Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
anca veselie
sunt mandra de tine!
julyalina
mercic ancutzule pupic.gif
acum am mancat piept de pui la gratar si am baut suc de rosii cu piper blum.gif din pacate am uitat legumele acasa (adik am uitat sa iau punga din congelator) si am mancat carnitza goala dry.gif

m-am uitat pe jurnalul din calorie count si am descoperit ca zi am mancat de 200 kcal - ciocolata si de alte 400 kcal biscuiti ( desi am mancat doar 4 bucatele de cioco si vreo 5 biscuiti) doh.gif data viitoare trebuie sa ma gandesc mai bine cand vreau biscuiti si altele asemenena wacko.gif pentru ca azi am "aruncat" 600 kcal pe nimicuri sorry.gif
Nessie
July, stiu cum e cand mananci fara sa socotesti exact ce bagi in gura. sorry.gif Asa eram si eu...Eram mereu suparata sa mananc putin si nu slabesc, dar daca stateam sa socotesc, vedeam ca manacam exact cat imi trebuia sa ma mentin. blink.gif
julyalina
stii ce e mai nasol ? ca ma abtin sa nu mananc una si alta ca sa nu ma ingras sad.gif in schimb bag 5 biscuiti si 4 patratele de cioco si gata juma de calorii pe ziua respectiva doh.gif

aseara T a vrut orez cu piect de pui asa ca ... am mancat si eu vreo 3 linguri desi nu mai trebuia sa papa la ora aia sad.gif
julyalina
CITAT
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita, vine proprietarul furios si il intreaba:
-Ce faci mai ciobane pe pamantul meu?
-Nu vezi, pasc oile...
-Vezi ca esti obraznic, poate iti fut una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le futi pe toate, eu doar le pazesc...
grin.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 01-11-2007, 11:06 AM) *

nu stiu ce era in capul meu... cred ca nika doh.gif stiu ca fructele contin zaharuri dar chiar nu le bagam la carbo wacko.gif

Nici eu nu stiu ce era, ca doar nu-s nici proteine si nici grasimi naughty.gif Si doar astea 3 mari exista pe lume: carbi, proteine si grasimi. Se ramifica ele, da' astea sint. Fibrele sint carbi si ele, numai ca sint niste carbi pe care noi, the oameni, nu-i putem digera. Vitaminele sint micronutrienti, n-au treaba cu macronutrinetii la o privire generala.

Place bancul, cumva ma duce cu gindul la serviciul meu, asa... printr-o asociere perversa lol.gif lol.gif lol.gif

pupic.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 01-11-2007, 06:17 PM) *

CITAT
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita, vine proprietarul furios si il intreaba:
-Ce faci mai ciobane pe pamantul meu?
-Nu vezi, pasc oile...
-Vezi ca esti obraznic, poate iti fut una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le futi pe toate, eu doar le pazesc...
grin.gif

lol.gif

Neatza pupic.gif

Ce ai papat astazi la cafelutza de dimineatza? grin.gif
julyalina
'neatzaaaaaaaa fetele hug.gif a venit weekendul iar grin.gif

pupic.gif G, cred ca ma gandeam la ciocolata )).gif

ina, azi am mancat struguri blum.gif

CITAT
Accident in care sunt implicate doua autovehicule…
Soferii: unul ranit grav, unul ranit usor. La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca i-o trage in c.u.r. soferului ranit grav.
La care medicul intreaba:
- Ce faci dom'le, esti nebun?
- Nu...ii acord primul ajutor!
- Pai cum dom'le, primul ajutor se acorda prin "gura la gura"!
- ... asa am inceput si noi, dar ne-am infierbantat...
buretel
Struguri cu cafea? blink.gif Si mai esti in fata monitorului? lol.gif lol.gif
pupic.gif
julyalina
buretelule, da' nu am nik )).gif de ce ? unde trebuia sa fiu? blink.gif
poate daca beam lapte si mancam struguri blum.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 02-11-2007, 11:13 AM) *

