Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Andreea-Rodica
La multi ani, si buni! floare.gif
O saptamana frumoasa! hug.gif
luchi
La multi ani fericit, dragutule canar!
julyalina
va multumesc mult pentru urari hug.gif

ieri am facut o micutza petrecere si la birou ... asa ca trebuia sa fac cinste smile.gif

hai sa va arat ce am primit de ziua mea , ma rog, o parte din ele blum.gif ca sa ma laud si eu tease.gif

de la bubu meu, un aparat foto sony W55 Imagine si o pereche de ochelari ceva in genul asta Imagine cu ei seman un pic cu o buburuza lol.gif dar sunt super blum.gif
de la parintii mei un uscator de par Zepter cu particule Ionice blink.gif care cica nu iti strica parul rolleyes.gif ... dar ramane de testat blum.gif Imagine
de la colegi, o geanta rosie blum.gif - o sa-i fac si ei poza
de la prietena mea un set parfum si crema de corp, de la restul prietenilor cateva zdranganele, un ursulet de plus mare, mare , si.... flori multe blum.gif
aki
Felicitari alinus,si sa le folosesti cu placere pupic.gif de ele.O zi frumoasa iti doresc pupic.gif
bubbles
Neata .A fost ziua ta sorry.gif .Scz de intarziere sorry.gif .La Multi Ani!!!! sa fii iubita si sa ti se indeplineasca toate visurile hug.gif
Frumoase cadouri pupic.gif
julyalina
cred ca am vizitat aprope toate jurnalele dry.gif iar acum tre sa trec la munca sad.gif si nu mai pot sta cu voi sad.gif

va las niste bancuri
CITAT
Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava:
- Fumati?
Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde:
- Mai bine as bea ceva.

Un cersetor in New York :
- Aaaajutati un biet cersetor orb! ...
- Aaaajutati un biet cersetor orb!
- Si am impresia ca sunt si negru...

- De ce nu se duc toti managerii in concediu in acelasi timp?
- Ca sa nu se vada ca merge compania si fara ei.

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala.
-Domnule Bula, nu mai stiu ce sa ma mai fac cu fiul dumneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e potential corigent la 4 materii, deci din nou repetent!
-Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa... si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie...
-Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi!
-Aveti dreptate, doamna! Lasati ca vad eu cum fac!
Ajuns acasa, Bula senior trece la atac:
-Bulica tata, intzoleste-te ca iesim in lume.
Il duce pe Bula la un sexi-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac:
-Aoleu tata! Ce craci! Ce tzatze! Cin-le-o f*** p-astea?
-Premiantii, tata, premiantii !

aki
lol.gif lol.gif Super
luchi
floare.gif Multumim pentru vizita, o intoarcem smile.gif. Ia spune, ai reusit sa strangi trupa pentru sala? rolleyes.gif
julyalina
pupic.gif
lucule, din pacate s-au cam dat la fund sad.gif
ancutza a fost plecata in vacantza blum.gif acum ca a venit... cine stie? poate , poate
iar ina nu a mai spus nik
Amazoana
No ca vin eu cu un cocktail blum.gif
Imagine
aki
Alinus salut.Am trecut repede sa te salut si sa te pupic.gif
julyalina
blum.gif mercic dulcikule hug.gif tocmai eram la tine si spuneam ca o sa fur o dusca de la dilly biggrin.gif

akisorule , multumesc hug.gif si eu te pupic.gif si acusica vin si la tine sa vad ce ai mai facut naughty.gif

CITAT
Soparla si un urs koala stateau intr-un copac si fumau marijuana.
Soparlei i se face sete, coboara din copac si se duce la un rau sa bea apa.
La rau, crocodilul vede soparla cam confuza si-i zice:
- Ce-i cu tine soparlo, de ce esti asa de ametzita?
- Eeeee, io si koala fumam marijuana in copac.
Crocodilul se duce la copac si urca sa o certe pe koala; ajunge la koala, iar asta uimita
se uita la crocodil si-i zice:
-Cata apa ai baut, faaaaaa????!!
Amazoana
No, ti-am lasat si tie, sa nu se scandalizeze Dylly )).gif
Nessie
Buna! Ina, s-a dat la fund si la mine. laugh.gif Mi-a zis in jurnal ceva-ceva si apoi a fugit. unsure.gif Tu nu te duci singura la sala? Mie imi convine ca ma scalambai cum am chef, ca la ora la care merg eu sunt singura-singura. blum.gif
julyalina
buna Gabitzule! pupic.gif
ba, eu ma duc singurica la sala, din cand in cand se mai nimereste si prietenul meu cu mine , dar niciodata nu sunt singura in sala sad.gif si uneori este si foarte aglomerat sorry.gif el face de obicei programul impreuna cu alt baiat ca tre sa se ajute unul pe altul rolleyes.gif

