'neatza fetele
G, nasola vara

vorba lui
dany ... "angajatul model"
dany 
ti-as face rost dar nu mai are mama ca le-a terminat la mine
may, bubbles, ama, dulcik, lilichor va

pe toate
hai sa va povestesc cum a fost in weekend
sambata am fost la sala la impachetrae si masaj iar pe seara am fost cu pisoiul meu la meci pe stadion

la Steaua - Poli Iasi

a fost interesant , mai ales ca nu am mai fost pe stadion la meci ... e putin ciudat ... parca se miska mai incet ca la TV
dupa meci, am fost sa papam ceva si sa bem un suc si ... ne-am hotarat sa mergem la munte

asa ca am fugit acasa, ne-am luat cate un hanorac , adidasi de schimb , aparatul foto si la ora 1 noaptea plecam spre munte
).gif)
am plekat spre Bran ... am ajund dimineatza pe la 5 si nu era nimeni pe acolo ca sa gasim kazare

peste tot unde am incercat era full

pana al aurma, cand faceam calea intoarsa am gasit in final la o doamna pe care am trezit-o din somn pe la 6 - ca io bateam pe la toate usile unde vedeam pensiune
pe la 7 ne-am culcat pana pe la 2 apoi am fost si am vizitat castelul pe urma ne-am dus sa papam la vila bran

, ne-am mai plimbat nitzel pana pe seara, apoi ne-am culcat si am plekat inapoi pe la 3 azi dimineatza

... imi era un sooomn

am ajuns pe la 7 in Bucuresti pen' ca eu i-am zis sa nu o mai luam pe unde am venit ci spre Pitesti

asa ca am luat-o prin pasul Rucar spre Posada apoi campulung si pitesti deeeciii... 150km degeba

si drumul... nu va imaginati ... numai curbe din alea periculoase

... si intuneric ca de ... era noapte...
oricum, la Bran a fost super

a meritat drumul . era asa de aglomerat... nu ne-a venit sa credem ... era o nebunie totala
poze aici
ina, sambata seara eram la terasa la pasha / sincai si ti-am dat un sms ca poate veneai si tu la o cola dar pe urma am realizat ca tu ai plekat la mare