Pe tron, cu laptopul in brate )).gif
julyalina
)).gif chiar nu am nik de la combinatia asta grin.gif

apropo... maine sunt mosii de iarna deci... mama face coliva drool.gif si alte alea - nesemnificative - sarmale, placinta, orez cu lapte, etc... doh.gif deci... regimul meu de wk e dus pe apa sambetei sorry.gif o sa incerc sa-mi pun lacat la gura dar... coliva imi place la nebunie sorry.gif as manca pana pocnesc blushing.gif

oricum... m-a anuntat de ieri ca sa stiu ca azi si maine avem "program artistic" adik gatit si pregatit toate chestiile asa ca ... o sa ma invart ca titirezul prin bucatarie )).gif
anca veselie
si mie imi place la nebunie coliva naughty.gif
spor la gatit pupic.gif
buretel
CITAT(ina_ceva @ 02-11-2007, 11:27 AM) *
CITAT(julyalina @ 02-11-2007, 11:13 AM) *
Pe tron, cu laptopul in brate )).gif
lol.gif lol.gif Acolo, da.

Mie nu-mi place sa mananc coliva sad.gif Numai sa o vad si mi-e rau, cred ca o asociez cu altceva blush.gif cry.gif
julyalina
mercic ancutzule pupic.gif
daca vii luni la sala iti aduc si tie blum.gif ca portia lu buretel o dau la colegi biggrin.gif
anca veselie
naughty.gif naughty.gif iti dai seama ca acum trebuie sa vin luni la sala lol.gif
tocmai mi-am dat seama ca azi nu am chef sa merg la sala. sunt depri sad.gif
julyalina
buna fetele smile.gif
nu are rost sa va spun ca mancarea de ieri nu am mai monitorizat-o pen' ca stiu ca am avut multe calorii sad.gif mancam coliva ... si ma gandeam "oare cate calorii o avea? sigur are multe... da' ce buna este " )).gif teoretic nu am mancat mult cantitativ dar caloriile nu le mai numar ca depasirea a fost evidenta.

colegii ma asteapta maine cu coliva. colegele mamei mele la fel... deci maine scap de tentatie din casa )).gif
abia astept ... sambata viitoare ne ducem la o nunta ... iar... si trebuie sa incerc sa nu mi se mai vada sa rau burtica .

azi am mancat mamaliguta cu branza, smantana si 2 oua ochiuri blum.gif si deja sunt full house )).gif nici nu vreau sa ma gandesc sa ma duc acasa la mine (sunt la T acum) ca sigur mai bag o lingura de coliva doh.gif

acuma bantui pe net dar cred ca ma bag in pat langa T si poate adorm nitel blum.gif

ancutzule, vorbim maine si daca vii la sala ti aduc si tie smile.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 04-11-2007, 03:38 PM) *

ancutzule, vorbim maine si daca vii la sala ti aduc si tie smile.gif

Anca, sa papi si pt mine o linguritza wink1.gif
julyalina
'neatzaaaaaa ! yahoo.gif

in weekendul asta am si muncit , am si lenevit blum.gif si parka a trecut asa de repede ... mai vroiam smile.gif

acum sunt la scarbici si e o vreme asa frumoasa afara ... vreau acasa in paturica langa puiul meu sorry.gif dar daca tot suntem calare pe baricade trebuie sa muncim asa ca ... am beut o canutza de cafea blum.gif , un ceai cu lamie si imi pregatesc neuronii pentru munka smile.gif dar inainte de asta o sa mai bantui putin pe la voi prin jurnale biggrin.gif