CITAT
Mie imi convine ca ma scalambai cum am chef, ca la ora la care merg eu sunt singura-singura. blum.gif

)).gif si daca mai e cineva in sala ce faci? te mai scalambai ? tease.gif
oricum , e foarte bine sa te duci la sala ! pupic.gif si dca ajungi de 2, 3 ori / saptamana cate 1 , 2 h este perfect .
ina_ceva
M-am dat la fund pt ca babuinul meu pleaca maine dimineatza sorry.gif si incerc sa petrec cat mai mult timp cu el.

Alina pupic.gif hug.gif
aki
Salut Alinus pupic.gif
Of, Inus te cred ,draga si eu sunt singura si tare-i greu,mai ales ca suntem deprinsi si la wc sa mergem impreuna tease.gif Doamne cit de dor mi-i de el doh.gif
Amazoana
CITAT(aki @ 26-07-2007, 09:09 AM) *

Salut Alinus pupic.gif
Of, Inus te cred ,draga si eu sunt singura si tare-i greu,mai ales ca suntem deprinsi si la wc sa mergem impreuna tease.gif Doamne cit de dor mi-i de el doh.gif

Si tu Brutus? Si Ina? Oooffffffffffffffff sorry.gif
aki
CITAT(dulcikatty @ 26-07-2007, 09:40 AM) *

Si tu Brutus? Si Ina? Oooffffffffffffffff sorry.gif

Cine-i Brutus? w00t.gif
Amazoana
Un Roman!Era o vorba...sper ca nu te-a deranjat. pupic.gif
Si era o reclama tare mai demult......
julyalina
hug.gif ina sorry.gif stiu cum este ....
akisorule, dulcik va pupic.gif

akisorule, era vorba ca atunci cand l-au asasinat pe Cezar, pana si Brutus a participat si l-a injunghiat desi Cezar il considera si il trata ca pe un fiu
pe la noi pe aici se spune asa "si tu Brutus" cand o persoana face ceva la care nu te astepti sau o situatie la care nu te astepti .
si... ideea este ca iubi lui dulcik e plecat, al inei pleaca maine si cand a auzit dulcik ca si al tau e plecat , a folosit expresia aia blum.gif

CITAT
O blonda se hotari sa deschida o ferma de gaini, cumpara ea niste gaini...dar toate mor.
Cumpara alte gaini, trece catva timp, mor toate.
Se duce din nou sa cumpere gaini, si-l intreaba pe vanzator:
- Oare le ingrop prea adanc, sau le ud prea des ?
Amazoana
Sar'na de explicatie July. Eu nu am timp de asa multe cuvinte, ca ma vad colegii mei..........Pup pupic.gif
silviadinca
Buna!
Sunt Silvia!
anca veselie
salutare! am venit in vizita si sa-ti las un pup.
la multi ani intarziat de ziua ta, foarte faine cadourile! pupic.gif
julyalina
cu placere dulcik pupic.gif
ancutza, multumesc hug.gif
buna Silvia! bine ai venit floare.gif
Anna
La multi ani cu intarziere! pupic.gif hug.gif Tot ce iti doresti si multe vise implinite.
Sunt f misto cadourile primite, sa le fol cu placere.
Spor la treaba! pupic.gif
Amazoana
CITAT(silviadinca @ 26-07-2007, 11:25 AM) *

Buna!
Sunt Silvia!

Buna Silvia bine ai venit! floare.gif
Nessie

Buna!
Sunt Silvia!

