Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Nessie
Cu gandul la cracii tai, azi la pranz am luat doar salata d'aia de pui din Pirahna. salut.gif

OK, recunosc, am luat 2, dar erau salate!! blushing.gif
aki
CITAT(Nessie @ 13-08-2007, 02:14 PM) *

Cu gandul la cracii tai, azi la pranz am luat doar salata d'aia de pui din Pirahna. salut.gif

OK, recunosc, am luat 2, dar erau salate!! blushing.gif

Dar eu ,cereale de ovas in apa w00t.gif
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif Gabitzule pupic.gif
akisorule pupic.gif mie nu-mi plac inmuiati in apa sad.gif mai bine-i pap goi si uscati )).gif

lilicule, nu sunt grasa smile.gif sunt doar plinutza tease.gif cu burtica si copanele )).gif

dulcikule )).gif mie mi se parea ca alearga in reluare biggrin.gif ca la TV au viteza mai mare blink.gif
nu ai viatza "anosta" hug.gif esti doar depresata din lipsa de fursecuri pupic.gif

de maine sunt in conced pana pe 31.08 inclusiv yahoo.gif o sa dorm mai mult blum.gif
aveti telefonul meu si cand va vedeti cu sexy, dati-mi si mie un bip smile.gif numai sa nu fiu plekata atunci wacko.gif
ganesha
CITAT
de maine sunt in conced pana pe 31.08 inclusiv yahoo.gif o sa dorm mai mult blum.gif

Angajatul model te reneaga tease.gif
anaoi
o da...si ink cum....

Imagine
de aia ne imbatam...ne paraseste fara pic de jena...
Amazoana
Sa nu-mi spui ca nu ne mai vizitezi dry.gif
julyalina
)).gif cum sa nu va vizitez ? doar cand sunt plekata din bucuresti nu o sa pot pen ca nu o sa am calculator sad.gif
butterfly
concediu placut!
anaoi
paaaaaaa...concediu placut
ina_ceva
Concediu placut, canarasule!

Ne mai vedem la un cico, chiar daca esti in concediu wink1.gif
lliliana
Canar scump shi iubit...sa ai parte de o vacantza de vis biggrin.gif Sa nu ne lashi pe-aci singurele, mai flutura o aripiara shi pe-acilea sa ne mai sperii gandurile negre cu un banc bun pupic.gif
Amazoana
Vrei sa bem o cafiaaaaa ? tease.gif

CITAT(dulcikatty @ 14-08-2007, 10:06 AM) *

Vrei sa bem o cafiaaaaa ? tease.gif

Aaa, neataaaaaaa
Anna
Neatza!!!
Concediu placut pupic.gif hug.gif
julyalina
multumesc fetelor pupic.gif
vroiam sa va spun ca ... de pe 18 pana pe 24 sunt in jupiter cheer.gif cheer.gif cheer.gif
asa ca dulcik si lucki wink1.gif poate ne vedem si noi blum.gif

CITAT
Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze.
Judecatorul: da de cati ani sunteti casatoriti?
- Apoi au trecut 80 raspunde mosul
Judecatorul: Da de cati ani nu va mai intelegeti?
- Pai de 50, domn judecator
Judecatorul: Si atunci ce ati asteptat pana acu'?
- N'am vrut sa nu suferecopii , raspunse mosul.
anca veselie
canarule scump, maine dupa sala te rapesc pt un suc, sau iti pregatesti bagajele?
julyalina
maine plek la mare cheer.gif maine plek la mare blum.gif
ancutza, vorbim la telefon ca inca nu stiu in ce stadiu o sa fiu pupic.gif

acusika ma pregatesc sa plek sa-mi iau un costum de baie ca ala veckiu' nu mai e bun si trec si pe la banka sa akit niste rate apoi facut ceca de papa, sala , calcat, impacketat etc... sper sa fie ziua suficient de lunga smile.gif
v-am pupic.gif si ne vedem saptamana viitoare blum.gif

