Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
gafitescu_mia
neatza. multumesc pt rasp blum.gif saptamana asta mi-am propus sa nu mananc nimic .. sa beau doar apa plata,ceai si lapte:) va zic la sfarsitu sapt cat am slabit..acum fug la sala biggrin.gif zi minunata in continuare va doresc.
Nessie
CITAT(gafitescu_mia @ 12-11-2007, 12:50 PM) *

neatza. multumesc pt rasp blum.gif saptamana asta mi-am propus sa nu mananc nimic .. sa beau doar apa plata,ceai si lapte:) va zic la sfarsitu sapt cat am slabit..acum fug la sala biggrin.gif zi minunata in continuare va doresc.

Buna, Mia! De ce nu iti faci si tu un jurnal aici, sa iti poti urmari mai bine evolutia? Asa te gasim si noi mai usor pentru sfaturi si sustinere.

Da', chiar asa, canarule? Legume la wok? doh.gif Eu cred ca te-au demoralizat pozele de la nunta (desi nu cred ca e cazul blum.gif ) si de asta ai pofte nelalocul lor.
julyalina
'neatza fetele hug.gif

amalia bine ai revenit hug.gif , gabitz pupic.gif eu sunt defecta tease.gif imi plac legumele mai mult decat carnea )).gif bine... acum nu ma deranjeaza sa pap si niste carnitza dar prefer legumele )).gif sa va spun ca eu mananc, de placere, fasole verde fiarta? sau conopida cruda? sa mai continui? )).gif
si in plus, in ultimele zile am mancat prea multa carne doh.gif iar azi am la mine frigarui din piept de pui ca a facut T gratar si mi-a pasat si mie 2 sa am la serviciu blum.gif da' 1 o sa o dau la colegi . acum ma gandeam de unde iau nitica salata ca parca nu merge frigaruie goala rolleyes.gif cu toate ca are ea legume ...
imi drool.gif la salata de varza )).gif

mia, daca nu mananc nik, o sa slabesti dar nu numai in kg sad.gif o sa te simti si f obosita in plus ai grija la sala ca s-ar putea sa te ia ametelile huh.gif

acum imi beau cafelutzul si va poftesc si pe voi la unul pupic.gif

Imagine
Amazoana
CITAT(julyalina @ 12-11-2007, 02:15 PM) *

'neatza fetele !

dulcik pupic.gif mai faci injectii ?

Neata
Da, mai fac sad.gif
Tu ce faci? pupic.gif

Am furat cafeluta, sa stii! wink1.gif
julyalina
tocmai scriam in jurnale si pica netul devil.gif
reiau
dulcik pupic.gif imi pare rau pentru funduletzul tau da' macar sunt bune pentru sanatate.

io sunt la serviciu si deja imi e fomitza blum.gif a iesit un coleg sa cumpere niste salata ... sa vedem ce o iesi drool.gif

julyalina
a iesit frigaruie + salata de varza + castraveti murati + piept de pui la cuptor + ciuperci la cuptor )).gif am pus toti la comun papa si a fost un adevarat festin blum.gif

si ... ca desert 3 bucatele de cioco tease.gif
julyalina
CITAT
Sotul ii spune sotiei :
- Draga mea, vino pana la baie sa vezi cum spal a treia camasa !
- Vai dragul meu, ce harnic esti ! Ai spalat deja celelalte ?
- Nu, am inceput direct cu a treia...
Nessie
CITAT(julyalina @ 13-11-2007, 02:19 PM) *

a iesit frigaruie + salata de varza + castraveti murati + piept de pui la cuptor + ciuperci la cuptor )).gif am pus toti la comun papa si a fost un adevarat festin blum.gif

si ... ca desert 3 bucatele de cioco tease.gif

)).gif Bine ca te-ai scos! Eu sunt mai individualista de felul meu blushing.gif Nu prea mananc la comun. Ii invit pe ceilalti sa ia din ce am eu, dar mai mult nu. grin.gif
ganesha
CITAT
eu sunt defecta tease.gif imi plac legumele mai mult decat carnea )).gif bine... acum nu ma deranjeaza sa pap si niste carnitza dar prefer legumele )).gif sa va spun ca eu mananc, de placere, fasole verde fiarta? sau conopida cruda? sa mai continui? )).gif

Inseamna ca eu sint buna de dus la fiare vechi de-a binelea - eu chiar am cravings, pofte nebune de cite o salata de varza, sau o conopida, sau alte nebunii... lol.gif
Uuu, ce desert ai avut, a fost la comun si ala, sau te-ai limitat tu singurica la doar 3 patratici? naughty.gif (eu n-as fi putut)
julyalina
'neatza fetele !!!!

