Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
aki
lol.gif lol.gif lol.gif Eu fac bussines cu soriciul de la Moldova.Vi-l dau angro lol.gif
julyalina
buna fetelor pupic.gif
am revenit dar sunt suparata sorry.gif mi s-a blocat calculatorul si am pierdut pozele de la munte cry.gif si erau asa frumoase unele sad.gif(
revin eu mai tarziu
anca veselie
nu se poate, le-ai pierdut pe toate?
aki
Imi pare rau,dar unde le-ai descarcat?Pe yahoo?
julyalina
'neatza !!!
da, din pacate le-am pierdut pe toate sad.gif si am incercat cu 3 programe de recobvery si nu am reusit sa recuperez nici macar una cry.gif

CITAT

POATE E MAI BINE FARA ELE

Resursele umane de la Pentagon descopera ca in ultima vreme aveau prea multi generali. Se hotaraste ca acelora care vor sa se pensioneze sa li se acorde pensionare anicipata cu toate facilitatile plus un bonus special de 5000$ pentru fiecare centimetru al dinstantei in linie dreapta dintre oricare doua puncte de pe corp. Fiecare general avea dreptul sa indice punctele de preferinta.

Primul intra un general de aviatie, foarte suplu, cere sa fie masurat din crestet pana in varful degetelor de la picioare. Avea 1.95m. Pleaca cu un cec de 975.000$.

Al doilea vine un general de infanterie si cere sa fie masurat din varful degetelor de la picioare pana la varful mainilor intinse. 2.55m. Pleaca generalul cu un cec de 1.275.000$.

Intra si al treilea general, un zdrahon batran de la marina. Cand e intrebat cum sa fie masurat, asta zice: "Din varful penisului pana la testicole". Mustacesc astia de la pensii intre ei, si ii atrag atentia ca generalii anteriori plecasera cu niste cecuri frumusele. Asta nu si nu, ca pe el sa-l masoare cum le-a cerut, ca barbat ca el nu e nimeni. Ok, intra ofiterul medical sa faca masuratorile, ii cere generalului sa-si dea jos uniforma. Scoate ruleta, o pune pe varful organului si incepe sa masoare.

"Dumnezeule mare!" striga ofiterul. "Unde va sunt testicolele?"

La care, generalu'

"In Vietnam ."
aki
Salut alinus floare.gif .Lasa nu te mai gindi la poze.Acesta va un motiv sa mai pleci odata la munte. pupic.gif
anca veselie
ofof
dar... a fost frumos, nu? asta conteaza pupic.gif eu de 1 mai am luat aparatul, dar am uitat cardul acasa lol.gif
julyalina
akisorule si ancutza, va multumesc pentru incurajari hug.gif
da, de asta ma oftic ca reusisem sa fac unele frumoase sus prin munti sorry.gif

pe scurt, am ajuns joi - dupa ce ne-am cazat si am mancat am plecat la cascada urlatoare - traseu super, vreme frumoasa ...
a doua zi, ne-am trezit, am mancat, si am plecat cu telecabina la babele si la sfinx , am facut poze super pe acolo sad.gif am baut o ciocolata calda sus, apoi am luat-o spre cruce... dupa 15, 20 de minute a inceput o ploaie rece cu gheata ca a trebuit sa ne intoarcem rapid sad.gif ne-am stors hainele de pe noi si am luat prima telecabina spre busteni doh.gif ca pe jepi nici nu se punea la socoteala sa o mai luam ...
plimbarea cu telecabina ne-a costat 840 ron wacko.gif - au scumpit rau sad.gif
sfinxul s-a spart si acum nu mai are jumate de fatza sad.gif

anyway... jos am campat blum.gif pe o poienitza, si ne-am pus hainele la vant pe un bustean lol.gif si dupa o juma de ora ne-am imbracat rapid si am fugit ca a inceput ploaia si jos wacko.gif
am mai stat vreo 2 ore printr-o tareas si am ajuns la vila uzi prin ploaie ca nu se mai oprea sad.gif

