta fericita de nu se poate.
- Ei, cum a fost? - intreaba sotul.
- Super, fantastic, am fost in foarte multe locuri dragute, vezi ca am aici ceva poze.
In poze vede afaceristul nostru pe amanta, inghite in sec, sotia, normal, observa.
- Ce, o cunosti?
- Nu... Da` de unde! Doar mi s-a parut cunoscuta... dar nu!
- Ah, sa stii ca femeia asta s-a culcat cu toti barbatii din excursie, si nu au fost putini...
Omul nostru inghite in sec si seara merge la amanta.
- Ei, cum a fost?
- Super, senzational, multumesc, dragut ai fost. Hai sa iti arat ceva poze. In unele poze, binenteles, isi recunoaste afaceristul nostru sotia... aceaasi intrebare de la amanta...
- Ce, o cunosti?
Raspuns negativ, normal.
- Ei, sa stii ca femeia asta a fost cea mai tampita din excursie, inchipuie-ti ca a fost singura femeie care a venit cu sotul.
axe10
Naspa sa afli ca te inseala amanta...sotia ca sotia, dar amanta.... lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
daaaaaa, asa este )).gif

CITAT
La un team building,echipele de IT,vanzari si logistica se distreaza.

La un moment dat,echipa de logistica intra intr-un desis si iese de acolo cu un iepure spunand:avem de un gratar..!

Mai stau ce mai stau,intra echipa de la IT in desis,si ies si ei tot cu un iepure,spunand:uite si de o friptura..!

Echipa vanzatorilor,un pic iritata si privind de sus(ca deobicei),intra in padure,si....liniste....liniste...deodata urlete,crengi rupte,vanzoleala,echipa de vanzari buluc iese din desis cu un urs dupa ei.Din fuga,striga catre cei de la logistica si de la IT:

-Noi vi l-am adus,voi descurcati-va..!!!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.