Helloooooo fetele

!!!!
lili
beti o cafelutza cu menta ?

eu mai am putin si o termin pe a mea
e doar marti dar deja sunt obosita

si abia astept weekendul
).gif)
ieri am facut mancare pentru EL. la inceput vroia snitele, pe urma fripturica la cupotor ca sa nu ma afum eu de la prajeala

. in final i-am facut piept de pui la cuptor cu ciuperci, ceapa pestisori si 2 cartofi taiati bucatele . a iesit tare bun

mai ales ca spre final a vrut sos rosu cica "
sa nu para mancare de bolnavi"

. azi mi-am luat si eu pentru pranz o bucatica de pipt de pui si 2 linguri de garnitura

abia astept ora de masa
am vazut aseara tarziu o emisiune , pe B1 la Nasu, era invitata Mihaela Bilic , nuntritionista... care vorbea despre cartea ei "Traiesc deci ma abtin" . Am intrat pe site-ul ei si mi-a placut tare mult introducerea

. la un momnet dat compara mancarea cu un drog. spunea ca nimeni in lumea asta, dintre prieteni , colegi sau rude, nu ar incuraja sau sa saboteze o persoana care incearca sa se lase de droguri. pe cand cu mancarea e altfel... parintii, familia, prietenii , colegii , etc., ne spun diverse ironii chiar , care ne demoralizeaza. gen" iar esti la regim?" sau cumpara anumite alimente , sau mananaca in fata noastra , sau vor sa le gatesti anumite mancaruri .... a fost interesanta emisiunea
A I C I este linkul catre o scurta prezentare a cartii.