Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
lliliana
Canar pufos...pupaturi. Mi-i dor sa se smocai un pik...sa-ti fac penajul vraishte de cat te-am imbratzishat. Ia vino-ncoa sa pove' oarece de pe unde-ai mai zburat. Mi-e un dor de tine de nu mai pot. pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Da' chiar asa, pe unde umbla, ca nu i-am zarit penele anul acesta..... dry.gif
bubbles
July scare.gif pe unde umblii?Nu ne speria hug.gif
aki
Poate a plecat in tarile calde sa ierneze tease.gif
Amazoana
Cred ca ii e lene sa ne scrie blum.gif Sau nu a mai gasit cafea... dry.gif
Pup missa noastra pupic.gif
lliliana
Te-astept sa viiiiiiiii.....sa te intooooooorci la nohohoooooi pupic.gif
julyalina
pupic.gif fetele pupic.gif mi-o fost dor de voi hug.gif
nu am disparut doar ca am avut foarte mult de lucru sad.gif in plus, acu 2 zile am aflat ca un proiect la care am muncit ca apucata ultimele saptamani nu va mai fi luat in considerare devil.gif da' trebuie terminat "in cazul in care..." si a mai venit inca unul sorry.gif
w00t.gif lilishule ai aparut hug.gif hug.gif
lili, uite cafelutza Imagine
mirelush hug.gif asta e buna ? e neagra si nu are nici un pic de crema wink1.gif
akisor, bubbles, dulcik ,ancutzule va pupic.gif pe toate hug.gif
acum nu am timp sa trec pe la voi sorry.gif dar promit ca recuperez cat de curand naughty.gif

trebuie sa fug ca altfel ma jumuleste seful )).gif si nu mai are lilish pene de smotocit pupic.gif

CITAT
Un tanar dintr-un sat trebuia sa se casatoreasca, avand de-acum varsta.
Cauta... cauta...
Se indragosteste, vine si arata parintilor aleasa inimii lui.
Tatal lui se uita la ea, il lua de-o parte pe fiul sau si-l intreba:
- De-a cui este?
- De-a lui Pavalache, tata!
- Pai, in situatia asta nu poti sa te casatoresti cu ea, fiindca-ti este sora. Asta, e... imi pare rau... stii valurile tineretii, eu si cu mama ei...
Necajit tanarul cauta o alta fata. Gaseste, asa ca o prezinta si pe aceasta. Tatal il i-a deoparte:
- Este de-a lui Stroe nu? Nu poti sa te casatoresti cu ea ca-ti este sora. Stii?!? Valurile tineretii, fiule.
Imi pare rau.
Necajit fiul il intreaba:
- Auzi tata? Pe fata lu' Cristea o stii?
- Da fiule si ea iti este sora!
- Dar pe-a lu' Marin o stii?
- Da!
- Si-mi este tot sora?
- Da fiule! imi pare rau... valurile tineretii!
Dezamagit fiul se duce la maica-sa si-i spune:
- Auzi mama nu vreau sa fac scandal in casa, dar tata cand era tanar era armasarul satului! Asta s-a culcat cu toate femeile din sat. Acum cand vreau sa ma insor si eu imi spune ca nu pot cu aia ca mi-e sora, cu aia nu ca mi-e sora... Ce sa fac, ca am ajuns la disperare?
- A.... da-l [*****]' mama si insoara-te cu care vrei ca nici el nu este tactu'...

anca veselie
neatza frumusete!
poate apucam sa ne intalnim sapt viitoare naughty.gif eu as vrea sa ajung si azi la pilates, tu ce program ai?
lliliana
Mi-era dor de glumele de dimineatza. hug.gif Merci de cafea. E neagra fara zahar...pe gustul meu. M-am cam lasat, ca-mi oscileaza tensiunea. Beau fara cofeina. Ca pe vremea lui Ceashca Ody...nechezol )).gif Te pupacesc. pupic.gif
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Alina o saptamana frumoasa ca tine, succes la sala si sper sa te vezi si cu Anca la sala.Sa vb. despre mine )).gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
a inceput o noua saptamana cheer.gif
am papat 2 oua fierte si putina urda drool.gif acum imi beau cafelutza Imagine

lilicule, pentru tine fara cofeina hug.gif
amalia pupic.gif
sexy pupic.gif ne-am vazut noi nitel la sala da' nu am putut sa stam prea mult ca fiecare avea treaba smile.gif
ancule ce faci azi ? naughty.gif ai timp sa discutam despre sexy ? )).gif

