Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
aki
Ce bine ca vine mosul pe la voi.La noi sarbatorile se incep abia pe 1 ianuarie si se termina pe 14 ianuarie w00t.gif
julyalina
'neatza fetele ! pupic.gif
vine weekendul cheer.gif deja suntem cu un picior in weekend biggrin.gif

am o mare problema ... aseara a venit un mos mai special la mine blum.gif si mi-a adus asta Imagine iar eu acum nu stiu ce sa fac ... nu prea am eu incredere in ce face individul si stiu ca si costa destul de mult sad.gif asa ca ma gandeam sa-l returnez ... dar, daca fac asta o sa-l jignesc pe mosul ... care a vrut sa-mi faca o surpriza mai speciala sorry.gif l-as duce inapoi si cu banii sa platim alte alea pe acre le avem ... nu stiu ce sa fac ...

cica :
CITAT
Aparat de vibromasaj cu doua viteze dotat cu 5 benzi, ideale pentru orice tip de exercitiu pasiv. Aparatul de vibromasaj permite marirea circulatiei sanguine si eliminarea lichidelor in exces in fiecare parte a corpului: brate, gat, solduri, coapse.
Muschii fesieri sunt solicitati utilizand benzile potrivite care sunt in dotare. Odata terminat exercitiul, aparatul de vibromasaj poate fi strans pentru a reduce spatiul pe care il ocupa.

DATE TEHNICE:
- Motor electric 220 volti cu doua viteze;
- Inaltime motor reglabila;
- Structura pliabila;
- Dotat cu 5 benzi;
- Dimensiunile aparatului cand acesta este montat: 75 x 50 cm x 100 cm
Amazoana
Neata pupic.gif
Pot sa fur o cafea de la tine? Iar am dormit mult prea putin si ma doare capul...

Frumoase cadoaie ai primit; de aparat...nu prea stiu ce sa-ti spun, insa nu cred ca se va supara mosul daca il returnezi. Daca tot nu-ti place......... dry.gif
anca veselie
neatza!
nici eu nust ce sa zic de aparat... cred ca ar fi bine sa discuti deschis cu mosu si sa hotarati ce sa faceti.
pupiiiici!
bubbles
Neata salut.gif .Ce faci?Am vazut si eu aparat de asta in Real dar .. nu prea ma pasioneaza.Mai degraba un stepper ceva wink1.gif
Nessie
Pup galbiorul! pupic.gif Aparatul ala e super pentru masaj si relaxarea muschilor. Ajuta si circulatia si imbunatateste aspectul pielii, dar nu slabeste. Eu sunt de parere ca aparatul e bun si folositor, dar pune tu in balanta cat de tare s-ar supara mosul daca il returnezi si cat de arzatoare sunt alte alea care le-ati putea plati din banii astia. give_rose.gif
julyalina
stiu bubbles smile.gif nici pe mine nu ma pasioneaza dar... l-a luat in ideea ca nu-l mai stresez eu la cap sa-mi faca masaj biggrin.gif cica scapa )).gif si ca sa ma ajute sa dau burtica jos ... dar nu am incredere in asta sad.gif oricum avem la dispozitie 10 zile in care pot sa-l returnez , asa scrie in certificatul de garantie. si vreau sa vad ce fac ... intr-un fel mi-ar pare rau ca l-a luat cu mare efort si mi-a facut o surpriza mare, mare ... s-a chinuit sa-mi faca surpriza si ... dar pe de alta parte nu am incredere in aparatul asta sad.gif
julyalina
gabitzule, tu ai folosit aparatul?
Nessie
CITAT(julyalina @ 07-12-2007, 12:43 PM) *

