Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Nessie
pup galbiorul microbist! pupic.gif Sunt in vizita pe fuga, dar vreau sa te intreb cu ce ulei iti faci masaj? unsure.gif De bucatarie? grin.gif
Lacry
CITAT(Nessie @ 27-09-2006, 05:18 PM) *

pup galbiorul microbist! pupic.gif Sunt in vizita pe fuga, dar vreau sa te intreb cu ce ulei iti faci masaj? unsure.gif De bucatarie? grin.gif

probabil ca de masline... wink1.gif
lliliana
Iti doresc o zi cu soare...ca o sarbatoare cheer.gif Iar incep dry.gif Versuri proaste...oare devin poeta fara sa vreau? dry.gif
amalia0701

Ayurveda zice sa faci masj cu ulei de susan.
Io nu amgasit decat o sticultza de 10 ml cu 50.000 lei devil.gif
Dar cu ulei de masline extravirgin e ok.
Daca vrei poti sa pui si ulei volatil de ceva( lavanda, portocale, sau oricare alta aroma) si e super.
aki
Alinus pupici multi de la mine. pupic.gif
Nessie
CITAT(amalia0701 @ 28-09-2006, 09:47 AM) *

Ayurveda zice sa faci masj cu ulei de susan.
Io nu amgasit decat o sticultza de 10 ml cu 50.000 lei devil.gif
Dar cu ulei de masline extravirgin e ok.
Daca vrei poti sa pui si ulei volatil de ceva( lavanda, portocale, sau oricare alta aroma) si e super.
Cred ca masajul asta se face in cade si dupa o alta baie fierbinte eusa_think.gif Cam mult timp .... o sa caut si eu uleri de susan. grin.gif Merci!
lliliana
Buna dimineataaaaaa... floare.gif Ce papam azi? dry.gif Iar ma gandesc la mancare... )).gif O zi frumoasa cheer.gif
julyalina
buna dimineatza dragele mele! hug.gif
pupic.gif pentru toata lumea smile.gif nu am intrat prin casuta mea ieri pentru ca nu a mers netul sad.gif devil.gif

nessie, am folosit un ulei de masaj de la Herbagen ( poza - ulei de masaj ) , dar pentru ca se termina in curand ... Lighten.gif m-am gandit ca pe viitor sa folosesc ulei de masline si sa-l amestec cu ulei de susan wink1.gif (la ideea amaliei pupic.gif ) si sa pun intr-o sticla: ulei de masline, 1 crenguta de menta, coji de lamaie ... ma mai gandesc sa vad ce idei mai preiau wink1.gif si sa-l las cateva saptamani la macerat ...
Lighten.gif ... mi-am adus aminte ca am pe undeva o reteta pentru un ulei pentru corp si fata luata de o doamna in varsta care arata super wink1.gif ... trebuie sa o caut si promit ca daca o gasesc o postez aici. eu tin minte ca am facut-o de cateva ori dar acum cativa ani si intre timp am cam uitat de ea blushing.gif mai tin minte doar ca ingredientul de baza este uleiul de masline rolleyes.gif

CITAT

Un tip foarte singur, a hotarat ca viata ar fi mai misto daca ar avea un animal de companie. Asa ca s-a dus omul nostru la un pet store si i-a spus managerului ca vrea sa cumpere un animal "aparte". Dupa cateva discutii, a cumparat intr-un final un miriapod (o insecta cu 100 de picioare), care venea imtr-o cutie mica, alba, pe care s-o foloseasca pe post de casa.

Se duce tipul acasa, gaseste un loc potrivit pentru cutie, si se gandeste ca ar fi frumos sa inceapa "relatia" ducandu-si noul companion la un bar sa bea ceva.

Asa ca a intrebat miriapodul din cutie: "Vrei sa mergi cu mine pana la Frank's sa bem o bere?"

Dar ... nici un raspuns, asta l-a deranjat pe tipul nostru, dar a asteptat cateva minute si a intrebat din nou: "Ce-ar fi daca am merge la bar sa bem o bere impreuna?"

Dar...iar...nici un raspuns de la noul sau prieten si tovaras. Asa ca a mai asteptat cateva minute gandindu-se la situatia respectiva. S-a hotarat sa mai intrebe inca o data, de data apropriindu-se de "casa" miriapodului si urland: "Hey, tu de-acolo! Vrei sa mergem la Frank's sa bem o bere impreuna?"

