Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
crissy
cheer.gif cheer.gif Sa o stapaniti sanatosi si sa o amortizati cu succes. pupic.gif
ina_ceva
Sa o conduci cu atentzie! pupic.gif

Felicitari!!!!!! cheer.gif
Amazoana
Felicitaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sa o stapaniti sanatosi si sa-i faceti rodajul la mare wink1.gif
aki
salut alinus.Pupici cu lipici pupic.gif
amalia0701
Felicitari iubita!
Sa stii ca si sotul meu inclina tot spre Logan.
Noi avem acu 2 masini in fatza blocului, nici una a noastra.
Una Dacia de 30 de ani a lui tata, alta superbul LEO al lui Sys.
E minunata o masina noua.
Leo e la noi de o luna si in fiecare weekned ne-am plimbat cu el.
E altceva sa ai o masina noua, sigura, care conduma putzin, cu asigurare casco.
Nu aveam curaj sa batem muntii patriei cu bunicutza noastra )).gif
Io spre ca plimbatul cu Leo sa ii de-a dependentza soferului si sa se hotarasca sa ne luam si noi o masina noua.
Oricum io m-am hotarat sa imi iau carnet la toamna dupa ce venim din concediu.
cheer.gif
haninoroc.gif party.gif cheers.gif
bubbles
ziua yahoo.gif .felicitari si sa o folositi fericti !!!! cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
Alinussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!.Unde esttttttttttiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! yahoo.gif
crissy
CITAT(aki @ 06-07-2007, 10:45 AM) *

Alinussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!.Unde esttttttttttiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! yahoo.gif

Rodeaza masina wink1.gif
julyalina
CITAT(crissy @ 07-07-2007, 05:51 PM) *

CITAT(aki @ 06-07-2007, 10:45 AM) *

Rodeaza masina wink1.gif

)).gif chiar asta am facut grin.gif

am fost la mare naughty.gif la Costinesti blum.gif
vineri pe la pranz ma suna bubul meu si zice : "stiai ca diseara plecam la mare ? " blink.gif io nu prea am vrut pentru ca eram cu musafirii, eram neepilata, ne pensata, etc... dar pana la urma am plecat sambata diminetaza pe la 4:30 si am ajuns bine pe la 8:30 eram in Costinesti, desi era nitzel aglomeratie pe drum wacko.gif am fost eu cu bubu si frate-miu cu prietena lui.

ne-am distrat si am facut plaja ca baie nu puteai sa faci cry.gif era apa rece ca gheata sorry.gif daca stateai 10 secunde simteai ca-ti paralizeaza picioarele sad.gif ... pe scurt, ne-am prajit in suc propriu )).gif ba la soare, ba sub umbrelutze tease.gif

mi-a parut rau ca nu am avut numarul lui dulcik ca poate ne vedeam , dar m-au luat pe nepregatite ... poate data viitoare blum.gif
aki
Ce bine alina,dar eu ca si vara trecuta ca nu mi-am bagat piciorul macar intr-o boltoaca blink.gif .Sper macar cu bulgari de zapada sa ne batem iarna in munti w00t.gif
julyalina
crissy, ina, dulcik, aki, bubbles, amalia va multumesc pentru felicitari pupic.gif

la inceput nici eu nu eram incantata de Logan, dar acum am descoperit ca, pe langa avantajele aduse de o masina noua blum.gif , e spatioasa, stabila si consuma putin smile.gif

si inca ceva naughty.gif

CITAT
Se duce un homosexual la doctor:
- Dom' doctor am SIDA, ce sa fac, ma puteti ajuta?
- Da baiete....bei 1 litru de lapte, manaci 2 kile de prune nespalate impreuna cu 3 rosii si un kilogram de zmeura, o cana mare de apa rece de la frigider, o portie de iahnie cu doua beri reci si, la sfarsit, dai pe gat o cana cu iaurt !
- Si o sa-mi treaca domn doctor?
- Nu flacau, da' macar in ultimele clipe ai sa intelegi si tu la ce foloseste c*ru' !