gabitzule, tu ai folosit aparatul?
Il foloseam la sala, in facultate. Stateam la sfarsit 10 min pe el, dar nu aveam la dispozitie decat o singura bada. Pentru restul trebuia sa platesti. wacko.gif
bubbles
Alina pe mine ma psiona la un moment dat din cauza ca are si banda pt celulita )).gif si cine stie .. POate vreodata.Eu zic sa il incerci si poate chiar e placut give_rose.gif
aki
Cred ca ar fi ceva mai bun ca sa-ti forteze muschii,dar depinde cit costa...Daca e prea scump nu cred ca face banii. give_rose.gif
ganesha
Am trecut sa las si la tine un pupic.gif si o floare.gif
anca veselie
pupici dulci!!
ai testat aparatul?
aki
Il testeaza incontinuare lol.gif
Amazoana
Neata Julianito! pupic.gif
julyalina
fetelor va pupic.gif
l-am testat, am vorbit cu mosul si i-am spus una alta asa ca ... am facut demersurile necesare pentru retur tease.gif prefer un abonament la masaj blum.gif
am avut si o sa mai am niste zile cam agitate pe la serviciu si nu prea am timp sa intru sorry.gif
anca veselie
ma bucur ca ai rezolvat amiabil cu mosu naughty.gif
suna bine un abonament la masaj!
julyalina
pupic.gif unul bun si fug ca deja striga seful dupa mine sorry.gif da' revin eu biggrin.gif

CITAT
De ziua lui, Ion primeste o pusca noua de vanatoare. Dornic sa o incerce, pleaca la vanatoare de ursi. Ajuns in padure vede un urs. Pune pusca la ochi, tinteste, trage, ursul cade mort. Ion se apropie de urs, il misca cu piciorul ... cand... simte o bataie pe umar.
Se intoarce si ce vede? Un mare urs brun care ii spune:
- Ioane, Ioane , situatia e nasola. Tocmai l-ai omorat pe varul meu.
Acum ai doua optiuni ... ori te sfasii si te omor, ori facem sex! Ion sta, se gandeste ... pana la urma:
- Bine mah ursule, asta e. Facem sex.
Dupa ce termina, Ion pleaca mai mult mort decat viu acasa. Sta la reanimare 2 saptamani, dupa care, dornic de razbunare se intoarce in padure.
Cauta ursul brun, il gaseste, il omoara si simte pe umar o bataie.
Se intoarce ... vede un urs grizzly care ii spune:
- Ioane, situatia e nasola. Ursul brun pe care tocmai l-ai omorat era varul meu. Acum ai doua optiuni ... ori te sfasii si te omor, ori facem "wild sex"!
Ion sta, se gandeste si cu jumatate de gura (stiind ce i se intamplase in urma cu 2 saptamani) ii raspunde:
- Bine mah ursule, asta e. Facem sex salbatic.
Dupa partida de sex salbatic Ion sta in reanimare 3 luni. Si de data asta isi jura ca se va razbuna.
Se intoarce in padure, cauta ursul grizzly, il omoare si .... DA .... o alta bataie pe umar.
Cand se uita in spate, un urs polar urias care ii spune:
- Ioane, acum intre noi fie vorba ... nu-i asa ca tu nu vii aici pentru vanatoare???!!?

si o cafelutza
Imagine pupic.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
aki
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif )).gif
mirela
Whaaaaat? w00t.gif Ai returnat aparatul oferit de mosul?! sorry.gif Girl, dar aparatul ala e foarte bun.Tu nu stii de cat timp caut un aparat ca ala.Mare nebunie ai facut! Never return a present from Santa! Thats a gold rule!And a present like that!O sa-ti para rau mai tarziu!Poate aparatul slabeste dar ajuta la relaxarea muschilor, la circulatia sangelui prt. celulita.Pacat!
amalia0701
pupic.gif
O sa te sun pe tine prima.
Daca nu va convine Citty Grill hotaratzi alta locatie.

Poate mergem undeva unde pot manca si io peste )).gif
julyalina
CITAT
Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu
exceptia penisului. Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip
cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa
ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu
exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi
placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70
m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc
ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca.
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
pupic.gif si hug.gif canarasul galbior.