sambata, ne-am sculat, am mancat si am iesit in oras sa beau eu o cafelutza blum.gif - aveau si la vila dar...
si era soare frumos... si ne gandeam sa plecam iar sa facem traseul ... dupa 30 de minute a inceput o ploaie din aia de ziceai ca se rup norii sad.gif(
asa ca ... am mers la gara si ne-am luat bilete pentru seara si pana dupaamiaza am stat la o terasa in centrul orasului unde am mancat si noi ceva si am baut eu o ciocolata calda apoi la vila, am facut bagajele si am plecat acasa sad.gif

initial vroiam sa stam si sambata si duminica dar daca a plouat asa rau - rauri era pe strazi wacko.gif - am renuntat si am venit acasa smile.gif
aki
Foarte bine va-ti distrat )).gif .Doamne,eu nu stiu cind vad si eu ceva frumos.N-am avut concediu de un an si ceva de zile.Vreau sa ma odihnesc devil.gif
julyalina
'neatza dragele mele pupic.gif

am venit pe fuga sa va las un banc
CITAT
O blonda se tot invartea in jurul unui felinar cam de multicel...Un politai o vede si se hotaraste sa o intrebe ce i s-a intamplat de-i asa nelinistita....
-Nimic draga ...Imi caut cheile...!
Politaiul galant se ofera sa o ajute dar dupa cateva ore de scormonit prin tarana o intreaba simai nedumerit...
- Domnisoara sunteti sigura ca langa acest stalp ati pierdut cheile...?
- A...nu..! Le-am pierdut cu doi stalpi mai in spate dar....aici era lumina....

si fug inapoi la munca ca iar a aparut ceva urgent sad.gif
am citit printre picaturi pe la voi prin jurnale dar nu am avut timp sa raspund sorry.gif
aki
La mine ai raspuns cu clikul grin.gif
julyalina
a iesit seful din birou si profit )).gif
aki
Esti cu sefii intr-u birou?
wacko.gif
julyalina
'neatzaaaaaaaaa ! pupic.gif

akisorule, da, sunt cu sefii in acelasi birou dry.gif

fetele... am o noutate blum.gif ... duminica dimineatza imi iau zborul spre brussels blum.gif pana miercuri noaptea smile.gif
o sa merg cu seful si o sa fie cam nasol ca avem 2 zile cu programul plin smile.gif anyway... abia astept sa-mi iau o cutie de Leonidas blushing.gif ca nu am mai mancat de 1 an naughty.gif

CITAT

Cuplu casatorit. In pat. In timp ce sotia se pregateste de culcare, sotul aprinde lampa de pe noptiera si incepe sa citeasca o carte. Din cind in cind, mina lui coboara si mangaie sexul sotiei . Face asta pentru scurt timp apoi continua cu cititul. Sotia care devine din ce in ce mai excitata, se gindeste ca sotul are nevoie de putina incurajare pentru as duce treaba la bun sfirsit. Asa ca se scoala si incepe sa se dezbrace. Sotul confuz o intreaba: -de ce te dezbraci? Sotia ii replica: - pai, am crezut ca vrei sa facem sex - Nu, deloc. Sotia suparata: - atunci, ce ma tot pipai? - Imi umezeam degetele ca sa pot intoarce paginile cartii

Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul . -Ce faci aici draga, intreaba sotul ? -Uite dragul meu ! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca oventuza de gresie.Incearca tipul sa o ridice ,nu reuseste ! Cheama si vecinul sa-l ajute ,nimic . -Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii,intreaba vecinul ? - Esti nebun ,zice sotul! O placa costa 150 de euro ! Mai bine ma duc sa chem salvarea ! Pleaca tipul si cand vine ,vede ca vecinul se juca cu tzatele nevestii. -Tu ce dreaq faci acolo ma ? -Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca ,ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina !
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
am lasat asta si am zburat blum.gif

CITAT

Un batran indian, din neamul Cherokee, statea impreuna cu nepotul sau si-l invata:
- In viata fiecarui om de pe pamantul asta se da o lupta formidabila. O lupta intre doi lupi. Unul rau:
el intruchipeaza frica, mania, invidia, lacomia, autocompatimirea, aroganta, viclenia, resentimentele.
Celalalt e unul bun: el aduce bucuria, linistea, smerenia, increderea, darnicia, adevarul, blandetea si mila.

