'neatza fetele

va

pe toate
ina, uite niste poze mai interesante
POZE din concediul de la munte. Peisajele sunt de pe traseu. Pe valea oltului, apoi spre Fagaras, Rucar, pasul Rucar Bran. Primele poze cu mine si el sunt facute la Calimanesti iar ultimele la Curtea de Arges.
sexy 
vorba amaliei , noroc ca
CITAT
Mirela e mariatata cu un barbat fain si nu ne facem ganduri
G, am nitzica treaba dar daca nu uit ii fac o poza lui Guvi sa vi-l arat

eu sunt ocupaaaataaaa

nu stiu daca v-am spus ca acum 2 luni ne-a mai plecat o colega ... iar acum am aflat ca voi prelua o mare parte din sarcinile ei

asa ca ... acum trebuie sa ma pun la punct cu cea facea ea si sa-mi termin si eu niste raportari ...
printre picaturi o sa intru sa va citesc dar nu promit sa scriu nik
va las nsite bancuri si fug la munca
CITAT
Un politist aduce intr-o zi la sectie un pinguin.
Seful il intreaba:
- Ce faci cu pinguinul aici? Du-l imediat la Gradina Zoologica!
Dupa un timp, seful politistului pleaca de la sectie, iar pe drum se intalneste cu politistul care era cu pinguinul de mana.
- Ti-am spus sa-l duci la Gradina Zoologica!
- L-am dus, iar acum mergem la teatru.
Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american, asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american, asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru: - Nu cumperi o omida?
Era Bula soldat la parasutisti. In avion, comandantul il pune sa sara. Sare Bula si nu se deschide parasuta. In cadere, il vede pe unul care venea cu viteza, de jos.
- Ba cum se deschideee parasutaaa?
- Nu stiu . Eu sunt de la Distrigazzz!!