Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Anna
Neatza! pupic.gif

Ce super suna msajul pe care l-ai facut w00t.gif
crissy
pupic.gif 'neatza la amiaz'. De mult nu am mai fost pe la tine sorry.gif , dar astazi am recuperat cheer.gif . Suna tare bine treaba cu masajul. Rasfat, nu gluma! pupic.gif de la pitik.
May
M-am revigorat numai cand am auzit ce masaj ti-au executat ieri w00t.gif

Neatzaaaaaaa cheer.gif

Apropo, eu am o pereche de canari si femela e galbena )).gif
butterfly
pufffaaai ce bine suna masajul ala grin.gif

Imagine

pupic.gif hug.gif
aki
CITAT(butterfly @ 09-08-2007, 11:30 AM) *

pufffaaai ce bine suna masajul ala grin.gif

Imagine

pupic.gif hug.gif

oawwwwwwwwwwww ce bine suna.Vreau si eu w00t.gif
anca veselie
neatzaaa!
daaa, sunt trista si dezamagita de mine... rau...
suna minunat masajul si impachetarea naughty.gif
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 09-08-2007, 12:19 PM) *

neatzaaa!
daaa, sunt trista si dezamagita de mine... rau...
suna minunat masajul si impachetarea naughty.gif

Da dice?????? Ce a papat fat aseara? pupic.gif
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 09-08-2007, 12:21 PM) *

Da dice?????? Ce a papat fat aseara? pupic.gif

am scris la mine sorry.gif
aki
Puf-puf pe unde esti?Sau inchei si tu luna? blum.gif
julyalina
)).gif vad ca v-am facut pofta de masaj )).gif

akisorule am fost plecata pe teren smile.gif acum am revenit
ancutza, sa-ti mai spun ce am cumparat cand am revenit la birou ? Top Gun de cioco blum.gif si l-am si lichidat alaturi de un iaurt usurel de la napolact )).gif in loc de branzica fagaras ca sa echilibram grasimile tease.gif
fluturasule e mortala poza pupic.gif
may )).gif si pe baietel cum il cheama ?
crissy pupic.gif si eu pitikul si mamica
anna chiar a fost super biggrin.gif
May
Perechea se numeste Coco si Cici lol.gif pe bune )).gif
julyalina
)).gif banuiesc ca cici e fetitza blum.gif
May
da naughty.gif

Inculpatii

Imagine
julyalina
acum sa-i spun iubitului coco )).gif si asa i-am zis in mai multe feluri ... bubu, iubi, etc... acum sunt la faza de pisi si pisoi )).gif daca vin cu coco cred ca ma alearga lol.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif
alinus ce planuri de concediu ai?
julyalina
pai... vreau sa merg la mare biggrin.gif neaparat acum nu stiu inca unde sad.gif ca am facut o cerere sa-mi iau bilet in neptun-jupiter si nu stiu dc mi-o aproba huh.gif daca nu, oricum plek la mare dar o sa ne orietam atunci cand stiu ce si cum ...
imi era mai comod cu bilet pen' ca nu avem nici bani prea multi huh.gif
si pe urma mai vedem... as vrea si cateva zile la munte dar ... mai vedem
aki
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 02:09 PM) *

pai... vreau sa merg la mare biggrin.gif neaparat acum nu stiu inca unde sad.gif ca am facut o cerere sa-mi iau bilet in neptun-jupiter si nu stiu dc mi-o aproba huh.gif daca nu, oricum plek la mare dar o sa ne orietam atunci cand stiu ce si cum ...
imi era mai comod cu bilet pen' ca nu avem nici bani prea multi huh.gif
si pe urma mai vedem... as vrea si cateva zile la munte dar ... mai vedem

Alinus unde pleci la munte?
anca veselie
cand vrei sa pleci la mare?
cine tre sa-ti aprobe cererea?
oricum suna bine, si mare si munte, le acoperi pe amandoua naughty.gif
julyalina
akisorule, nu stiu sad.gif as vrea Bran sau Moeciu sau amandoua....
ancutzule e mai complicat cu cererea dar sa vedem...
vroiam sa plec pe 18 dc se aproba dar daca nu, cred ca pe 17 sau pe 20 ... sa vedem huh.gif mai este o saptamana pana atunci

anca veselie
iti tin pumnii pupic.gif
ganesha
Ehei, vint de concediu... am si uitat cum se face, anul asta abia de Craciun am sa-mi amintesc tease.gif Spor la toate iti urez! floare.gif
Ama.ro
Neata, Alina!
Imagine
Cum a fost la intalnirea cu fetele?Parca ieri a fost?Sau azi?