Sa-mi spui si mie cum e la masaj wink1.gif

CITAT(julyalina @ 14-12-2007, 02:41 PM) *

CITAT
Un tip foarte cochet observa intr-o zi ca este bronzat pe tot corpul cu
exceptia penisului. Asa ca se duce la plaja, se ingroapa tot sub nisip
cu exceptia zonei albe. Doua batrane se plimbau pe plaja si observa
ciudata excrescenta in nisip. Una din ele ii spune celeilalte: - Nu
exista dreptate pe lumea asta! La 20 de ani ma intrigau, la 30 imi
placeau, la 40 umblam dupa ele, la 50 plateam, la 60 ma rugam. La 70
m-am resemnat in sfarsit fara... Acum, am 80 de ani, nenorocitele cresc
ca buruienile si eu nu ma mai pot apleca.

lol.gif lol.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Pup MissOneden hug.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

va servesc cu o cafelutza Imagine
si fug sa citesc prin jurnale
CITAT
Un proaspat politist, de-abia iesit de pe bancile Academiei de Politie, a fost însarcinat sa ancheteze o spargere. S-a înapoiat la sectie si a raportat:
- Domnule capitan, de la magazinul spart s-au furat doua cartuse de Kent si trei kilograme de morcovi.
- Si ai vreun suspect?
- Nu, dar va trebui sa caut un iepure care tuseste.
Amazoana
Neata si la tine acasa.
Ce faci, pe unde mai falfai these days? pupic.gif
julyalina
lol.gif falfai zilnic pe la serviciu si cica saptamana asta o sa mai falfai si pe acasa cu aspiratorul in brate doh.gif si cred ca si pe la cumparaturi blum.gif

fetelor, aici ninge smile.gif yupiiiiiiiiiii yahoo.gif imi place blum.gif ieri am fost prin parc cu El la plimbare prin ninsoare tease.gif ideea lui ... ca eu vroiam sa facem curatenie )).gif am venit infrigurati si eu am baut o cana de vin fiert cu scortisoara drool.gif El nu bea alcool, asa ca ... am baut singura biggrin.gif
T a lucrat si sambata trecuta si cealalta , asa ca in wk am dormit pana mai tarziu smile.gif nici la sala nu am fost ca ne-a fost lene la amandoi )).gif
Amazoana
Hiihiiihiiii si noi ne-am tras 2 bulgari aseara. Fain ca ninge!!!
aki
pupic.gif Cine a cazut iarna aceasta? tease.gif
julyalina
pupic.gif io am cazut duminica tease.gif am o ditamai vanataia in cotul drept sad.gif si sa mai zica cineva "ma doare-n cot " ca nu e corect ! chiar doare wacko.gif
revin imediat ca tocmai mi-a cerut seful niste dosare blink.gif
julyalina
dau o cafelutza Imagine ca eu beau deja una blum.gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 18-12-2007, 10:33 AM) *

dau o cafelutza Imagine ca eu beau deja una blum.gif

Eu beau cu tine! pupic.gif
amalia0701
Io beau un ceai pupic.gif
lilistiuca
lol.gif lol.gif lol.gif

sunt mortale bancurile, ma binedispun de fiecare data!!!
bubbles
Buna ziua salut.gif .Ce mai faci?
julyalina
'neatza fetelor pupic.gif
lili, bine ai venit pe la mine floare.gif
amalia, vrei un ceai ? Imagine

io tot la cafelutza raman blum.gif Imagine la alegere creamy, milky, espresso, turceasca ...

dulcik pupic.gif
bubbles, sunt chioara de somn. azinoapte am dormit doar cateva ore pentru ca am fost la cumparaturi in real ... sorry.gif sa va spun ce a lua EL ? vreo 30 de conserve de ton mexican si o duzina de conserve de fasole wacko.gif in conditiile in care mai are acasa 1 bax plin cu conserve de ton blink.gif
l-am intrebat "nu crezi ca ai luat cam multe conserve?"
cica "nu, ca le mananc. "
"totusi, nu-s cam multe?
"imi e pofta "
cica o sa amestece 1 conserva ton bucati cu 1 cutie ton mexican doh.gif

