Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
aki
Alinus hug.gif .Am trecut sa-ti urez o zi frumoasa pupic.gif
dany
Super tare bancul lol.gif lol.gif

hug.gif canarul galbior si ii doresc o zi buna !!
Cherie
pupic.gif July! Ce dragut e afara, cu umbrela dupa mine am ajuns fleasca mad.gif )).gif
bubbles
Neata pupic.gif
aki
Canarule,pe unde zbori cind ploua? hug.gif
Cherie
pupic.gif July!
amalia0701
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
aki
pupic.gif Buna dimineata hug.gif
julyalina
pupic.gif
'neatzaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! cheer.gif
va pupic.gif pe toate hug.gif
sunt tare fericita smile.gif pe 4 mai o sa fiu nasa unei fetite blum.gif . abia astept naughty.gif vineri ne-am intalnit intamplator la un restaurant cu parintii fetitei (ii cunoastem de la sala blum.gif pe ea mai putin dar pe el il stim de cativa ani ) venisera sa vorbeasca pentru botez. dupa ce si-au stabilit una alta am aflat ca au avut alti nasi si pe ultima suta nu au mai vrut si urma sa o boteze bunica fetei sad.gif si ... m-am oferit voluntar biggrin.gif asa ca ieri au venit la noi cu viitoarea mea finuza smile.gif care e micutza si tare draguta smile.gif are 3 luni si e dulce foc w00t.gif T zicea sa mai iau mana de pe ea ca eu statea numai pe langa ea smile.gif
imi vine sa fac tumbe )).gif acum trebuie sa ma ocup sa cumpar trusouri - cica trebuie 2 . sa dau comanda de lumanare si nu mai stiu ce mai trebuie da' aflu eu biggrin.gif

CITAT
Cum se numeste fiul a doi homosexuali?
Baiat de baiat.

Cat costa taxiul pana la gara? intreaba un scotian taximetristul.
-Un pound, domnule.
-Si bagajele?
-Bineinteles, gratis!
-Bine, atunci duceti-mi bagajele la gara. Eu vin pe jos...

Cherie
Ce frumooooos!!! give_heart.gif cheer.gif
Ce nume va avea micutza?

pupic.gif
Amazoana
Heeeiii, sa traiasca nasica!!!!!!! cheer.gif Abia astept poze de la botez pupic.gif
Ma bucur ca esti asa happy!
aki
A dat nasia in noi cheer.gif .Si eu sunt nasa si bubu blum.gif
Nessie
Felicitari! pupic.gif Pentru nasit nu trebuie sa fiti cununati? unsure.gif
Cherie
CITAT(Nessie @ 21-04-2008, 12:03 PM) *

Felicitari! pupic.gif Pentru nasit nu trebuie sa fiti cununati? unsure.gif

Decat in cazul nasilor de nunta, la botez nu e nevoie!
julyalina
blum.gif va multumesc fetelor hug.gif
pe fetita o sa o cheme Maria Ioana . Numele il aveau deja stabilit si mie imi place. Cel mai mult mi-a placut ca ieri a stat la mine si nu prea a plans. am inteles ca plage cand o iau strainii in brate. mie imi plac tare mult copii singura chestie e ca nu stiu ce sa le fac cand plang sad.gif ca intru in panica blink.gif
Cherie
Nu intra in panica, orice ai face, copilul tot va plange huh.gif

julyalina
se poate dar tot ma panichez cand plange sorry.gif
Cherie
Depinde de copil, eu am intalnit bebitzi care stateau cuminti, chiar daca nu ii tinea mama lor in brate si copii care plangeau oricine i-ar fi tinut in brate! wacko.gif
julyalina
se poate . doar ca daca as fi singura nu cred ca m-as panika asa dar cand se uita si maica-sa la mine si toti ceilalti ma simt parka vinovata ca plange sad.gif
amalia0701
pupic.gif give_rose.gif
Cherie
Cunosc sentimentul bag.gif )).gif
Parca imi vine si mie sa plang o data cu copilul lol.gif
anca veselie
felicitari nasico pupic.gif
ganesha
CITAT(aki @ 21-04-2008, 10:08 AM) *

A dat nasia in noi cheer.gif .Si eu sunt nasa si bubu blum.gif

Da, mai, cit de fain de voi, vreau si euuuuuuu! tease.gif

pupic.gif Alinush!
julyalina
'neatzaaaaa!!!!
pupic.gif
multumesc ancutzule pupic.gif si G pupic.gif daca ai stii de cand imi doream si eu asta ....

