Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Andreea-Rodica
Of, ce ghinion! mad.gif O suma mare, dar e important sa fii tu sanatoasa. hug.gif
julyalina
CITAT
O tipa vine la o vrajitoare:
- Ma iubesc doi. Spune-mi cine din ei va fi norocosul?
Vrajitoarea pune cartile, apoi se uita atent la ea si spune:
- Cel ce va avea noroc va fi Vasile - te vei casatori cu Ion.

'neatza fetele pupic.gif
vreau sa dorm ... si sefu' nu ma lasa sad.gif
amalia0701
pupic.gif Trimite-mi si mie pe privat nr. tau de mobil pupic.gif
julyalina
CITAT
- Tata, imi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu
camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca si ceilalti copii?
amalia0701
CITAT(julyalina @ 10-10-2007, 01:34 PM) *

CITAT
- Tata, imi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu
camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?
- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca si ceilalti copii?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
Un student ajunge pe lumea cealalta,in infern...este invitat sa aleaga intre partea cu oameni "normali" si partea studentilor. Ce-si zice in sinea lui ... student am fost toata viata, ma duc la oameni "normali". In prima zi distractie la greu, femei, bautura, totul ... beton. Dar, dupa chef, diavolul responsabil cu palierul oamenilor normali, le batea un cui in p***. Rezista o zi, rezista doua, dar la un moment dat se supara si cere sa fie mutat la palierul cu studenti. In prima zi distractie fara cuie la final, a doua zi la fel, trece o luna, trec doua, trec sase, apare diavolul responsabil, cu o lada de cuie ... "baieti, a venit sesiunea" !
aki
CITAT(julyalina @ 08-10-2007, 11:24 AM) *

nu stiu cum s-a intamplat pentru ca de obicei sunt foarte atenta ... asta este ... ma oftic dar nu am ce face acum sad.gif si imi pare rau pentru ca era o suma considerabila - pentru mine sorry.gif
facusem imprumut , deci acum o sa platesc 2 ani de zile degeaba cry.gif am luat un TV LCD , aspirator nou si trebuia sa luam si un calculator cu imprimanta ...
de suparare nici la sala nu am mai fost - abia m-a luat T cu el sambata ...

Nu crezi ca a facut-o cineva care stia ca ai atitia bani cu tine?La noi cind se intimpla asa ceva,e cam totul gindit din timp si pus la cale.Pup pupic.gif Imi pare foarte rau sorry.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 10-10-2007, 02:11 PM) *

Un student ajunge pe lumea cealalta,in infern...este invitat sa aleaga intre partea cu oameni "normali" si partea studentilor. Ce-si zice in sinea lui ... student am fost toata viata, ma duc la oameni "normali". In prima zi distractie la greu, femei, bautura, totul ... beton. Dar, dupa chef, diavolul responsabil cu palierul oamenilor normali, le batea un cui in p***. Rezista o zi, rezista doua, dar la un moment dat se supara si cere sa fie mutat la palierul cu studenti. In prima zi distractie fara cuie la final, a doua zi la fel, trece o luna, trec doua, trec sase, apare diavolul responsabil, cu o lada de cuie ... "baieti, a venit sesiunea" !

lol.gif lol.gif lol.gif
Te pupicesc!
julyalina
'neatza fetele ! hug.gif
se apropie wikendul yahoo.gif pacat ca se anunta friguros ... da' gasim noi ceva de facut naughty.gif

akisorule, mercic hug.gif
amalia pupic.gif

CITAT
Un ardelean vine acasa mai devreme de la cīmp si aude zgomote īn dormitor. Se duce īn fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, īntinsa pe pat, transpirata si gīfīind…
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cīnd copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu’ Gheorghe este sub pat īn pielea goala…
Ardeleanul fuge īnapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa īn pielea goala de-mi sperii copilul

Judecatorul intreaba martorul la proces:
- La ce distanta v-ati aflat de locul accidentului?
- La 6 metri si 75 de centimetri.
- Si cum de stiti asa de exact?
- Cand am vazut accidentul, mi-am dat seama pe loc ca voi fi intrebat la proces de vreun tampit...

