Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
)).gif
ancutzule, sa stii ca asta este cuvantul potrivit ! proceduri inflexibile !
si totusi... eu nu inteleg nici acm de ce tre sa mai stau inca 2 saptamani ca sa mi-l inchida wacko.gif am depus cererea acu 2 saptamani cry.gif ei cica "daca ne vine vreo operatie pe care ati facut-o cu cardul? la noi termenul de inregistrare a operatiilor este de 30 de zile . " daaaaaaaaaa, si poate am plecat in bahamas si mi-a luat o vila devil.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif da ma, cine stie daca nu ti-ai luat o vila. sa nu iasa ei in paguba.
acum am rasfoit jurnalul tau si am vazut pozele de la costinesti! sunteti 2 frumosi si mi se pare ca va sta tare bine impreuna!
julyalina
)).gif daaaa, cu cardul lor )).gif

blum.gif multumim ancutzule hug.gif
anca veselie
pupic.gif just being honest grin.gif
julyalina
mercic pupic.gif
ia spune... iti aduc tricou? naughty.gif

hai sa va spun ce am facut aseara ... am fost la niste prieteni si am mancat fasole cu ciolan tease.gif si ciorbitza si mancarica scazuta doh.gif
Sexymom
Ce mancare buna, vreau si eu, ca sa ma plang si mai tare ca sunt rasa. )).gif

grasa am vrut sa scriu, nu rasa(sunt si rasa totusi) lol.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 01-08-2007, 01:09 PM) *

mercic pupic.gif
ia spune... iti aduc tricou? naughty.gif

hai sa va spun ce am facut aseara ... am fost la niste prieteni si am mancat fasole cu ciolan tease.gif si ciorbitza si mancarica scazuta doh.gif

Falose? Ciorbitza? Yaaaammyyyyyyy
aki
Alinus pupic.gif
May
CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 01:32 PM) *

Faloseeeee?????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ALICE
CITAT(Maybeline @ 01-08-2007, 05:32 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 01:32 PM) *

Faloseeeee?????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Deja i s-or incetosat ochii si nu mai vedea ce scrie de pofta lol.gif
dany
Deeeciiiiiii , canarule , te las fara fulgi !!! Auzi la ea : fasole cu ciolan ....Am uplut tastatura .... camera pluteste deja....
julyalina
)).gif
sexy pupic.gif
akisorule hug.gif

dany, nu ma jumulii ca nu e vina mea tease.gif in plus eu nu am mai mancat fasolica de cateva luni bune smile.gif
in general nu prea mananc pt ca ma balonez dry.gif dar aseara am mancat 1 polonic de ciorbitza si o portie micutza de mancarica scazuta blum.gif

alice, ai dreptate ... dulcikul nu mai vede bine tastele de pofta biggrin.gif
by the way. alice si may bine ati venit pe la mine floare.gif

ia ghiciti pe cine am vazut eu azi ... pe ancutza blum.gif si am dus-o la sala sa faca aerobic naughty.gif tae-bo mai precis
julyalina
p.s. ancutzule, despre asta vorbeam blum.gif
May
De aceea bate vantul in tara... ca a mancat canarul fasole lol.gif
julyalina
)).gif daaaaaaa, dar stii cum am rezolvat-o de data asta ? am luat 2 redigest blum.gif
dany
Ce daca nu a fost vina ??? TU ai venit aici cu miros de fasole cu ciolan asa ca ...pazeste-ti fulgii ca viiiiiiiiiiinnn !!!! )).gif
julyalina
bine dna Sylveter biggrin.gif
dany
lol.gif lol.gif Sylvester e mascul ...asa ca D-na Sylvestrina , te rog tease.gif
julyalina
cum doreste caprioara blum.gif pardon... d-na Sylvestrina pupic.gif

by the way... cred ca v-am povestit ca in Anglia la micul dejun ai optiune principala fasolea si carnatzi tease.gif
dany
lol.gif Deci nu incetezi cu fasolea ta .......Bineeeeeeeeeeeeee !! La ce etaj stai ca sa stiu sa nimeresc direct in fulgii tai lol.gif

