Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
lilistiuca
ancutza, esti vecina cu mina, eu stau la Dristor!!!! pupic.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

akisorule, ai mai intrat si tu hug.gif
MissD, ti-a raspuns ancutzul pupic.gif eu fac fittnes iar ancutzul aerobic/ pilates/taebo/etc

va servesc cu cafelutza Imagine si fug sa vad ce ati mai facut blum.gif ca pe urma am niste rapoarte de terminat sad.gif

CITAT
Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se
plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau.
Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic.
- Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau!
- Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat!
- Cum adica ai terminat???
- Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!...
Cherie
CITAT(anca veselie @ 12-02-2008, 10:20 PM) *

miss dior pupic.gif , mergem la aceeasi sala pe lg city mall, la Lotus Sport, doar ca alina merge la fitness si eu la aerobic & stuff. nu sunt vecina, eu stau lg mall vitan.

Am mers si eu la Lotus, insa tot la fitness!! cheer.gif
Ramanem in continuare vecine, iubi sta langa mall vitan naughty.gif
Amazoana
Neata
julyalina
CITAT(MissDiorCherie @ 13-02-2008, 09:38 AM) *

[Am mers si eu la Lotus, insa tot la fitness!! cheer.gif

w00t.gif cand? eu merg acolo de vreo 4 ani deci s-ar putea sa ne fi vazut prin sala )).gif

'neatza dulcikule pupic.gif

CITAT
Un barbat ii lasa pisica in grija fratelui sau cat timp e in concediu. La intoarcere il suna ca sa vada cand poate veni sa-si ia pisica, dar fra'su' ii spune ca pisica e moarta.
- CUM? ai fi putut sa imi dai vestea mai subtil . Puteai sa spui ca s-a urcat pe acoperis si nu vrea sa coboare si cand as fi sunat a 2-a zi ai fi putut zice ca a cazut de pe casa si veterinarul are grija de ea, si a 3-a zi cand as fi sunat ai fi putut spune ca a murit in urma accidentului, asta e acum, s-a intamplat. Ca tot am ajuns acasa, bunica ce mai face?
- E pe acoperis...

amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Pup fata frumoasa hug.gif
julyalina
si eu pupic.gif
anca veselie
mama mama ce de vecine! lili, miss d pupic.gif lumea chiar ca-i mica!
alina, pupici hug.gif
bubbles
Ziua dance3.gif .M-ai omorat cu poza cu clive owen drool.gif din jurnal de la annais
julyalina
pupic.gif ancule

bubbles grin.gif am vazut aseara Elisabeth - the golden age smile.gif
bubbles
Pai si joaca si el in film? )).gif
julyalina
daaaaaaaaaaa biggrin.gif si e frumusel foc blum.gif
bubbles
Moama si doar am filmul lol.gif si mi-a fost prea lene sa ma uit lol.gif lol.gif
Anna
salut.gif holaaa
ce faci dragutza? pupic.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 13-02-2008, 10:30 AM) *

w00t.gif cand? eu merg acolo de vreo 4 ani deci s-ar putea sa ne fi vazut prin sala )).gif

Pai cred ca in ianuarie-februarie 2007 Ca n-am avut viata lunga acolo, mergeam cu o tipa care n-a mai venit, apoi am inceput sesiunea si dupa, am abandonat. M-am apucat in aprilie parca de Get Fit Gym naughty.gif

CITAT(anca veselie @ 13-02-2008, 11:10 AM) *

mama mama ce de vecine! lili, miss d pupic.gif lumea chiar ca-i mica!
alina, pupici hug.gif