May
Sa ai vreme frumoasa canarule si vezi sa nu te prinda vreun strainez pe acolo si sa te ia ca trofeu in cusca lui, ca tu esti specie rara hug.gif
butterfly
distractie placuta la mare!
anca veselie
ce frumos ca pleci la maree!
atunci te sun pe la 19.30 pupic.gif
Anna
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Distractie placuta Alina pupic.gif si vreme frumoasa.
In ce statiune te duci?
Sa pupi marea din partea mea give_rose.gif
aki
Concediu placut alinus.Te invidiez pentru mare,de ani buni nu am fost pe acolo,sa ma balacesc pupic.gif
julyalina
azi m-am intors si .... Poze intalnire
poze din concediul meu si detalii zilele urmatoare blum.gif acu' ma duc sa fac nani ca-mi pica ochisorii in gura biggrin.gif
dany
Bine ai revenit , canarule !!!! Asteptam poze dupa ce te odihnesti un pic hug.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 24-08-2007, 09:32 PM) *

azi m-am intors si .... Poze intalnire

Cit de misto sinteeeeeti!!!! yahoo.gif
Amazoana
Bine ai revenit! pupic.gif hug.gif
May
Cine sunt celelalte 2 fete? In afara de dulci si alina nu recunosc unsure.gif
Amazoana
Luchi. Pfuuiiiiiiiiiiiiiii ce baba batrana esti tease.gif
Iar cealalta, micuta, era sora lui B
May
Luchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????????????? w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Ptiuuuu sa nu o deochi ca nu am recunoscut-o cu parul desfacut si cu zambetul pe fatza w00t.gif
luchi
CITAT(Maybeline @ 25-08-2007, 01:38 PM) *

Luchiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????????????? w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Ptiuuuu sa nu o deochi ca nu am recunoscut-o cu parul desfacut si cu zambetul pe fatza w00t.gif

Capra aia cu maiou maro si pletele in vant ie subsemnata laugh.gif . May, scuipa de trii ori in san ca vreau sa dormi bine la noapte, fara cosmaruri lol.gif Daca ma vezi acum - tocmai ce m-am tuns, zau ca o sa fii marcata pe viata pupic.gif

Pup canaru'
May
Scuipat de 3 ori de mi-am udat tricoul laugh.gif si cer ca despagubire poza cu tunsoare noua grin.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-08-2007, 05:43 PM) *

Scuipat de 3 ori de mi-am udat tricoul laugh.gif si cer ca despagubire poza cu tunsoare noua grin.gif

E si mai dulce cu parul asa. Si e slaba!!!!! Daca nu ma credeti, veniti s-o vedeti. Se alinta.....sau are buba la cap..... wacko.gif

Hai ca o voi poza eu. Daca nu ma lasa, o fac pe ascuns tease.gif lol.gif

CITAT(luchi @ 25-08-2007, 03:44 PM) *

Capra aia cu maiou maro si pletele in vant ie subsemnata laugh.gif . May, scuipa de trii ori in san ca vreau sa dormi bine la noapte, fara cosmaruri lol.gif Daca ma vezi acum - tocmai ce m-am tuns, zau ca o sa fii marcata pe viata pupic.gif

Pup canaru'

Ce ma enervezi cand vorbesti asa! mad.gif

Alina, unde esti? unsure.gif
Te tuc pupic.gif
julyalina
)).gif mamaaaaa ce nebunatice sunteti pupic.gif
io am vinit din conced si mama m-a luat de proaspata sad.gif asa ca ieir am avut program de curatenie wacko.gif

azi ploua si ... ma plictiseeeeeeeessssssssc sorry.gif am facutara o tava de fursecuri si pisi meu a trebuit sa place pana la un frate de-al lui in afara bucurestiului si eu ma plictisesc sad.gif vreau iar la mare blum.gif

lucule pupic.gif tre' sa vedem dovada naughty.gif asa ca las-o pe dulcik sa-ti faca o poza cu noua tunsoare hug.gif

dulcikule pupic.gif ti-o plecat socroseniile si cumnatica ?

May , nu ti-a venit sa crezi ca-l lukishor in poze ? smile.gif ea este blum.gif

G suntem , suntem blum.gif te tzuc pupic.gif
dany dulce pupic.gif mai dureaza nitzel pozele
amalia0701
pupic.gif
Pup canar calator hug.gif
Acu vrei iar la mare?
doh.gif
Io nici nu am vazut-o anul asta )).gif
Sa vedem pozele hug.gif
Amazoana
Neata
Nu am reusit sa ma intalnesc cu Luchi, dar chiar daca nu am aparatul, ii fac o foto cu tel. Macar o idee sa va faceti.
Alina, am conduuuusss cheer.gif si e super trooper )).gif

Au plecat rubedeniile, dar m-am simtit asa de singura si...pustiita. Oooff, nicicum nu-i bine cu mine sorry.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 27-08-2007, 09:37 AM) *

Neata
Nu am reusit sa ma intalnesc cu Luchi, dar chiar daca nu am aparatul, ii fac o foto cu tel. Macar o idee sa va faceti.
Alina, am conduuuusss cheer.gif si e super trooper )).gif