CITAT
Riscurile agatatului pe net

Va spun un lucru strict secret
M-am abonat la internet
In prima zi de stat pe chat
9 gagici am agatat

Si le-am chemat la 7 fix
La barul din cartierul X
Cand le-am zarit pe toate 9
Doamne, parc-am intrat la ZOO

Prima-i bruneta cu par drept
Pe maini, pe fatza si pe piept
Si m-a privit zimbind usor
Trantita intr-un carucior

A doua insa m-a uimit
Cu nasul ei cel ascutit
Putea sa taie castraveti
Dintr-un judetz in alt judetz

A treia mi-a rinjit cuminte
Cu gura fara nici un dinte
C-un jet de stropi s-a prezentat :
"Salut, sunt Silvia Scarlat"

A patra tipa cred c-avea
Vreo 4 tone si ceva
Din fusta-i stramta de nailon
Faceai trei huse la camion

Pe-a cincea n-o vedeam de loc
Doua grisine-n virf c-un smoc
Spre mine cand s-a indreptat
De la efort a lesinat

A sasea-i buna, ma incita
Insa de-a saptea e lipita
Vai ce mirifice fapturi
Trei maini, un ochi si doua guri

A opta arata beton
Proptita-n carja si-n baston
La 83 de ani si-un pic
Mi-a zis c-ar vrea sa-i fiu gagic

A noua tipa, dragii mei,
Te dizolvai in ochii ei
"Eu sunt Marina " mi-a soptit
O noapte-ntreaga ne-am iubit

Acuma daca vreti sa stiti
De ce am ochii obositi
Si merg mai cracanat putin
Marina mea era... Marin!
lilistiuca
neata iubita!!!!

multumim de cafeluta!!!!

o saptamina cat mai buna sa ai!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

si sa ne mai trimiti bancuri, ca's mortale!!! floare.gif
julyalina
'neatza lili floare.gif

tocmai am primit o veste super w00t.gif m-a sunat o prietena buna sa-mi spuna ca e insarcinata cheer.gif abia astept yahoo.gif imi plac bebeii biggrin.gif

CITAT
Intr-un teatru, un ins statea intins pe trei scaune.
Plasatoarea vine la el si ii explica:
- Domnule, nu aveti voie sa ocupati decat un singur loc...
Individul nici nu se misca.
Domnule, insista plasatoarea, nu puteti ocupa decat un loc, va rog sa eliberati celelalte doua locuri. Din nou, nici o miscare.Plasatoarea il cheama pe directorul teatrului si-i explica situatia.
I se adreseaza si directorul: Domnule, va rog frumos, eliberati celelalte doua locuri. Vazand ca nu obtine nici un raspuns,directorul cheama un politist. Cum te numesti, cetatene?
l ia tare politistul pe individ. Vasile, raspunde cu vocea stinsa tipul. Aha, si de unde esti? De la balcon,
raspunde individul cu durere in glas.
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Nu-i de gluma.
Io am fost la opereta, am avut loc la loja si toata piesa am avut senzatia ca o sa cad peste mal )).gif )).gif )).gif )).gif
Chiar ma gandeam cum nu mi-o fi fost rau de inaltzime pe unde m-am urcat asta vara si la teatru ma apuca vertijul blink.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Ah, ce cafele dementiale ai! Si ce tare esti "Imi plac copiii, abia il astept pe cel al prietenei" Tu de ce nu faci, soro? )).gif
julyalina
)).gif pai incercam si noi naughty.gif
el vrea o fetita )).gif sau mai de curand i-a venit o idee ... un baietel "cu 40 la brat pe care sa-l ia cu el la sala" lol.gif

CITAT(amalia0701 @ 21-01-2008, 10:10 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif
Nu-i de gluma.
Io am fost la opereta, am avut loc la loja si toata piesa am avut senzatia ca o sa cad peste mal )).gif )).gif )).gif )).gif
Chiar ma gandeam cum nu mi-o fi fost rau de inaltzime pe unde m-am urcat asta vara si la teatru ma apuca vertijul blink.gif