Copilul priveste intrebator spre bunicul lui:
- Si care dintre ei va invinge?
Batranul il priveste in ochi.
- Cel pe care il vei hrani.

va pupic.gif
aki
lol.gif pupic.gif alinus.Ce fain cel cu ventuza lol.gif
anca veselie
pupic.gif sper ca ai gasit ceva timp sa vezi si ceva din brussels hug.gif
amalia0701
Pup fata plimbareatza pupic.gif
O sa ajung si io la Bruxell vara asta cheer.gif
julyalina
yahoo.gif i'm baaaaack ! naughty.gif

am venit cu poze din Brussels blum.gif aici

am vorbit cu prietenii si stiu ca aici era canicula iar eu acolo faceam dus zilnic la 17- 18 grade smile.gif si batea uneori un vant... am uitat sa-mi iau sosete sad.gif asa ca mi-am cumparat ca nu puteam sa merg fara )).gif

ancutza, amalia, akisorule va pupic.gif
am mai fost in brussels acum 3 ani dar nu se mai pune. smile.gif
oricum ,a fost ok, luni am gfacut ceva cumparaturi blum.gif asa... mai limitat dar tot am luat cate ceva pt fiecare.
la ei a inceput perioada de reduceri acum ( exact pe 27 cand am plecat eu sad.gif ) si e o nebunie totatla in oras ... la noi de sarbatori e o placere )).gif

ce sa va spun? ... ca orasul seamana cu Parisul, ca au biserici vechi si foarte frumoase... de facot catedrale... ca orasul e plin de turisti si de cei veniti la UE ... ca e plin de magazine de bomboane, goffre de lieje, etc... doh.gif ... pana si eu care sunt lesinata dupa dulciuri am ajuns la concluzia ca daca mai stateam mult dadeam in diabet )).gif
am mancat multe bomboane blushing.gif si tot felul de branzeturi si de fructe de mare ...

amalia, cele mai bune bomboane, dupa mine... sunt leonidas si apoi godiva grin.gif sunt bune toate dar astea imi plac mie blum.gif ... adevarul este ca belgienii sunt renumiti pentru ciocolata si bomboanele lor blum.gif

daca va uitati la poze o sa vedeti la urma si un apus de soare vazut de deasupra norilor smile.gif
acum fug putin prin jurnalele voastre sa vad ce ati mai facut in lipsa mea blum.gif
Amazoana
1. Wellcome back! pupic.gif Imagine
2. Frumoase poze.
3. Tu de ce nu apari in nici una?
4. Mi-au placut enorm cladirile, statuile si apusul pe care l-ai fotografiat din avion!
5. Ai o foto cu unii care carau niste tomberoane. Aveau ceva care semana cu un furtun de aspirator acolo. aia aspira strazile? Stupid question, I know, dar sunt curioasa, ce sa fac.... dry.gif
julyalina
)).gif dulcikule pupic.gif
1 multumesc pupic.gif
2 blum.gif
3 eu am facut pozele tease.gif si nu prea am avut cum sa rog pe cineva sa-mi faca si mie dry.gif m-am tot gandit ca o sa mai am timp si ... pana la urma nu am nici una cu mine sad.gif
4 ma bucur tare mult biggrin.gif
5 )).gif aia spala strazile cu detergent rolleyes.gif in plus, vezi ca ca din camera de hotel am facut poza la o masinutza care face operatia asta smile.gif uneori ii vezi pe angajatii magazinelor/ rstaurantelor, etc... cum spala asfaltul cu detergent si cu o matura grin.gif banuiesc ca este un detergent special.

oricum... sa-ti spun ca am umblat 2 zile prin ploaie si nu am avut nici un strop de noroi pe haine? ca aveam pantofii la fel de curati ca atunci cand am venit ? ca nu i-am facut niciodata in 2 zile, nici macar de praf nu i-am sters ca nu am avut de ce?
aki
Salut Alinus.Sa trec si eu sa vad pozele cheer.gif Pupici pupic.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 29-06-2007, 12:01 PM) *

oricum... sa-ti spun ca am umblat 2 zile prin ploaie si nu am avut nici un strop de noroi pe haine? ca aveam pantofii la fel de curati ca atunci cand am venit ? ca nu i-am facut niciodata in 2 zile, nici macar de praf nu i-am sters ca nu am avut de ce?