CITAT
La Politie au loc calificari de cadre. Vine seful si le spune politistilor:
- Baieti, la noi în tara au început sa vina tot felul de straini si ni s-a cerut sa va supunem unui examen de cunostinte generale. Vi se cere sa cunoasteti capitalele tarilor mai importante. Asa ca luati doua saptamani de permisie si învatati capitalele.
Se duc politistii acasa, se pun cu burta pe carte si se întorc peste doua saptamani.
Seful îi întreaba:
- Ati învatat capitalele?
- Daaa...
- Bine, ia sa-mi spuna cineva ce capitala are Marea Britanie.
Peste politisti se lasa o tacere grea. Se aude o voce timida din sala:
- Bine, sefu', dar dumneavoastra ne-ati spus sa învatam capitale de tari, nu de mari.
aki
CITAT(julyalina @ 22-04-2008, 07:44 AM) *

'neatzaaaaa!!!!
pupic.gif
multumesc ancutzule pupic.gif si G pupic.gif daca ai stii de cand imi doream si eu asta ....

CITAT
La Politie au loc calificari de cadre. Vine seful si le spune politistilor:
- Baieti, la noi în tara au început sa vina tot felul de straini si ni s-a cerut sa va supunem unui examen de cunostinte generale. Vi se cere sa cunoasteti capitalele tarilor mai importante. Asa ca luati doua saptamani de permisie si învatati capitalele.
Se duc politistii acasa, se pun cu burta pe carte si se întorc peste doua saptamani.
Seful îi întreaba:
- Ati învatat capitalele?
- Daaa...
- Bine, ia sa-mi spuna cineva ce capitala are Marea Britanie.
Peste politisti se lasa o tacere grea. Se aude o voce timida din sala:
- Bine, sefu', dar dumneavoastra ne-ati spus sa învatam capitale de tari, nu de mari.

lol.gif Ce prost
Alinus cu ce te imbraci?Rochie de seara sau costum ceva...? rolleyes.gif
Cherie
Hahahaha, super misto bancul )).gif )).gif

pupic.gif
bubbles
M-au mai sunat niste prieteni ca sa mergem la cumatrie pe 4 Mai doh.gif .Doamne ce de bani iar in iunie ii taie si motu` finutei de la Chei si tb un cadou mai consistent .Nu mai zic ca in mai e ziua mea cheer.gif si apoi a nasei de cununie smile.gif
crissy
Moama ce de activitati... de golit buzunarele doh.gif ... te asteapta.
Noi in mai avem 3 nunti in 2 saptamani wacko.gif . Dar nu o sa mergem decat la 2 din ele blushing.gif
aki
CITAT(bubbles @ 22-04-2008, 04:18 PM) *

M-au mai sunat niste prieteni ca sa mergem la cumatrie pe 4 Mai doh.gif .Doamne ce de bani iar in iunie ii taie si motu` finutei de la Chei si tb un cadou mai consistent .Nu mai zic ca in mai e ziua mea cheer.gif si apoi a nasei de cununie smile.gif

Oawwwwwwwwwww.Hai ca-i bine.Fara numar,fara numar.... dance3.gif
Cherie
pupic.gif
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite, lumina in casa si in suflet! hug.gif
Amazoana
Paste fericit, nasica biggrin.gif . Te pupicesc pupic.gif
aki
PASTE FERICIT floare.gif Imagine
crissy
Paste fericit! pupic.gif
Cherie
Imagine
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
julyalina
Multumesc fetelor hug.gif

