Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Ama.ro
Neata, Iulyalina!(cam tarziu, stiu.. )).gif )
Toata lumea e cu analizele?
Sexymom
fata ti-am lasat PM cu nr de tel, nu il vezi?
sa ne vedem si noi la ochii
julyalina
CITAT(Sexymom @ 06-08-2007, 01:01 PM) *

fata ti-am lasat PM cu nr de tel, nu il vezi?
sa ne vedem si noi la ochii

)).gif vazut si raspuns sexy pupic.gif

sigur ne vedem la ochi naughty.gif
tu parka vii pe 10 dry.gif adik vineri... iar eu saptamana viitoare sunt in concediu, teoretic pupic.gif
anca veselie
ce jmechera esti pt ca intri in concediu blum.gif
pensionarii nu au ce face acasa si se si trezesc devreme, de asta sunt pe teren de dimineatza sad.gif
aki
Salut Alinus.Ma simt azi rau de la ciclu,asa ca nu pot sa va scriu cam multe ci va citesc doar.Mi-am cerut voie acsa si nu mi-aiu dat voie.Poti sa mori aici sorry.gif
ina_ceva
Canarasule, ai o retzeta mai speciala pt dovlecel la teflon? grin.gif
Anna
Hm..la mine nu a venit inca plicul cu trimiterea la analize dry.gif
Mai astept, mai astept! blum.gif

Noapte buna! pupic.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 06-08-2007, 01:49 PM) *

ce jmechera esti pt ca intri in concediu blum.gif
pensionarii nu au ce face acasa si se si trezesc devreme, de asta sunt pe teren de dimineatza sad.gif

pupic.gif daaaaa, abia astept ancutzule cheer.gif
by the way... cum ai ajuns ieri acasa? cu dusul deja facut?

CITAT(aki @ 06-08-2007, 04:11 PM) *

Salut Alinus.Ma simt azi rau de la ciclu,asa ca nu pot sa va scriu cam multe ci va citesc doar.Mi-am cerut voie acsa si nu mi-aiu dat voie.Poti sa mori aici sorry.gif

Akisorule, le-ai spus ca iti e rau si nu te-au invoit? blink.gif ce oameni rai sad.gif pupic.gif hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 06-08-2007, 10:46 PM) *

Canarasule, ai o retzeta mai speciala pt dovlecel la teflon? grin.gif

daaaaa, dovlecel, spalat, curatat de coaja, taiat felitze si teflonat )).gif cu sare si piper la sfarsit pupic.gif
eu as pune si putin mujdei pe ei dar nu suporta stomacul meu sad.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 07-08-2007, 02:01 AM) *

Hm..la mine nu a venit inca plicul cu trimiterea la analize dry.gif
Mai astept, mai astept! blum.gif

'neatza anna pupic.gif
sa stii cand te duci la medicul de familie ca o sa aiba un chestionar de completat cu intrebari de genul:
"cand v-ati inceput viata sexuala? inainte de 16 ani sau dupa?"
"parteneri multipli? daca da,mai multi de 6 ? " blink.gif
" ce contraceptive folositi?"
"contraceptive orale?"
te cantareste, te masoara- inaltime, talie
boli in familie , cate operatii, etc...

pe mine m-a bufnit rasul cand m-am intrebat aia cu partenerii )).gif si l-am intrebat daca mai putin de 6 nu sunt multiplii si a inceput si el sa rada lol.gif

anca veselie
neatzaaa!
am ajuns f bine acasa, am umbrela destul de buna. m-am bagat la un film si am adormit devreme.
te pup, o zi frumoasa!
julyalina
ancutza, chiar ma gandeam sa nu ajungi cu dusul deja facut ca incepuse sa toarne pupic.gif
anca veselie
din fericire tramvaiul ma duce aproape de casa grin.gif
mi-e soooomn
julyalina
)).gif join the club, ancutza pupic.gif clubul somnorosilor biggrin.gif

aseara eram franta rolleyes.gif dupa 30 de minute de banda , 10 de bicicleta si apoi ora de taebo cu negrisorul cu coditze, am dormit neantoarsa )).gif m-am trezit asa cum am adormit )).gif