Gluma -gluma ......fasole am dar de unde , puii mei , sa iau ciolan afumat ????? Astia nu scot asa ceva la vanzare ....oase &co se dau la fabricat mancare pentru caini doh.gif
ina_ceva
Numai la fasole nu-mi era gandul acum; de unde sa cumpar eu asa ceva la ora asta?
julyalina
trimitem prin posta ? tease.gif
nu au ceva gen kaizer? ceva afumat nitzel... dry.gif
dany
Ina - tu adu ciolanul ca eu am fasole tease.gif

Ba da , Alina , kaizer , sunca afumata gasesc dar ...eu vreau ciolan Imagine Mai sunt si pretentioasa pe deasupra doh.gif
julyalina
pai.. hai ca trimitem prin posta smile.gif sau cu astia de la atlassib sau vedem noi cum

va pupic.gif ma duc la somnic biggrin.gif
dany
Somn usor !!! Daca dimineata nu mai ai fulgi ...stii de ce , da ? blum.gif
ina_ceva
Somnic usor! pupic.gif
julyalina
'neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
dany , m-am trezit cu fulgi naughty.gif
aki
Salut alinus.Pupici pupic.gif
Doamne ma apuca poftele pe aici pe la tine.Cind terminati de vorbit despere ciolane imi dati de stire naughty.gif
anca veselie
neatzaaaa!
dada, stiam poza aia, numai ca nu se vede asa de bine ca de aproape blum.gif
o zi frumoasa pupic.gif
Amazoana
Neata
Cred ca ma inglezesc si voi manca fasole dis de dimineata. Pacat ca n-am de undeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sorry.gif
Poate dau o fuga diseara in oras...
Care ce faceti? Ispite mai aveti azi?
julyalina
CITAT
Doi tipi la inchisoare:
Cati ani ti-au dat?
15
Pentru ce?
Am spart un geam la serviciu.
Dumnezeule!Pentru atat?Unde lucrai?
Pe un submarin

Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai. Dumnezeu vine si spune:
-Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru. Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om. Dumnezeu se enerva:
- Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatatide la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?
- Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici.

Examen intr-o clasa de fete,cu subiectul: Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme:
1) Religie
2) Sexualitate
3) Mister.
Singura lucrare cu nota 10:
"Dumnezeule! Sunt insarcinata! Oare cu cine?"

akisorule, gata cu ciolanele blum.gif
ancutza pupic.gif
dulcikule, azi suntem cumintele biggrin.gif
axe10
Englezii au ramas cu ciolanu' si noi romanii cu fasolea...pai e drept?....
julyalina
'neatza pupic.gif
axe ei au ramas cu fasolea si carnatii )).gif

apropo... azi e vineri su suntem in postul Sf. maria ... mananca cineva de post pe aici?
de la un timp, incerc sa tin si eu post macar vinerea ... si pana acum am cam reusit smile.gif singura chestie care ma deranjeaza este ca de obicei in perioadele astea de post inseamna paine/biscuiti &co sad.gif
pana acum am baut o cafelutza - fara laptic si am basculat cativa biscuiti cu ovaz wacko.gif

astazi, in drumul spre serviciu ma gandeam ce as putea manca de post si... mi-au revenit in minte eugeniile de dobrogea cuplu.gif dar am trecut pe langa magazine si nu am luat smile.gif
mai trziu o sa-mi iau niste nectarine sau poate se duce un baiat sa ne ia un pepene din piatza blum.gif

un panseu
CITAT
Nu iese ulei, daca maslinele nu sunt stoarse...
Nici vin, daca strugurii nu sunt presati...
Nici parfum, daca florile nu sunt strivite...

Ai simtit vreo presiune azi?
Nu-ti fa griji...
Dumnezeu tocmai scoate ce-i mai bun din tine!

ina_ceva
Eu tin post, trebuie sa-mi pregatesc ceva de mancare sa iau la mine wink1.gif ...cred ca o salata orientala, mere si struguri.
julyalina
ina, tu tii tot postul ? unsure.gif
mie nu prea imi place salata orientata dry.gif

si ... deja imi e foame sad.gif simt stomacul cum ar vrea sa roada ceva ... cred ca de la cafeaua fara lapte mi se trage
am baut deja un ceai dar cred ca mai beau unul ...