va invit la un frappe blum.gif Imagine

CITAT(ganesha @ 13-11-2007, 06:52 PM) *

Uuu, ce desert ai avut, a fost la comun si ala, sau te-ai limitat tu singurica la doar 3 patratici? naughty.gif (eu n-as fi putut)

lol.gif nuuuuuuuu, m-am limitat eu doar la 3 patratici )).gif la comun a fost o cioco intrega doh.gif
buretel
Un ceiut nu ai? cry.gif
pupic.gif Canarashul
Amazoana
Vreau si eu ceva, dar nu stiu ce.....
Neata Alina si aici.
bubbles
Ziua.Si eu mai am pofte de astea "nebune" pleasantry.gif Mai ales de fasole verde cu usturoi .. iar salata de varza drool.gif doar ca mi-e prea lene sa imi fac salata giggle.gif .
julyalina
'neatza fetele hug.gif

hello bubbles ! bine ai venit pe la mine floare.gif

dulcikule, nu te-ai haotarat cu ce sa te servesc ?

buretelule, pentru tine un ceiutz pupic.gif Imagine

pentru restul o cafelutza blum.gif Imagine

acum sunt la scarbici (iar tease.gif ) ieri am avut o si nebuna , nebuna ... numai in sedinte am tinut-o wacko.gif azi sper sa fie mai relaxata treaba smile.gif

sa va zic ce am facut aseara ? de cateva zile, aveam o pofta nebuna de clatite ... asa ca aseara am facut vreo 12 si eu am mancat 4 biggrin.gif iar T 5 )).gif ideea este ca mie mi s-a facut greata de la ele ca le-am mancat cu o poftaaaaa drool.gif pe urma ma gandeam " uite ca fraiera sunt... muncesc la sala ca sa mananc clatite si pe urma ma plang ca nu slabesc blushing.gif " asa ca de azi , vreau sa tin putin regim blum.gif . si ca sa vedeti ce greu imi este ... dimineatza, mama mi-a lasat in camera 2 cico cu rom sorry.gif le-am luat si le-am pus bine . sper sa si uit de ele rolleyes.gif
Amazoana
Heheheee, neata pupic.gif
Serveste-ma cu ce vrei tu si sanatate, voie buna, d'astea )).gif
Dar ce-ti veni cu dieta, ca esti asa slaba.... dry.gif
buretel
pupic.gif Multu' pt ceiut, mi-a facut bine smile.gif
Tu cu clatite, eu cu savarina lol.gif lol.gif O visez de doua zile. Bine ca nu stiu s-o fac, altfel era prapad doh.gif
aki
Salut alinus.Dca nu ti-a placut pozele de la nunta poate ne plac noua.Nu ne arati si noua o poza? w00t.gif
anca veselie
clatiteeeeeeeeee naughty.gif este o creperie langa serviciu si ma bate gandul, sper sa nu ajung pe langa ea sorry.gif
te puuuuuuuuuuup
Amazoana
Vlea si io clatiteeeeeeeeeee sad.gif

Pup Ancutaaa. Azi cum esti? pupic.gif
anca veselie
eh, dulcico, nu mai stiu... mi-am luat magne b6. si diseara vreau la sala.
julyalina
va pupic.gif pe toate, postez un banc si fug inapoi la munca sorry.gif

CITAT
Ursul, lupul si magarul la carciuma din padure:
- O sticla de vodca! cere ursul.
- O sticla?! se mirara ceilalti doi.
-Da, mai baieti! Am o treaba cu o ursoaica si vreau sa fiu tare!
- O sticla de vodca! cere si lupul.
- O sticla?! se mirara ceilalti doi.
- Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu sa fiu tare!
- O cinzeaca de vodca! cere si magarul.
- Numai o cincizeaca?! se mirara ceilalti doi.
- Mai baieti, eu scula am, beau doar ca sa-mi sclipeasca ochii...

revin eu naughty.gif
julyalina
'neatza fetele !!!! azi e vineri cheer.gif maine dorm si eu mai mult nitzel blum.gif abia astept biggrin.gif

buretelule, tocmai beau o cafelutza blum.gif duupa niste struguri )).gif

Imagine

m-am uitat afara si e soare smile.gif da' eu am umbrela cu mine pen' ca pe teletext spunea ca ploua huh.gif oricum e bine... de aia e timpul probabil dry.gif

pe asta il stati ?
CITAT
Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
- In mod sigur esti dentist!
- Cum ti-ai dat seama?
- Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.
Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:
- Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
- Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama?
- N-am simtit nimic!

Amazoana
Neata
Venit, lasat pupic.gif , furat cafea cafea.gif si uschit-o! valea.gif

CITAT(julyalina @ 16-11-2007, 10:46 AM) *

CITAT
Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
- In mod sigur esti dentist!
- Cum ti-ai dat seama?
- Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.
Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:
- Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
- Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama?
- N-am simtit nimic!