CITAT
Intr-o seara sotul statea intins pe canapea uitandu-se la televizor linistit, la un moment
dat se trezeste cu o tigaie in cap de la sotia lui:
Sotul: De ce m-ai lovit?
Sotia: Ce este cu acest bilet pe care scrie Laura?
Sotul: Aaa... este numele unui cal pe care am pariat.
Dupa un timp se trezeste iar cu o tigaie in cap mult mai puternica...
Sotul: Ce mai e?
Sotia: Te-a sunat calu'

Intrebare: Care este cel mai bun sot?
Raspuns: Cel care-si surprinde sotia in pat cu amantul si le spune:
"Nu va faceti probleme! Continuati!!!"

Intrebare: Care este cel mai bun amant?
Raspuns: Cel care poate sa mai continue...

Doi melci pe spatele unei testoase: "Tine-te bine, demaram!"

aki
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 08:38 AM) *

CITAT(aki @ 06-08-2007, 04:11 PM) *

Akisorule, le-ai spus ca iti e rau si nu te-au invoit? blink.gif ce oameni rai sad.gif pupic.gif hug.gif

[pe mine m-a bufnit rasul cand m-am intrebat aia cu partenerii )).gif si l-am intrebat daca mai putin de 6 nu sunt multiplii si a inceput si el sa rada lol.gif

Colega a zis ca ea tebuie sa plece si trebuie sa ramie cineva in birou sorry.gif
Dar cu analizele, niste intrebari ca la examene doh.gif
julyalina
da akisorule, intrebari ciudate ca cica minsterul sanatatii face un sondaj privind starea de sanatate a populatiei smile.gif

acum iti este mai bine?
Anna
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 10:16 AM) *

)).gif join the club, ancutza pupic.gif clubul somnorosilor biggrin.gif

aseara eram franta rolleyes.gif dupa 30 de minute de banda , 10 de bicicleta si apoi ora de taebo cu negrisorul cu coditze, am dormit neantoarsa )).gif m-am trezit asa cum am adormit )).gif

buna alina pupic.gif

duuuaaammmneee
citeam eu pe aici si in loc de ce scrie mai sus am citit aseara era in frantza lol.gif lol.gif
Va dati seama ce somn imi e blink.gif huh.gif
aki
Putin nervoasa.Cind a aveti ciclu sunteti nervoase?Saracul Sergiu nici nu ma mai baga in seama sorry.gif

[quote name='annaiss_derrian' date='07-08-2007, 10:33 AM' post='85128']

[/quote]
citeam eu pe aici si in loc de ce scrie mai sus am citit aseara era in frantza lol.gif lol.gif
Va dati seama ce somn imi e blink.gif huh.gif
[/quote]
Si la noi e un timp afara, de-ti vine sa te trintesti sub birou.E negru cerul si ploua si mi-i somn doh.gif
Anna
Aki tu de unde esti?

Btw...si eu la ciclu sunt un car de nervi, da eu anunt lumea...ca daca ma iau de ei si incep sa ma cert, nus eu de vina blum.gif blum.gif blum.gif
luchi
uau! July, unde gasesti atata energie pentru sport? Citesc si te invidiez (sincer) ca poti face sport intr-un ritm sustinut. Adevarul e ca am vazut pozele in costum de baie si arati fantastic. give_rose.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 08:38 AM) *

'neatza anna pupic.gif
sa stii cand te duci la medicul de familie ca o sa aiba un chestionar de completat cu intrebari de genul:
"cand v-ati inceput viata sexuala? inainte de 16 ani sau dupa?"
"parteneri multipli? daca da,mai multi de 6 ? " blink.gif
" ce contraceptive folositi?"
"contraceptive orale?"
te cantareste, te masoara- inaltime, talie
boli in familie , cate operatii, etc...

pe mine m-a bufnit rasul cand m-am intrebat aia cu partenerii )).gif si l-am intrebat daca mai putin de 6 nu sunt multiplii si a inceput si el sa rada lol.gif

Uaaauuu blink.gif pe mine nu m-a intrebat nimic de genul asta. A tot insistat asupra nasterilor, avorturilor, metodelor contraceptive, dar nici chiar asa.
De masurat, canatarit niiiiiiiiiiiiici vorba
anca veselie
subscriu, alina e o bucatica tare buna naughty.gif
daca nu se tine intalnirea azi vreau sa vin la sala naughty.gif
Sexymom
CITAT(anca veselie @ 07-08-2007, 10:57 AM) *

:
mi-e soooomn

Sa ma vezi si pe mine cum arat, am dormit cam 2 ore toata noaptea si acum am si casa plina de copii.Si au tzignal mama mama. mad.gif
aki
CITAT(annaiss_derrian @ 07-08-2007, 10:56 AM) *

Aki tu de unde esti?