Judecatorul intreaba martora:
- Sunteti casatorita?
Ea ofteaza. Judecatorul dicteaza secretarei:
- Nu e casatorita.
Apoi intreaba martorul:
- Sunteti casatorit?
Martorul ofteaza. Judecatorul dicteaza:
- Casatorit.
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
TYi-am spus ca te iubesc?
Imi inveselesti dimietzile hug.gif
julyalina
si eu te iubesc amalia hug.gif

acum ma duc a tine in jurnal sa vad detalii despre ceaiul de ghimbir blum.gif mi-am luat si eu ieri un pliculet si am inceput sa beau blum.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 09:44 AM) *

acum ma duc a tine in jurnal sa vad detalii despre ceaiul de ghimbir blum.gif mi-am luat si eu ieri un pliculet si am inceput sa beau blum.gif

Am baut si eu o data si mi-a placut. Pt ce este bun?
Bine ca va iubiti numa' voi doua sorry.gif
amalia0701
CITAT(dulcikatty @ 12-10-2007, 10:14 AM) *

CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 09:44 AM) *

Am baut si eu o data si mi-a placut. Pt ce este bun?
Bine ca va iubiti numa' voi doua sorry.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Nu fi geloasa ca te primim si pe tine pupic.gif
julyalina
dulcikule, si pe tine te iubim hug.gif pupic.gif

ghimbirul cica e bun pentru digestie iar eu am decis sa-l beau pentru ca orice as manca ma balonez sad.gif ieri pe la 10 am mancat 2 struguri si am avut o burtaaaa ... ziceai ca's in 4 luni cry.gif pana seara am avut-o sad.gif(
si asa patesc mereu, indiferent ca pap fructe - e mai rau - sau ca pap altceva sad.gif
aki
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 12:47 PM) *

ghimbirul cica e bun pentru digestie iar eu am decis sa-l beau pentru ca orice as manca ma balonez sad.gif ieri pe la 10 am mancat 2 struguri si am avut o burtaaaa ... ziceai ca's in 4 luni cry.gif pana seara am avut-o sad.gif(
si asa patesc mereu, indiferent ca pap fructe - e mai rau - sau ca pap altceva sad.gif

Sa gasesc si eu pe aici la noi?Mi-ar fi si mie de mare folos hug.gif
julyalina
akisorule eu am luat din supermarket ,ca la plafar si la farmacie nu am gasit smile.gif
firma kotany blum.gif cred ca gasesti si acolo, daca nu spune-mi si-ti trimit eu cateva pliculete pupic.gif
Nessie
Fructele crude baloneaza mereu la cei cu probleme digestive (helicobacter in principal). Te-ai cautat? unsure.gif Eu de cand am patit-o intreb pe toata lumea si le spun sa aiba grija la primele simptome.

Un weekend fain sa ai! pupic.gif
Amazoana
Daca ma primiti vin. Si pe mine ma baloneaza fructele cateodata....
julyalina
gabitzule , mercic de info pupic.gif as banui cate ceva dar singura chestie e ca mi-e frica sa-mi fac analiza sorry.gif adik sa-mi bage tubul ala pe gat dry.gif

dulcikule hug.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 12-10-2007, 01:14 PM) *

gabitzule , mercic de info pupic.gif as banui cate ceva dar singura chestie e ca mi-e frica sa-mi fac analiza sorry.gif adik sa-mi bage tubul ala pe gat dry.gif

dulcikule hug.gif
Intereseaza-te ca se vede si prin analize de sange. grin.gif Eu cred ca as prefera sa ma taie de vie decat sa ma intepe. )).gif
julyalina
io prefer sa ma intepe decat sa-mi bage tubul ala pe gat tease.gif
cred ca peste 2 sapatamani ajung pe la medicul de famile si poate nu uit sa-l intreb si de analizele pentru heliobacter dry.gif

