CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 10:08 AM)

'netaza !!!

fetele
ancutzule 
ieri am avut ceve de munca si nu am mai intrat pe aici

oricum, nici la sala nu am fost
crissule, oricand esti binevenita

azi , m-am enervat dis de diminetza

in metrou, chiar in spatele meu s-a urcat un tzigan care a inceput sa puna manele la telefonul mobil

mi-a zdruncinat creierii vreo 10 minute pana am coborat

imi venea sa ma intorc la el si sa-i zic cate ceva dar lumea din jurul meu, desi erau si ei deranjati, nu spuneau nici unul nimik... nici macar un barbat nu a spus nika

si erau o multime in metrou ... m-am enervat singura ... cum de nu mai exista bun simt ... si cum multimea de tzigani/ nesimtiti/ prost educati au ajuns sa deranjeze un vagon intreg de metrou plin cu oameni si nici unul sa nu-i spuna nimic
sa nu intelegeti ca sunt xenofoba sau am ceva cu tziganii . nu. chiar cunosc pe cativa care sunt oameni la locul lor, muncitori si nu deranjeaza pe nimeni. stiu ca printre restul asa zisi "romani" sunt unii care sunt mai rai decat tziganii... am ajuns , a nustiu cate oara, la vorba aia "frumoasa tara. pacat ca-i locuita "

te inteleg perfect. si eu dau peste specimene din astea in metrou sau in tramvaiul 5....si merg ceva cu tramvaiul...de la Stefan cel Mare pina in Baneasa

...si mai merg cu muncitori, multi dintre ei lucreaza in constructii...si nu iti spun ce manele pun la telefon, ce tare vorbesc...ce vocabular au.....
eu clar fac alergie la manele.....mai ales ca vecinul de linga si cel de sub mine pun manele.....si atunci ne imburicam si noi si punem rock turbat, Rammstein sau muzica clasica...chestii gen Mahler....
facem si noi ce putem...trist, dar adevarat....