Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
bpaula
Sarbatori fericite!!!!!!!!

Eu sunt stelista dar nu mi-ar place un brad ros albastru. De altfel mie imi plac brazii colorati nu intr-o culoare sau doua...
Amazoana
Scumpa mea, Sarbatori fericite si tot binele din lume! pupic.gif
dany
Sa ai UN CRACIUN PLIN DE BUCURII !!!!! Pupici pentru manutze sa-si revina cat mai repede !
anca veselie
pupici dulci harnicutzo!!!!!!!!!
Sexymom
Alinuta anul asta m-am bucurat ca te-am cunoascut, ca stiu ce persoana minunata esti si ce suflet bun ai.
Iti doresc sa ai parte de multa fericire, sa fii sanatoasa si sa tii se indeplineasca toate dorintele. pupic.gif
aki
CITAT(julyalina @ 19-12-2007, 02:50 PM) *

adisorule, exista 1 brad la mine acasa. exista 1 brad la el acasa. dar nu avem un brad ca sa-l punem in camerele in care stam noi la el acasa sad.gif inca... da' cica il cumpara el. adica total 3 brazi doh.gif da' i-am spus ca pentru mine nu e craciun daca nu am brad smile.gif asa ca .. trebuie sa-mi ia unul. singura chestie e ca sunt foarte scumpi sad.gif

tu ai luat bradutul? cred ca e primul craciun al lui graph ... oare cum va reactiona ? dry.gif

E al doilea Craciun al lui Graph.Dar prima iarna cu zapada multa.Anul trecut nu a fost asa multa zapada.Sa-l vezi ce face cin iese afara doh.gif .Se tavaleste in zapada ca un om.Isi baga botul in zapada si parca ara,face pirtii cu botul lol.gif
aki
LA MULTI ANI,DRAGA ALINUS.
Imagine
julyalina
cheer.gif buna seara , buna seara
akisorule, multumesc pentru mos pupic.gif foarte dragutz naughty.gif blum.gif

ancutzule, pacat ca nu ai venit aseara la petrecere sad.gif a fost super blum.gif acum incarc poze yahoo.gif
julyalina
P O Z E
sa vedeti ce distractie a fost blum.gif al meu EL s-a costumat in urs iar Bogdan, unul dintre instructori, si-a pus o fusta , si au dansat )).gif a fost crima lol.gif

am avut DJ , efecte luminoase si fum ca la discoteca blum.gif
ganesha
Abia de-am zarit lumea de fum lol.gif da' pe tine nu te-am ratat. La efecte luminoase te poti uita, da' la tine ba blum.gif Iara portocaliu' te prinde de minune, frumushatza ce esti!

Sa te compleseasca mosu' cu cadouri si Craciunul cu liniste si lumina!
crissy
Craciun fericit! pupic.gif
julyalina
Multumesc fetelor ! hug.gif G pupic.gif crissy pupic.gif

Stau sub bradul de craciun si va spun cu bucurie
Mosu'as vrea sa va duca tot ce mi-a adus si mie:
sanatate, fericire, dragoste si implinire.
Craciun fericit!
Andreea-Rodica
Craciun fericit alaturi de cei dragi! santa2.gif
anca veselie
alina pupic.gif pupic.gif asta e, am ratat partyul... data viitoare pupic.gif
aki
Foarte frumoasa a fost petrecerea w00t.gif .Si tu asa de slaba esti,iubi la tau asa de mare pare pe linga tine,nu te pierde prin pat? laugh.gif
julyalina
'neatza fetelor ! eu sunt la serviciu deja sad.gif
Andreea, multumesc pupic.gif
Ancutzule pupic.gif ramane pe data viitoare
Akisorule pupic.gif ma gaseste, ma gaseste ca nici eu nu sunt micutza )).gif

beti o cafelutza ? Imagine eu mi-am baut-o deja pe a mea blum.gif
bancul asta mi se potriveste mie in dimineatza asta )).gif
CITAT
O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veniti repede. In curte e un nebun ce suna din goarna si ne dispera pe toti.
- Imediat, dati-ne adresa!
- UM 04032

acum plec in vizita sa vad ce v-a adus mosul naughty.gif
Dumbo
neatza,
si eu sunt la serviciu
si mi-e o lene...

esti frumusica foc.
julyalina
blum.gif meric Dumbo! bine ai venit pe la mine give_rose.gif
vrei o cafelutza ? Imagine eu sunt deja la a doua sad.gif