CITAT
Jack si Max ies de la biserica. Jack se intreaba daca e OK sa fumeze in timp ce se roaga.
Max raspunde, "De ce nu intrebi preotul?"
Si Jack se duce si-l intreaba:
- "Sfintia ta, pot sa fumez cand ma rog?"
Dar preotul spune:
"Nu, fiule nu se poate. E o lipsa de respect pentru religia noastra."
Jack se intoarce la prietenul lui si-i spune ce i-a spus preotul.
Max spune: "Nu ma mira. Ai pus gresit intrebarea. Ia sa incerc si eu."
Si Max se duce la preot si il intreaba:
- "Sfintia ta, pot sa ma rog in timp ce fumez?"
La care preotul raspunde:
"Bineinteles fiule. Bineinteles."
Morala:
Raspunsul pe care-l primesti depinde de intrebarea pe care o pui.
De exemplu: Pot sa lucrez la proiectul asta in concediu?

si din ciclul "barbati, nu va puneti cu femeile"
CITAT
A fost odata un om foarte avar, care a muncit toata viata si adunase banii pe care-i iubea nespus de mult.Inainte de moarte spune sotiei sale:
-Cand voi muri vreau sa pui banii cu mine in sicriu, sa am dincolo.
Femeia jura ca asa va face. Dupa nu mult timp omul nostru muri. La cimitir de jur imprejurul sicriului, membrii familiei, prietenii sotia in negru.
Cum ceremonia se termina, inainte de a inchide sicriul femeia zice:
- O clipa !
Si pune alaturi de mort o cutie. Groapa e pe cale sa fie acoperita cand un prieten o intreaba:
- Sper ca ai fost destul de desteapta si ai pastrat ceva bani si pt tine.
- Eu sunt foarte crestina si nu pot sa intorc juramantul facut sotului de a pune banii in sicriu cu el .
Si adaugand:
- I-am facut un cec...
grin.gif
dany
Am sutit eu ceaiul ala )).gif . Am si cafeaua in fata dar mai iau si cate o gura de ceai smile.gif

)).gif )).gif Tare faza cu al tau EL .... poate deschideti un magazin de conserve )).gif

Sa ai o zi superba ! give_rose.gif
lilistiuca
io o sa iau una cafelutza cu frisca.. blum.gif ....profit ca inca nu sunt la regim!!!

si mie si lui fiica-me ne place tonul.....sub toate formele, in salate, cu porumb, cu paste....intr-o vreme ii frecam Cristinei (fiica-mea) ton cu unt si minca copilul si cite 3 felii dintr-un foc.

uite ca nu am fost Real pina acum cu toate ca e aproape de mine. se merita???

iubita, unde te duci tu la Pilates??? parca ma bate si pe mine gindul.....eu am cd-uri acasa dar de una singura....nu prea ma atrage
amalia0701
Ceaiul. ceaiul........... care fura de aici?????????
lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif
Si ioma fost ieri la Real, m-am umplut de spume, am cheltuit o groaza si nu am luat nimic pentru masa de craciun )).gif
Am gasit Ioanei Cronicile din Narnia cheer.gif cheer.gif cheer.gif
julyalina
dany asa ziceam si eu )).gif
El este genul care manaca o chestie pana se plictiseste, apoi trece la alta. momentan o are cu tonul blink.gif
in schimb nu mananca vita, peste, porc doar foarte rar. la peste, inafara de ton nu pune gura sad.gif
la carne daca vede grasime o scoate - faza misto este la cotlete ... el manaca carnea din mijloc pentru ca mie imi da osul si carnitza aia impanata dimprejur drool.gif
in general nu manaca decat piept de pui wacko.gif foarte rar aripioare sau copane doar daca ii este foame rau si nu are altceva biggrin.gif
are fixuri la mancare: orez cu piept de pui si sos mexican, paste cu sau fara piept de pui, dar preferabil cu )).gif

lili, pentru noi renteaza pentru ca este deschis noaptea si e mai liber smile.gif altfel stai si care 2 ore la coada la casa wacko.gif gaesesti orice ca si la celelalte supermarketuri smile.gif

