Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
lilistiuca
neata iubita!!!!

si mama mea a facut placinta cu brinza de burduf si simbata m-am batut cu fiica-mea pe ele......am mincat 4!!!! blum.gif

sarumina de cafeluta...si de fursecurile eferente pupic.gif !!!
Amazoana
CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 10:26 AM) *

'neatza!!!!
sunt pe terminate cu cafelutza asa ca am mai facut una pentru voi Imagine
a inceput o noua saptamana biggrin.gif

Dumbo am avut solicitari )).gif
nu am fost la sala tot wk sad.gif sambata a fost ziua tatalui Lui deci musafiri si mancare doh.gif iar ieri ne-am trezit tarziu si apoi am facut placinte blushing.gif
vineri am fost dar nu am avut spor deloc sad.gif cred ca isi facea simtita oboseala acumulata in cursul saptamanii sorry.gif
fug sa vad ce ati mai facut smile.gif

Neata
Am sutit cafeaua, dar am lasat un pupic.gif si prajiturelele de langa grin.gif

Daca ma apuc sa scriu tot ce am mancat eu in week-endul asta sad.gif ma strangeti si voi de gat! sorry.gif
julyalina
pupic.gif dulcikule, eu de ce nu crezi ca scriu ? )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Nici eu nu scriu si nici nu calculez ca m-as da cu capul de toti peretii )).gif
Amazoana
CITAT(julyalina @ 28-01-2008, 12:05 PM) *

pupic.gif dulcikule, eu de ce nu crezi ca scriu ? )).gif

Ai "bagat mare?" )).gif Lasa Misso ca tu mergi la sala si dai repede jos.
CITAT(bubbles @ 28-01-2008, 12:08 PM) *

Neata yahoo.gif .Nici eu nu scriu si nici nu calculez ca m-as da cu capul de toti peretii )).gif

Neata Bubbles. Si tu esti skinny blum.gif
julyalina
)).gif daca ar mai fi asa usor ... acum cred ca organismul meu s-a obisnuit cu miscarea si daca m-as lasa de sala ar trebui sa ma las si de mancare )).gif

ASA arata placintile mele )).gif sau cel putin asa aratau ieri ca pana ajung acasa nu stiu cate mai gasesc wacko.gif

alea cu branza sunt rasfirate ca erau tot ce a mai ramas din toata tava doh.gif
anca veselie
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
pupici dulci!
ganesha
Nu ma intereseaza placintele tale cu brinza. Nici nu le-am vazut. Apropo, care placinte? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Cre'ca s-a abatut o mare vraja asupra oneden-ului, ca toate aproape ne-am facut de cap in weekend.

pope.gif sa spargem vraja lol.gif
julyalina
'neatza fletele cheer.gif
am terminat deja cafelutza dar mai iau una blum.gif Imagine

tot incerc sa tin putin regim si tot o dau in bara sad.gif nu-i de mirare ca ma simt ca o cow.gif wacko.gif
am muncit la sala ieri si seara imi era o foameeee... asa ca am mancat 1 placinta cu carne, 1 cu branza sad.gif asta dupa ce mancasem 1 cotlet si 1 mic devil.gif am mancat in virtutea inertiei sad.gif cand am facut calcule am vazut ca am mancat 2000 kal doh.gif
Cherie
Tu sa fii sanatoasa July! pupic.gif
Vorba ganeshei, zici ca s-a abatut ceva peste noi, votez si eu ideea cu pope.gif
naughty.gif

O zi frumoasa iti doresc! floare.gif
julyalina
)).gif pai hai sa zicem "Doamne fereste " pope.gif

acum m-am mai linistit ... mai ales ca am papat un iaurt usurel de la napolact si 1/2 de scandurica de la ana drool.gif Imagine
plus dimineatza 2 portocale micutze si cafeaua blum.gif

am o gramada de rezolvat si nu prea imi vine sa-mi iau avant pe ele sorry.gif

anca veselie
aoleu, dadu foamea pe aici )).gif
sa pleceeeeeee!
pupici dulci hug.gif
julyalina
pupic.gif da ancule. sa plece , sa plece pope.gif