ma duc sa bantui iar pe la voi blum.gif ca nu am chef de munca smile.gif
anca veselie
bueeeeey, de ce nu ai mai trecut pe aici?
tot ma chinui sa ajung la fitness si nu ma trage ata deloc sad.gif ma bate gandul sa imi refac abonamentul si sa transform sedintele in aerobic sad.gif
aki
CITAT(Nessie @ 12-10-2007, 01:09 PM) *

Fructele crude baloneaza mereu la cei cu probleme digestive (helicobacter in principal). Te-ai cautat? unsure.gif Eu de cand am patit-o intreb pe toata lumea si le spun sa aiba grija la primele simptome.

Asta este.Stiu ca am probleme cu stomacul, dar mi-i frica sa inghit tubul sorry.gif .Alinus ne ducem impreuna sa-l inghitim,tinindu-ne de mina grin.gif
amalia0701
pupic.gif
buna dimineatza cheer.gif
Amazoana
Buna dimineata si de la mine. Ce faci Alinus?
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

in primul rand hai sa va spun un banc :
CITAT
Desi prinsi la mare inghesuiala, trei spermatozoizi discuta:
- Daca ajung sa fecundez ovulul, scot o blonda super: picioare pana-n gat, sani gata siliconati, ochi albastri...
Al doilea nu se lasa nici el:
- Daca ajung sã fecundez ovulul, scot un tip dupa care toate femeile vor fi in limba!
La care, al treilea zice:
- Taceti dracului, ca suntem pe esofag!

al doilea: am muncit sad.gif in plus am fost cu un coleg dupa "consumabile" adik hartie igienica )).gif servetele, farfurii de plastic, furculite, cutite, pahare , toate de plastic blum.gif cafea, filtre de cafea, sapun , etc... . noi punem bani si le folosim toti.

al treilea: sambata am facut curat dupa nenea care a finisat pe langa termopane. ieri am stat dupa baietii care au venit sa monteze electronicele blum.gif adik sa puna LCD-ul pe perete, sa traga cablurile de la calculator la sistem si la TV , etc ... au plekat pe la 11 jumate azinoapte biggrin.gif da' cica azi termina asa ca ... la T acasa o sa avem o camera cinema blum.gif
apropo... v'am spus ca am luat calculator, birou si TV LCD ? biggrin.gif o sa trebuiasca sa sunam si dupa baietii de la internet si pe urma suntem acoperiti cu toate naughty.gif
Nessie
Maaama, ce faceti voi acolo! naughty.gif O sa taiati bilet la intrare in casa de acum. )).gif Sa le stapaniti sanatosi pe toate! pupic.gif
julyalina
multumesc gabitzule pupic.gif
)).gif deocamdata nu am spus prietenilor nik de LCD ca vrem sa-i chemam , cand e gata tot, sa vedem un film wink1.gif si sa le facem surpriza biggrin.gif
julyalina
CITAT
Sotul vine acasa din delegatie si sotia are trei barbati in casa.
Nu stie unde sa-i piteasca asa ca ii baga repede in trei saci si ii pune pe balcon.
Sotul vrea sa-si aprinda o tigara si vede sacii astia si intreaba:
-Ce e cu sacii astia?
-A fost mama ta in vizita si ne-a adus cate ceva...
Sotul da un picior la primul sac si dinauntru se aude:
-Kvik,kvik,kvik!
Sotul zice:
-A, un purcelus...e bine!
Da un picior la al doilea sac si aude:
-MUU,MUUUUUU
-A, un vitelus...
Da un picior la al treilea sac si nimic. Mai da inca un picior si mai tare si nimic.Ia o lopata si incepe sa dea in sac cu ea.
Deodata sacul se deschide si iese un tip revoltat rau:
-IN P….A MATII, DACA TAC...INSEAMNA CA TI-A ADUS MATA CARTOFI!
iulikutza
ma bucur ptr voi sa le stapaniti sanatosi... cred ca e tare placuta senzatia de a realiza ceva in casa ta.... din pacate eu ma cam uitata cum e ... printre straini...... tolerata intr-o casa ce nu imi apartine nici macar un cltisor de hartie..... sincer ma bucur ptr voi pupic.gif

