buna dimineatza dragele mele!

pentru toata lumea

nu am intrat prin casuta mea ieri pentru ca nu a mers netul
nessie, am folosit un ulei de masaj de la Herbagen (
poza - ulei de masaj ) , dar pentru ca se termina in curand ...

m-am gandit ca pe viitor sa folosesc ulei de masline si sa-l amestec cu ulei de susan

(la ideea amaliei

) si sa pun intr-o sticla: ulei de masline, 1 crenguta de menta, coji de lamaie ... ma mai gandesc sa vad ce idei mai preiau

si sa-l las cateva saptamani la macerat ...

... mi-am adus aminte ca am pe undeva o reteta pentru un ulei pentru corp si fata luata de o doamna in varsta care arata super

... trebuie sa o caut si promit ca daca o gasesc o postez aici. eu tin minte ca am facut-o de cateva ori dar acum cativa ani si intre timp am cam uitat de ea

mai tin minte doar ca ingredientul de baza este uleiul de masline
CITAT
Un tip foarte singur, a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet store si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii, a cumparat intr-un final un miriapod (o insecta cu 100 de picioare), care venea imtr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa.
Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie, si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva.
Asa ca a intrebat miriapodul din cutie: "Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere?"
Dar ... nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: "Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?"
Dar...iar...nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data apropriindu-se de "casa" miriapodului si urland: "Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna?"
O voce subtire se auzi din cutie...
"Te-am auzit si prima oara! Ai putina rabdare, imi pun pantofii!"