E, uite asta chiar ma enerveaza. La noi iti pui pana pe umeri noroi mad.gif
julyalina
da, din pacate asa este sad.gif
la ei este altceva... desi se lucreaza in oras, nu vezi noroi pe strada ... daca sapa sau au gunoi/ moloz/etc... il pun in saci si poti sa treci pe langa cladiri in constructie fara sa te umplii de praf sau de noroi ...
aki
Alinus,un banc ceva? baby.gif
julyalina
Doi batranei stau in de vorba in parc.
- Femeile sunt mai norocoase decat barbatii cand imbatranesc, zice primul.
- Cum asa? intreaba al doilea.
- Pai, uite... eu de-abia imi aduc aminte cum era cand faceam dragoste cu sotia mea, iar ea e mai sanatoasa ca niciodata! - Cum adica e mai sanatoasa acum??
- Uite asa bine... Cand eram tineri, de cate ori ne bagam in pat, ea avea mereu migrene. Acum ca a imbatranit, n-a mai avut o migrena de ani de zile!!
aki
pupic.gif Merci floare.gif
anca veselie
foarte faine pozele!
bine te-ai reintors pupic.gif
Anna
pupic.gif sunt foarte misto pozele. cheer.gif
we placut hug.gif
Nessie
Bine ai revenit! pupic.gif Frumoase foc pozele! Ma bucur tare mult pentru tine ca vezi atatea locuri datorita serviciului. Nu stiu cat e de munca atunci cand pleci, dar sper ca raportul munca/plimbari e ok. grin.gif

De la bomboanele alea cu cate kg te-ai intors? blum.gif
axe10
Vazut poze frumoase...care crezi ca e prima pe care am dat double click?...pe bomboane normal...Godiva sunt precious...by belgians!...uf ce ma oftic...
ina_ceva
Ce frumos, m-ar bate gandul sa plec intr-o "expeditie" de un WE pe acolo grin.gif

Tu ce mai faci? Cum merge dieta?
aki
Ainus,AUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Unde esti?
julyalina
yahoo.gif
sa traitzi! am venit la raport pupic.gif

akisorule , uite-ma smile.gif

ancutza, anna multumesc hug.gif

gabitzule, "doar" 1.5 kg grin.gif dar nu numai bobo ci si croisante cu unt, sendvichuri cu diverse chestii ... la ei, in cadrul intalnirilor de lucru, in pauze se servesc sanwichuri cuplu.gif asa ca ... am incercat si eu doh.gif mi-au placut mult de tot unele cu creveti si putina maioneza . singura chestie pozitiva a fost ca 2 zile la rand au avut o firma de catering care a adus numai chifle cu produse marine grin.gif creveti cu maioneza, somon afumat / somon la gratar, diverse alte forme de peste... la un moment dar se uitau unii la mine ciudat ca eu am mancat doar carnitza- acolo un puteam, si lasam chifele pe farfurie tease.gif de ex la crevetii aia nu puteam sa nu mananc si feliutza de chifla blushing.gif

axe, mie imi plac mai mult leonidas decat godiva tease.gif

ina, vezi ca la ei a inceput sezonul de reduceri blum.gif

CITAT
In caz ca ati uitat aceasta metoda simpla de relaxare

Relaxarea este o modalitate psiho-fiziologica de depasire a crizei de adaptare. In mod normal, o minte care este supusa in_continuu unui efort considerabil va avea de suferit de pe urma acestei presiuni. Iata mai jos o metoda de relaxare in 5 pasi simpli, foarte eficienta, care te poate ajuta intotdeauna:
1. Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor.
2. Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat.
3. Nimic nu te poate deranja aici - nimeni nu cunoaste locul tau secret.
4. Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor.
5. Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa.