CITAT
Trei chirurgi discuta care sunt pacientii cei mai usor de operat. Primul
zice: "prefer o bibliotecara, are totul inauntru aranjat frumos in ordine
alfabetica". Al doilea: "prefer pe cineva din constructii, aia intotdeauna
inteleg daca operatia dureaza mai mult decat am prevazut, sau daca la
sfarsit ceva chestii raman pe dinafara" Al treilea chirurg: "Gresiti,
politicienii sunt cei mai usor de operat. N-au inima, n-au coloana, iar
capul si curul sunt interschimbabile..."
bubbles
Pftiu, Pftiu sa alunge ingrasacioasele si gandurile rele numai la lucrurile interzise pope.gif .Ce faci? pupic.gif
julyalina
pupic.gif bubbles, muncesc sa termin niste rapoarte si acu' imi venira cu ideea sa fie si in engleza si in romana (pentru aia care nu inteleg engleza ) doh.gif o sa ma apuce Pastele mad.gif
anca veselie
spor la terminat rapoarte pupic.gif
Amazoana
Sa ai spor! pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Buna gluma cu chirurgii lol.gif lol.gif lol.gif
Ce nebunie gastronomica pe site-ul asta.
Salate cu lamaie si iaurt 0% nu mai mananca nimeni pe site-ul asta?
Io de 3 zile tariesc uc pizza, vin sau cidru si tiramisu blushing.gif ( incerc o cura mediteraneeana ) lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
'neatza fetele !
am papat o cutie cu branzica fagaras blum.gif buuuunaaaa. acum imi beau Imagine

amalia, e gustoasa cura ta dar si periculoasa biggrin.gif pe principiul "tot ce e bun, ori ingrasa, ori e ilegal ori e imoral"
ancule, dulcik va pupic.gif

am o mare durere de cap si in plus abia merg sad.gif la fiecare pas, mi se fac gamble ca pietrele wacko.gif am luat ieri calciu cu magneziu (din alea la pliculete ) ...am zis ca ma mai lasa dar vad ca nu prea sorry.gif norocul meu ca stau pe scaun la servicu. fug prin jurnalele voastra apoi cred ca-mi caut pe net ceva contra durerilor muschiulare rolleyes.gif
lilistiuca
neata iubita!!!!

multumim de cafelutza...mie imi prinde bine, pe a mea tocmai a varsat-o un coleg timpit.... dry.gif
julyalina
am citit hug.gif
lilistiuca
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Cherie
Buna dimineata vecina! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .dar de la ce te simti asa?Ai grija pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Io-s cazuta rau, asa ca nu imi mai arde de glume ca ieri.
Ma bate gandul sa caut o masura extrema, un inel, un balon huh.gif
julyalina
bubbles, am crampele de la gambe pentru ca la insistentele instructorului, am alergat luni vreo 10 minute pe varfuri cica )).gif ca eu de obicei alerg pe toata talpa )).gif ca ratele tease.gif
acum merg de zici ca am 100 de ani ... ma dor tare rau cand calc sad.gif

amalia hug.gif daca tu crezi ca ti-ar face bine si ca ti se potriveste , fa-o ! singura chestie e sa nu papi in continuare la fel ca se largeste stomacul cu tot cu inel si balon sad.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 30-01-2008, 08:22 AM) *

apoi cred ca-mi caut pe net ceva contra durerilor muschiulare rolleyes.gif

Nu prea ai ce... decit rabdare. Oricum, pe virfuri sau nu, e normal sa te doara cind n-ai mai alergat deloc sau demult. Cind am inceput sa alerg aveam niste dureri de ma trezeam si noaptea. Acu' nu mai am nici pe [*****]. Eu le amageam pe moment cu advil (ca sa nu le mai simt si sa-mi vad de treaba). Aspirina face rau. Cauta saruri Epsom pe undeva si pune-le in baie, relaxeaza muschii. Cam atit... sorry.gif

Oricum, 10 minute pe virfuri e absolut absurd. Alergatul pe virfuri se face la sprint. Iar un sprint nu dureaza 10 minute blum.gif Pe aici se alearga serios, pe strazi, la sala, etc, sint multi maratonisti si alergatori seriosi in oras pe care-i vad mereu pe afara... nimeni nu alearga pe virfuri. SI de multe ori ii vad si pe cei de la Running Room de la cursul "Learn to run" si ii invata sa ruleze talpa (alearga intr-un parc prin care trec destul de des).

pupic.gif sa treaca!
aki
salut Alinus. pupic.gif Bune au fost placintele tale grin.gif
amalia0701
pupic.gif
De abia astept sa ne vedem hug.gif hug.gif
julyalina
'neaztaaaaaaa!!!!
am papat 1 ou fiert si 100 g de branza de vaci (dar nu dietetica) acum imi beau cafelutza blum.gif vreti si voi ?
Imagine