Eu ma bucur tare, tare mult!!! cheer.gif
Sper sa termin o data cu toate nenorocirile astea si sa ne putem vedea la un pahar de vorba naughty.gif
julyalina
pe scurt . fostul s-a mutat in bucuresti cu serviciul si acum unul dintre marii consumatori de acre se ocupa este si compania la care lucrez eu. nu ne-am mai vazut, si nici nu vreau, de vreo 7 luni. ne-am intalnit accidental si atunci. ne-am despartit de aproape 2 ani dupa 4, 5 ani impreuna. detalii nu au rostul. ce ma enerveaza e ca poate sa vina oricand la sediu unde lucrez eu devil.gif si eu sper sa nu-mi faca surpriza sa vina la mine in birou. mi-a propus sa ne vedem la o cafea dar nu i-am raspuns pentru ca nu am chef sa-l vad si al meu EL cred ca s-ar supara. (nici nu i-am spus decat ca celalt s-a mutat in Bucuresti, desi sta si aproape de mine si nu i-am spus nici ca unul dintre clientii de care trebuie sa se ocupe suntem noi sorry.gif )
ma enerveaza situatia. tocmai m-a sunat sa ma intrebe cate sedii avem, cine e director, etc. miros o vizita prin surprindere devil.gif
Amazoana
Ioooooooiiii, nasoala situatie.
Parerea mea: spune-i verde in fata ca nu vrei sa ai de a face deloc cu el. Legat de serviciu sa faca si el tot posibilul sa intrebe pe altcineva, si nu pe tine, detaliile.Right?
lilistiuca
miss d, poate ne vedem in Mall la o ...cafea.....sau ..inghetata... blum.gif

Alina, nu-i a buna cu fostul....trebuie sa ii tai macaroana scurt pe doi...si ar trebui sa ii spui si actualului...ca barbatii fac urit daca afla chestii de genul asta...de ce nu mi-ai spus, aveai ceva de ascuns...prostii....
Cherie
CITAT(lilistiuca @ 13-02-2008, 03:16 PM) *

miss d, poate ne vedem in Mall la o ...cafea.....sau ..inghetata... blum.gif

Alina, nu-i a buna cu fostul....trebuie sa ii tai macaroana scurt pe doi...si ar trebui sa ii spui si actualului...ca barbatii fac urit daca afla chestii de genul asta...de ce nu mi-ai spus, aveai ceva de ascuns...prostii....

Oricand!!!! naughty.gif

July, mai bine spune-i actualului de el...asa mai in gluma, mai in serios... daca afla singur probabil ar crede ca i-ai ascuns asta, desi tu nu ai nici o treaba! hug.gif
anca veselie
alina, naspa situatia. mai bine spune-i, pana la urma relatia s-a terminat si nu are de ce sa se supere daca omul s-a mutat in buc. mai naspa e sa descopere EL ca stiai si nu i-ai spus nimic.
miss d, se termina si sesiunea pupic.gif tu in ce an esti?
Cherie
CITAT(anca veselie @ 13-02-2008, 03:47 PM) *

Anul 3, ultimul naughty.gif Fac parte din prima generatie de studenti de 3 ani )).gif
anca veselie
foarte tare! multa bafta cheer.gif
Cherie
CITAT(anca veselie @ 13-02-2008, 04:18 PM) *

foarte tare! multa bafta cheer.gif

Senq salut.gif
hug.gif
julyalina
multumesc fetelor hug.gif

da, e naspa situatia sad.gif
nu ma intelegeti gresit. T stie asa:
- ca fostul s-a mutat in Bucuresti,
- ca ma suna din cand in cand "pur si simplu ca amici/ cunostinte" si ma intreaba cum ajunge acolo, sau pe unde o ia spre... cum e zona x, etc

nu stie
- ca sta cu chirie exact in aceeasi zona cu noi ( pe la Brancoveanu );
- ca vrea sa ma vada "la o cafea" - eu i-am spus ca nu am timp
- ca noi (firma ) suntem pe lista lui de clienti devil.gif

am discutat cu T si a inteles (sper) ca nu ma mai intereseaza fostul, si ca el este acum cel mai important pt mine. ce e nasol e ca ei doi au avut o altercatie la telefon acum 2 ani si mi-e frica ca daca se intalnesc vor iesi scantei sorry.gif
Cherie
Poate putine scantei, la modul neviolent, l-ar mai tempera pe fostul!