CITAT
O tipa frumoasa , blonda si extrem de apetisanta avea o papagalita,care o imita mai mereu...
Cand ajunge acasa ea obisnuieste sa se aseze in fata oglinzii si zicea "sunt frumoasa,sexi si imi place sa ma f*t"..
Papagalita la fel repeta dupa ea...toate bune...intr-o zi vine un preot in vizita :
- Vai ce papagal frumos aveti...dupa care papagalita incepe : "sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma f*t"
preotul oripilat spune:
- Vai cum se poate una ca asta , eu am 2 papagali care citesc din biblie si
se roaga toata ziua...da-mi papagalita mie 2-3 zile...sa o reeduc...zis si facut.
Ajunge papagalita in mijlocul papagalilor preotului si incepe cum era invatata :
- "Sunt frumoasa, sexi si imi place sa ma f*t" , la care unul din papagali zice
- Vezi ba , in p**a mea ca nu ne-am rugat degeaba.

ina_ceva
Serviciu usor astazi, Alina! wink1.gif
Cafeaua aia cred ca face minuni grin.gif
julyalina
multumesc ina pupic.gif
ancutzule, te vad pe aici pupic.gif ... ia spune repede vi azi la sala ? wink1.gif

io fac inventarul ;a calculatoare, imprimante, software, scaune, tastaturi , etc ... sad.gif caaaaaahhhhhhhhh si imi vine sa ma urc pe pereti wacko.gif

anca veselie
s-ar putea sa ajung, inca nu stiu sigur. te anunt mai incolo pupic.gif
julyalina
ok ancutzule pupic.gif doar sa-mi spui pana pe la 4:30 ca atunci plec la sala si sa stiu daca iti las "plicul" la receptie wink1.gif
julyalina
'neatza fetele !

va servesc cu o cafelutza ? Imagine

ieri am fost la sala cheer.gif ca era si cazul dupa atata coliva biggrin.gif in plus azi e ziua unei colege si pe masa troneaza 2 platouri ... 1 cu minipateuri si 1 cu prajituri doh.gif
ancutzule, iti adusesem la sala un "plic" da' daca nu ai venit l-au luat fetele de la receptie.

in alta ordine de idei... e frig si nu-mi place delok sad.gif vreau sa fie cald si soare !
julyalina
CITAT
Un fost student la politehnica s-a transferat la Institutul Teologic.
La o prelegere atipeste... Parintele se apropie si-l intreaba:
- Ce este forta Dumnezeiasca?
Studentul trezindu-se, raspunde repezit:
- Masa Dumnezeiasca ori acceleratia Dumnezeiasca!!
anca veselie
neatzaaa!
multu mult alina pupic.gif pupic.gif , dar chiar nu am avut energie sa vin la sala. si iti multu si pt faptul ca m-ai incurajat aseara pupic.gif totul este bine naughty.gif
azi mai mergi la sala?
julyalina
cu placere ancutule pupic.gif
as merge si azi la sala smile.gif dar inca nu stiu ce sa fac ...
ganesha
CITAT(julyalina @ 06-11-2007, 08:44 AM) *

in plus azi e ziua unei colege si pe masa troneaza 2 platouri ... 1 cu minipateuri si 1 cu prajituri doh.gif

Si? Ai ceva de marturisit? lol.gif
O zi minunata sa ai! floare.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

)).gif G, marturisesc, marturisesc am mancat din toate blushing.gif
ieri am fost la sala cheer.gif am o febra musculara la triceps ... wacko.gif abia am reusit sa ma imbrac )).gif ca nu pot sa ridic mainile. era o super aglomeratie da' am bagat capul la sala de aerobic sa vad daca a ajuns ancutzul biggrin.gif si era in plina activitate la pilates smile.gif

ieri am terminat o parte din inventar si mai am o parte dar cred ca maine ma apuc de ea smile.gif
ieri la sfarsitul programului, seful mi-a dat ceva de facut cu termen ieri doh.gif adik "cat de repede se poate daca se putea sa fie gata ieri era super "

acum fug in vizita rapida sa vad ce ati mai facut blum.gif

CITAT
Era o data un tigan si s-a dus la biserica sa se spovedeasca. Dupa ce-si marturiseste pacatele, popa zice catre el:
- Azi sa nu injuri !
- Bine, zice tiganul.
Cand iese din biserica o cioara se c.a.c.a. pe capul lui, dar tiganul zice:
- Azi nu, dar maine-ti f.u.t. niste Dumnezei...

