Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
aki
alinus pupic.gif Ce faci draga?Ce ai hotarait cu chestia aia?I-ai spus lui T? hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif spor la munca!
amalia0701
pupic.gif
Pup fata muncitoare pupic.gif
Amazoana
Neata
Am trecut sa-ti las un pupic.gif inainte de a incepe balamucul de azi (al meu smile.gif )
buretel
pupic.gif Long time, no see, Canarule wink1.gif
Cherie
pupic.gif si mult spor la treaba!
Andreea-Rodica
N-ai aparut de mult, deci spor la treaba si te asteptam cu bancurile. hug.gif
Anna
pupic.gif buna. ce faci? cheer.gif
o zi calduroasa hug.gif
anca veselie
alinaaaaa, where are you? pupic.gif
julyalina
yahoo.gif pe aici, pe aici biggrin.gif am reusit si eu sa intru nitel sa vad ce mai faceti si apoi somnic blum.gif
va pupic.gif pe toate
buretelule, bine ai revenit give_rose.gif
... e o nebunie totala la mine la serviciu si vin lucrari una dupa alta inainte sa se termine una, vine cu alta sau eventual cu inca 2 urgente mad.gif nu am mai avut timp nici la toaleta sa ma duc .
astazi am mancat 1/2 de ciocolata blushing.gif da, stiu nu e bine dar ma apucase tremuratul ... si-mi era un dor de cafea ... imi lasa gura apa cand ma gandesc la o cafelutza aburinda doh.gif sper sa-mi traca cat mai repede starea asta de sevraj ...
anca veselie
de ce ai renuntat la cafea, totusi?
Cherie
pupic.gif July!
Iti las ceva frumos de ascultat/vazut

Ne-o sta si noua bine pe Copacabana? naughty.gif
mirela
Stai ca eu am prin mai sus o intrebare de la Aki. Cat despre clip vamos ao Brasil ?! Eu voi avea zboruri acolo incepand din iunie caci voi face curs lung. )).gif Vamos sambar? cheer.gif
Cherie
CITAT(mirela @ 25-02-2008, 05:04 PM) *

Stai ca eu am prin mai sus o intrebare de la Aki. Cat despre clip vamos ao Brasil ?! Eu voi avea zboruri acolo incepand din iunie caci voi face curs lung. )).gif Vamos sambar? cheer.gif

Vamos naughty.gif
amalia0701
pupic.gif
lilistiuca
ce faci frumosule???

sa ai spor la treaba!!!! pupic.gif
Amazoana
Buna Canarito, ce faci? Lucrezi? Esti ocupata? pupic.gif
crissy
pupic.gif pupic.gif
bubbles
July o primavara plina de flori, iubire si caldura iti doresc pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bubbles
Oare pe unde umblii?
Neata pupic.gif Imagine
ganesha
Alinus, am trecut sa las un pupic.gif
Cherie
pupic.gif vecina ocupata!
anca veselie
alina, nu mai treci pe aici? pupici dulci hug.gif
amalia0701
pupic.gif
Amazoana
Imagine
Andreea-Rodica
Imagine
crissy
pupic.gif La multi ani de 8 martie!
bubbles
La multi ani !! pupic.gif
Cherie
pupic.gif

Imagine
julyalina
'neatza fetele mele dragi hug.gif
am trecut rapid sa va multumesc pentru urari si sa va las un banc
nu prea am dat pe aici pentru ca saptamana trecuta am avut 2 evenimente separate pentru 2 proiecte diferite sad.gif a fost o nebunie totala doh.gif acum avem de facut minutele si de terminat hartogaraiele.

va las bancul si fug sa termin si pe urma sa recuperz si eu cu vizitele pe la casutele voastre pupic.gif

CITAT
Un cowboy batran a intrat intr-un bar si comanda o cafea. Pe cand isi bea cafeaua, langa el se aseaza o tanara. Cere o cafea, apoi se intoarce catre cowboy si-l intreaba:
-- Esti un cowboy adevarat?
El ii raspunde:
-- Mi-am petrecut toata viata imblanzind taurii, mergand cu cirezile, concurand la rodeouri, reparand tarcurile, ajutand la nasterea viteilor, descarcand fanul in iesle, facand curatenie in grajduri si hranindu-mi
cainii de paza, asa ca, da, cred ca sunt un cowboy adevarat.
La care, fata ii spuse:
-- Eu sunt lesbiana. Imi petrec toata ziua gandindu-ma la femei. De cand ma scol, dimineata, ma gandesc numai la femei. Cand fac dus, ma gandesc la femei. Cand ma uit la TV, ma gandesc la femei. Ba ma gandesc la femei chiar si cand mananc. Se pare ca totul ma face sa ma gandesc la femei.
Cei doi isi beau cafeaua in tacere. Dupa o vreme, de cealalta parte a batranului cowboy se aseaza un barbat, care-l intreaba:
La care cowboyul ii raspunde:
-- Asa am crezut dintotdeauna, dar, tocmai am descoperit ca sunt lesbiana.........

