buna akisorule

simplu ... lasagna e mai grea dar eu am reusit sa o fac mai dietetica si in plus asa ne place mai mult si mie si lui T

apropo ieri a mancat 3 portii si azi dimineatza inca una
).gif)
a doprmit numai cu gandul la ea
o tava mare si mai adanca, foi de lasagna, o rotitza de cascaval, 1 pachet piept de pui , 1 l suc de rosii, 500 ml supa de carne, sare, piper, condimente
am dat pieptul de pui prin masina de tocat (el) apoi pus in tigaie adanca cu vreo 4 linguri de ulei de masline pana se face nitzel apoi am pus 250 ml de supa si l-am lasat sa mai fiarba nizel
am inabusit 4 cepe mari si am turmat sucul de rosii , au stat nizel apoi am pus supa de carne si carnitza de pui si l-am lasat sa stea cam 10 min la foc mic cu sare, piper, o linguritza de pasta de ardei iute si putin rozmarin.
apoi am pus in tava cateva polonice de suc de rosii , foile, carnitza cu sos, cascaval ras, foi, sos, cascaval ras, foi si la urma iar suc de rosii si cascaval.
tava la cuptor la foc mediu cam 30-45 de minute. incerci cu o furculitza sa vezi daca s-au facut foile - o sa scada ca foile abosrb sosul dar ai grija sa nu dai focul tare sa nu se lipeasca
pe asta il stiti ? CITAT
O blonda se hotari sa deschida o ferma de gaini, cumpara ea niste gaini...dar toate mor.
Cumpara alte gaini, trece catva timp, mor toate.
Se duce din nou sa cumpere gaini, si-l intreaba pe vanzator:
- Oare le ingrop prea adanc, sau le ud prea des ?