Amazoana
Neata puf puf! pupic.gif
anca veselie
netazaaa pupic.gif
Anna
wave.gif Olaaa! pupic.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
G, tu abia de craciun iei concediu ? blink.gif
ama, a fost frumos ieri smile.gif eu am papat o salata de cruditati cu piept de pui , super buna blum.gif
dulcikule pupic.gif
ancutza, distractie placuta la mare pupic.gif imi p[are rau ca nu ai putut sa vii si tu aseara sad.gif
anna, distractie placuta la munte pupic.gif
w00t.gif toata lumea pleaca ... se vede ce a e perioada de concedii )).gif

aseara a fost super! aveti poze aici

azi ma duc iar la masaj biggrin.gif abia astept cheer.gif sper ca dupa 3, 4 sedinte sa incep sa avd rezultatele blum.gif
acum sunt la scarbici si ... stiti cum e inainte de concediu wacko.gif
anca veselie
alina poate mai facem o intalnire sapt viitoare naughty.gif si mie-mi pare rau ca nu am ajuns...
Anna
Vai da ce fete scumpele!
Suuper pozele! pupic.gif hug.gif
Amazoana
Imagine
aki
CITAT(julyalina @ 09-08-2007, 02:38 PM) *

akisorule, nu stiu sad.gif as vrea Bran sau Moeciu sau amandoua....
ancutzule e mai complicat cu cererea dar sa vedem...
vroiam sa plec pe 18 dc se aproba dar daca nu, cred ca pe 17 sau pe 20 ... sa vedem huh.gif mai este o saptamana pana atunci

Of,cum va discurcati cu preturile de acolo de la voi,sunt nebun de ridicate?Dar cred ca si salariile sunt mai mari.Eu nu stiu unde as putea sa merg sorry.gif
ganesha
CITAT
G, tu abia de craciun iei concediu ?

Da, ce, esti geloasa? Te dai la vara mea fara concediu? lol.gif lol.gif Lasa lasa, stiu eu ca ma invidiezi lol.gif lol.gif
ina_ceva
Alinush pupic.gif

Poate ne mai vedem si saptamana viitoare wink1.gif la un cico, ceva...
julyalina
ancutza, ina pupic.gif sigur ne vedem dar pana vineri ca pe urma plek la mare biggrin.gif

anna, a fost frumos asa intre fete biggrin.gif

dulcikule ti-am vizitat jurnalul si mi-ai facut chef de fursecuri )).gif vin aici si gasesc alt impuls catre fursecuri naughty.gif

akisorule, poate ca sunt mai mari salariile aici in comparatie cu cele de la voi dar si preturile sunt foarte mari sad.gif

G, mie imi place vara la mare blum.gif si de craciun imi place la munte, la zapada sau la gura sobei sa pap cozonac si sa beau cacao cu lapte biggrin.gif

deeeeci.... ma duc la serviciu si luni si martzi doh.gif
azi am fugit pe teren apoi am venit la sala am facut putina banda si pe urma la impachetat smile.gif si... mai am si maine masaj biggrin.gif

ganesha
CITAT(julyalina @ 10-08-2007, 10:51 AM) *

G, mie imi place vara la mare blum.gif si de craciun imi place la munte, la zapada sau la gura sobei sa pap cozonac si sa beau cacao cu lapte biggrin.gif

Mie-mi place vara la servici, da' stii cum imi place? Asa de taaaaare, ca imi dau lacrimile in fiecare zi cind se face ora de plecare, iar vineri nu ma pot abtine sa nu pling isteric. A fost vara mea preferata - zi de zi la servici, fara vacanta, concediu sau iesiri pe nicaieri. lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Iaca m-am infiintat si eu pe aici sa salut canarul care mananca cirba de fasole )).gif

Bueyyyy, fa-mi si mie rost de o pereche de ochi ca ai tai , plsssss . Si ...daca se poate si de par ca al tau ...si de inantasi ....pls,pls,plssss

Cu alte cuvinte : arati superb !!!! Te invidiez !!

CITAT(ganesha @ 10-08-2007, 09:04 PM) *

Mie-mi place vara la servici, da' stii cum imi place? Asa de taaaaare, ca imi dau lacrimile in fiecare zi cind se face ora de plecare, iar vineri nu ma pot abtine sa nu pling isteric. A fost vara mea preferata - zi de zi la servici, fara vacanta, concediu sau iesiri pe nicaieri. lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Deci esti angajatul - model lol.gif lol.gif
May
Cu riscul de a parea aiurea.... nu stiu daca as mai putea sa traiesc in tara cu preturile care sunt... sunt mai mult decat exagerate inclusiv pt salariile din Spania, nu mai zic pt salariile din Ro... mi-e groaza de pe acum pt cand voi veni in tara wacko.gif. Va admir sincer ca va descurcati floare.gif
bubbles
Neata salut.gif
Ama.ro
Neata, Alina!!
Distractie placuta la mare!Unde te duci, te-ai hotarat?
Amazoana
CITAT(julyalina @ 10-08-2007, 09:51 PM) *

dulcikule ti-am vizitat jurnalul si mi-ai facut chef de fursecuri )).gif vin aici si gasesc alt impuls catre fursecuri naughty.gif

grin.gif pai si unde-i problema...tu ai cu cine... blum.gif
Te pup draguta, ma duc sa ma intalnesc cu fetele...maine dim.
lliliana
Mua pe toate penele )).gif Mi-i dor de tine. hug.gif
julyalina
yahoo.gif lilish is bak naughty.gif hug.gif hug.gif hug.gif pe unde umbla piciorusele tale mai lilicule? ne abandona-si ai ? bine ai revenit pupic.gif
lliliana
Umblu shi io pe unde trebuie, tot pentru altii umblu. Na....da ca sa stiti ca tot dragi imi sunteti am vinit sa dau vesti.
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