buretel
CITAT(julyalina @ 07-11-2007, 09:43 AM) *
ieri am fost la sala cheer.gif am o febra musculara la triceps ... wacko.gif abia am reusit sa ma imbrac )).gif ca nu pot sa ridic mainile. era o super aglomeratie da' am bagat capul la sala de aerobic sa vad daca a ajuns ancutzul biggrin.gif si era in plina activitate la pilates smile.gif

cheer.gif cheer.gif Bravo fetelor! pupic.gif
Neatzaaa, azi e miercuri. lol.gif Pe mine nu ma bagati in seama, sunt vesela )).gif
julyalina
pai e bine ca esti vesela buretelule pupic.gif

vreun motiv anume? naughty.gif
buretel
Nici unul, doar ma stii ca-s cu gura pana la urechi )).gif )).gif
julyalina
asta stiu hug.gif da' credeam ca ai vreun motiv anume wink1.gif
anca veselie
neatzaaaa!
cam nasparliu sefu' asta al tau...
o zi frumoasa pupic.gif
julyalina
'neatza ancutzule pupic.gif
uneori... noroc ca nu tot timpul ... si are grija sa compenseze cu altele biggrin.gif
anca veselie
atunci e bine, nimeni nu-i perfect!
ina_ceva
Neatza Alinush! pupic.gif

Gata cafelutza de dimineatza?
La zile de nastere nu ma abtin de la prajituri decat un pic grin.gif ; tortuletzele sunt asa de bune blushing.gif
julyalina
'neatza ina pupic.gif
ieri a fost Sf. Mihail si Gavril ... deci alte praji sad.gif si nici la sala nu am ajuns doh.gif pentru ca am fost la medic sa-mi fac papanicolau - il fac cam 1 data pe an si am pierdut destul timp pe drum ...

in plus, sambata ma duc la o nunta smile.gif si maine am toata ziua ocupata ca sa ma aranjez si eu putin blum.gif

julyalina
CITAT
Tipa in pat cu amantul. Tocmai cand erau in plina actiune, un zgomot de
cheie rasucita in broasca ii face sa inghete. Cum se stie, in apartamentele
moderne patul e direct pe podea (nu e loc sub el), dulap nu exista, doar
suport pentru haine, nici balcon ... In plus locuieste la etajul 13!!! Fara
pic de teama, tipa ii spune:
- Ramai calm, absolut imobil si nu spune nimic!
Sotul:
- Surpriza, darling! Am luat un avion mai devreme si am terminat mai repede.
Asa ca am venit imediat acasa.
Cand vede tipul gol in camera, intreaba:
- Cine e asta?!!
Tipa:
- Tocmai mi-a fost livrat, imagineaza-ti. E sclavul meu sexual robotizat,
sistem de operare Microsoft. De altfel aduce un pic cu Bill Gates, nu
gasesti? Tu esti mereu plecat, sedinte, voiaje ... stiu eu ce faci tu cand
esti singur in camera ta de hotel ? ... E ca un vibrator, dar mai mare. N-ai
vrea, totusi, sa te insel cu vecinul sau instalatorul, nu??
Sotul:
- Ok, lasa asta! Hai repede, n-ai nevoie de el ca am un chef animalic!!
Tipa, care tocmai terminase o partida buna:
- Nu draga, am o migrena...
El:
- La naiba! Mereu la fel! Bine, fi draguta si mergi la bucatarie sa-mi faci o omleta, ok?
- Ok!
Sotul priveste robotul si nemaiputand de dorinta isi spune:
- "Ce e bun pentru ea e bun si pentru mine ..." si se arunca asupra "robotului" cu pantalonii in vine.
In momentul ala, amantul zice cu o voce metalica:
- Eroare sistem! In-tra-re re-zer-va-ta USB.
- Robot de rahat!!!!
Nebun de furie sotul il ridica pe umar si o ia spre fereastra sa il arunce.
Amantul reia:
- ... Pro-gram re-i-ni-ti-a-li-zat. In-cer-cati din nou!
anca veselie
neatzaaa!
super tare bancul )).gif )).gif
eu am scapat ieri de praji, dar am mancat bomboane de cioco naughty.gif
te puuup
buretel
lol.gif lol.gif Ce tare bancul!
Neatza Canarule pupic.gif E vineri! cheer.gif
julyalina
pupic.gif ancutzu pupic.gif buretelul