Btw...si eu la ciclu sunt un car de nervi, da eu anunt lumea...ca daca ma iau de ei si incep sa ma cert, nus eu de vina blum.gif blum.gif blum.gif

sunt din Basarabia,de peste Prut )).gif
julyalina
anna, deci oficial esti in clubul somnorosilor pupic.gif si vad ni se alatura si sexy pupic.gif
akisorule, eu sunt pachet de nervi inainte sa-mi vina )).gif trantesc si bufnesc toate alea )).gif noroc ca s-au obisnuit cu mine blum.gif
dulcikule, si pe mine m-a tot intreba si bifa acolo pe hartie... cu masuratul si cantaritul ... poate al meu a fost mai constiincios )).gif
ancutzule pupic.gif bucatica buna esti si tu smile.gif putin mai micutza de inaltime dar tot bucatica pupic.gif
azi faci cu Irina ca nu cred ca negrisorul ala mai vine dry.gif

lukule hug.gif , uneori ma surprind si pe mine smile.gif de unde mai am rezerve dar sa stii ca ma apuca si pe mine lenea cateodataaaa.... rolleyes.gif

aici dupa ce ploua a inceput sa bata si vantul wacko.gif cry.gif
anca veselie
acum ca am stabilit ca amandoua suntem bucatici putem sa ne linistim )).gif pupic.gif
eu am obs ca am anumite perioade din luna cand nu prea dau randament la sala si cand ma chinui f tare sa fac fatza si perioade cand sunt ca o caprioara! )).gif
anca veselie
zii repede la ce masaj te-ai programat!!!! si cat costa si apoi cum e grin.gif
julyalina
)).gif e pachet blum.gif 6 masaj anticelulitic 1/2 h + 6 impachetari termosudatie si costa 255 RON
ieir am vorbit rolleyes.gif cand am vazut anuntul smile.gif ca abia au scos oferta wink1.gif si vreau sa mai dau nitel jos si daca e inainte sa plec la mare e si mai bine blum.gif am vorbit cu Doina- doamna care face masajul- si am convenit sa insiste pe zonele mele cu probleme smile.gif deci saptamana asta, miercuri si vineri intre 17:00 si 18:30 ma gasesti la masaj biggrin.gif

anca veselie
suna interesant pachetul asta!!! sigur o sa ai ceva rezultate. mi-e dooor de un masaj.
si termosudatia asta o faci dupa masaj?
pacat ca nu am bani sad.gif
julyalina
nuuu, o fac inainte de masaj blum.gif ala e la urma dupa ce transpir in patura aia electrica .
nici eu nu prea aveam bani, dar ii platesc in 2 rate adik dau azi 100 ron si saptamana viit restul. m-am gandit ca daca nu-mi fac abonament, o sa-i cheltuiesc pe altceva si ... asa macar ii cheltuiesc pe mine blum.gif ca nu mi-am mai facut un abonament la masaj de 2 ani sad.gif
anca veselie
f bine ca ii cheltui pe tine!
las' ca ma fac eu mare si imi fac abonament la masaj )).gif
julyalina
asa ziceam si eu )).gif
o sa mai reduc nitzel chetuielile si sa-mi ramana bani si pentru mine biggrin.gif
anca veselie
mai mult de jumate de salariu il dau pe datorii... pe care le perpetuez pt ca plec in concediu si plec la mare... asa nu prea cheltui mult )).gif si cica-s economista huh.gif
julyalina
si eu la fel )).gif