CITAT(amalia0701 @ 19-12-2007, 10:07 AM) *

Si ioma fost ieri la Real, m-am umplut de spume, am cheltuit o groaza si nu am luat nimic pentru masa de craciun )).gif

)).gif nu-mi spune. eu ma gandeam cum sa fac ca data viitoare sa ma lase singura si doar sa vina sa ma ia dry.gif ca altfel ma da peste cap ... nu are rabdare, nu rea aia, o vrea pe ailalta, etc...
amalia0701
Io nu ma mai duc.
Acu o sa definitvez meniul si o sa fac lista de cumparaturi sa mearga EL )).gif )).gif )).gif
lilistiuca
july, mai spune-mi si mie de Pilates, unde faci, de cite ori pe saptamina???
julyalina
lili, eu nu mai fac pilates. am facut prin primavara sau vara cateva luni de aerobic dar mie imi merge mai bine cu fitnessul, asa ca ... am revenit. ma duc la sala asta cam de 4 ani si este aproape de mine.
am convins-o si pe ancutza veselie sa vina si eu ma duc la fitness iar ea la aerobic (pilattes, tae-bo)
sala este langa City Mall. este destul de ieftina (spere deosebire de alte cluburi) si are de toate - masaj, termocuverta, solar, dusuri, sala de aerobic/ dansuri/ karate , sala de fitness.
daca te intereseaza, pot sa-ti mai detalii.

sa nu uit... merg la sala cam de 3 ori pe saptamana. uneori nu am ckef, alteori am treaba, dar incerc sa ajunga cat de des pot. plus ca EL se duce aprope si uneori ma ia si pe mine chiar daca nu am chef doh.gif
lilistiuca

asta e cam pe la Eroii Revolutiei, nu??? mie imi e cam peste mina.....ca lucrez in Baneasa, linga aeroport si stau la Dristor......mi-ar trebui o sala in drum ceva.....
julyalina
da, este la eroii revolutiei sad.gif
aki
Salut Alinus.Ati cumparat bradul? hug.gif
julyalina
adisorule, exista 1 brad la mine acasa. exista 1 brad la el acasa. dar nu avem un brad ca sa-l punem in camerele in care stam noi la el acasa sad.gif inca... da' cica il cumpara el. adica total 3 brazi doh.gif da' i-am spus ca pentru mine nu e craciun daca nu am brad smile.gif asa ca .. trebuie sa-mi ia unul. singura chestie e ca sunt foarte scumpi sad.gif

tu ai luat bradutul? cred ca e primul craciun al lui graph ... oare cum va reactiona ? dry.gif
julyalina
'neatza fetele hug.gif
va servesc cu o cafelutza ? Imagine

eu am stat ieri acasa si am smotruit. la mine o mare parte din timp , la EL l-am ajutat sa faca curat dar mai mult el a facut. iar eu am impodobit bradul yahoo.gif mi-a luat bradutz blum.gif mi-a facut o surpriza si a cumparat un bradut de plastic, da' bine ca l-a luat si pe ala biggrin.gif . a luat si beteala (rosie) si globuri (albastre) blink.gif asa ca ... o sa cumpar eu azi globulete galbene, rosii, si beteala argintie ca doar nu fac bradutzul stelist )).gif
aaaaaaaa, sa nu uit ... luminitelele sunt 2 ... una albastra si una rosie )).gif

per total, era mai bine la serviciu... acum am mainile aspre rau, cu tot cu crema sad.gif

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.