julyalina
CITAT
Logica:
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.
- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:
- Orice om normal ar lua cana...
- Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa?
tease.gif
bubbles
Neata yahoo.gif . lol.gif misto bancul wink1.gif .Ce mai faci?Mai vrei sorici ? tease.gif
julyalina
grin.gif nu spune de doua ori naughty.gif

faceam curatenie prin email-uri si am dat peste ceva... nu stiyu daca am mai postat-o dar sper sa va faca placere sa o recititi pupic.gif

CITAT
Sterge praful, daca trebuie
(Autor necunoscut)

Sterge praful, daca trebuie, dar oare n-ar fi mai bine
Sa pictezi un tablou sau sa scrii o scrisoare,
Sa coci o prajitura sau sa plantezi o samanta,
Cantarind diferenta intre a vrea si a avea nevoie?

Sterge praful, daca trebuie, dar vezi ca nu prea e timp,
Cand sunt rauri in care sa inoti si munti pe care sa te cateri,
Muzica de ascultat si carti de citit,
Prieteni de iubit si viata de trait.

Sterge praful, daca trebuie, dar lumea e acolo, afara,
Cu soarele in ochii tai, cu vantul prin parul tau,
O fulguiala de zapada, o rapaiala de ploaie.
Aceasta zi nu se va mai intoarce niciodata.

Sterge praful, daca trebuie, dar tine bine minte:
Batranetea va veni si ea nu e intotdeauna blanda.
Iar cand va fi sa te duci, si va trebui sa te duci o data si-o data,
Tu, chiar tu insuti, vei lasa in urma ta mult praf.

Nici nu pot sa va spun cat de multe ore, nenumarate, mi-am petrecut FACAND CURATENIE!
Obisnuiam sa petrec 8-12 ore pe zi IN FIECARE weekend, ca sa ma asigur ca totul este perfect – "in caz ca vine cineva".
Apoi mi-am dat seama intr-o buna zi ca nimeni nu mai avea sa vina… Erau cu totii afara, traindu-si viata si distrandu-se!
Acum, cand vin oameni la mine in vizita, nu simt deloc nevoia sa justific "starea" in care se prezinta casa mea. Ei sunt mult mai interesati sa afle ce am mai facut pe cand eram plecat, traindu-mi viata si distrandu-ma.
Daca inca nu v-ati dat seama, va rog sa fiti atenti la acest sfat: Viata e scurta. Bucurati-va din plin de ea!
O casa devine un camin atunci cand poti scrie "Te iubesc" pe mobila.
julyalina
CITAT
Un tip foarte singur a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet store si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii a cumparat intr-un final un miriapod (o insecta cu 100 de picioare), care venea intr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa.
Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva. Asa ca a intrebat miriapodul din cutie:
- Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere?
Dar ... nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou:
- Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?
Dar...iar...nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data asta apropiindu-se de "casa"
miriapodului si urland:
- Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna?
O voce subtire se auzi din cutie...
- Te-am auzit si prima oara! Ai in p..a mea rabdare, imi pun pantofii ...
julyalina
CITAT
Postasul era in ultima zi de serviciu, dupa 35 de ani de adus posta in acelasi cartier.
La prima casa a fost intampinat de membrii intreagii familii, care l-au felicitat si i-au daruit un cadou.
La a doua casa a fel. La a treia la fel. Si asa mai departe...
La ultima casa i-a deschis o femeie superba goala pusca. L-a dus in dormitor, unde i-a oferit cea mai tare partida de sex.
S-au dus in bucatarie, unde ea ii pregatise un mic dejun imens.
In timp ce manca, el observa o bancnota o bancnota de un dolar pusa pe masa.
- Pentru ce-i dolarul ?
- Pai, spuse ea, ieri i-am spus sotului ca azi te pensionezi si ca ar trebui sa facem ceva frumos pentru tine si el a zis: "F**k him, give him a dollar". Micul dejun a fost ideea mea...
tease.gif
aki
lol.gif lol.gif Ce tare w00t.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif foarte tare cu postasul.