G, eu alerg cam de 2, 3 ori pe saptamana si depinde cum pot... uneori alerg 15 minute , alteori 20 sau 25 ... restul pana la 90 de minute (aproximativ 1 ora si jumate) fac bicicleta , gantere, abdomene, aparate, etc...

akisoruleeeeeee pupic.gif ti-a revenit netul ? super !!! cheer.gif poate te prind odata pe mess sa-ti trimit niste video cu exercitii hug.gif

amalia pupic.gif si eu abia astept sa ne vedem hug.gif pana atunci o sa urmaresc cu atentie ce faci blum.gif

Cherie
Good morning draga vecina! How are u? pupic.gif
Vin si eu cu niste cookies langa ciocolata ta calda alba naughty.gif
Imagine
Ne uitam si noi la ele macar )).gif

O zi frumoasa si insorita sa ai! cheer.gif

Spor la treaba! hug.gif
julyalina
meric MissD pupic.gif floare.gif
amalia0701
aki
CITAT(julyalina @ 31-01-2008, 09:16 AM) *

akisoruleeeeeee pupic.gif ti-a revenit netul ? super !!! cheer.gif poate te prind odata pe mess sa-ti trimit niste video cu exercitii hug.gif

Ok,stau la pinda naughty.gif
julyalina
'neatza fetele ! yahoo.gif simt miros de weekend biggrin.gif Imagine

astazi o cafelutza simpla pentru ca tinem post Imagine

am papat 2 portocale mici , acum beau cafeaua si mi-am facut si un ceai verde blum.gif mi-a adus o colega 1 borcan cu miere de salcam drool.gif asa ca am gustat deja o lingurita .
pentru pranz am o punga cu legume congelate si o sa le pun la micorunde blum.gif

ieri am reusit sa merg la sala pentru ca nu ma mai dureau asa tare gambele, desi si acum le mai simt sad.gif mamaaaaaa , ce chef de sala aveam ieri ... as fi alergat ca nebuna pe banda dar era ocupata )).gif asa ca m-am multumit cu bicicleta . am facut doar 30 de minute de bici si restul exercitii cu gantere pentru piept si brate si cateva abdomene tease.gif

am incercat sa pap cat mai sanatos si sa incerc sa am o logica sau macar sa nu mai mananc decat cand imi e foame . am cam reusit ... si eu parca observ si ceva rezultate prin faptul ca burta nu mai e asa de balonata blum.gif desi ieri cand am fost sa-mi aiu legumele pentru azi, am luat si o ciocolata si pana sa ajung la casa am mancat-o jumate blushing.gif si m-am abtinut sa nu o termin sorry.gif problema mea cea mare este de la talie pana la jumatea pulpelor wacko.gif am asa ca un colacel si un strat de sunculita care nu vrea sa plece doh.gif stiu ca daca as fi mai constiincioasa as putea sa rezolv asta prin dieta si sala dar ... sunt delasatoare si mancarea e slabiciunea mea sad.gif am perioade in care as manca si un bou
anca veselie
pupic.gif las' ca te ambitionezi tu si o sa plece colacelul!
aki
CITAT(julyalina @ 01-02-2008, 09:30 AM) *

problema mea cea mare este de la talie pana la jumatea pulpelor wacko.gif am asa ca un colacel si un strat de sunculita care nu vrea sa plece doh.gif stiu ca daca as fi mai constiincioasa as putea sa rezolv asta prin dieta si sala dar ... sunt delasatoare si mancarea e slabiciunea mea sad.gif am perioade in care as manca si un bou

Nu suntem cumva surori? grin.gif Eu sunt la fel si aceiasi burta balonata e la fel blink.gif
amalia0701
Miss, daca tu asa te simtzi io ar trebui sa ma sinucid.
Smile ca esti MISS a noastra.
pupic.gif
Imi faci si mie un program cat mai corect tinand cont ca am bici, bici eliptica, banda si greutati?
Si o lene de 2 ori cat a ta, ca doar asa am reusit sa am dublul grutatii tale hug.gif
bubbles
CITAT(amalia0701 @ 01-02-2008, 03:48 PM) *

pupic.gif
Imi faci si mie un program cat mai corect tinand cont ca am bici, bici eliptica, banda si greutati?
Si o lene de 2 ori cat a ta, ca doar asa am reusit sa am dublul grutatii tale hug.gif