azi e duminica biggrin.gif si maine iar na duc la scarbici sad.gif

aseara am fost la nunta (iar) . a fosta chiar frumos smile.gif am furat mireasa grin.gif am dus-o la Arcul de triumf - cererea ei- , si barba-su suna disperat dupa ea la 5 minute )).gif
am luat-o impreuna cu un prieten si nebunulvroia 2 legaturi de praz )).gif la ora 12 noaptea lol.gif pana la urma ne-am inteles noi la 1 sticla de wisiki si 1 bax de red bull )).gif ca saracul o vroia inapoi si nu avea de unde sa ia prazul la ora aia )).gif

acum tocmai am papat niste mici de oaie drool.gif iat T niste mici normali biggrin.gif nu ca aia de oaie ar fi anormali )).gif si cica mai tarziu mai face focul odata ca sa faca frigarui tease.gif ca nu le-a ajuns ce s-a facut ( erau vreo 6 si cu noi 2 = 8 )
Amazoana
Sa-ti fie de bine!
Cu ce te-ai imbracat? Ne mai arati niste poze faine?
julyalina
nu le-am descarcat ca nu am cablul cu mine sad.gif dar maine le pun smile.gif
rochita e tot aia spider biggrin.gif ca la nunta asta nu o stia nimeni smile.gif
gafitescu_mia
buna fetele. ma alatur si eu voua :Dpoate imi dati ceva sfaturi ... vreau sa slabesc pana la craciun 6-8 kg .. aveti vreo dieta cu rezultate ? mi-am facut si eu un progr cum si ce mananc,am slabit 4 kg intr-o luna ( am baut si mult ceai verde ) dar acuma nu prea mai merge..nu mai dau jos deloc.. (mai mananc si in plus cate ceva poate de asta ) si azi m-am cantarit...vazand ca n-am dat nik jossapt asta...am mancat de toateeeeeee sad.gif am 1 luna de cand am inceput a merg si la sala...2 ore pe zi,5 zile p sapt.. cheer.gif ast un rasp d la voi daca sunteti dragute biggrin.gif spor la slabit.pupici
Amazoana
Neata July pupic.gif
julyalina
'neatza fetele !

dulcik pupic.gif mai faci injectii ?

buna mia! bine ai venit printre noi floare.gif in primul rand, trebuie sa ai o dieta echilibrata si nu una gen "cafea la md, 1 felie de paine la pranz si 1 ceai seara ! trebuie sa mananci sanatos ! citeste parerile si impresiile fetelor de pe forum aici la Diete si aici la fittnes o sa ai ce invata .

hai sa va spun un banc blum.gif
CITAT
Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei.
Iese urland: "freedom,freedom!!!!"
Un soldat iese din tanc: "niet freedom. HALLOWEEN!!!"
May
Triluuuuuu liluuuuuuu pupic.gif
julyalina
)).gif may pupic.gif

am avut putin timp liber si m-am uitat pe pozele de la nunta de sambata si ... nu prea imi plac sad.gif pe langa ca am facut putine si nu am de unde alege sorry.gif

1 sef e plecat iar celalalt vrea ceva urgent wacko.gif asa ca bac to wok )).gif mamaaaa ce -as mai papa niste legume la wok drool.gif si imi e si foame
amalia0701
pupic.gif
Ce pofte ai lol.gif
Auzi legume al wok lol.gif , as manca si io ceva la wok, dar sigur nu legume hug.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.