O voce subtire se auzi din cutie...

"Te-am auzit si prima oara! Ai putina rabdare, imi pun pantofii!"
luchi
pupic.gif Neatza! Astept cu nerabdare reteta de ulei; multumesc muuult..
lliliana
A batut Dimanoooo...a batut si Rapidu'....pacat de Steauaaa...

Julyalina... lol.gif
julyalina
dry.gif da liliana, asa este ... mare pacat
julyalina
party.gif party.gif party.gif band.gif cheers.gif am devenit soparla )).gif soparlitza party.gif
dau de baut ! haninoroc.gif
Sexymom
Buna Alinush, am citit si eu despre uleiuri de masaj, chiar i-am trimis unei prietene din Romania ulei de masline virgen extra. Mie mi se pare aiurea sa iti dai cu ulei din asta pe corp, ea il foloseste si pt.par. Mie imi suna a salata.O rosie pe frunte si asta este pupic.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 09:45 AM) *
party.gif party.gif party.gif band.gif cheers.gif am devenit soparla )).gif soparlitza party.gif
dau de baut ! haninoroc.gif
Felicitari soparlito!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif Se te vedem si mai mare! blum.gif

Merci de ulei! Arata mine si dupa ingrediente cred ca si miroase bine, dar totusi daca gasesti retea aia, nu ar strica. wink1.gif O zi frumoasa! floare.gif
Sexymom
Eu am ramas tot furnica sad.gif
Nessie
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:55 AM) *
Pai baga tare si ajungi mare! blum.gif Acu' faci 100 de mesaje si mai urci o treapta. floare.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 29-09-2006, 12:02 PM) *

CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 11:55 AM) *
Pai baga tare si ajungi mare! blum.gif Acu' faci 100 de mesaje si mai urci o treapta. floare.gif

da. si tu mai ai 7 mesaje si faci 1000 smile.gif ... oare ce animalutz ajungi??? w00t.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 10:50 AM) *

Buna Alinush, am citit si eu despre uleiuri de masaj, chiar i-am trimis unei prietene din Romania ulei de masline virgen extra. Mie mi se pare aiurea sa iti dai cu ulei din asta pe corp, ea il foloseste si pt.par. Mie imi suna a salata.O rosie pe frunte si asta este pupic.gif

lol.gif sexy, aici nu-ti dau dreptate pupic.gif
uite aici articol interesant depre uleiul de masline

nessie, inca rasfoiesc agende vechi in cautarea retetei blushing.gif
Sexymom
Mai ca ma convingeti sa incep si eu sa fol.ulei de masline. )).gif Da ce fac cu mirosul? )).gif As putea sa pun in el niste crengute de levantica sau coaja de lamaie. Prinde miros si schimba si gustul, pe bune. Eu am pus in cateva sticle de ulei de masline usturoi, dafin si busuioc si il poti manca pe paine. dar pe piele? )).gif
luchi
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 01:04 PM) *

Eu am pus in cateva sticle de ulei de masline usturoi, dafin si busuioc si il poti manca pe paine. dar pe piele? )).gif

lol.gif cred ca se poate incerca, da' sa pui si niste rosii uscate...smile.gif
Acu', serios, si io vreau sa-ncrec, da' va las pe voi intai!

Julyyyyyyyyyyy, hai cu reteta ca' acusi ajungem sa ne punem pe noi ulei in care am prajit ochiuri! laugh.gif
julyalina
lol.gif sexy, pai ala cu usturoi sigur nu te dai pe corp cu el lol.gif ... poate doar daca vrei sa plece toti de pe langa tine lol.gif

faci altul separat cu levantica / sau coji de lamaie/ sau altceva - ce crezi tu pupic.gif
Sexymom
Ala cu usturoi il tin pentru prieteni lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
bpaula
salutare alina

cam out of subject la subiectele cu cremele dar, pentru microbiste recomand site-ul:

Coeficient UEFA

deci...pe ce loc e Steaua anul asta? aud??? deci 9 ati zis? inainte de Real Madrid ....sa va uitati si la faptul ca Romania e pe locul care? locul 1 ati zis??? bravooo
si Dinamo si Rapid stau bine daca ne uitam cu atentie

una peste alta HAI STEAUA si HAI restul echipelor din Romania....vrem puncte sa mergem cu 3 echipe in Liga campionilor cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sexymom
Mai microbistelor Paula si Alina, nu veniti la meciul dupa Bernabeu? ca va dau cazarea ieftina.Si pun deoparte si vreo 2 spanioli frumusei.Ce ziceti?