)).gif stiu si mie mi s-a intamplat la teatru cand am stat sus sad.gif am avut tot timpul impresia ca ma duc in nas )).gif
amalia0701
naughty.gif naughty.gif naughty.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Asteptam vestea si de la tine cheer.gif .Poate vom fi amandoua cu baby.gif ..Cine stie blum.gif
Amazoana
Deci vreti bebeeeeeeeeee cheer.gif Bravoooo! pupic.gif Kisses
julyalina
)).gif eeeee, nu va grabiti ca fata mare la maritat )).gif e bine ca-l vrem amandoi si incercam blum.gif da' stiti voi ... uneori trebuie sa muncesti mult pentru asta lol.gif
Andreea-Rodica
Spor la treaba atunci! wink1.gif
O zi minunata! hug.gif
ganesha
Bebe zici? Si roz pe deasupra? rolleyes.gif Incercari placute si cu spor atunci!!! blum.gif
A, si spor si la munca, daca tot veni vorba! O saptamina minunata foc sa ai hug.gif
julyalina
'neata fetele hug.gif
o cafelutza ? Imagine

andreea, mercic la fel floare.gif
G pupic.gif o sa incerc sa fie cat mai buna saptamana asta blum.gif

acum sunt la scarbici si de azi dim ma chinui sa va scriu printre picaturi sad.gif
Amazoana
Neata pupic.gif
Fain avatar ti-ai tras! wink1.gif
bubbles
Neata yahoo.gif Daaa e criminal avatarul )).gif O zi frumoasa sa ai pupic.gif
julyalina
'neatza fetele ! pupic.gif
dulcik, bubbles va multumesc de vizita hug.gif avatarul ma reprezinta biggrin.gif cam asa arat eu dimineatza )).gif

cafelutza ? Imagine
eu am mancat deja si acum savurez cafelutza si ma pregatesc de munca dry.gif
revin cand ma mai eliberez blum.gif ca acum trebuie sa raspund urgent la niste hartii wacko.gif
Amazoana
Neata, neata
Buna cafea faci d-ra!
Hai elibereaza-te si povesteste-ne ce mai faci pupic.gif
lilistiuca
CE CAFELUTZA APETISANTA.....!!!!

pupic.gif spor la treaba!!!!
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
eu beau cafelutza blum.gif vreti si voi ? Imagine
pot sa zic ca m-ama mai eliberat nitel la munca dar nimic nu e sigur asa ca ... mai bine tac
ieri seara dupa ce am mancat si am rezolvat cate ceva ... sa ma asez la calculator... si ? si a picat curentul doh.gif am stat vreo 2 ore fara curent si apoi m-am culcat . nu prea se intampla sa nu avem lumina dar si cand pica... parca am fi pe vremea lui C cand cel putin o data pe saptamana nu aveam lumina seara wacko.gif

va las un banc si fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea biggrin.gif
CITAT
Un chirurg statea la rand in fata portii Raiului si astepta sa intre. In fata lui o multime de oameni. Cand in sfarsit ii vine randul sa intre Sf. Petru ii spune:
-Stai! Furnizorii intra pe usa din spate!
lilistiuca

[quote]Un chirurg statea la rand in fata portii Raiului si astepta sa intre. In fata lui o multime de oameni. Cand in sfarsit ii vine randul sa intre Sf. Petru ii spune:
-Stai! Furnizorii intra pe usa din spate![/quote]
[/quote]

lol.gif

neata iubita si multumiri de cafeluta!!! l-ai fugarit si tu pe seful tau ieri??? blum.gif

io mi's fara sef azi....trai pe vatrai.....numa' ca la mine la job se munceste foc continuu....si cu si fara sef ..... blink.gif

pupe!!! pupic.gif
julyalina
pupic.gif lili, au alergat si ei )).gif ( eu am 2 sefi si cateodata e super cand unul vrea ceva si alalaltul ceva doh.gif sau cand au amandoi cate ceva de facut urgent, fiecare cu ale lui si vrea sa termini ce-ti da el ca e mai urgent devil.gif ) noroc ca sunt niste draguti si pana la urma ne intelegem biggrin.gif
anca veselie
neatza frumusete! las' ca-i romantic fara lumina, lumanarele, atmosfera naughty.gif naughty.gif
julyalina
'neatza ancutzule hug.gif
acusica veneam si la tine sa vad ce mai faci blum.gif

romantic, romantic da' eu nu puteam sa fac nika )).gif ca ieri am fost la jumulit aka epilat biggrin.gif si de la ceara aia prima zi nu suport nici lenjeria )).gif nu e ceara fierbinte dar... asta e senzatia mea doh.gif
anca veselie
aoleeeeu, cand ai calea deschisa tu nu poti sa faci nimic:))
auzi, dar nu aveai rusii in vizita? ca daca da, pielea e mult mai sensibila si te iriti.
julyalina
ba da dar era ultima zi biggrin.gif si de obicei ma fac in ultimele zile sau in primele fara dar nu ma mai suportam grin.gif
anca veselie
te inteleg, si mie mi se intampla.
bubbles
Neata yahoo.gif .Ude e cafeluta de azi blum.gif .Pup si o zi frumoasa sa ai pupic.gif
Cherie
Bubule, July, aduc eu cafeaua naughty.gif

ImagineImagineImagine
lilistiuca
neata!!! pupic.gif

unde e cafelutza??? si bancul aferent???

