Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
amalia0701
pupic.gif
De mancat ce mai mananci?
blum.gif
aki
CITAT(amalia0701 @ 18-03-2008, 09:08 PM) *

pupic.gif
De mancat ce mai mananci?
blum.gif

Nimic tease.gif )).gif
amalia0701
pupic.gif

Intrebam ca io cand nu scriu ce inseamna ca mananc prostii blushing.gif
amalia0701
Se anunță ora exactă: este ora 10.00 pentru oamenii obișnuiți, ora 22.00 pentru intelectuali, iar pentru polițiști, limba mică de la ceas este în dreptul cifrei 10, iar limba mare în dreptul cifrei 12. Polițiștii, indignați, sună la radio să protesteze că se simt jigniți.Din nou se anunță ora exactă: este ora 11.00 pentru oamenii obișnuiți, ora 23.00 pentru intelectuali, iar pentru polițiști, limba mică de la ceas este în dreptul cifrei 11, iar limba mare în dreptul cifrei 12. Din nou indignare printre polițiști, apeluri la redacție, amenințări.Se anunță ora exactă: este ora 12 noaptea pentru oamenii obișnuiți, ora 0 pentru intelectuali ... (tăcere lungă). Polițiștii răsuflă ușurați.Crainicul continuă: polițiștii să nu mai caute limba mică de la ceas, că e sub limba mare, în dreptul
în dreptul cifrei 12.
julyalina
CITAT
Un tip intra intr-un local si ii spune chelneritei:
- Vreau un sandvis cu o felie de paine alba, una de paine neagra si una de paine integrala, prajite mediu.
Pune sunca si branza pe stratul de jos, puiul, frunza de laptuca si rosia pe stratul de sus.
Pune maioneza pe fiecare strat.
Taie cojile si taie-le in patru, cu cate o felie de muratura pe fiecare si o scobitoare care sa tina la un loc fiecare sfert. Ai inteles?
- S-a facut, zise chelnerita. Apoi striga spre bucatarie:
- Un sandvis –pentru un arhitect. Aduc si planurile acum

pupic.gif mananc toate prostiile amalia sad.gif din pacate nu reusesc se tin nici o dieta din cauza faptului ca sunt super stresata si am avut evenimente cu mancare doh.gif

dulcikule va iubesc hug.gif dar nu am avut timp nici sa ma duc la wc sad.gif
akisorule, ancutzule va pupic.gif
aki
pupic.gif alinus.O zi linistita iti doresc hug.gif
Amazoana
Si eu te ubec pupic.gif Muuuuuah!
julyalina
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
mi-e tare dor de voi fetelor hug.gif
azi am mai apucat sa scriu si eu ceva pe la voi prin jurnale blum.gif si sper sa mai trag cate o tura si sa ajung pe la toate smile.gif

CITAT
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
aki
CITAT(julyalina @ 21-03-2008, 12:51 PM) *

mi-e tare dor de voi fetelor hug.gif
azi am mai apucat sa scriu si eu ceva pe la voi prin jurnale blum.gif si sper sa mai trag cate o tura si sa ajung pe la toate smile.gif

CITAT
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!

lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
pup u dulceeeeeeeeeee hug.gif
Cherie
pupic.gif vecina si abia astept sa se mai elibereze!!! Mai da si altora din treaba, nu-i obisnui prost, ca mine, sa faci numai tu totul!
aki
Asa am picat eu acum...Am venit noua si tinara si ma improasca toti din toate partile cu sarcini.Si m-am afirmat cu ceia ce pot de la inceput si acum na...Nu mai bine ma faceam proasta wacko.gif
bubbles
pupic.gif canarul frumos hug.gif
julyalina
CITAT
Cei 7 pitici la Vatican se intalnesc cu Papa. Morocanosul il intreaba pe Papa:
- Sfintia ta, aveti cumva calugarite pitice in Vatican ?
- Nu fiule, in nici un caz.
- Dar, Sfintia voastra, in italia aveti cumva calugarite pitice, asa ca noi?
- Nu fiule, n-avem.
In spatele Morocanosului ceilalti pitici isi dadeau palme si abia se abtineau sa nu rada.
- Sfintia ta, intreaba Morocanosul cu glasul tremurand si lacrimi in ochi, dar in lumea asta exista vreo calugarita pitica asa ca noi??
- Nu fiule nicaieri in lume nu exista calugarite pitice.
La auzul acestei replici ceilalti sase pitici izbucnesc in hohote de ras si scandeaza:
- Ai f***t un pinguin! Ai f***t un pinguin !
aki
CITAT(julyalina @ 26-03-2008, 11:46 AM) *