aki
lol.gif hug.gif
Anna
pupic.gif salutare
julyalina
pupic.gif akisorule , pupic.gif anna va multumes cpentru vizite hug.gif
din pacate la noi la birou e o nebunie totala wacko.gif a mai plecat o colega, una este in medical de lunga durata sad.gif si una un concediu ... am ramas doar 4 oameni cu tot cu sef si avem de munca o gramada sad.gif plus ca cei din conducere iar vor niste chestii super urgente cuplu.gif as ca nu mai am timp de nik
azi nici macar la toaleta nu am ajuns, si nici nu am mancat nik wacko.gif acum am facut o pauza ca sa va salut si sa va pupic.gif si trec inapoi la munca cry.gif imi e dor de voi sa vad ce ati mai facut ... pe unde ati mai fost ... sper sa am putin timp deseara sa intru de acasa
va pupic.gif
Anna
pupic.gif SPOR LA TREABA hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Spor la treaba hug.gif
Anna
pupic.gif 'Seara
Ce mai faci? Tot asa agitatie e la munca?
aki
Hei,Alinus,prinde un pupic de la mine pupic.gif
julyalina
ana, amalia, akisor va pupic.gif

eu am avut o perioada super agitata si am mai intrat pe site nitzel asa sa vad ce ati mai facut dar nu am apucat sa scriu nimik sad.gif la serviciu a fost si este in continuare o mare nebunie wacko.gif
in plus, vineri a murit bunica mea, asa ca ... duminica am fost la inmormantare. parintii mei au plecat de vineri ca sa faca toate pregatirile iar eu m-am dus doar duminca la inmormantare. nu aveam eu cu ea o relatie normala, si ne-am certat de mai multe ori dar oricum era bunica mea... asta este, asa e viata... toti ne nastem si murim...

aki
Imi pare rau alinus pupic.gif de bunica ta hug.gif
Anna
Condolenate sad.gif hug.gif
Si bafta la job! Sper sa fie mai lejer pupic.gif
In rest ce mai zici? cum merge masinutza? blum.gif
julyalina
mercic, anna hug.gif

masinutza, merge super bine blum.gif am fost cu ea si la mare doh.gif am uitat sa va pun pozele de la mare sad.gif dar rezolv eu imediat ...
si in rest ... de 2 zile sunt singurica pentru ca parintii mei au ramas acolo, fratele meu a plecat la mare si, cei mai rau, bubul meu a trebuit sa duca pe cineva in delta - o obligatie - si mai sta inca ... sorry.gif si nu prea are semnal cry.gif
julyalina
CITAT
A fost odata un vaduv care locuia impreuna cu cele 2 fete ale sale care erau foarte curioase si inteligente. Fetele ii puneau mereu multe intrebari...la unele stia sa le raspunda, la altele nu... Cum isi dorea sa le ofere cea mai buna educatie, intr-o zi si-a trimis fetele in vacanta cu un intelept. Inteleptul stia intotdeauna sa le raspunda la intebarile pe care ele le puneau. La un moment dat una dintre ele a a adus un fluture albastru pe care planuia sa il foloseasca pentru a insela inteleptul.Ce vei face? o intreba sora ei.

O sa ascund fluturele in mainile mele si o sa intreb inteleptul daca e viu sau mort. Daca va zice ca e mort, imi voi deschide mainile si il voi lasa sa zboare. Daca va zice ca e viu il voi strange si il voi strivi.Si astfel orice raspuns va avea, se va insela.Cele doua fete au mers intr-o clipa la intelept care medita si l-au gasit meditand."Am aici un fluture albastru. Spune-mi inteleptule, e viu sau mort?Foarte calm, inteleptul surase si ii zise: depinde de tine... fiindca e in mainile tale. Asa este si viata noastra, prezentul si viitorul nostru.Nu trebuie sa invinovatim pe nimeni cand ceva nu merge: noi suntem responsabili pentru ceea ce dobandim sau nu. Viata noastra e in mainile noastre, ca si fluturele albastru. De noi depinde sa alegem ce vom face cu ea.
julyalina
poze Costinesti
Anna
CITAT(julyalina @ 17-07-2007, 08:32 PM) *

pupic.gif Ce frumusica esti! Sunteti niste draguti aman2, va sta tare bine impreuna.
Andreea-Rodica
O zi buna si hug.gif pupic.gif
aki
Ma duc sa le vad si eu hug.gif
Doamne ce slaba esti doh.gif
julyalina
CITAT(annaiss_derrian @ 18-07-2007, 12:31 AM) *

pupic.gif Ce frumusica esti! Sunteti niste draguti aman2, va sta tare bine impreuna.