Asa ne intalnim si noi, si va pregatesc niste calamari de va lingeti pe botic. hug.gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 29-09-2006, 01:34 PM) *

Mai microbistelor Paula si Alina, nu veniti la meciul dupa Bernabeu? ca va dau cazarea ieftina.Si pun deoparte si vreo 2 spanioli frumusei.Ce ziceti?

Asa ne intalnim si noi, si va pregatesc niste calamari de va lingeti pe botic. hug.gif

naughty.gif viitorul suna bine naughty.gif
bpaula

ce-as mai vrea....dar cand ma gandesc ca nici macar la Bucuresti nu pot ajunge, ce sa mai vorbesc de Spania

apropo tu cati spanioli frumusei ai ca pentru noi ai zis ca pui 2 deoparte? sa inteleg ca in cinstea noastra nu ii termini chiar pe toti? grin.gif
julyalina
CITAT(bpaula @ 29-09-2006, 01:29 PM) *

salutare alina

cam out of subject la subiectele cu cremele dar, pentru microbiste recomand site-ul:

Coeficient UEFA

deci...pe ce loc e Steaua anul asta? aud??? deci 9 ati zis? inainte de Real Madrid ....sa va uitati si la faptul ca Romania e pe locul care? locul 1 ati zis??? bravooo
si Dinamo si Rapid stau bine daca ne uitam cu atentie

una peste alta HAI STEAUA si HAI restul echipelor din Romania....vrem puncte sa mergem cu 3 echipe in Liga campionilor cheer.gif cheer.gif cheer.gif

hug.gif paulici , asa este cheer.gif cheer.gif cheer.gif
multumesc pentru link pupic.gif l-am trimis si eu mai departe la microbistii mei wink1.gif
suna bine invitatia de la sexy naughty.gif da' nu'shtiu ce fac cu serviciu sad.gif ca tare m-as mai duce blum.gif

luchi
Sexy, sexy, pot sa vin si io? Nu vreau spanioli, vreau sangria! blum.gif Si pot s-o auc si pe Mirruna (in valiza )).gif )?
Sexymom
Bai fetelor eu vb. foarte serios, ca loc am destul in casa , si spanioli gasim noi cu sutele, ii aducem dupa stadion. cheer.gif Ce concediu, 3 zile acolo te dai racita si indispusa.
bpaula
eu cu concediul as rezolva dar cu banii de drum nu prea...cumparatul apartamentului m-a chelit de bani, si la ce rate am nu stiu zau...pana la anul nu se vede nici un drum prin strainataturi, oricum mersi de oferta

alina nu mai imi zice paulici...nu imi plac alintaturi ale numelui floare.gif
MIRRRUNA

Aud? Aud??? Spaniolutz? Dragutz? Bronetzel si uoachioshel? naughty.gif PREZEEEEEEEENT!!! w00t.gif

ASTA CA SA MAI REPEREZ DIN "ONOAREA" PIERDUTA MAI DEVREME, CAND VA CREDEA LUMEA PE INVERS blum.gif

Pe invers, pe de'a dreptu, SI EU IUBEEEEEEEESC LA VOI! NA!!! E BINE LUME??? grin.gif
julyalina
sorry.gif paula
sexy, stiu ca ar merge un conced medical pentru asa ceva ... da' finantele mele sunt la regim si ... oricum, multumesc mult pentru invitatie pupic.gif
luchi
CITAT(MIRRRUNA @ 29-09-2006, 01:55 PM) *

Pe invers, pe de'a dreptu, SI EU IUBEEEEEEEESC LA VOI! NA!!! E BINE LUME??? grin.gif

venisi dupa mirosu' de sangria, soro? Zi drept!