ieri dupamaniaza am facut pentru bubu snitzele din 1 kg dintr-un pachet de piept de pui si am mancat si eu unul blum.gif nu mai mancasem demult si chiar imi era pofta smile.gif le-am facut cu pesmet si le-am prajit - stiu nu e bine - intr-o tigaie tefal cu foarte putin ulei si dupa fiecare tura am spalat tigaia pentru ca pesmetul care nu statea pe carnitza se ardea wacko.gif
apropo... pe la 10 aseara ma anunta ca nu mai are decat 2 swoon.gif
anca veselie
nu mi-a dat prin capatana mea seaca ca e vineri si ca e post, asa ca am mancat de dulce
ieri am luat un pepene din piata, a fost bun raaau naughty.gif
nici mie nu-mi place sa pap fainoase, ma feresc cat pot. incearca salate din multe legume, sunt satioase, si daca-ti place ia-ti niste tofu in completare, mi s-a parut destul de ok. pt energie papa o banana si eventual alune sau migdale, chiar si curmale.
acum mi-am adus aminte de salata de vinete, pe care o poti manca cu ardei gras in loc de paine. humusul imi mai place.
ina_ceva
Humusul imiplace si mie, dar mi se pare greu de preparat acasa si la ala cumparat habar nu am cum sa-l punctez unsure.gif
julyalina
ancutzule, e cam dificil cu postul...
salate manac dar pana la urma tre sa pap si o felie doua de paine ca altfel simt ca nu ma satur sad.gif vinerea trecuta mai pe seara a trebuit sa pap cativa covrigei pentru ca nu puteam sa adorm de foame dry.gif

tofu nu imi place sorry.gif mi se pare ca manac burete
in plus, de la soia si de la humus ma balonez asa ca le evit sad.gif si humusul tre sa-l papi cu paine ...
pateu de soia nu am mai mancat de juma de an pentru ca de la ultimul era sa crap )).gif la propriu smile.gif0 adik dupa ce am mancat 2,3 felii , am inceput sa simt cum as avea o mingie in stomac care se umfla, se umfla, se umfal ... simteam ca imi va crapa burta sad.gif

e un cerc vicios wacko.gif
dar alunele, migdalele si curmalele sunt o idee buna pupic.gif
anca veselie
normal ca tre sa papi ceva paine, eu pap in fiecare dimineatza vreo 2 felii de paine, e buna pt stomac
julyalina
CITAT
Amanti evrei.

O pereche intra in cabinetul terapeutului.
Terapeutul: Ce pot face pentru Dvs?
Barbatul: Sunteti asa de bun si sa ne priviti in timp ce facem sex?
Terapeutul se uita la ei si aproba. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs... si cere onorarul de 80 € petru sedinta...

In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea, fac sex, platesc 80 €..

Peste citeve saptamini intreba terapeutul: Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati d-vs sa descoperiti ?
Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita , la ea nu putem. Eu sint casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 € pentru o zi, la Radisson 360 €, pe cind daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 € si mai primim de la asigurarea medicala 67,50 € inapoi...
ganesha
Super tare, super tare! lol.gif

Si eu tin Posturile (saptaminale si alea mari), iar in rest mi-s vegetariana. La inceput a fost munca de organizare, dupa aia a inceput sa vina treaba de la sine. Mai greu e cu aprofundatul etichetelor - majoritatea alimentelor de le cumperi preparate au ba zer, ba praf de ou, ba aia, ba aialalta (de multe ori si piinea). La inceput m-am ghidat pentru piramida alimentelor pentru vegani, acum merge uns... Nu te feri de piine, cauta sa fie integrala... si cam asta e! E o nebunie ce poti face din toate legumele de-s acum pe piata, Postul Craciunului e cel mai greu din punctul asta de vedere. Imaginatia sa traiasca!

Tofu se gateste - poti sa-l faci la consistenta (crocant, moale, normal) si cu condimentele care-ti plac tie, nu se maninca crud (sau ma rog, se poate minca, da' nu e indicat wink1.gif ).

floare.gif
julyalina
A, tofu nu e branza de soia ? eu asa stiu ... cum adik sa gatesti tofu ? baby.gif la noi se gaseste in magazine gata preparat cu condimente numai ca mie nu-mi place si in plus de la soia ma balonez rau de tot sad.gif

ganesha
CITAT(julyalina @ 05-08-2007, 10:59 AM) *

A, tofu nu e branza de soia ? eu asa stiu ... cum adik sa gatesti tofu ? baby.gif la noi se gaseste in magazine gata preparat cu condimente numai ca mie nu-mi place si in plus de la soia ma balonez rau de tot sad.gif