Eu zic sa nu-ti mai faci prea multe griji! Lasa lucrurile sa vina de la sine. Oricum ar fi, daca e sa se intample, sa intampla. Tu macar ti-ai facut datoria si nu i-ai ascuns iubitului tau prezenta in oras/cartier a ex-ului.

Relax iubita! hug.gif pupic.gif
Cherie
"Neata iubita! hug.gif
O zi frumoasa sa ai!
Amazoana
Neata Puf-Puf pupic.gif

Imagine
anca veselie
pana la urma poti sa-i spui tot. nu mi se pare chiar asa mare tragedie hug.gif macar te usurezi pupic.gif
bubbles
CITAT(MissDiorCherie @ 13-02-2008, 06:13 PM) *

Anul 3, ultimul naughty.gif Fac parte din prima generatie de studenti de 3 ani )).gif

Si eu fac parte din generatia asta "neterminata" lol.gif lol.gif
July pupic.gif
Cherie
CITAT(bubbles @ 14-02-2008, 12:22 PM) *

CITAT(MissDiorCherie @ 13-02-2008, 06:13 PM) *

Si eu fac parte din generatia asta "neterminata" lol.gif lol.gif
July pupic.gif

Ne cam potrivim noi la toate! naughty.gif

July, pe unde umbli? hug.gif pupic.gif
amalia0701
Pararea mea de femeie batrana:
- nu ascunde nimic;
- dupa ziua lui, fa-i o surpriza, du-l undeva si spune-i tot.
- oricum gaseste un moment sa nu fie agitat deja;
apoi suna-l pe fostul si explica-i ca daca vrea cafea se poate bea in 3, tu el si T;
Indiferent ce altercatii au avut se pot rezolva, sunt oameni civilizati si tu il vrei acum pe T. Nu?
pupic.gif

Io am fost 2 ani cu un coleg al lui de facultate, motiv pentreu care nu ne-am dus la intalnirea lor de 10 ani sad.gif , apoi am aflat ca nici fostul nu a fost )).gif
Asa ca ai grija sa nu ii ascunzi chiar nimic, sunt bombe atomice cand vine forba de fosti )).gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 15-02-2008, 10:10 AM) *

sunt bombe atomice cand vine forba de fosti )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif exact ! mare dreptate ai hug.gif
da, ai dreptate, il vreau pe T blum.gif

ieri am avut de rezolvat cate ceva la un partener, asa ca toata ziua am fost pe drumuri si nu am dat cafelutza da' recuperam acum biggrin.gif

apoi dupa alergatura de la serviciu, am fost la sala apoi la T acasa, i-am facut de papa ceva ce stiu ca-i place si ce nu i-am mai facut de multa vrema (mamaligutza cu branzica, smantana, si oua ochiuri moi). a fost incantat grin.gif

azi am fost in sedinta de azi dimineatza pana acum wacko.gif acum fug sa duc niste acte prin alte birouri si vin sa vad ce ati mai facut naughty.gif

.Imagine.
Cherie
CITAT(amalia0701 @ 15-02-2008, 10:10 AM) *

Pararea mea de femeie batrana:
- nu ascunde nimic;
- dupa ziua lui, fa-i o surpriza, du-l undeva si spune-i tot.
- oricum gaseste un moment sa nu fie agitat deja;
apoi suna-l pe fostul si explica-i ca daca vrea cafea se poate bea in 3, tu el si T;
Indiferent ce altercatii au avut se pot rezolva, sunt oameni civilizati si tu il vrei acum pe T. Nu?
pupic.gif

Io am fost 2 ani cu un coleg al lui de facultate, motiv pentreu care nu ne-am dus la intalnirea lor de 10 ani sad.gif , apoi am aflat ca nici fostul nu a fost )).gif
Asa ca ai grija sa nu ii ascunzi chiar nimic, sunt bombe atomice cand vine forba de fosti )).gif

Bine zis Amalia!!! pupic.gif

July, te bagi maine la intalnire? naughty.gif
anca veselie
neatza beutiful pupic.gif
julyalina
'neatza acutzule ! pupic.gif
MissD am raspuns la tine in giurnal smile.gif

acum cica muncesc si in acelasi timp trag cu ochiul la voi naughty.gif
Cherie
CITAT(julyalina @ 15-02-2008, 12:24 PM) *

'neatza acutzule ! pupic.gif
MissD am raspuns la tine in giurnal smile.gif

acum cica muncesc si in acelasi timp trag cu ochiul la voi naughty.gif

Eu mai mult trag cu okiul decat muncesc lol.gif
anca veselie
eu nu muncesc!
Cherie
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 12:39 PM) *

eu nu muncesc!

