Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
anca veselie
la multi ani! sa fie sanatos pupic.gif
pai vrei sa-ti dau eu o bataitza? devil.gif
julyalina
multumesc fetelor ! floare.gif

ancule )).gif incerc sa o evit biggrin.gif

amalia, acum am ceva treaba dar cum ma eliberez si pot sa scriu mai mult iti trimit pupic.gif ideea este sa faci miscare cel putin 45 minute pe zi - pentru inceput grin.gif

CITAT
Ion si Maria faceau dragoste. La un momendat, Maria ii zice lui Ion:
- Mai, Ioane, ma, tu esti greu, ma.
Ion nimic. Peste 10 minute maria ii zice din nou:
-Mai, ioane, ma, tu esti foarte greu, ma!
Ion nimic. Peste inca zece minute Maria ii zice enervata din nou:
- Mai, Ioane, ma tu esti din cale afara de greu, ma!
Ion suparat:
- Pai, Marie, noi facem dragoste ori ne cantarim?

am papat orez cu lapte blum.gif l=am facut azinoapte ca imi era o poftaaaaa drool.gif
acum beau cafelutza
amalia0701
pupic.gif
Io aseara la 22 am mancat 2 sarmalutze blushing.gif , am mers la bucarate sa scot haineel din masina sa le intind si m-am impiedecat de oala blushing.gif , noroc ca erau mici mici, asa le face soacra mea, nu aveau 70 de gr. amadoua.
Orezul integral cu lapte, cu vanilie si o lingura de meire e chiar bun pupic.gif ( sau cu fructoza, sau cu stafide in loc de zahar naughty.gif )
Cherie
Sa`ti traiasca tatal!
Si o zi frumoasa sa ai!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Orez cu lapte w00t.gif
Sarmalute drool.gif

swoon.gif de pofta
julyalina
'neatzaaaaa !!!!
deja am papat si acum imi savurez cafelutza blum.gif a bea asa ceva Imagine dar... ma multumesc cu una neagra cu zaharina rolleyes.gif

am papat cat mai sanatos. singura problema este ... seara ... ca ma apuca poftele sorry.gif

multumesc la fel, MissD ! floare.gif

CITAT
Toti oamenii de stiinta jucau de-a v-ati ascunsele in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere. Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 metru si se asaza in mijlocul lui.
Dupa ce termina de numarat, Einstein se intoarce si, bineinteles, il vede pe Newton. Ii spune:
- Te-am vazut. Tu esti Newton.
- Imi pare rau, dar nu sunt eu.
- Cum adica nu esti tu? Te cunosc foarte bine. Esti Newton.
- Priveste mai atent. Ce vezi?
- Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 metru.
- Si ce inseamna Newton pe metru patrat?
- Pascal.
- Pai vezi, el e!
amalia0701
)).gif )).gif
pupic.gif
julyalina
amalia pupic.gif

apropo... aproape in fiecare dimineatza ma umplu de nervi sad.gif din cauza noroiului ! nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc... devil.gif ma fac ca un purcel ... ma umplu de namol pana la genunchi wacko.gif
inainte sa plec de acasa imi lustruiesc cizmele si cand ajung la serviciu sunt pline de namol ! si nu glumesc cand spun ca pline sad.gif pe partea din spate abia gasesti un locusor fara namol doh.gif
dany
Cu intarziere vin si eu sa spun : sa-ti traiasca tatal si sa te bucuri in continuare muuuuuulti ani de el !!! hug.gif
julyalina
multumesc la fel dany ! pupic.gif
ina_ceva
Si pe mine ma enerveaza noroiul: de acasa pana la metrou pantalonii mei devin maro in partea de jos, mai ales ca nu-i bag in cizme. La serviciu trebuie sa astept sa se usuce ca sa pot sa curat locul cum trebuie dry.gif