Da, da' ala se gateste, nu se maninca asa... natur (decit daca ai nervii tari). Si la noi se gaseste si asa si simplu, si chiar au si retete pe spatele pachetului. DIn alea cu condimente dulci poti face prajituri de post.
Ca idei de gatit: poti sa-l pui in taitei sau orez chinezesc (care oricum nu prea au farmec fara tofu, ca intra in reteta traditionala), poti sa-l pui taiat bucatele in legume la wok, preferatul meu e facut cu putin ulei de masline, mult curry si buchetele marunte de conopida - iese crocant si demential. Il pun pe linga cartofi, orez sau il maninc singur. Am sa adun niste retete sa le pun la subiectul de retete.
julyalina
CITAT(ganesha @ 05-08-2007, 10:04 PM) *

Da, da' ala se gateste, nu se maninca asa... natur (decit daca ai nervii tari).

)).gif deci eu nu am nervii tari )).gif eu credeam ca asa se mananca )).gif ca e deja preparat lol.gif

o sa urmaresc retetele A pupic.gif

tofu nostru arata cam asa Imagine ca o bucata de branza dar cu gust de burete blink.gif
Ama.ro
Iulyalina si eu ma cam balonez in timpul postului, de aceea mananc multe fructe.Poti sa faci ardei copti, salata de vinete, orez cu legume(daca nu adaugi ulei nu ingrasa, ba chiar deshidrateaza), dovlecei la gratar(cu suc de rosii), fasole verde prajita cu putin ulei de masline si usturoi.Si mie imi vine sa mananc mai multa paine.(integrala)
julyalina
ama, mercic de sfaturi pupic.gif
eu tin post doar vinerea si eventual posturile mai mari cate 1 saptamana. si de obicei mananc salate, fructe si legume- la gratar, la cuptor, fierte.
vineri mi-am facut o mare salata de rosii cu castraveti si ceapa si langa ea un dovlecel la teflon blum.gif
au fost foarte bune blum.gif
salata de vinete cu ardei copti as manca non stop dar ma feresc sa pap prea mult pt ca langa ele mi-ar place si o felie 2 de paine biggrin.gif
anca veselie
neatzaaaa pupic.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

azi dimineatza am fost la un laborator sa-mi ia sange pentru analize smile.gif si am "donat" 3 eprubete )).gif
nu stiu ce a fost in capul meu de m-am dus asa diminetza - la 7:30 eram acolo- desi ei deschideau la 8:00 . la ora aia , erau deja 25-30 de persoane dintre care 95% pensionari blink.gif poate ca sunt rea dar nu ii inteleg ... cand au atata timp la dispozitie si laboratorul colecteza pana la oara 14:00 de ce s-or trezi cu noaptea in cap? daca se duceau la serviciu ii intelegeam dar asa ... eu in locul lor, m-as scula frumusel la 9, 10 si m-as duce la analize ...

CITAT
Un lord se intoarce intempestiv acasa si-si surprinde nevasta -in pat- cu valetul. Hotarat, merge la panoplia din marele hol, ia o arma cu doua tevi, introduce doua cartuse si se intoarce la cei doi 'porumbei'.
Tacticos, ridica lent teava pustii, priveste prin catare si ... PAC, ii 'executa' un testicol necredinciosului valet... Apoi, ridica din nou teava pustii, priveste iar prin catare si ...
Valetul, ingrozit, isi impreuneaza palmele a rugaciune si cu lacrimi in glas ii striga:
- Ai mila, stapane!... Mai da-mi o sansa!...
La care, lordul ii raspunde, calm:

- Prea-bine!... Balangane-l!...
Amazoana
Auzi? Dar tu de ce ai donat 3? Eu doar 2....si acum mai am vannataie la brat si a trecut o sapt dry.gif
julyalina
'neatza ancutza pupic.gif

dulcikule, nu stiu de ce mi-au luat 3 blink.gif eu am fost la medicul de familie saptamana trecuta ca mi-a venit acasa un plik de la ministerul sanatatii si cica sunt 5 analize gratuite de la minster si l-am rugat pe medic sa-mi dea si continuarea adik glicemie, colesterol, etc...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.