akisorule si ancutza, va multumesc pentru incurajari
da, de asta ma oftic ca reusisem sa fac unele frumoase sus prin munti
pe scurt, am ajuns joi - dupa ce ne-am cazat si am mancat am plecat la cascada urlatoare - traseu super, vreme frumoasa ...
a doua zi, ne-am trezit, am mancat, si am plecat cu telecabina la babele si la sfinx , am facut poze super pe acolo

am baut o ciocolata calda sus, apoi am luat-o spre cruce... dupa 15, 20 de minute a inceput o ploaie rece cu gheata ca a trebuit sa ne intoarcem rapid

ne-am stors hainele de pe noi si am luat prima telecabina spre busteni

ca pe jepi nici nu se punea la socoteala sa o mai luam ...
plimbarea cu telecabina ne-a costat 840 ron

- au scumpit rau
sfinxul s-a spart si acum nu mai are jumate de fatza
anyway... jos am campat

pe o poienitza, si ne-am pus hainele la vant pe un bustean

si dupa o juma de ora ne-am imbracat rapid si am fugit ca a inceput ploaia si jos
am mai stat vreo 2 ore printr-o tareas si am ajuns la vila uzi prin ploaie ca nu se mai oprea
sambata, ne-am sculat, am mancat si am iesit in oras sa beau eu o cafelutza

- aveau si la vila dar...
si era soare frumos... si ne gandeam sa plecam iar sa facem traseul ... dupa 30 de minute a inceput o ploaie din aia de ziceai ca se rup norii

(
asa ca ... am mers la gara si ne-am luat bilete pentru seara si pana dupaamiaza am stat la o terasa in centrul orasului unde am mancat si noi ceva si am baut eu o ciocolata calda apoi la vila, am facut bagajele si am plecat acasa
initial vroiam sa stam si sambata si duminica dar daca a plouat asa rau - rauri era pe strazi

- am renuntat si am venit acasa