G, nasola vara hug.gif vorba lui dany ... "angajatul model" sad.gif
dany give_rose.gif ti-as face rost dar nu mai are mama ca le-a terminat la mine )).gif pupic.gif
may, bubbles, ama, dulcik, lilichor va pupic.gif pe toate

hai sa va povestesc cum a fost in weekend blum.gif
sambata am fost la sala la impachetrae si masaj iar pe seara am fost cu pisoiul meu la meci pe stadion biggrin.gif la Steaua - Poli Iasi blum.gif a fost interesant , mai ales ca nu am mai fost pe stadion la meci ... e putin ciudat ... parca se miska mai incet ca la TV blink.gif

dupa meci, am fost sa papam ceva si sa bem un suc si ... ne-am hotarat sa mergem la munte blum.gif asa ca am fugit acasa, ne-am luat cate un hanorac , adidasi de schimb , aparatul foto si la ora 1 noaptea plecam spre munte )).gif am plekat spre Bran ... am ajund dimineatza pe la 5 si nu era nimeni pe acolo ca sa gasim kazare sad.gif peste tot unde am incercat era full sad.gif pana al aurma, cand faceam calea intoarsa am gasit in final la o doamna pe care am trezit-o din somn pe la 6 - ca io bateam pe la toate usile unde vedeam pensiune )).gif

pe la 7 ne-am culcat pana pe la 2 apoi am fost si am vizitat castelul pe urma ne-am dus sa papam la vila bran blum.gif , ne-am mai plimbat nitzel pana pe seara, apoi ne-am culcat si am plekat inapoi pe la 3 azi dimineatza sad.gif ... imi era un sooomn wacko.gif am ajuns pe la 7 in Bucuresti pen' ca eu i-am zis sa nu o mai luam pe unde am venit ci spre Pitesti cuplu.gif asa ca am luat-o prin pasul Rucar spre Posada apoi campulung si pitesti deeeciii... 150km degeba wacko.gif si drumul... nu va imaginati ... numai curbe din alea periculoase sad.gif ... si intuneric ca de ... era noapte...

oricum, la Bran a fost super blum.gif a meritat drumul . era asa de aglomerat... nu ne-a venit sa credem ... era o nebunie totala tease.gif

poze aici

ina, sambata seara eram la terasa la pasha / sincai si ti-am dat un sms ca poate veneai si tu la o cola dar pe urma am realizat ca tu ai plekat la mare

lliliana
Am fost shi eu la Brashov acu' vreo 2 saptamani. Dake shtiam faceam pe ala-n patru shi te ashteptam in poarta castelului Bran, ca am o pila la vampiri....suntem rude biggrin.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 13-08-2007, 11:05 AM) *

Am fost shi eu la Brashov acu' vreo 2 saptamani. Dake shtiam faceam de ala-n patru shi te ashteptam in poarta castelului Bran, ca am o pila la vampiri....suntem rude biggrin.gif

lol.gif lol.gif nu te-ai schimbat delok lilishule pupic.gif
lliliana
Neee...Never )).gif Sunt virusata genetic )).gif )).gif )).gif
anca veselie
ce fain suna wee tau pupic.gif
Amazoana
mad.gif Deci: te invidiez total!!!!!
1. pt masaj
2. pt mersul pe stadion (eu cand am fost prioma oara, asteptam sa inceapa comentariile crazy.gif ). Asa absorbita eram de "peisaj" incat nu am vazut cand s-a dat primul gol, l-am inghiontit pe B. sa-mi spuna ce s-a intamplat grin.gif
3.pt munte mad.gif - pt asta te individiez cel mai tare! Ce iubit romantic ai fataaaaaaa. Auzi, sa va hotarati voi hodoronc-tronc si sa plecati.....
Dar sincer ma bucur ca v-ati relaxat pupic.gif
Acus ma uit la poze (nu mai aveam rabdare sa-ti spun cat te individiez blum.gif )

Aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, dupa pozele astea chiar te uraaaasc devil.gif Esti buna rau!!!
Si ce dulci sunteti si ce bine va sta impreuna....cand mai faci poze d'astea betoance sa nu mi le mai aratati, da?
Hai ca ma intorc la anosta mea viata. Kisses
lliliana
Care te mai aude ca esti grasa w00t.gif ...care este w00t.gif ...care itzi dau la popou w00t.gif , daaaa?!
aki
Salut Alinus.O saptamina linistita iti doresc pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.