CITAT
Un terorist ameninta personalul unui avion cu pistolul:
Teroristul: "Va-mpusc daca nu duceti avionul la Teheran."
Personalul: "Stai calm, nu mergem deloc la Teheran."
Teroristul: "Va impusc, voi n-auziti?"
Personalul: "Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran?"
Teroristul: "Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA merge la Teheran!"
Personalul: "Stai dom'ne calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mergem la Beirut”
Amazoana
Neataaaaaaaaaaaaaa pupic.gif
Furat cafea!
Bai frate, ce lene mi-e si ce greu ma misc blushing.gif ooofffffffff, ce o sa mai am de treas dupa perioada asta doh.gif
julyalina
)).gif cred ca toti/ toate suntem in starea asta sad.gif
io abia astept sa se termine cu sarbatorile astea si mai ales cu atat mincare doh.gif
julyalina
Imagine cea mai tare caricatura smile.gif si foarte adevarata sad.gif
aki
Nu se vede nimic sorry.gif
Alinus,nu mai tin minte daca ti-am multumit in jurnalul tau pentru felicitarea pe care am primit-o unsure.gif
.Merci mult,sa fii mereu fericita si sanatoasa pupic.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
eu imi beau cafelutza blum.gif mai vrea cineva ? Imagine
akisorule multumesc la fel pupic.gif

aki
CITAT(julyalina @ 28-12-2007, 09:36 AM) *

'neatza fetele pupic.gif
eu imi beau cafelutza blum.gif mai vrea cineva ? Imagine
akisorule multumesc la fel pupic.gif

Ai primit-o deja? w00t.gif
stardust
Fata frumoasa, am ramas masca uitandu-ma la pozele tale. Esti superba, atat de delictara si cocheta, nu reusesc sa-ti gasesc nici un defect )).gif Si peste toate astea, am eu impresia ca ai si un suflet maaare, maare de tot pupic.gif
julyalina
stardust give_rose.gif ma faci sa rosesc
akisorule ce sa vina? eu spuneam multumesc la fel pentru
CITAT
sa fii mereu fericita si sanatoasa

by the way... amalia pupic.gif multumesc pentru felicitare hug.gif
azi am primit in cutia postala mai multe plicuri. ma uit, facturi, felicitari, etc... dau peste un plic albastru adresat mie. nimic nou. doar ca ... nu avea timbru blink.gif ma uit, il intorc pe toate partile cautand timbrul ... si-lam tot intors de cateva ori de ziceai ca e cutie )).gif l-am desfacut si ma gandeam "de unde o fi? sigur a a venit cineva si la pus direct in cutie" in final tot nu reusesc sa inteleg cum a venit plicul ala cu felicitare fara timbru wacko.gif
crissy
La multi ani! party.gif
Noul an sa fie si mai bun ca cel care a trecut! pupic.gif

Un pupic.gif special si de la Elise.
Andreea-Rodica
La Multi Ani si buni! cheer.gif
Lacry
La multi ani! Cu multe impliniri! Cu sanatate! Cu spor si dragoste! Cu multi bani! Am omis ceva? Speram ca nu!

Cu drag,
LAcri si Alec
bubbles
La multi Ani !!! Un an nou fericit pupic.gif pupic.gif
stardust
La multi ani, fata frumoasa! pupic.gif
julyalina
w00t.gif multumesc frumos pentru urari dragele mele hug.gif crissy, Andreea-Rodica, Lacry, bubbles, stardust

Un An Nou cat mai bun pentru toate ! Sa ne dea Dumnezeu sanatate , iubire si liniste sufleteasca! give_rose.gif Imagine

o cafelutza vrea cineva ? Imagine eu am baut deja juma de cana.
am ajuns la serviciu ca un om de zapada blum.gif cam greu dar... sincer imi place zapada si ma bucur ca nu e frig ... daca puteam sa stau acasa si sa merg in parc cu EL ar fi fost perfect grin.gif
julyalina
am uitat sa va spun ... eu azi am cu 2 kg mai mult decat inainte de sarbatori doh.gif s-au pus pe burta, si pe picioare sad.gif abia ma mai incap blugii blushing.gif asa ca de dimineatza i-am luat pe cei mai largi )).gif
adevarul este ca la cat cozonac am mancat ... de fapt dulciuri si bunatati ... adik branzeturi cu sau fara mucegaiuri ... paine cu unt si somon afumat, carne &co blushing.gif asa imi trebuie doh.gif
Andreea-Rodica
Mie imi era frica sa ma cantaresc, dar am facut-o. blush.gif Concluzia: 1 kg in plus, pe langa cele 3-4 pe care le-am pus de la nunta, ca de atunci m-am puturosit rau. E JALE ! blush.gif Mi-e rusine rau, ma duc sa caut vointa pe care am avut-o cand am descoperit OneDen-ul si Monti.
O zi minunata iti doresc! hug.gif
Si ma bag si eu la cafeaua aia, ca la Monti nu e buna si de luni sper sa nu mai calc in strachini. cafea.gif
julyalina
multumesc la fel andreeea hug.gif
eu ma fac ca nu stiu de regula lui monti privind cafeaua blushing.gif nu de alta dar diminetaza la serviciu dorm pe mine daca nu beau o cafelutza sad.gif

acum praka parka s-a mai potolit ninsoarea blum.gif ar fi bine de iesit la sanius ...