numai papa bun ai servit grin.gif dar 1.5 kg? puii mei ma enerveaza, cum mananci putin, cum se pune doh.gif
seara faina pupic.gif
julyalina
Imagine

dau de baut la toata lumea Imagine

ieri am fost cu bubul meu si am cumparat masina yahoo.gif party.gif
nu este exact ceea ce vroiam dar ne-am incadrat perfect in bani si ... in final este o masina noua blum.gif
am luat logan nou - dry.gif am umblat toata ziua si am luat in considerare toate variantele de la o masina second pana la una noua numai ca ne mai trebuiau niste bani sad.gif si nu prea aveam de unde sa mai luam si ... si ... in final, pe la 19:45 am gasit la reprezentanta dacia de langa cora pantelimon, intr-un colt, o masina logan noua, abia adusa saptamana trecuta ... cu toate chestiile pe ea, inclusiv jante si cauciucuri michelin blink.gif
i-am tinut pe oamenii aia inca juma de ora ca sa schimbe banii si sa luam nr de inmatriculare provizorii si asigurare si... in final am plecat cu ea acasa )).gif si am facut primul km blum.gif
nu sunt eu foarte incantata de logan dar... acum asta este ... macar e masina noua si e in garantie si nu mai depindem de nimeni si nu mai tre sa apelam la nimeni grin.gif
poate in timp , dupa ce ne revenim cu banii, sa o vindem si sa luam alta mai buna ... mai vedem ...
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif Felicitari July pupic.gif hug.gif !!!|
Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea give_rose.gif
julyalina
CITAT

care sunt cele mai frumoase momente ale vietii ?

1. sa te īndragostesti;

2. sa rāzi pāna te doare burta;

3. sa gasesti un teanc de facturi platite cānd te īntorci din vacanta;

4. sa mergi īntr-un loc unde gasesti peisaje superbe;

5. sa-ti asculti cantecul favorit la radio;

6. sa adormi ascultānd sunetul ploii;

7. sa iesi de sub dus si sa te acoperi cu un prosop cald;

8. sa reusesti la ultimul examen;

9. sa iei parte la o discutie interesanta;

10. sa gasesti bani īntr-o pereche de pantaloni pe care nu ai mai purtat-o de mult timp;

11. sa rāzi de tine;

12. sa te relaxezi printre prieteni;

13. sa rāzi fara vreun motiv anume;

14. sa te trezesti īn mijlocul noptii si sa-ti dai seama ca mai ai cateva ore bune de somn;

15.sa auzi, din īntāmplare, cum te vorbeste cineva de bine;

16. sa privesti un apus de soare;

17. sa asculti o melodie care-ti aduce aminte de o persoana speciala din viata ta;

18. sa primesti si sa dai primul sarut;

19. sa te distrezi cu prietenii;

20. sa vezi fericite persoanele la care tii;

21. sa porti lanticul persoanei iubite si īnca sa-i simti parfumul;

22. sa vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult si sa simti ca nu s-a schimbat nimic;

23. sa simti fluturi in stomac cand vezi persoana speciala din viata ta;

24. sa stii ca esti iubit

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii chemi in momentele frumoase ale vietii si in cele rele...cand vin nechemati."

CITAT(annaiss_derrian @ 03-07-2007, 11:36 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif Felicitari July pupic.gif hug.gif !!!|
Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea give_rose.gif

mercic anna pupic.gif
Imagine
anca veselie
cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari! s-o stapaniti sanatosi pupic.gif
foarte faine randurile astea!
julyalina
CITAT(anca veselie @ 03-07-2007, 11:41 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif felicitari! s-o stapaniti sanatosi pupic.gif

un pahar si pt tine pupic.gif Imagine

anca veselie
multuuu!
numai bun pe caldura asta blum.gif
aki
Felicitari Alinus pentru masina nou-nouta cheer.gif .S-o stapiniti sanataoasa hug.gif
honey79
Imi place in casuta ta, Alina draga.
E plina de voie buna si optimism.
Felicitari pentru masinuta. Nu importa ca-i Dacie... e important ca ati luat-o fara ajutorul nimanui, ca nu aveti de dat banuti nimanui si ca.... e a voastra!! Sa va bucurati de ea si sa aveti parte de calatorii multe si minunate.
Te pupic dulcic.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.