)).gif )).gif )).gif )).gif
bubbles
Neata .Si eu aveam de gand sa fac clatite dar pt babuin ca sa manance cu crema de cioco ca macar sa ma scape de ea .Am o placere nebuna cand il vad ca el mananca ceva dulce si eu rezist grin.gif
julyalina
pupic.gif dulcikul
)).gif bubbles cred ca esti nitzel masochista wink1.gif ca eu una nu as rezista sorry.gif daca i-as face , as pleca macar de langa el cand mananca daca eu nu pap sad.gif
julyalina
CITAT
Dupa fapta si rasplata

Un cuplu la restaurant. Vine ospătarul:
- Ce doriti să serviți?
Ea:
- O friptură mare și o salată pentru mine și o salată pentru el.
După un timp, ospătarul revine:
- Mai doriți ceva?
Ea:
- O friptură mare pentru mine și o salată pentru el.
Ospătarul:
- Nu vă supărați, dar domnul nu consumă decît salată?
Ea:
- Păi dacă f--- ca un iepure atunci să mănînce ca un iepure!
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Ti-am spus ca te iubesc? floare.gif
amalia0701
Intr-o buna zi, un taietor de lemne isi scapa securea in rau. Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu aparu langa apa si-l intreba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica atunci ca securea sa a cazut in apa si nu mai stie unde e. Atunci, Dumnezeu plonja in rau si reveni cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta?, il intreba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si, de data aceasta, se intoarse cu o secure
numai din argint.
- Asta e securea ta?, intreba el din nou.
- Nu, raspunse din nou taietorul de lemne.
A treia oara, Dumnezeu reveni cu o secure de fier si il intreba din nou pe omul de pe mal:
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse, de data aceasta, taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului, ii facu cadou toate trei securile.
Cateva zile mai tarziu, taietorul se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-o data, aceasta cazu in apa. Cum omul se puse din nou pe plans, Dumnezeu aparu din nou, intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sari in apa si aparu cu Penelope Cruz in brate.
- Asta este nevasta ta?, intreba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la suturi:
- De ce minti?
Atunci, taietorul de lemne incepu sa explice:
- Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta-Jones.
Si, daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea.
Si, daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei.
Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
Morala: Barbatii mint intotdeauna numai din motive perfect oneste si logice.
aki
Alinus imi inveselesc ziua la tine in jurnal pupic.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 16-11-2007, 12:05 PM) *

CITAT
Dupa fapta si rasplata

Un cuplu la restaurant. Vine ospătarul:
- Ce doriti să serviți?
Ea:
- O friptură mare și o salată pentru mine și o salată pentru el.
După un timp, ospătarul revine:
- Mai doriți ceva?
Ea:
- O friptură mare pentru mine și o salată pentru el.
Ospătarul:
- Nu vă supărați, dar domnul nu consumă decît salată?
Ea:
- Păi dacă f--- ca un iepure atunci să mănînce ca un iepure!

... f tare lol.gif lol.gif
Amazoana
Neata July si Ana si Canarule.Ce face matinala mea? pupic.gif
julyalina
'neatza dulcikule pupic.gif printre rapoarte blum.gif

scriam si eu pe aici si pica netul sad.gif reiau

amalia, si eu te iubesc pupic.gif
akisorule hug.gif ina : grin.gif

serviti o cafelutza ? Imagine

CITAT
Un bancher evreu isi insoara baiatul.
- Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri. Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana ?
- Sigur, tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc
- Nu, fiule, stai sa-ti explic : exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.
- Ah, nu stiam asta, tata.
- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul ; degetul directiei – indexul -, il intinzi casa indici un anumit lucru ; degetul casatoriei – inelarul -, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei – cel mic – pe care-l ridici cand bei cafea.
Am inteles, tata, dar ai uitat degetul placerii.
- Ah, Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit… degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos… pentru placere, fiule… il umezesti cu limba… si numeri bancnotele.

Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa spuna de 5 ori Tatal Nostru....
Amazoana
Super cafeaua, dar incomoda rau s-o bei din genunchi, printre rugaciuni.
bubbles
Neata salut.gif .Ce faci? pupic.gif
julyalina
)).gif

da dar rugaciuni despre bani naughty.gif
julyalina
CITAT
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefu' azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o acfea si o intreaba:
- Cand ai avzut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul?
Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefu'. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate
aki
CITAT(julyalina @ 19-11-2007, 02:51 PM) *

CITAT
Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefu' azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o acfea si o intreaba:

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
O saptamana faina.
ganesha
Am trecut sa las o give_rose.gif si un pupic.gif si un gind bun! lol.gif Super bancurile lol.gif
dany
CITAT(dulcikatty @ 19-11-2007, 09:22 AM) *

Super cafeaua, dar incomoda rau s-o bei din genunchi, printre rugaciuni.