tocmai am facut o mica socoteala asa mai din topor, cam cate calorii are cozonacul facut de mine ... concluzie? cei 4 cozonaci au avut aprox. 20.000 cakorii doh.gif stiam eu ca au multe calorii dar nici chiar asa blushing.gif
butterfly
aoleu asa multe? )).gif ce nebunieeee!

te puuuup pupic.gif
aki
Vorbeam de felicitarea mea pentru tine care trebuie/trebuia sa a junga w00t.gif .Nimic?
ganesha
CITAT(julyalina @ 03-01-2008, 07:53 AM) *

daca puteam sa stau acasa si sa merg in parc cu EL ar fi fost perfect grin.gif

Eiii, si tu acuma tease.gif

In alta ordine de idei, cin'te pus sa socotesti cozonacii, si mai ales... dupa? Asta mi-aduce aminte de mine cind am venit acasa dupa un Caramel Macchiato de la Starbucks si m-am trezit sa-i caut info-urile pe site la ei, si am vazut ca am dat peste cap dintr-o inghititura 300 de calorii si 5 g de grasimi saturate, iac'asa, dintr-un foc. Si de-atunci... cafea neagra si ceai as is scrie pe mine lol.gif

Blugii tai cre'ca s-au infratit cu blugii mei - intelegi tu ce vreau sa zic blushing.gif

Te pupic.gif
julyalina
akisorule, multumesc ! pupic.gif foarte frumoasa urarea hug.gif

G pupic.gif nu stiu ce mi-a venit )).gif mai ales ca sunt mancati de vreo saptamana )).gif da' eu stiu sigur ca voi manca si in viitor cozonac doar ca mai putin blum.gif
blugii astia ... sorry.gif ma forteaza sa intru la dieta dry.gif
butterfly
vin si eu cu niste pantaloni negri- fratii blugilor vostrii:))( doar ca au fost facuti cu lumina stinsa )).gif )

julyalina
'neatza fetele !
vine weekendul cheer.gif
beau acum o cafea mare si foarte tare Imagine dry.gif
... a facut-o o colega noua si nu a stiut sa dozeze cafeaua asa ca... a trebuit sa pun 3 cutiute de lapte ca sa o pot inghiti blum.gif

fluturasule, se pare ca toti pantalonii fac greva dupa sarbatori )).gif
julyalina
ninge cu soare blink.gif
amalia0701
pupic.gif
Servus fata frumoasa!
Alea 2 kg de care te plangi el dai jos cu o saptamana de disociat, dar nu cred ca asta e solutia.
Io de azi iar ma apuc de gatit, adica sarmale, piftii, ciorba radauzteana, salate de bouef, de ciuperci, de vinete, chiftelutze, snitzele, etc........caci de maine iar ne chefuim )).gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 04-01-2008, 11:46 AM) *

Io de azi iar ma apuc de gatit, adica sarmale, piftii, ciorba radauzteana, salate de bouef, de ciuperci, de vinete, chiftelutze, snitzele, etc........caci de maine iar ne chefuim )).gif

doh.gif oaaaauuuu, iar mancare ? eu m-am saturat de atata mancare wacko.gif desi piftia imi place drool.gif
Sexymom
Mie mi se face rau numai cand aud de mancare, mi s-a acrit sad.gif mancam numai gratar si salate.
Amalia nu mai gati atat fata, ca o sa te ingrasi. mad.gif
Alina pupici cu drag. pupic.gif
Nessie
lol.gif mi-au adus ai mei niste tort si il am pe birou acum, mancam din el, iar cand am vazut pozele cu tine, mi-a stat in gat. Buna treaba! )).gif Pai eu cu tort vreau sa ajung ca tine? Gata, l-am dus de aici. Esti o frumoasa! pupic.gif

Te pup si iti urez un an vesel plin de dorinte realizate! flowers1.gif
Sexymom
Amalia, de ce faci atata mancare? cu ce ocazie, am uitat sa te intreb )).gif
Tzutzi80
pupic.gif Ce faci iubita? Nu mai stiu daca ti-am urat un an frumos si plin de impliniri! Oricum, urarile de bine sunt mereu binevenite,nu? give_rose.gif
julyalina
pupic.gif sexy, pe fetita amaliei o cheama Ioana blum.gif si luni e sfantul Ion smile.gif ultima sarbatoare din si aceasta iarna biggrin.gif

hug.gif Gabitz, esti tare )).gif nu cred ca vrei sa stii cat tort/ inghetat tiramisu / etc... am mancat eu tease.gif

tzutzule multumesc pupic.gif la fel si tie ! urarile de bine sunt binevenite tot timpul give_rose.gif
Sexymom
Aha, am inteles atunci. )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.