Din pacate Silvia nu a venit pe la noi din dorinta de comunicare, asa ca are contul pus sub urmarie. Nu cred ca va mai posta. sad.gif
axe10
Ina, ramai singurica?!...nasol....acum inteleg de ce vrei sa stai cu familia in we!
Amazoana
CITAT(Nessie @ 26-07-2007, 03:12 PM) *

Buna!
Sunt Silvia!

Din pacate Silvia nu a venit pe la noi din dorinta de comunicare, asa ca are contul pus sub urmarie. Nu cred ca va mai posta. sad.gif

Dar de ce a venit? Cu ce scop???? blink.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 26-07-2007, 03:27 PM) *
Cu scopul de a face reclama unor site-uri dubioase. Intr-un minut a scris 7-8 mesaje cu cate 2 cuvinte si 4 linkuri care site-urile respective. Pe cel de aici l-am editat si am scos linkurile, dar pe celelalte le-am sters integral.
Amazoana
CITAT(Nessie @ 26-07-2007, 03:45 PM) *

Cu scopul de a face reclama unor site-uri dubioase. Intr-un minut a scris 7-8 mesaje cu cate 2 cuvinte si 4 linkuri care site-urile respective. Pe cel de aici l-am editat si am scos linkurile, dar pe celelalte le-am sters integral.

Aaaa, stiiiuuuuu. Cat urasc chestia asta!
Acum deh, tre sa mai fie si d'astea, nu?
julyalina
'netaza fetele pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 26-07-2007, 04:05 PM) *

CITAT(Nessie @ 26-07-2007, 03:45 PM) *

Aaaa, stiiiuuuuu. Cat urasc chestia asta!
Acum deh, tre sa mai fie si d'astea, nu?

nici mie nu-mi plac kestiile astea sad.gif dar... cred ca sunt platiti sa faca asa dry.gif

CITAT
- Sotia mea afirma ca este foarte sanatos sa consum alimente crude.
- Da, nici nevestei mele nu-i place sa gateasca.

Un politist pe malul unui lac ii zice unei tinere:
-Domnisoara, aici este interzisa baia!
-Dar de ce nu mi-ati spus asta inainte de a ma dezbraca?
-Pentru ca dezbracatul nu e interzis...
Amazoana
Neata July

Nu cred ca sunt platit...cred ca doar atat gandesc....
Anyway, ce faci? Bem o cafea? pupic.gif
julyalina
pupic.gif of curse dulcikule blum.gif tocmai mi-am pus in cana

astept wikendul sa dorm mai mult dimineatza si sa se mai apropie concediul nitzel tease.gif
anca veselie
neatza pupic.gif
beau si eu cafeaua cu voi, ma primiti?
julyalina
but of corse ancutza hug.gif
Imagine
anca veselie
uuuu, ce bine arata! naughty.gif multu pupic.gif
julyalina
fetelor, sunt plina de nervi sad.gif
de o saptamana incerc sa-mi lichidez un card de credit la Raiffeisen si nu reusesc devil.gif
sfatul meu este ca, pe cat puteti , sa evitati aceasta banka de kko ! scuze de limbaj dar exact asta reflecta atitudinea lor.
Amazoana
CITAT(julyalina @ 27-07-2007, 09:34 AM) *

pupic.gif of curse dulcikule blum.gif tocmai mi-am pus in cana

astept wikendul sa dorm mai mult dimineatza si sa se mai apropie concediul nitzel tease.gif

Cand iei concediu?
Eu il iau abia la sf lui noiembrie, cand vine iubi sad.gif
Dar asta imi si doresc, sa petrec cat mai mult timop cu el. Numai ca sunt asa obosita acum......... sorry.gif

CITAT(julyalina @ 27-07-2007, 02:53 PM) *

de o saptamana incerc sa-mi lichidez un card de credit la Raiffeisen si nu reusesc devil.gif
sfatul meu este ca, pe cat puteti , sa evitati aceasta banka de kko ! scuze de limbaj dar exact asta reflecta atitudinea lor.

Ups
Am si eu unul pe care nu l-am folosit de ........vreo 4 ani unsure.gif
aki
Salut Alinus pupic.gif Am trecut sa-mi mai trag sufletul la tine si sa-ti doresc un weekend linistit pupic.gif
Nessie
CITAT(dulcikatty @ 27-07-2007, 04:26 PM) *
Am si eu unul pe care nu l-am folosit de ........vreo 4 ani unsure.gif
Ai mare grija!! Neaparat du-te sa verifici. Stiu un caz in care cineva avea un card de asta nefolosit de nush cat timp si cand a vrut sa faca un credit nu a putut. Era pe lista neagra a datornicilor pentur ca se acumulasera ceva bani pe comisioane/intretinere la cardul respectiv.

