fetelor, va multumesc de vizita

in ultimele zile am avut o periada super agitata si plina
1 cardul raiffeisen - desi este achitat in toatlitate, nu mi-l inchid decat peste inca 2 saptamani cand , cica imi dau ultimul raport de activitate. - oricum sper sa-l inchida ca m-am plictisit sa vorbesc cu operatorii lor care, la fel ca cei de la vodafone, stiu sa spuna doar o chestie... sunt ca niste robotei
p.s eu cred ca cedam nervos daca aveam un client ca mine

sau luam rudotel
2 in weekend ... cam nasol

pentru ca iubi a mers cu aerul conditionat indreptat spre el si in weekend nu mai putea sa respire, avea temperauta, etc... si nu a avut chef de nik si a fost foarte mofturaos

asa ca in weekend am fost asistenta medicala
barbatzii astia... cand sunt nitzel raciti sunt mai rau decat daca i-ai opera

daca ar trebui sa nasca cred ca ar face anestezie totala
pe un copil mic macar il intelegi ca e copil dar pe unul din asta adult iti vine sa-l bati cand vezi ca face figuri la mancare , la medicamente- ca nu le mai ia ca nu-i fac bine , ca o sa-i treaca ,...
3 concediul meu incepe peste 2 saptamani

si vreau sa mergem la mare si poate si cateva zile la munte. acum sa vedem si ce bani o sa mai avem pana atunci
CITAT
Se intalnesc o data un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume:
Medicul: Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina.
Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca.
Programatorul: Da cine credeti ca a creeat haosul?