Seara .
July pupic.gif lasa ca tu esti si asa frmuoasa foc give_rose.gif
Amalia acum sincer ..cand am citi bici m-am gandit la instrumentul de batut si abia apoi am citit si despre cea eliptica lol.gif lol.gif lol.gif Ma gandeam ca vrei sa o pui pe July sa te altoiasca cand vede ca o iei pe carari gresite )).gif
amalia0701
CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 07:38 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 01-02-2008, 03:48 PM) *

pupic.gif

Seara .
July pupic.gif lasa ca tu esti si asa frmuoasa foc give_rose.gif
Amalia acum sincer ..cand am citi bici m-am gandit la instrumentul de batut si abia apoi am citit si despre cea eliptica lol.gif lol.gif lol.gif Ma gandeam ca vrei sa o pui pe July sa te altoiasca cand vede ca o iei pe carari gresite )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(aki @ 31-01-2008, 11:23 PM) *

CITAT(julyalina @ 31-01-2008, 09:16 AM) *

Ok,stau la pinda naughty.gif

Miss Oneden , e vorba de pillates ? Pot indrazni si eu sa cer si eu cateva ? blushing.gif

CITAT(bubbles @ 01-02-2008, 06:38 PM) *

lol.gif lol.gif Si eu la fel m-am gandit inainte de a citi mai departe lol.gif
Cherie
Un weekend placut pt MissJuly! salut.gif

pupic.gif
julyalina
'neatza fetele ! salut.gif

pe scurt ? in weekend nu am avut net devil.gif si vineri a fost ziua tatalui meu asa ca ... nu am tinut nici un fel de regin doh.gif

dar sa incepem saptamana cu dreptul biggrin.gif
am papat 1 ou fiert, 2 felii de sunca si 1/4 de ardei gras blum.gif acum imi cafeaua Imagine

ancutzule pupic.gif cred ca-mi trebuie o bataie wacko.gif
akisorule pupic.gif

amalia hug.gif iti fac program , sigur ca-ti fac hug.gif dar pana am putin timp, uitat-te la programul mai vechi A I C I

bubbles )).gif sa stii ca ar trebui sa o urmaresc pe aici )).gif
dany cu cea mai mare placere hug.gif este vorba de cateva filmulete cu pilates ... vreo 10 dar mai am si altele give_rose.gif

MissD multtumesc pupic.gif

sa avem toate o saptamana cat mai frumoasa si cu succes la dieta grin.gif
julyalina
[img]Se organizează un concurs pentru a vedea care este cel mai isteț, cel mai abil, cel mai destept etc. președinte.
Se prezinta la concurs Bush, Putin si Băse și li se spune tema.
Intr-o hală sunt 500.000 papagalițe si un papagal. Fiecare trebuie să intre si să prindă papagalul.
Intră primul Bush, incepe o hărmalaaaaie mare acolo, chirăilăăăăăă pe păsări, nenorocire!
Stă ăsta înăuntru, stăăă, stăăă …. nu mai iesea.
Dupa vreo 2 ore de nenorocire iese Bush, plin de găinaț, cu părul vâlvoi, obosit mort și cu o pasăre in mână si zice:
- Ăsta e!
Se uita juriul sub coada si zice:
- Nu e ăsta, e papagaliță!
Intra Putin, sta si ăsta vreo ora, tot harmalaaaaie, urgie etc.
Iese mai repede, după vreo oră, mizerabil tot, cu o pasăre in mână si zice:
- Ăsta e!
- Nu e ăsta, e papagaliță!
Intră și Băse, și deodată se lasă liniștea în hală și după vreo 30 de secunde iese cu o pasăre in mână si zice:
- Ăsta e!
- Ăsta e, domne!
Ăilalți doi se holbau tâmpiți și întreabă:
- Cum [*****] ai reușit, mă?
- Păi, zice Băse, am intrat înăuntru am făcut doi pași, m-am oprit și am strigat :
"Să trăiți bine!" și în liniștea care s-a lăsat l-am văzut pe găozarul ăsta când a zis:
- Du-te-n p..a mea![/img]
Cherie
Neata! Saptamana frumoasa si tie si mai ales mult succes la dieta!!! naughty.gif
pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
Am citit programul ala.
E prea greu pentru mine blushing.gif , o sa-l simplific.
hug.gif
ina_ceva
Neatza, Alina! pupic.gif

La aniversari se iarta calcatul pe alaturi grin.gif blum.gif
O saptamana usurica la serv!
lilistiuca
sa-ti traiasca taticul si sa fie sanatos!!!

pupic.gif
crissy
pupic.gif LMA pt tatal tau! Sa fie sanatos!
Andreea-Rodica
O saptamana frumoasa! hug.gif La multi ani tatalui tau! floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.