Neatza! pupic.gif floare.gif
amalia0701
Carpa si apa )).gif
bubbles
Neata yahoo.gif pupic.gif
julyalina
bine ai revenit ina floare.gif
eu mai nou bag pantalonii in cizme ca e mai usor sa le sterg cu o carpa si cu apa decat sa spal mereu pantalonii tease.gif

amalia asa si fac )).gif dar se strica si pielea de pe ele sad.gif

bubbles give_rose.gif pupic.gif

raportez 1 ardei rosu umplut cu branza dulce si 2 oua fierte (cam moi) le-am facut pe juma si am papat dimineatza si acum abia astept sa se faca 12:30 ca sa pap din nou drool.gif
dar... a luat colegul o cioco heidi 75% asa ca ... am papat 3 patratele blushing.gif
ina_ceva
Sa te opresti numai la alea 3, vezi ca te asteapta la pranz legumele wink1.gif
amalia0701
3 patratzele e ok, bine ca nu ai mancat 3 linii hug.gif
bubbles
July si eu fac la fel cu pantalonii tease.gif pupic.gif
anca veselie
alina, si eu patesc la fel. mai nou ma axez pe pantaloni 3/4 sau fuste, pt ca altfel tre sa spal pantalonii dupa fiecare purtare.
pupici si abia astept sa ne vedem, din pacate reusim abia sambata la intalnire sorry.gif
julyalina
inca 2 blushing.gif

ina, legumele sunt acasa. zi am papat doar ardeiul cu branzica dulce si 2 oua + ciocolata grin.gif

CITAT(amalia0701 @ 06-02-2008, 12:19 PM) *

3 patratzele e ok, bine ca nu ai mancat 3 linii hug.gif

care linii? ca pot sa mananc si 3 bucati ciocolata tease.gif (si nu ma refer la patratele wink1.gif )

ancule pupic.gif azi am pauza de sala blum.gif da' vorbim si poate venim impreuna sambata wink1.gif

CITAT
Intr-o benzinarie, o blonda se uita derutata la pompe si murmura:
- 95? ... 98? ... 95! ... 98! ..
Vazand-o pierduta, un angajat al benzinariei se apropie si o intreaba:
- Cu ce va pot ajuta?
Cu o raza de fericire in privire, blonda raspunde:
- Benzina din 2007 aveti?
anca veselie
la intalnire, nu?
da, ar fi fain wink1.gif

si eu am pauza, din cauza de rusi si pt ca merg la teatru
Cherie
floare.gif pupic.gif July!
Suna bine cioco aia!!! naughty.gif
dany
He, he , he ...vorbiti de cioco si ...hop si eu )).gif . N-am mancat cioco dar vreo 4 caramele .... )).gif Buneeeeee.....Vai de dieta noastra ! )).gif
amalia0701
Fara glume cu soferitze ca ma vopsesc blonda lol.gif
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2008, 08:30 AM) *

Fara glume cu soferitze ca ma vopsesc blonda lol.gif

Eu cunosc o tipa blonda si conduce senzational. Asa ca, fara remuscari!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

S-o pup si pe vecina cu care n-am apucat sa ma intalnesc! pupic.gif
Amazoana
Am venit back inapoi! Si imediat tup la tine, sa-ti fur cafeaua de dim si sa citesc un banc.
Tu ce faci? Toate bune?
julyalina
pupic.gif
nu va spun ce am papat ieri ca nu e frumos doh.gif dupa ce ca am papat la intalnire doar 1,5 bagheta cu unt si sare si 1 papanas, (pentru ca abia mancasem micul dejun acasa ) am iesit mai pe seara iar in oras cu niste prieteni, asa ca ... imi merit bataita.gif faza e ca aseara la culcare al meu EL radea de mine ca eu i-am spus ca daca vreodata mai am asa pofte sa nu ma mai lase sa cumpar )).gif nu am mancat mult dar am facut niste combinatii.... mi-a fost asa de rau dupa wacko.gif
Anna
Neatza pupic.gif

norocu tau ca te-ai oprit la 3 patratele ....eu sunt in stare sa infulec si 3 bucati biggrin.gif blushing.gif
Ce planuri ai azi? sau e leneveala de duminica? blum.gif
Cherie
Scumpa vecina, cu pozele de la meeting ce se aude? Ati facut poze? naughty.gif
Cum fu?