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

o zi buna sa ai!!!!
julyalina
'neatzaaaaaaaaa!!!!!!!!! azi e vineri naughty.gif abia astept sa dorm si eu putin mai mult maine naughty.gif
in ultimul timp am realizat ca am probleme cu capul ... si spun asta pentru ca desi am mancas , ma simt full options daca vad ceva care imi place mult/ ceva nou trebuie sa gust doh.gif parca mi se intuneca mintea si gust sad.gif normal ca dupa ce inghit imi pare rau ca ma simt foarte plina si ma gandesc "de ce drak am mancat ?" ca doar nu intra zilele in sac sau se termina mancarea ... zic "gata, ca nu mai fac" ... asta pana data viitoare blushing.gif bang.gif e normal sa ma simt ca o cow.gif

lili, uite cafelutza smile.gif la alegere Imagine

bubbles, cafelutza era pe pagina cealalata pupic.gif dar uite a dat MissD cateva blum.gif multumesc floare.gif

CITAT
In cabinetul unui psihiatru da buzna o blonda panicata, care-i spune:
- Doctore, trebuie sa ma ajutati!... Este absolut oribil!... Sunt convinsa ca am contactat o diaree mentala!...
Contrariat, medicul ii spune:
- Desigur!... Inteleg!... Dar, va rog, spuneti-mi care sunt simptomele dvs?
- Pai, e foarte simplu!... Am foarte multe idei si ... toate sunt de ... 'rahat'!...
lilistiuca
pupic.gif

sarumina de cafelutze si de banc!!!!
Amazoana
Neata pupic.gif
Of A, asa fac si eu in ultima saptamana! mad.gif Ce e de facut?

Tare bancul!!!!
bubbles
Zia salut.gif Am vrut canari sa iau dar cica sunt foarte galagiosi .. erau cativa asa faini galbiori smile.gif
stardust
Juli, poate da semne un baby.gif ? Ca tot ziceai ca incercati wink1.gif

Ce ai mancat fara cap? )).gif
anca veselie
un banculetz pt tine:D

CITAT
Un preot catolic, unul protestant si un rabin, dupa un lung si
plictisitor conciliu ecumenic, se hotarasc sa se retraga pentru a se
scalda īntr-un lac..., deh... era canicula, īntelegeti si dvs,
.....zis si facut.
Ajung la scaldat, mai palavragesc o vreme, apoi se dezbraca si intra
īn apa, se scalda, ies pe iarba... si īn timp ce sedeau la soare
apare un grup de femei.
Preotul catolic si pastorul protestant īsi acopera repede partile rusinoase.
Rabinul īnsa īsi acoperi fatza.
Dupa ce trec femeile, crestinii īl īntreaba nedumeriti pe rabin:
- Bine, Rabbi Jacob, dar de ce nu te-ai acoperit si tu la fel ca noi ?
La care rabinul raspunde:
- Nu stiu cum e la voi īn comunitatea religioasa, dar la noi
preacredinciosii ma cunosc dupa fatza !
Amazoana
Super tare bancul!!!Am ras cu sonor! )).gif
julyalina
buna seara fetele pupic.gif

stardust, nu e cazul ca tocmai mi-a trecut blum.gif
bubbles, asa este grin.gif canarii sunt frumosi dar galagiosi )).gif
ancutzule mercic pt banc pupic.gif

sa va spun ce am facut azi? placinta cu branza si placinta cu carne doh.gif 2 tavi imense blushing.gif
aia cu branza a iesit suuuupppper drool.gif si mai e cam juma de tava dar pana maine prevad ca spalam farfuriile. aia cu carne inca nu ma taiat-o ca acum este la racit...
Dumbo
Vai ce gopodina esti tu....
faci tot felul de bunatati.
julyalina
'neatza!!!!
sunt pe terminate cu cafelutza asa ca am mai facut una pentru voi Imagine
a inceput o noua saptamana biggrin.gif

Dumbo am avut solicitari )).gif
nu am fost la sala tot wk sad.gif sambata a fost ziua tatalui Lui deci musafiri si mancare doh.gif iar ieri ne-am trezit tarziu si apoi am facut placinte blushing.gif
vineri am fost dar nu am avut spor deloc sad.gif cred ca isi facea simtita oboseala acumulata in cursul saptamanii sorry.gif
fug sa vad ce ati mai facut smile.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.