amalia0701
pupic.gif
lol.gif lol.gif lol.gif
ganesha
lol.gif

Spor la treaba!!! pupic.gif
Sexymom
Pupicei multi si de la mine Alina. pupic.gif

Super banc )).gif lol.gif
Amazoana
Bine ai revenit pupic.gif , chiar ma gandeam daca esti bine.
Bun banc.
Ce ne poti povesti despre petrecerile din week-end?
Cherie
CITAT(julyalina @ 10-03-2008, 08:11 AM) *

CITAT
Un cowboy batran a intrat intr-un bar si comanda o cafea. Pe cand isi bea cafeaua, langa el se aseaza o tanara. Cere o cafea, apoi se intoarce catre cowboy si-l intreaba:
El ii raspunde:
-- Mi-am petrecut toata viata imblanzind taurii, mergand cu cirezile, concurand la rodeouri, reparand tarcurile, ajutand la nasterea viteilor, descarcand fanul in iesle, facand curatenie in grajduri si hranindu-mi
cainii de paza, asa ca, da, cred ca sunt un cowboy adevarat.
La care, fata ii spuse:
-- Eu sunt lesbiana. Imi petrec toata ziua gandindu-ma la femei. De cand ma scol, dimineata, ma gandesc numai la femei. Cand fac dus, ma gandesc la femei. Cand ma uit la TV, ma gandesc la femei. Ba ma gandesc la femei chiar si cand mananc. Se pare ca totul ma face sa ma gandesc la femei.
Cei doi isi beau cafeaua in tacere. Dupa o vreme, de cealalta parte a batranului cowboy se aseaza un barbat, care-l intreaba:
La care cowboyul ii raspunde:
-- Asa am crezut dintotdeauna, dar, tocmai am descoperit ca sunt lesbiana.........

lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
Neata Puf, ce faci? Tot ocupata? pupic.gif
aki
Salut Alinus hug.gif .Am trecut sa-ti las un pup pupic.gif
bubbles
Neata pupic.gif hug.gif .Fain bancul lol.gif lol.gif
Nessie
pupic.gif Pup canarul! Am fost la Mihaela la cosmetica si sunt multumita! yahoo.gif Multumesc mult de tot pentru recomandare. De acum o sa lucreze de acasa ca intra in prenatal, asa ca poate si preturile vor fi mai ok. wink1.gif
aki
Alinusul, pupici pupic.gif .Pe unde iti mai zboara aripile
anca veselie
pupici dulci pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
aki
Nu-i... unsure.gif
Amazoana
Neata Puf, vine week-endul!!!! Muncesti si azi??? grin.gif
Sexymom
Alina am trecut sa iti las un pupic si sa iti urez un week-end placut pupic.gif
julyalina
pupic.gif
mai fetelor, zici ca a dat nebuneala in toti sad.gif toata lumea are ceva de facut si tot vin diverse chestii de rezolvat inainte sa le terminam pe cele curente doh.gif vine primavare si au ienbunit toti sad.gif

ce sa va spun ? ca imi e dor de voi si incerc sa va citesc printre picaturi si nu prea reusesc. ca vineri mi-au venit rusii in vizita si in wk am cam stat in pat, ca incerc sa manananc cat mai corect si uneori reusesc, alteori nu . ca joi si vineri am baut cate putina cafea din aia chioara din cauza ca imi cadeau ochii in gura de somn sad.gif dar ni-am scos-o din reflex (cafeaua) si parca acum e mai usor blum.gif

CITAT
Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam
amandoi la un televizor alb-negru cu ecran de 51 cm, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda
sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, doua masini bune in garaj, un dormitor cu un pat mare, un
TV color cu plasma cu diagonala de 126 cm in living... Dar acum adorm in fiecare noapte cu o
femeie de 50 de ani langa mine in pat... Draga mea, cred ca ai o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Dragule, tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu
chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...

gabitule ma bucur tare mult ca ti-a placut mihaela smile.gif
sexy, dulcik, akisor, amalia, ancutza, bubbles va pupic.gif si sper ca nu v-am uitat pe niciuna hug.gif floare.gif
aki
Alinus pupic.gif O saptamina mai libera iti doresc hug.gif
Amazoana
Am venit sa te intreb de ce esti asa de busy? unsure.gif Nu ne mai iubeeeeeeesti??? )).gif Glumesc. O zi usoara! pupic.gif give_rose.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.