Ce frumos! tease.gif
anca veselie
grin.gif
l-am intrebat de dimi pe sefu', care rasfoia o revista: tu ai chef de munca? el zice: nu. eu zic: nici eu lol.gif
julyalina
CITAT(anca veselie @ 15-02-2008, 12:44 PM) *

grin.gif
l-am intrebat de dimi pe sefu', care rasfoia o revista: tu ai chef de munca? el zice: nu. eu zic: nici eu lol.gif

lol.gif lol.gif baiat bun )).gif

julyalina
CITAT
Un arhitect, un artist si un inginer discutau despre cine e mai agreabila: nevasta cu amanta. Arhitectul a zis ca prefera sa fie cu nevasta, asa putea construi fundatia la o relatie vesnica. Artistul a spus ca prefera sa fie cu amanta. In ea gasea mai multa pasiune si mister. Inginerul a spus ca prefera sa le aiba pe amandoua.
- Amandoua?! au intrebat ceilalti.
- Da. Daca ai o nevasta si o amanta, fiecare se va gandi ca esti cu cealalta si atunci poti scapa la serviciu sa-ti termini proiectele.

- Optimistul: paharul e pe jumatate plin.
- Pesimistul: paharul e pe jumatate gol.
- Inginerul: paharul are capacitatea dubla fata de necesar.

- Am auzit ca ti-a murit soacra, ce a avut?
- Un apartament, o masina, bijuterii si ceva economii.
- Nu! Voiam sa stiu de ce a murit?
- A coborat in pivnita dupa cartofi si a cazut pe scari.
- Si voi ce ati facut?
- Fasole.
Nessie
Intru si eu in clubul celor care nu muncesc. tease.gif

Am ajuns la birou la 10 si nu aveam curent. dry.gif Am jucat carti pana 12 cand a venit, am verificat mailul si citit pe forum pana la 13, apoi a venit pizza la birou. )).gif Acum...cine sa mai munceasca daca avem burtile pline?
Cherie
July, where are you Miss? hug.gif
ganesha
Alinus, un pupic.gif pt gorgeous ! give_rose.gif
Amazoana
Neata
Chiar asa, unde-i cafeaua si bancul? Cu ce ma inveselesc eu azi?
Iti las un pupic.gif
anca veselie
alina, acum mi-am dat seama ca nu ai ma aparut. e totul ok?
julyalina
'neatza fetele hug.gif

chiar daca eu nu mai beau, am adus o cafelutza pentru voi Imagine

ancule pupic.gif totul e bine dar am mult de lcuru la serviciu wacko.gif si nu mai reusesc da scriu nik aici . am mai intrat eu printre picaturi sa vad ce faceti dar nu am avut timp sa scriu.

CITAT
Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tarã fãrã sã-si spunã un cuvānt.
O discutie anterioarã se transformase īn ceartã si nici unul dintre ei nu voia sã se dea bãtut.
Trecānd prin dreptul unui grajd cu mãgari, capre si porci, sotul īntreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, rãspunse femeia, socri si cumnati!
Cherie
pupic.gif Miss! Ti-am adus niste floricele! naughty.gif

Imagine
Amazoana
)).gif asa, asa Puf, puf. Frumos banc, buna cafea. Felicitari ca ai reusit sa te lasi.
Eu una nu vreau. blum.gif
lilistiuca
sarumina de cafelutza!!! pupic.gif

ai avut tu inima sa te lasi de cafelutza????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.