CITAT
Cei 7 pitici la Vatican se intalnesc cu Papa. Morocanosul il intreaba pe Papa:
- Sfintia ta, aveti cumva calugarite pitice in Vatican ?
- Nu fiule, in nici un caz.
- Dar, Sfintia voastra, in italia aveti cumva calugarite pitice, asa ca noi?
- Nu fiule, n-avem.
In spatele Morocanosului ceilalti pitici isi dadeau palme si abia se abtineau sa nu rada.
- Sfintia ta, intreaba Morocanosul cu glasul tremurand si lacrimi in ochi, dar in lumea asta exista vreo calugarita pitica asa ca noi??
- Nu fiule nicaieri in lume nu exista calugarite pitice.
La auzul acestei replici ceilalti sase pitici izbucnesc in hohote de ras si scandeaza:
- Ai f***t un pinguin! Ai f***t un pinguin !

lol.gif lol.gif lol.gif
O zi frumoasa iti doresc floare.gif
Amazoana
pupic.gif floare.gif
mirela
Am intrat sa vad ce mai fai si iar m-am distrat.Te pup fata vesela! pupic.gif
Sexymom
Ce mai faci frumoasa fata? chiar ca nu ma mai vb de un car de ani, mai intra si tu pe mess, sa vad poza aia cu statuia lol.gif chiar imi lipseste. lol.gif
julyalina
fetelor va pupic si eu pupic.gif hug.gif
CITAT
Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informatzii va rog contactati-ma:
mailto : suporter_rapid@giulesti.ro
Am nevoie urgent de bricheta ca urmeaza si meciul cu dinamo...rog seriozitate.

sexy, in ultima vreme acasa nu am timp nici sa mai dorm sad.gif iar la serviciu abia ajung la wc
la calculatorul de acasa nu i-am mai dat drumul de cateva saptamani sad.gif
abia astept sa ma eliberez si eu si sa mai stam la o sueta blum.gif hug.gif
bubbles
CITAT(julyalina @ 27-03-2008, 10:28 AM) *

fetelor va pupic si eu pupic.gif hug.gif
CITAT
Pierdut bricheta zona Giulesti 20 martie 2008 (galbena) pentru informatzii va rog contactati-ma:
mailto : suporter_rapid@giulesti.ro
Am nevoie urgent de bricheta ca urmeaza si meciul cu dinamo...rog seriozitate.

Tare faza lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(Sexymom @ 27-03-2008, 02:24 AM) *

Ce mai faci frumoasa fata? chiar ca nu ma mai vb de un car de ani, mai intra si tu pe mess, sa vad poza aia cu statuia lol.gif chiar imi lipseste. lol.gif

Eu nu am adresat ta de mess. sad.gif Chiar atat de ocupata esti? Sai ai grija ce mananci, sa nu te imbolnavesti. pupic.gif
Cherie
Saracuta vecina sad.gif
Ai grija de tine! hug.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
bubbles
pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Pup fata super ocupata si-i urez o saptamana usoara! hug.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
aki
Pupici canarului galben pupic.gif
bubbles
Iar ai disparut? sad.gif Cand ai timp intra si mai da cate un ciripit ca sa stim ca esti bine pupic.gif
amalia0701
Missssssssssss
oi munci tu mult, dar noua ne e dor de tine.
Unde te ascunzi?
pupic.gif
Cherie
pupic.gif
julyalina
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif va pupic de va albesc pe toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