ce ne-or pune astia in diploma aia ? blink.gif
anca veselie
nu stiu nene, e un mister )).gif si eu am terminat contabilitate )).gif
julyalina
)).gif eu finante - contabilitate si am fost cu fundul in 2 luntre ca licenta mi-am dat-o pe asigurari, banci si burse de valori tease.gif
anca veselie
mai interesant ce ai facut tu naughty.gif
aki
cum e timpul la voi?Ploua?La noi se insenineaza.Vreau acasa cheer.gif
julyalina
'neatza fetele ! pupic.gif

akisorule, gata, a inceput sa se insenineze si la noi smile.gif
oricum, eu tot in blugi si adidasi sunt ca dimineatza imi era frig sorry.gif
ancutza, doar pare

CITAT
Un minut pana la inchiderea magazinului. Vanzatorul lenes strange toate lucrurile. Intra o doamna.
- Vai, ce bine ca am reusit sa ajung! Gaini aveti?
Vanzatorul deschide frigoriferul si scoate de acolo ultima gaina. Pune atent pe cantar - cantareste 1kg.
- Dar mai mare nu aveti? intreaba femeia.
Vanzatorul pune gaina inapoi in frigorifer si o scoate a doua oara. Pune pe cantar gaina si apasa cantarul incet cu degetul. Cantarul arata 1,5kg.
- Superb, se bucura femeia. Le cumpar pe amandoua.

ieri a venit iubi sa ma ia cu masina de la serviciu pentru ca m-am plans ca dimineatza ma ajuns uda pana la genunchi biggrin.gif si am fost sa mancam impreuna pizza blum.gif am luat 2 , eu am mancat 1/3 din una si el 1 si 1/2 din a mea wacko.gif si pe urma se plangea ca nu mai poate )).gif
pe urma am fost la sala unde cica mi-a facut el programul rolleyes.gif si dupa 30 de minute nu mai puteam sad.gif ca eu aveam febra musculara de luni de la ora de aerobic cu negrisorul rolleyes.gif asa ca am scos pizza tease.gif
ma gandeam ca trebuie sa renunt la carne macar cateva zile ca daca de azi ma duc la impachetari, cheer.gif nu trebuie sa am stomacul incarcat sau... sa mananc cat mai putina carne blum.gif deci ... nu mai trebuie sa pap cu el in oras doh.gif
anca veselie
neatza!
ce legatura are carnea cu impachetarile?
julyalina
pai imi incarca stomacul sad.gif si eu ma simt super bine si daca nu mananc carne blum.gif in schimb bag branzica, iaurt...
stiu ca la impachetari nu trebuie sa vii cu stomacul incarcat dry.gif
Anna
Neatza Alina pupic.gif !

Si eu sunt cu geaca pe mine ca de dim mi s-a parut vant rece.. dry.gif
Ama.ro
Neata, Alina!! pupic.gif
Unde faci masajul?(da-mi mp ca sa nu faci reclama..)
Da rezultate?Si pe mine ma batea gandul, am niste banuti.. "ai mei"(sunt diferiti de banii lui, care sunt "ai nostrii" )).gif ) si ma gandeam sa-i cheltui in mod util.
Desi cred ca doar prin liposuctie se distrug celulele alea..
julyalina
CITAT
Doi preoti s-au decis sa mearga la mare in vacanta.
De asemenea, au hotarat sa faca din asta o adevarata vacanta si prin urmare au convenit sa nu
poarte nimic ce le-ar putea trada apartenenta la clasa clericilor....
De indata ce au ajuns acolo, au intrat intr-un magazin si au cumparat niste camasi ultra-colorate, pantaloni scurti, sandale si ochelari de soare.
In dimineata urmatoare, s-au dus la plaja, imbracati in hainele lor turbate. Pe cand stateau tolaniti in sezlonguri, savurand fiecare bauturica, soarele si peisajul, o blonda mortala, topless si cu mini-bikini venea catre ei leganandu-si ametitor soldurile. Bietii preoti au ramas cu ochii holbati pe "dotarile" incredibile ale femeii.
Cand sa treaca pe langa ei, ea le-a zambit si le-a spus: - Buna dimineata, Parinte!
Apoi s-a indepartat. Cei doi au ramas blocati. Cum oare si-a putut da seama blonda ca ei sunt preoti?
A doua zi, s-au dus din nou la magazin si si-au luat niste haine si mai socante decat cele din ziua precedenta. Atat de tipatoare, incat le puteai auzi inainte de a le vedea. Si astfel, cei doi s-au asezat iarasi pe plaja in sezlonguri, bucurandu-se de atmosfera de vacanta.
Dupa un timp, aceeasi blonda superba, topless, purtand un tanga minuscul, se indreapta catre ei.
Din nou, le zambeste, le adreseaza cate un "buna dimineata, Parinte" si se indeparteaza.
Unul dintre preoti, nu mai poate suporta si striga:
- Doar o clipa, domnisoara.
- Da, raspunde aceasta.
- Uite, noi chiar suntem preoti, si suntem fericiti cu asta, dar, pentru numele Domnului, spune-ne, cum ai
putut sti ca suntem preoti fiind imbracati asa?
- Parinte raspunde ea, sunt eu, maica Aglae!