Au plecat rubedeniile, dar m-am simtit asa de singura si...pustiita. Oooff, nicicum nu-i bine cu mine sorry.gif

hug.gif
Pai da un strigat poate vin fetele la tine in vizita pupic.gif
Ioana a plecat sambata pana la bunica ei si casa mea a fost goala sad.gif , dar am profitat sa dorm, sa citesc si sa lenevesc cheer.gif
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:18 AM) *

Pai da un strigat poate vin fetele la tine in vizita pupic.gif
Ioana a plecat sambata pana la bunica ei si casa mea a fost goala sad.gif , dar am profitat sa dorm, sa citesc si sa lenevesc cheer.gif

hug.gif pupic.gif Buna Amalia draga

Ce faci? Am tot citit la tine despre concediu. Suuuper. Am vazut si poze.....faina vacanta ati avut.

Eu sunt mega incantata de scoala de soferi. Deocamdata voi fi ocupata de dimineata pana seara. Dim=condus, pe zi serviciu, seara=legislatie.
Si au venit si rusii sad.gif sper numai sa nu fac vreo criza de burtica......

Am profitat si eu de liniste, am dormit, m-am relaxat si acum...incep o noua sapt de munca wink1.gif
amalia0701
Pentru crize de burta cele mai bune-s supozitoarele de INDOMETACIN si statul la caldura in pat.
Mai nou la mine isi face efectul si Ketonal.
Amazoana
CITAT(amalia0701 @ 27-08-2007, 10:52 AM) *

Pentru crize de burta cele mai bune-s supozitoarele de INDOMETACIN si statul la caldura in pat.
Mai nou la mine isi face efectul si Ketonal.

Iau ketoroll si...sunt la birou. Astia au datdrumul la aerul conditionat si este asa rece aici. Brrrrrrrr
Da'l opresc eu....
Multu de sfaturi pupic.gif pupic.gif pupic.gif . Chiar as vrea sa stau in pat, cu vremea asta ploioasa.
anca veselie
canarule where are you? pupic.gif
si eu vreau iar la maaaareeeeee!!!!!!
ina_ceva
Canarasul a plecat in concediu cu babuinul, va reveni sigur cu poze wink1.gif
julyalina
hello, hello yahoo.gif I'm baaaaakkkk !!!! naughty.gif

am ramas datoare cu poze de la intalnirea cu Sexy

am fost plecata pe la munte si am facut un mic tur Calimanesti, Fagaras, Rasnov, Zarnesti, Curtea de arges... ne-am plimbat blum.gif impreuna cu mama si tatal lui sad.gif dar a fost ok

acum scot si restul de poze si ma duc sa vad ce ati mai facut pupic.gif
Amazoana
Neata PufPuf, ce face fata voisoasa? pupic.gif
anca veselie
bine te-ai intors cheer.gif pupic.gif
julyalina
)).gif 'neatza dulcikule pupic.gif voiasa, voioasa dar era mai bine la somnic acasica in patul meu blum.gif impreuna cu Guvi )).gif
Guvi este noul meu animalutz- un peste verde - cica un guvid dupa spusele vanzatorului - pe care mi l-a castigat iubitzelul la Neptun cand a aruncat cu mingii sa dea gol la un maimutzoi care se invartea aparand o poarta de fotbal sau de basket blum.gif

'neatza ancutzule pupic.gif
acusica fug sa vad ce ai facut matalutza blum.gif
julyalina
CITAT
Un tip intra in farmacie si cere un pachet de prezervative.
- Ce numar doriti? Intreaba farmacista.
- Nu stiu.
- Luati tabla asta cu gauri de diferite marimi si mergeti la toaleta sa vedeti.
Dupa minute bune tipul revine.
- Ei ce numar sa fie? intreaba farmacista.
- Da-le dracului de prezervative, cat face tabla?

'neatzaaaa fetele hug.gif
Andreea-Rodica
Neata! hug.gif
Fain banc. lol.gif
Amazoana
Fain Guvi asta al tau. Eu inca nu am vazut peste de plus tease.gif wacko.gif

Cine bea cafia cu mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
ganesha
CITAT(dulcikatty @ 04-09-2007, 08:53 AM) *

Fain Guvi asta al tau. Eu inca nu am vazut peste de plus tease.gif wacko.gif

Am avut si eu peste de plus grin.gif da' nu era guvide.

Urez de saptamina minunata! floare.gif
ina_ceva
Pe unde sunt pozele cu familia lui? blum.gif

Pup canaras scump pupic.gif
Sexymom
Pup o fata frumoasa.
Aseara am vb cu Mirela la telefon si mi-a spus ca te place )).gif ca te-a remarcat in poze cat esti de frumoasa si ce ochii ai naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.