multumesc anna pupic.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 18-07-2007, 08:49 AM) *

O zi buna si hug.gif pupic.gif

si pentru tine andreea hug.gif

CITAT(aki @ 18-07-2007, 09:34 AM) *

Doamne ce slaba esti doh.gif

)).gif nu sunt , dar par blum.gif ca am avut grija cum face poza blum.gif
am burta si picioarele si bratele groase tease.gif
Nessie
naughty.gif Maaama ce gagica! floare.gif Esti o frumoasa! Mi-au placut pozele si mi s-a facut dor de mare. sorry.gif Uoooffff!
julyalina
)).gif mercic gabitzule pupic.gif
adevarul este ca si mie mi s-a facut dor de mare ... blum.gif naughty.gif

CITAT
"A lucra intr-o organizatie mare este ca si cum ai folosi prezervativul in timpul unei partide de sex.

Iti da o senzatie de incredere si securitate personala in timp ce esti ... F …T"

CITAT
Un mosh mergea agale prin padure cand vede un tigan atarnat de-o craca, legat de brau.
- Ce faci legat acolo?
- Ma spanzur! Lasa-ma!
- Pai de brau ma? De gat!
- Am incercat, dar ma sufoc!

Tiganul la doftor. Dupa consultatie ii zice doftoru':
- Dom'le ia supozitoarele astea si bagati-le in rect.
- Hunde, dom doftor?
- In anus, dom'le.
- HUNDE??????
- In c**, dom'le !
- Vai dom doftor, scuzati-ma dar n-am vrut sa va supar.
honey79
)).gif )).gif

Pup Alinus scump.Vazut si pozicile.... esti o dulcica si-o frumoasa. Si ai niste ochisori....mama,mama. wink1.gif
O zi frumoasa iti doresc.
Amazoana
Chiar ca esti slaba! pupic.gif
Si mie imi pare rau ca nu ai avut nr meu....data viitoare, nu?
Ai o ie alba care imi place maaaaaaaaaaaaaaaxim!!!!!!
aki
Si mie imi pare bluzita ta.Duminca trecut mama si luat un asemanatoare pupic.gif
Ma intorc la poze sa vad cum te-ai pozat de ai esit slaba. naughty.gif

Oricum esti slaba, mare smecherie nu ai facut devil.gif
Eu cind ma duc la magazin sa-mi iuaceva de imbracat,ii zic lui Sergiu asta ma face grasa sorry.gif .Dar el imi zice te face asa cum esti tu tease.gif
luchi
pupic.gif Si eu tot cu ochii proptiti in ie am ramas! laugh.gif Si sa nu mai spui nimic de picioare, chestii, alea-alea, ca arati fuaaarte bine, si te invidiez (in sensul bun al cuvantului blum.gif ) ca poti sa porti acel model de costum de baie.

Aaaa, si cand mai ajungi la mare, poate ne vedem si noi naughty.gif

hug.gif
julyalina
mercic fetelor pentru aprecieri pupic.gif dar sa stiti, pe cuvantul meu ca am o burta... si e rea ca nu vrea sa scada delok , e ok cand ma trezesc diminetaza dar pe urma... indiferent ce pap, isi dubleaza volumul blushing.gif

fetelor, daca ati stii ca asta este iia mea preferata blum.gif si ca a fost a mamei mele iar eu am confiscat-o )).gif
cred ca are cam 20 de ani bluzitza asta ...
mai am cateva 3, 4 bucatzi ... dar eu o prefer pe asta blum.gif

lucule si dulcikule, va trimit pe MP nr. meu de telefon . cand am plecat la costinesti, m-au luat pe nepregatite ... adica m-a sunat pe la 1:30 si cica "stii ca diseara plecam la mare?" tease.gif iar eu nu prea vroiam sa plec ca eram in perioada rusilor, eram neepilata, etc... in final am plecat sambata diminetaza pe la 4:30 si am ajuns pe la 8:30