de cat timp lipsesc, nici nu stiu cu ce sa incep... pe scurt : mi-am luat liber joi si vineri si am plecat cu gaska la unul la tara unde are o casa cu de toate. a fost super distractie blum.gif fara net, fara TV biggrin.gif am fost rupti de realitate cateva zile da' a fost distractie smile.gif am facut focul cu lemne biggrin.gif am mancat numai gratar si salate dar si cartofi prajiti sad.gif ca de ... barbatii au vrut sa facem si miroseau super ( i-am facut la butelie ca nu erau gaze pe colo ) am dat mancare la animale , ne-am jucat cu ele. baietii (unii dintre ei) au pescuit dar nu aveai ce sa faci cu ei ca erau mici si nici una dintre fete nu a vrut sa-i curete biggrin.gif
in rest : la serviciu aceeasi agitatie si nebuneala sad.gif acasa mai sala, mai curatenie, mai iesit cu prietenii... si seara cad rupta de oboseala wacko.gif nu am mai dat drumul la calculator de nustiu cand ...
acuma vine pastele si trebuie facuta curatenie mai temeinic sad.gif si parka vad ca imi iau liber sa fac curat doh.gif

CITAT
Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat intreaba:
- Ce se intampla aici?
Sotia se uita la amant si zice:
- Ti-am spus ca-i prost?!!

anca veselie
pupic.gif pupic.gif
aki
CITAT(julyalina @ 07-04-2008, 09:57 AM) *

CITAT
Sotul vine acasa si-o prinde pe sotie cu amantul in pat... Socat intreaba:
- Ce se intampla aici?
Sotia se uita la amant si zice:
- Ti-am spus ca-i prost?!!

lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
'neatza fetele ! cheer.gif
ancule pupic.gif akisor hug.gif

v-am spus ca de vreo saptamana m-am reapucat de cafea ? dry.gif imi picau ochii in gura de somn... la propriu .

acum nu pot sa stau prea mult ca am ceva urgent de facutr da' revin eu

CITAT
O blonda disperata sa-si cumpere o pereche de pantofi din piele de crocodil, mergea din magazin in magazin ca sa gaseasca cel mai bun pret.
Dar peste tot, preturile erau exorbitant de mari. Obosita, dezamagita si frustata, mai face o incercare la un ultim magazin.
- Deci, nu negociati nimic la pantofii astia ? intreaba ea vanzatorul
- Ne pare rau domnita, astea-s preturile, nu avem ce face.
- OOOFFF, pai la banii astia ma duc imi cumpar o pusca, si ma duc si-mi impusc un crocodil si-mi fac pantofi gratis !!!
- N-aveti decat domnisoara, ii raspunde vanzatorul batjocoritor.

Zis si facut, blonda noastra isi ia pusca si pleaca la vanatoare.
Vanzatorul, in drum spre casa, trece pe langa o mlastina unde o vede pe blonda noastra cea viteza cu un puscoci in mana.
In fata ei apare un crocodil de vreo 6 metri, blonda cu sange rece, il impusca, si-l tareste pe un damb unde mai erau intinsi vreo 7 crocodili.

Il ia de picioare, il suceste si cu un racnet de deznadejde:
- LA [*****] !!!!!!!!! Si asta-i descultz
julyalina
sus era LA [*****] !!!!!!!

inca unul
CITAT
Un tip cu amanta in pat....la un moment dat suna cineva la usa. Amanta calma ii spune sa fie linistit ca e sotul dar rezolva ea! Se duce la usa deschide si spune: "AAA Iubi* ce bine ca ai venit ..du si tu gunoiul" si ii pune galeata de gunoi in mana..sotul pleaca. Amantul se imbraca pleca linistit si cand coborara gandeste ... "Si frumoasa si desteapta..."
Ajungand acasa suna la usa deschide sotia si ii spune "AAA Iubi ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul asta !!! " Ia galeata, coboara scarile si in sinea lui zice: "Si urata si cu tupeu!"
Cherie
Super bancuri laugh.gif

pupic.gif vecina! Vezi ce frumos e afara? naughty.gif cheer.gif
julyalina
pupic.gif daaaa, e super frumos blum.gif da' totusi e frig dimineatza sad.gif
ganesha
Am trecut o goana sa te pup pupic.gif