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
Am trecut sa-ti las pupici pupic.gif
julyalina
'neatza, 'neatza, 'neatza yahoo.gif ningeeeeeee cu soare w00t.gif nu am mai vazut asa ceva blum.gif

draga vecina, sa stii ca eu am facut doar cateva (putine) poze cu telefonul sad.gif o sa le pun imediat ce ma lasa seful tease.gif la subiectul intalnire

akisorule pupic.gif
anna, bine ai revenit give_rose.gif

CITAT
- Care este diferenta dintre un psihopat si un nevropat?
- Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul stie ca 1+1=2, dar asta il enerveaza.
~~~~~~~~~~~~~
La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda.... nu se deschide.
Mai trage o data... nimic (futui)... trage comanda de la parasuta de siguranta.. tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data... nimic... dupa care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...
~~~~~~~~~~~~~

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, ....si cu cine seamana?
- ... Degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

lilistiuca
neata!!! pupic.gif

am vazut pozele de la intilnire, sunteti niste frumoase!!!! hug.gif
Amazoana
Neata, neata pupic.gif
Si aici a nins, s-a pun putin, putin si e si polei mad.gif Am facut 45 de minute cu masina, era suuuuper aglomerat. Beac!!! dry.gif
Pup fata draguta si pofticioasa naughty.gif
Fug la treaba!
Cherie
Ce poze frumoase!!! naughty.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Neata pupic.gif .Unde-s pozele? blink.gif
Amazoana
CITAT(bubbles @ 11-02-2008, 12:58 PM) *

Neata pupic.gif .Unde-s pozele? blink.gif

Si eu ma intreb.... dry.gif
anca veselie
buuuna! ce faci, ce program ai azi? ma bate gandul sa vin la sala si apoi poate iesim la un suc, ce zici?
crissy
'neata la amiaza pupic.gif
Permiti sa las si eu un banc simpatic?
CITAT

Sotul tocmai termina de citit „Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si, proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sint barbatul in casa si cuvintul meu e lege! Acum vreau sa-mi prepari cina si sa ma servesti. Dupa ce maninc, te duci sa-mi pregatesti baia. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza? Nevasta: - Cei de la pompe funebre?!?!
Cherie
Le gasiti la subiectul zilei, ala cu intalnirea! cheer.gif
julyalina
'netaza !!!
pupic.gif fetele

ancutzule pupic.gif ieri am avut ceve de munca si nu am mai intrat pe aici sad.gif oricum, nici la sala nu am fost blushing.gif
crissule, oricand esti binevenita give_rose.gif

Imagine

azi , m-am enervat dis de diminetza sad.gif in metrou, chiar in spatele meu s-a urcat un tzigan care a inceput sa puna manele la telefonul mobil devil.gif mi-a zdruncinat creierii vreo 10 minute pana am coborat wacko.gif imi venea sa ma intorc la el si sa-i zic cate ceva dar lumea din jurul meu, desi erau si ei deranjati, nu spuneau nici unul nimik... nici macar un barbat nu a spus nika blink.gif si erau o multime in metrou ... m-am enervat singura ... cum de nu mai exista bun simt ... si cum multimea de tzigani/ nesimtiti/ prost educati au ajuns sa deranjeze un vagon intreg de metrou plin cu oameni si nici unul sa nu-i spuna nimic dry.gif
sa nu intelegeti ca sunt xenofoba sau am ceva cu tziganii . nu. chiar cunosc pe cativa care sunt oameni la locul lor, muncitori si nu deranjeaza pe nimeni. stiu ca printre restul asa zisi "romani" sunt unii care sunt mai rai decat tziganii... am ajuns , a nustiu cate oara, la vorba aia "frumoasa tara. pacat ca-i locuita " sad.gif
lilistiuca
CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 10:08 AM) *

'netaza !!!
pupic.gif fetele

ancutzule pupic.gif ieri am avut ceve de munca si nu am mai intrat pe aici sad.gif oricum, nici la sala nu am fost blushing.gif
crissule, oricand esti binevenita give_rose.gif