scuze ptr mesajul anterior, plin de greseli si incoerente, deobicei sunt atenta la asta, insa acum trec pirntr-o perioada f grea iar faptul de a fi descoperit niste persoane speciale ca voi, pe acest site... imi da puterea sa merg mai departe
Nessie
CITAT(iulikutza @ 16-10-2007, 12:37 PM) *

ma bucur ptr voi sa le stapaniti sanatosi... cred ca e tare placuta senzatia de a realiza ceva in casa ta.... din pacate eu ma cam uitata cum e ... printre straini...... tolerata intr-o casa ce nu imi apartine nici macar un cltisor de hartie..... sincer ma bucur ptr voi pupic.gif

scuze ptr mesajul anterior, plin de greseli si incoerente, deobicei sunt atenta la asta, insa acum trec pirntr-o perioada f grea iar faptul de a fi descoperit niste persoane speciale ca voi, pe acest site... imi da puterea sa merg mai departe

Iulikutza, ne bucuram ca ne-ai gasit! hug.gif

Poti modifica propriile mesjae in termen de 30 de minute dupa ce le-ai scris. wink1.gif Asa ca pe viitor daca vezi greseli si vrei sa le corectezi, apesi pe butonul de edit din stanga-jos a mesajului pe care vrei sa-l modifici.
dany
Bueyyy, canarule , tu taci si faci )).gif .Auzi la ea :cinema acasa ! Bravo !!!! Faci o poza cand terminati,da ???????
iulikutza
QUOTE(Nessie @ 16-10-2007, 12:39 PM) *

QUOTE(iulikutza @ 16-10-2007, 12:37 PM) *

Iulikutza, ne bucuram ca ne-ai gasit! hug.gif

Poti modifica propriile mesjae in termen de 30 de minute dupa ce le-ai scris. wink1.gif Asa ca pe viitor daca vezi greseli si vrei sa le corectezi, apesi pe butonul de edit din stanga-jos a mesajului pe care vrei sa-l modifici.

pupic.gif tzoc , tzoc
julyalina
iulikutza hug.gif
inca nu stam impreuna dar toate astea le facem la EL acasa - eu stau la 5 minute de mers pe jos.

dany, pai daaa )).gif am avut cam multe cheltuieli in ultima perioada si eu renuntasem la calculator da am mai facut un efort si l-am luat si pe ala biggrin.gif EL m-a convins blum.gif
amalia0701
CITAT(iulikutza @ 16-10-2007, 12:37 PM) *

Draga mea noi suntem aici sa te ajutam, macar cu un umar pe care sa povestesti si sa racoresti daca sfaturi nu putem pupic.gif
Ne spui povestea ta?
Poate iti faci chiar un jurnal.

CITAT(julyalina @ 16-10-2007, 01:04 PM) *

iulikutza hug.gif
inca nu stam impreuna dar toate astea le facem la EL acasa - eu stau la 5 minute de mers pe jos.

dany, pai daaa )).gif am avut cam multe cheltuieli in ultima perioada si eu renuntasem la calculator da am mai facut un efort si l-am luat si pe ala biggrin.gif EL m-a convins blum.gif