Subscriu la ce ai zis, mai putin partea cu spaniolu', ca-mi da munteanu' meu de-acasa doua scatoalce blum.gif
MIRRRUNA
alinus, vin sa te imbratzosez hug.gif
deci tu zishi ca daca ma uleiez cu cestiunea aia e de bine? ma fac bela si mumoasa? yahoo.gif
hai ca'ncerc blum.gif
lliliana

Aud? Aud??? Spaniolutz? Dragutz? Bronetzel si uoachioshel? naughty.gif PREZEEEEEEEENT!!! w00t.gif

Ai grija...sunt catolici si cam tin la reputatzie grin.gif ...mai ales femeile biggrin.gif

CITAT(luchi @ 29-09-2006, 02:03 PM) *

Subscriu la ce ai zis, mai putin partea cu spaniolu', ca-mi da munteanu' meu de-acasa doua scatoalce blum.gif

Vine si randul tau biggrin.gif Te vad interesata...dupa poza )).gif Te-antrenezi zilnic naughty.gif
julyalina
hug.gif mirrruna (am pus destui r? ), si eu te imbratoshez cu drag hug.gif
daca incerci amestecul asta uleios sigur vei avea o piele de baby.gif . ia incearca matalutza si apoi mai vorbim smile.gif
luchi
CITAT(lliliana @ 29-09-2006, 02:36 PM) *

Te-antrenezi zilnic naughty.gif

daaa..ca o duduie fina ce sunt )).gif
julyalina
fina, finutza si tare dragutza ? pupic.gif
)).gif hai ca fac si versuri acusica blum.gif
bpaula
CITAT(julyalina @ 29-09-2006, 02:37 PM) *

hug.gif mirrruna (am pus destui r? ), si eu te imbratoshez cu drag hug.gif
daca incerci amestecul asta uleios sigur vei avea o piele de baby.gif . ia incearca matalutza si apoi mai vorbim smile.gif

mie mi se pare cam complicat asta cu pielea de bebe...cred ca mai bine fac un bebe

stati bre linistite nu va agitati ca nu ii iau pielea...da' sa aiba si la mine in casa cineva piele de bebe naughty.gif
MIRRRUNA

Ai grija...sunt catolici si cam tin la reputatzie grin.gif ...mai ales femeile biggrin.gif

Deci da, deci NEAPARAT catolic laugh.gif ca altfel pot sa ma impiedic de'un bastinos de'al nostru ratacit pe acolo. Deci bronet, CATOLIC, oaches si cu reputatie (ii mai dau si eu reputatie daca nu'i ajunge cool.gif ) !!! Noteaza Doina blum.gif

Sexymom
CITAT(MIRRRUNA @ 29-09-2006, 03:52 PM) *

Deci da, deci NEAPARAT catolic laugh.gif ca altfel pot sa ma impiedic de'un bastinos de'al nostru ratacit pe acolo. Deci bronet, CATOLIC, oaches si cu reputatie (ii mai dau si eu reputatie daca nu'i ajunge cool.gif ) !!! Noteaza Doina blum.gif

Am luat nota, dar noi nu tinem la reputatie????ca suntem femei serioase hug.gif
luchi
Sorella, vrei sa te muti acolo? io inteleg ca ai fost in conged si ti-o placut, si poate mai mergi si la anu' cu mine, da' pe noi cui ne lasi?
bpaula
deci sexy cine te-o fi mintit in asa hal???

noi femei serioase??????????? lol.gif ce gluma buna
Sexymom
Vorbeam in numele meu de serioasa lol.gif
MIRRRUNA
CITAT(luchi @ 29-09-2006, 02:57 PM) *

Sorella, vrei sa te muti acolo? io inteleg ca ai fost in conged si ti-o placut, si poate mai mergi si la anu' cu mine, da' pe noi cui ne lasi?

cui? pe tine spre exemplu, posesorului de slapi care sta in portbagaj laugh.gif ... ei, slapii, ca e mai multi, nu posesorul. tease.gif
Karin
Si pe mine ma lasa amanet lu' tatuca Tiriac, ca si asa am contract de inchiriere cu el muuuult timp! lol.gif
MIRRRUNA
Alinush, esti si tu pe lista de'mbarcare sper, da? Yote, deja e coada la avion blum.gif
bpaula
CITAT(Karin @ 29-09-2006, 03:06 PM) *

Si pe mine ma lasa amanet lu' tatuca Tiriac, ca si asa am contract de inchiriere cu el muuuult timp! lol.gif

lasa ca eu am cu frate-su HVB...
lliliana
Salutareeee....o saptamana de neuitat hug.gif
julyalina
'neatza fetele! hug.gif
am ceva urgent de rezolvat si promit ca vin dupa ce termin.
... in plus tocmai m-a sunat ex-ul ca vine sa-mi aduca hainele care au ramas la el sad.gif si eu nu am chef sa-l vad si vrea sa vina la mine la munca sa mi le aduca sad.gif(
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.