Imagine

azi , m-am enervat dis de diminetza sad.gif in metrou, chiar in spatele meu s-a urcat un tzigan care a inceput sa puna manele la telefonul mobil devil.gif mi-a zdruncinat creierii vreo 10 minute pana am coborat wacko.gif imi venea sa ma intorc la el si sa-i zic cate ceva dar lumea din jurul meu, desi erau si ei deranjati, nu spuneau nici unul nimik... nici macar un barbat nu a spus nika blink.gif si erau o multime in metrou ... m-am enervat singura ... cum de nu mai exista bun simt ... si cum multimea de tzigani/ nesimtiti/ prost educati au ajuns sa deranjeze un vagon intreg de metrou plin cu oameni si nici unul sa nu-i spuna nimic dry.gif
sa nu intelegeti ca sunt xenofoba sau am ceva cu tziganii . nu. chiar cunosc pe cativa care sunt oameni la locul lor, muncitori si nu deranjeaza pe nimeni. stiu ca printre restul asa zisi "romani" sunt unii care sunt mai rai decat tziganii... am ajuns , a nustiu cate oara, la vorba aia "frumoasa tara. pacat ca-i locuita " sad.gif

te inteleg perfect. si eu dau peste specimene din astea in metrou sau in tramvaiul 5....si merg ceva cu tramvaiul...de la Stefan cel Mare pina in Baneasa blink.gif ...si mai merg cu muncitori, multi dintre ei lucreaza in constructii...si nu iti spun ce manele pun la telefon, ce tare vorbesc...ce vocabular au.....

eu clar fac alergie la manele.....mai ales ca vecinul de linga si cel de sub mine pun manele.....si atunci ne imburicam si noi si punem rock turbat, Rammstein sau muzica clasica...chestii gen Mahler.... blum.gif

facem si noi ce putem...trist, dar adevarat.... sad.gif
Cherie
Nush mai nene dar inainte parca numai lumea relativ civilizata mergea cu metroul, acum, toti toparlanii si ghiolbanii... dimineata am avut si eu o astfel de revelatie, din pacate dry.gif
Se imping ca vitele, asculta manele, tipa, fac ca toate alea... Daca s-a mai suit si vreun aurolac/bosketar/a in metroul plin, e o adevarata placere bang.gif

O zi frumoasa July si nu lasa toti meltenii sa te supere!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Amazoana
Neata floare.gif
Bunaaaaa cafeaua ta pupic.gif multu'
Si pe mine ma enerveaza fazele astea, insa nici eu nu am curaj sa reactionez blushing.gif
anca veselie
neatza pupic.gif
uite, din cauza de faze din astea e fff util mp3 playerul pt ca ma transporta in lumea mea smile.gif
nici eu nu reactionez la faze din astea, din pacate...
hai inveseleste-te give_rose.gif
Cherie
Eu tot cu mp3-player-ul ma salvez, insa in unele situatii, cand deja simt ca nu mai pot, mai si reactionez, foarte rar, dar reactionez.... dry.gif
lilistiuca
ce mai faci frumosule??? ti-a trecut supararea de dimineata??? pupic.gif
julyalina
daaa, mi-a trecut, mi-a trecut pupic.gif cu 3 patratele de heidi blum.gif acum cica muncesc tease.gif

eu nu prea suport mp3-ul pen'ca ma rupe de realitate )).gif nu de alta da' eu oricum sunt in lumea mea )).gif

MissD, daca eram si eu cu EL sigur reactionam , dar singura nu am avut curaj sad.gif nu de alta dar nu aveam chef de scandal si in plus nici nu stii cum reactioneaza asemenea oameni sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 12-02-2008, 01:17 PM) *

MissD, daca eram si eu cu EL sigur reactionam , dar singura nu am avut curaj sad.gif nu de alta dar nu aveam chef de scandal si in plus nici nu stii cum reactioneaza asemenea oameni sad.gif

Da si asta e adevarat, nu poti stii niciodata cum reactioneaza astfel de oameni! dry.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 11-02-2008, 12:31 PM) *

buuuna! ce faci, ce program ai azi? ma bate gandul sa vin la sala si apoi poate iesim la un suc, ce zici?

Esti si tu vecina cu mine??? hug.gif floare.gif

July, te-am intrebat si la mine in jurnal, la ce sala mergi u?? floare.gif pupic.gif

Mergeti impreuna? cheer.gif
anca veselie
miss dior pupic.gif , mergem la aceeasi sala pe lg city mall, la Lotus Sport, doar ca alina merge la fitness si eu la aerobic & stuff. nu sunt vecina, eu stau lg mall vitan.
aki
Alinus pupic.gif Fug si eu sa vad pozele hug.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.