pupic.gif anna
pupic.gif ama
trimit acum MP
anca veselie
am pricipit grin.gif
ma batea si pe mine gandul sa nu pap azi carne, dar asta inseamna ca tre sa bag paine si nu prea-mi convine
julyalina
ama, masajul il fac la sala unde ma duc eu si este pachetpromotional cu 6 masaj anticelulitic 1/2 h + 6 impachetari termosudatie si costa 255 RON am vorbit cu doamna care face masajul- si am convenit sa insiste pe zonele mele cu probleme
am mai facut masaj acum 2, 3 ani , am facut si electrostimulare si impachetari smile.gif am avut abonamente de 10-12 sedinte in perioade diferite... cum aveam ceva bani, cum imi faceam ori masaj ori impachetari ori electrostimulare biggrin.gif si sa stii ca s-a cunoscut biggrin.gif am fost multumita de rezultate

daca poti, si ai resursele financiare, eu te sfatuiesc sa faci si niste tratamente ca sigur o sa fii multumita pupic.gif
stiu ca si nessie a facut tratamente si parka si amalia , si ... daca stau sa ma gandesc bine parka si lucki smile.gif
Amazoana
pupic.gif Neataaaaa
julyalina
CITAT(anca veselie @ 08-08-2007, 10:06 AM) *

am pricipit grin.gif
ma batea si pe mine gandul sa nu pap azi carne, dar asta inseamna ca tre sa bag paine si nu prea-mi convine

)).gif pai papa branzica sau 1, 2 oua ca e mai bine pupic.gif

CITAT(dulcikatty @ 08-08-2007, 10:11 AM) *

pupic.gif Neataaaaa

'neatza dulcikule pupic.gif
anca veselie
si eu am facut acum cativa ani electrostimulare si am fost multumita de rezultate

pufff, sunt la serviciu, nu am cum sa mai fierb ouale. vad eu blum.gif
aki
Alinus,te numesti deacum PUFF? pupic.gif
anca veselie
nu, aki, am facut eu puffff, adica am oftat.
julyalina
'neatza fetele ! cheer.gif

)).gif akisorule, daca vrei tu poti sa-mi spui si puff pupic.gif
anca pupic.gif am vazut ce combinatie alimentara ai facut ieri )).gif mi se mai intampla si mie uneori , chiar mai rau wink1.gif

a super bine ieri la masaj biggrin.gif totul a durat apropae 1h si 30 de minute smile.gif
a inceputi cu un gomaj usor- mi-a dat cu ceva pe piele -picioare, fese, abdomen - apoi un ser de slabire care cre' ca avea ceva cofeina, ieder, erc... apoi cu crema anticelulitica. m-a infasurat in folie si apoi in alta folie mare si am stat in patura electrica 40 de minute smile.gif ma luase somnul )).gif , am transpirat bine )).gif si apoi m-a scos de acolo m-a sters, m-ai dat iar cu crema anticelulitica si apoi 30 de minute masaj pe zonele cu probleme - picioare, fese, abdomen blum.gif
am iesit de acolo aproape ca noua blum.gif daca mai am bani o sa-mi fac abonament sau macar cateva sedinte de masaj general dry.gif ca tare bine a fost blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.