Eu daca am nevoie urgenta de un boost ca-mi pica ochii in gura apelez la o pastiluta roz de cofeina, ma simt perfect cu ea, n-are toate efectele secundare de la cafea (deshidratare, etc).
amalia0701
CITAT(ganesha @ 08-04-2008, 02:51 PM) *

Am trecut o goana sa te pup pupic.gif

Eu daca am nevoie urgenta de un boost ca-mi pica ochii in gura apelez la o pastiluta roz de cofeina, ma simt perfect cu ea, n-are toate efectele secundare de la cafea (deshidratare, etc).

w00t.gif
O ajuta si la sevraj de cafea ?
julyalina
pupic.gif fetele
G, din pacate la noi nu se dau aceste pastile decat cu reteta de la medic sad.gif
Amalia, cred ca ajuta pupic.gif ca doar au cofeina blum.gif

da' in final e mai buna cafelutza. gustul si mirosul ei sunt inconfundabile drool.gif
vrea cineva una ? Imagine

mie imi e foameeee nervous.gif si la 9 avem sedintza asa ca nu pot sa ies dupa papa sad.gif abia astept sa plec dupa mancarica blum.gif am mancat deja o banana dar a fost super mica si mi-e fomeeeee cry.gif

CITAT
Se duce una la doctor sa isi faca niste analize. Si nu a avut timp sa se duca sa si le ia. Si il trimite pe barbatu-su. Se duce asta ii spune doctorului si el il intreaba:
- Cum o cheama pe sotia dumneavoastra?
- Elena Popescu
Se uita asta si erau doua cu acelasi nume. Una bolnava de diabet si alta de sida. Cum sa faca? Ce sa-I spuna? S-a gindit un pic si i-a spus
- Du-te acasa, ia doua ciocolate mari si da-i-le sa le manance. Daca nu moare, sa nu o f**i!

Amazoana
Neata draga mea, ce faci?
Super bancurile!!! pupic.gif
aki
hug.gif Ce veselie pe aici doh.gif .Merci de bancuri pupic.gif
Cherie
Haha super banc lol.gif

pupic.gif vecina! Ai apucat sa mergi dupa papa? naughty.gif naughty.gif
Daca nu, eu iti urez pofta buna! hug.gif
lucy
Buna Iuly pupic.gif Bune bancurile lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
dulcik pupic.gif akisorule pupic.gif
Cherie pupic.gif
, azi am mancat deja ca sa fiu sigura )).gif
lucy bine ai venit pe la mine floare.gif

o cafelutza ? Imagine

CITAT
Doi ardeleni la oras, sunt cazati intr-un hotel la etajul 20, iar liftul nu merge. Se apuca ei sa urce pe scari. Pe la etajul 5, Ion catre Gheorghe:
- Gheo, am sa iti zic ceva ...
- Lasa-ma in amaraciunea mea, imi zici cand ajungem ...Dupa inca vreo 7 etaje, Ion:
- Gheo, trebe sa-ti zic ceva ...
- Lasa-ma Ioane, imi zici cand ajungem, acu lasa-ma in pace!In fata usii, Gheorghe catre Ion, gafaind ca o locomotiva:
- Ia zi acuma ce voiai sa-mi zici.
- Am uitat cheia la receptie!...............Se apuca ei sa coboare. Dupa vreo 5 etaje, Ion vrea sa zica ceva.
- Lasa-ma in pace. Imi zici jos!Alte 7 etaje, Ion vrea sa spuna ceva, Gheorghe enervat il opreste.Ajung sleiti la receptie, Ion :
- Mai Gheo, tu chiar nu stii de gluma ???"
Amazoana
Neata
Buuuuna cafeaua ta. Multu' pupic.gif
aki
Buna dimineata pupic.gif
anca veselie
buna cafeaua ta! dupa ce am dormit tot wee, ma simt lipsita de energie si mi-e somn non stop, asa ca a picat la tanc.
pupici dulci hug.gif
ganesha
pupic.gif Tare bancu'... macar de n-as cunoaste ardeleni lol.gif lol.gif lol.gif
butterfly
Imagine

O cana de ceai ca sa calmeze amigdala pupic.gifpupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.