akisorule, trebuie sa stai dreapta, sa-ti tragi putin burtica si sa bagi pieptul la inaintare si sa nu stai drept cu fata catre aparat ci putin intr-o parte ... uita-te la poza in care sunt cu bubul meu in apa ca acolo se vede burtica )).gif
aki
O sa pozez si eu si o sa si o sa vez ca vaca sunt si vaca ies in poze tease.gif
honey79
Hey, Akisor...nu-mi place cum vorbesti despre persoana ta. Inca imi aduc aminte de pozele tale si, stiu sigur ca... esti muuult prea departe de a ajunge sa te descrii in felul acesta. OK??? Hai, capul sus, pieptul-nainte (ca pentru poze) wink1.gif si incearca sa-ti rectifici parerea despre tine.
Promiti?????

Scuze pentru invadarea Jurnalului tau, Alinus.
Pupicei de miere.
aki
CITAT(honey79 @ 18-07-2007, 03:45 PM) *

Hey, Akisor...nu-mi place cum vorbesti despre persoana ta. Inca imi aduc aminte de pozele tale si, stiu sigur ca... esti muuult prea departe de a ajunge sa te descrii in felul acesta. OK??? Hai, capul sus, pieptul-nainte (ca pentru poze) wink1.gif si incearca sa-ti rectifici parerea despre tine.
Promiti?????

Scuze pentru invadarea Jurnalului tau, Alinus.
Pupicei de miere.

Pina nu ma fac inapoi cum am fost,nu ma respect devil.gif

poate ma motiveza asa wacko.gif
ganesha
CITAT
nu sunt , dar par blum.gif ca am avut grija cum face poza blum.gif

Am tras si eu un ochi la poze! Zici tu zici de tehnici de pacalit aparatu' - heheeee, apelez si eu la de-astea - da' tre'be si materialu' sa fie pe masura. Ca altfel, poti sa ai mama grijii, ca tot nu iesi asa cum ai iesit tu wink1.gif give_rose.gif
amalia0701
pupic.gif
julyalina
'neatza fetele cucuiete pupic.gif

akisorule, honey are dreptate! ce-i cu aprecierile astea negative? vrei bataita.gif ? trebuie sa te respecti indiferent cum te simti! hug.gif
honey, pupic.gif puteti sa invadati cand vreti blum.gif
ganesha floare.gif
amalia pupic.gif

bubu meu e plecat de duminca si mi-e asa de dor de el... sorry.gif abia il astept naughty.gif
aki
Of,Alinus si al meu e plecat de 2 saptamini,mine vine abea astept sa-l vad yahoo.gif
Si cel mai rau ca duminica iarasi pleaca pe doua saptamini sorry.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 19-07-2007, 09:43 AM) *
bubu meu e plecat de duminca si mi-e asa de dor de el... sorry.gif abia il astept naughty.gif
Prevad fitness in weekend pentru tine. sex.gif naughty.gif

have fun! pupic.gif
Sexymom
LA MULTI ANI ALINA, SA AI PARTE DE O VIATA MINUNATA , PLINA DE FERICIRE. pupic.gif
ina_ceva
Esti frumusica foc! w00t.gif wink1.gif

La multi ani! Sa fii iubita Imagine
julyalina
multumesc mult fetelor Imagine

si parafrazand o cunostinta care spune "ce ne doriti, va dorin" eu spun "tot ce-mi doresc mie, va doresc si voua !" hug.gif
Imagine
ganesha
Uite si tortul! La Multi Ani! floare.gif

Imagine
julyalina
yumiiiiiiiiiiiiiiiii, pupic.gif multumesc ganesha blum.gif
aki
floare.gif Sa ma scuzi draga Alinus sorry.gif Am intirziat cu felicitarile.
Te felicit ,draga alinus.Iti doresc multa sanatate si fercire linga babuinul tau yahoo.gif
Ai grija de tine, si iti doresc sa ai o saptamina linistita give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.