Voi sa fitzi sanatosi, ca ratele se platesc primele pupic.gif
E super fain ca El a asa grijuliu, io cu al meu am tocat o carutze de bani vreo 3 ani, ne-am plimbat prin toata tzara si am ramas doar cu amintiri si sute de poze( alb-negru).
Iar cand am venit si io aici am tot cumparat diverse.
pupic.gif
anca veselie
ma bucur ca v-ati luat si calculator pupic.gif
aki
Sa aveti parte de ele hug.gif
ganesha
Sa va fie intr-un ceas bun achizitiile! Am venit cu floare.gif si cu pupic.gif , pe fuga tare!
ina_ceva
Sa folositzi cu placere achizitiile!!!! wink1.gif
crissy
cheer.gif Eu vin cu pop-cornu' si cola grin.gif .
Sa le stapaniti sanatosi!
Sexymom
Eu cu o berica si branza sarata, sa vedem un film politist. )).gif Poate CSI, ca astea imi plac la nebunie, ca telenovelele stiu ca nu iti plac lol.gif
julyalina
fetele va pupic.gif
pai eu va primesc cu mare placere hug.gif singura chestie e ca inca nu avem decat 2 fotolii deci o sa stam pe jos )).gif

CITAT(amalia0701 @ 16-10-2007, 02:18 PM) *

E super fain ca El a asa grijuliu, io cu al meu am tocat o carutze de bani vreo 3 ani, ne-am plimbat prin toata tzara si am ramas doar cu amintiri si sute de poze( alb-negru).
Iar cand am venit si io aici am tot cumparat diverse.
pupic.gif

amalia, tot ce bine ca ai ramas si cu amintirile hug.gif
se vede cand sunt amandoi impreuna ca parka merge caruta mai bine smile.gif

ancutza, akisor, G, ina, va multumesc pupic.gif

crissy, la astea ne-am gandit si noi biggrin.gif

sexy suna bine berica si branzica blum.gif . ca sa fie mai criminal eu as face vin alb si branzica cu mucegaiuri )).gif si... ai sa razi dar acuma ma uit din cand in cand la Clona )).gif si T rade de mine
dar filmele mele preferate sunt comediile si desenele animate blum.gif
anca veselie
dragutza mea, mergi azi la sala? ca daca da, am o miiica rugaminte la tine: imi poti imprumuta pana sapt viitoare 4 pastile de L-carnitina, pt ca le-am uitat acasa blushing.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 18-10-2007, 12:35 PM) *

dragutza mea, mergi azi la sala? ca daca da, am o miiica rugaminte la tine: imi poti imprumuta pana sapt viitoare 4 pastile de L-carnitina, pt ca le-am uitat acasa blushing.gif

)).gif of course hug.gif singura problema este sa nu mai apara nika in program ... daca ajung eu inainte iti las la receptie . azi depaamiaza este Andreea.

julyalina
CITAT
O femeie este oprita din trafic de un politist:
Politistul: Buna ziua.
Femeia: Buna ziua, ce s-a intamplat?
P: Ati depasit limita de viteza. Permisul dvs., va rog.
F: Vi l-as da, numai ca nu am asa ceva.
P: Nu aveti?!
F: L-am pierdut definitiv pentru conducere repetata in stare de ebrietate.
P: Aha... Imi aratati va rog actele masinii?
F: Nu pot.
P: De ce?
F: Am furat aceasta masina.
P: Ce-ati facut?!
F: Am furat masina si am ucis proprietarul.
P: Poftim?!!!
F: Daca nu ma credeti, cadavrul este in portbagaj... vreti sa il vedeti?
In acest moment politistul se retrage incet spre masina sa si cere ajutoare prin radio.
In 5 minute sosesc la fata locului alte 5 masini de politie. Un ofiter superior se apropie de masina femeii cu pistolul pregatit.
Politistul 2: Doamna, va rog sa iesiti din masina!
Femeia iese din automobil.
F: S-a intamplat ceva, domnule?
P2: Unul dintre colegii mei mi-a spus ca ati furat aceasta masina si ca ati ucis proprietarul.
F: Am ucis proprietarul?
P2: Da.Va rog sa deschideti portbagajul.
Femeia deschide portbagajul, care este gol...
P2: Masina este a dvs., doamna?
F: Da. Poftiti actele ei.
Primul politist ramane perplex.
P2: Unul dintre colegii mei sustine ca nu aveti nici permis.
Femeia cauta in poseta, scoate un port-document si-l intinde politistului. Aceste il deschide si studiaza permisul, care este in regula. Tipul deja nu mai stie ce sa creada.
P2: Multumesc, doamna... Vedeti, colegul meu mi-a spus ca nu aveti permis, ca ati furat masina si i-ati ucis proprietarul!
F: Sunt convinsa ca mincinosul v-a spus si ca mergeam cu viteza!