CITAT(julyalina @ 27-07-2007, 02:53 PM) *

Bafta multa, Alina! Cand e vorba de banca trebuie sa acumulezi toata rabdarea de care dispui intr-un anasea si sa o folosesti toata in cateva zile cand ai legaturi cu banca. doh.gif
Anna
pupic.gif Alinus.
Ce mai faci? give_rose.gif
anca veselie
am venit sa te pup pupic.gif
ai rezolvat cu cardul?
ce facusi in wee?
ina_ceva
Cand ai concediu? Ceva planuri ne impartasesti si noua? naughty.gif
pupic.gif hug.gif
aki
Alinus salut.Unde esti draga?Un banc ceva? w00t.gif
julyalina
pupic.gif fetelor, va multumesc de vizita hug.gif

in ultimele zile am avut o periada super agitata si plina wacko.gif

1 cardul raiffeisen - desi este achitat in toatlitate, nu mi-l inchid decat peste inca 2 saptamani cand , cica imi dau ultimul raport de activitate. - oricum sper sa-l inchida ca m-am plictisit sa vorbesc cu operatorii lor care, la fel ca cei de la vodafone, stiu sa spuna doar o chestie... sunt ca niste robotei sad.gif

p.s eu cred ca cedam nervos daca aveam un client ca mine tease.gif sau luam rudotel )).gif

2 in weekend ... cam nasol cry.gif pentru ca iubi a mers cu aerul conditionat indreptat spre el si in weekend nu mai putea sa respire, avea temperauta, etc... si nu a avut chef de nik si a fost foarte mofturaos sad.gif asa ca in weekend am fost asistenta medicala blum.gif

barbatzii astia... cand sunt nitzel raciti sunt mai rau decat daca i-ai opera wacko.gif daca ar trebui sa nasca cred ca ar face anestezie totala )).gif
pe un copil mic macar il intelegi ca e copil dar pe unul din asta adult iti vine sa-l bati cand vezi ca face figuri la mancare , la medicamente- ca nu le mai ia ca nu-i fac bine , ca o sa-i treaca ,...

3 concediul meu incepe peste 2 saptamani blum.gif si vreau sa mergem la mare si poate si cateva zile la munte. acum sa vedem si ce bani o sa mai avem pana atunci dry.gif

CITAT
Se intalnesc o data un medic, un inginer si un programator si incep sa se certe despre care a fost cea mai veche profesie din lume:
Medicul: Dumnezeu a creat femeia din coasta lui Adam, asa ca cea mai veche profesie e medicina.
Inginerul: Dumnezeu a separat ordinea de haos, asta fiind o treaba pur inginereasca.
Programatorul: Da cine credeti ca a creeat haosul?

anca veselie
neatza!
si eu sunt client nasol, sunt bine documentata si ii fac cu nervii )).gif
nasol cu iubi al tau, e mai bine acum?
si cat stai in concediu?
julyalina
)).gif asa fac si eu ancutzule )).gif
si stii ce ma enerveaza cel mai tare? ca se dau mari si tari si de fapt nu sunt sad.gif ca sa vezi diferenta... amaratii aia de la CEC - cu tehnologiile lor invechite si operatoarele lor comuniste mi-au inchis un card in 2 zile dry.gif

lu' iubi i-a trecut raceala dar acum se plange ca nu e buna salteaua si ca-l doare gatul/ spatele doh.gif asa ca tre sa mergem sa cumparam o saltea )).gif

concediu am pana pe 14 august dar nu-l iau pe tot ca poate mai plecam pe undeva si la toamna blum.gif o sa stau cam 2 saptamani ...

tu ce mai faci? la sala cand te vad? naughty.gif

anca veselie
da, se dau toti jmecheri dar sunt indoctrinati cu procedurile lor fara pic de flexibilitate...
lasa, draga, cumperi si saltea, ce sa faci )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.