de acord )).gif )).gif )).gif
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
Unde esti? Astept cafeaua si bancul! cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Buna dimieatza iubita!
Apropo de bancuri, azi dimineazta a venit sofeul sa imi ia omul sa-l duca pe coclauri si pentru ca drumul lor trecea pe langa gara m-am autoinvitat in masina lor. Evident ca m-am urcat in fatza, sa ma dau si io cu "camionul"( toiota hilux). Niciodata nu mi-a placut "sa ma dau" cu jepp-anele ca se urca in toate ca in ARO lol.gif , iar azi mi-am reconfirmat obtiunile.
Omul meu a trebuit sa urce in spate.
La prima frina am dat cu genunchii in bord, si am intrebat daca pot sa dau scaunul mai in spate sa nu fac vanatai, iar omul a zis Nu, ca nu mai incape el. Io m-am mirat cum are el loc acolo ca are picioarele mai lungi, la care imi raspunde:
- Vezi nevasta, cand o sa ma intorc acasa, peste 3, zile cu bataturi la genunchi sa stii ca-s de la Hilux!

lol.gif lol.gif lol.gif
bubbles
CITAT(julyalina @ 19-11-2007, 03:51 PM) *

CITAT

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
'neatza dragele mele pupic.gif
am avut de terminat ceva asa ca nu am reusit sa intru pe aici :9
cafelutza am beut-o demult dar mai merje una blum.gif Imagine

CITAT
Un inspector de la Fisc vine la sinagoga in control, se uita pe registre si
concluzioneaza catre rabin: - Domnule, veniturile dvs sunt mici si
impozitul la fel. Cum reusiti dvs sa traiti cu niste incasari asa de mici?
- Noi aici reciclam TOTUL si ne multumim cu putin. - Chiar totul? - Tot. -
Si picaturile de la lumanari? - Da, le strangem si le trimitem la o fabrica
de lumanari si din cand in cand ne trimit o lumanare. - Bineeee. Si
firmiturile de pe masa le reciclati? Întreaba agentul in zeflemea... - Da.
Le strangem si le trimitem. Din cand in cand primim o punga de pesmet. -
Buuuun. Da cu pieile de preputz de la circumcizie ce faceti? Si pe ele le
reciclati? Da. Le strangem, le trimitem la Fisc si din cand in cand ne
trimit cate-un Pulica asa ca dvs sa ne controleze!

CITAT
Suna un client la Hotline la Microsoft:
-Am instalat versiunea beta de Windows XP si de atunci nu mai functioneaza Office 2000!
-Si noi am avut aceeasi problema...
-Si ce ati facut?
-Am mai instalat o data Windows XP!
Dupa o ora suna din nou clientul:
-Acum nu mai functioneaza nimic!!!!
-Nici la noi....
julyalina
'netazaaaaaaa!!!!! cheer.gif

cafelutze pentru toata lumea Imagine

si un banc
CITAT
Un inginer sta pe un pod si arunca caramizi in apa. Se apropie altul si il intreaba:
- De ce arunci caramizi in apa?
Acela raspunde:
- Incerc sa inteleg...
- Ce sa intelegi?
- De ce o caramida patrata, face cercurile in apa... rotunde?

luni am fost la sala si de ieri am o febra muschiulara de abia ma asez )).gif ma doare posteriorul si nu prea pot sa stau nici jos ... aseara am dormit pe burta ca pe spate nu puteam )).gif
azi cred ca sar sala , ca nici ieri nu am fost din cauza ca am ajuns tarziu de la serviciu si apoi am preferat sa vad un film impreuna cu T dry.gif asa ca o sa se recupereze complet muschiuletzii blum.gif
si cica azi ar trebui sa fac paste cu sos de rosii si piept de pui smile.gif l-am convins sa fac din cele integrale si l-am avertizat ca astea or sa fie mai negre wink1.gif

acum tre sa fug inapoi la munka ca am ceva de predat urgent. revin eu valea.gif
Amazoana
Uaaaaaaaauuuu, ce de cafele pe aiiici! Neata. Felicitari pt sala, eu tot nu ma duc. )).gif
anca veselie
neatzaaa! si multu pt cafelutze!
se pare ca si eu merg azi la film! naughty.gif
te puuup
julyalina
pupic.gif dulcik
ancutzule, vizionare placuta pupic.gif

am batut albania cu 6:1 cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
pupici pt microbista pupic.gif !
julyalina
'neatza fetele cheer.gif

ancutzule te pupic.gif ce sa fac... de cand cu T ma cam uit si eu la meciuri )).gif
nu am facut ieri paste ca nu am avut chef de mers la cumparaturi si de gatit . am fost la sala impreuna cu t si apoi am lenevit nitzel la TV .
azi cica avem program de cuparaturi pentru paste biggrin.gif ... integrale wink1.gif

va pupic.gif si fug ca am treaba sad.gif da' revin eu naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.