Morala: Nu va puneti cu femeile.
anca veselie
o sa te sun oricum pe la 17.45, cand plec de la scarbici.
multuuuuuuuuuuuu pupic.gif
ganesha
Am venit sa zic de zi buna, spor, senin in suflet, tot tacimul! floare.gif
julyalina
'neatza fetele !!! vine weekendul cheer.gif iar )).gif da' ce bine este blum.gif

multumesc la fel G pupic.gif

noi aproape am terminat biggrin.gif mai trebuie sa vina baietii sa ne instaleze netul si gata smile.gif abia astept blum.gif da' sa vedeti ce de cabluri am doh.gif
la serviciu se apropie perioada de inventar si ghici cine e in comisie ? wacko.gif
ieri am fost la sala si am facut antrenament cu T ... vai de muschiuletzii mei sad.gif ca am stat doar 1h juma dar m-a obosit rau tease.gif

CITAT
Tanarul indragostit se infiinteaza la tatal iubitei :
- Domnule, as dori sa ma casatoresc cu fiica d-voastra .
- Cu sotia ati vorbit deja ?
- Da, dar daca se poate, as ramane totusi la fiica d-voastra
Zice ca ardeleanul coboara pe Feleac spre Cluj cu caruta cu nevasta si
copilul. Ajungind in dreptul Teatrului, copilul intreaba:
- Tata, da' casa aiasta mare cu doi catei pe ea ce-a fi?
- Nu stiu, dragu' tatii.
Apoi, in Piata Unirii:
- Tata, da' omu aiesta de hier pe cal, cine-o fi?
- Nu stiu, dragu' tatii.
In fine, linga Parcul Mare:
- Tata, da' la balta aiasta mica, oare cum i-a zice?
- Nu stiu, dragu' tatii."
Femeia, agasata de insistentele copilului, intervine:
- Da' mai lasa-l in pace pe tata-to, ma copile, nu vezi ca-i trudit?!
La care taranul raspunde cu bonomie ardeleneasca:
- Lasa-l, femeie, pe copil sa intrebe, ca numa' asa invata!

La maternitate, in sala de asteptare trei barbati stau cu sufletul la gura.
Iese moasa si il felicita pe primul:
- Felicitari aveti gemeni!
- Doamne, ce coincidenta, eu chiar lucrez la Minessota Twins...
Dupa o ora iese aceeasi femeie si spune celui de al doilea tatic:
- Incredibil, aveti tripleti!!!
- Nu pot sa cred, ce coincidenta, eu lucrez la 3M Company.
Al treilea lesina.
- Ce s-a intamplat, intreaba moasa?
- El lucreaza la 7UP...

amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Te pupicesc, m-am mai incalzit un pic la bancurile astea.
Da tu bancuri cu olteni nu ai, te legi tot timpul de ardeleni devil.gif
ina_ceva
Neatza, canarasule!

Cum ai petrecut in WE? Te-a linistit si pe tine ploaia?
Net de la cine itzi pui? Daca e de la RDS, vor veni f tarziu, la o saptaman doua dupa ce au promis ca vin dry.gif

Spor la serviciu, vad ca te asteapta zile grele pupic.gif !
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.