Paste fericit si voua pupic.gif desi a trecut give_rose.gif

saptamana trecuta am muncit, am fost la sala, iar am muncit... de Paste am fost la biserica am luat lumina si apoi acasa am mancat. Duminica am fost la gratar cu niste prieteni si iar am mancat. doh.gif Luni au venit in vizita viitorii socri ai fratelui meu, si am stat iar la masa si am mancat wacko.gif simt ca m-ama facut o cow.gif si eu duminica merg la botez si trebuie sa arat si eu normal nu ca si cum as fi in 4 luni caramida.gif asa mi-a spus viitoarea cumnata ieri doh.gif

de azi sunt la scarbici si o sa incerc sa nu mai pap. nu ca as fi mancat mult... dar am gustat din toate.
azi vreau sa ma duc sa dau comanda de lumanare pentru fetita. blum.gif si inca nu m-ama hotarat la hainute asa ca pana maine trebuie sa decid. am lasat ziua de miercuri ca data limita pentru achizitia hainutelor ca sa am si bani mai multi smile.gif

CITAT

- Nevasta, ai luat examenul de conducere?
- Înca nu stiu, când am plecat de acolo, instructorul era tot lesinat.

- Ce mai face barbatul tau?
- Ce-i spun eu.

- Nu, vreau o haina mai simpla, asta e prea extravaganta. Nu-mi pot permite sa ies pe strada cu ea.
- Dar v-o impachetam!

ganesha
CITAT(julyalina @ 29-04-2008, 07:52 AM) *

Multumesc fetelor hug.gif

Paste fericit si voua pupic.gif desi a trecut give_rose.gif

saptamana trecuta am muncit, am fost la sala, iar am muncit... de Paste am fost la biserica am luat lumina si apoi acasa am mancat. Duminica am fost la gratar cu niste prieteni si iar am mancat. doh.gif Luni au venit in vizita viitorii socri ai fratelui meu, si am stat iar la masa si am mancat wacko.gif simt ca m-ama facut o cow.gif si eu duminica merg la botez si trebuie sa arat si eu normal nu ca si cum as fi in 4 luni caramida.gif asa mi-a spus viitoarea cumnata ieri doh.gif

Eu n-am avut atitea vizite si socializari si tot cow.gif sint )).gif Si mie mi s-a zis faza cu "x luni", da' fara un numar anume ca mi-a zis-o al meu si el nu se pricepe asa bine lol.gif Parca am picat in cap anul asta, nu mi s-a mai intimplat asta pina acum lol.gif

pupic.gif tare de tot!
aki
Alinus pupic.gif si eu sunt in x luni de sarcina dar noroc ca fusta e cu corset si-mi stringe burta tease.gif
anca veselie
alina pupic.gif pupic.gif
nu va cred ca aratati ca in x luni. grin.gif
julyalina
pupic.gif fetele dau de baut Imagine
duminica am fost nasica blum.gif si ieri i-am facut baitza blum.gif
poze cu finutza mea gasiti A I C I

CITAT
la biserica am fost cea mai cuminte. nu am plans deloc desi ceilalti 2 baietei si celalata fetita au urlat cat i-au tinut plamanii. fetita de langa mine chiar se facuse rosie de atata plans si- ii tremura barbitza biggrin.gif . mie mi-a placut in apa si am vrut sa protestez ceva cand mi-a bagat preotul lingurita cu vin in guritza dar m-am razgandit rapid smile.gif pe urma m-a luat somnicul dar cand am ajuns acasa nu am mai vrut sa dorm. toti vroiau sa ma ia in brate dar eu nu le-am spus nimik la nimeni. am fost cuminte blum.gif ieri dupa baitza mi-am incercat putin coardele vocale dar numai pentru ca mie imi era foame iar vizitatorii ma tot pozau si stateau pe capul meu. pana la urma mi-a dat mami de papa si m-am culcat linistita lazy.gif
Ramo
Doamne ce finutza dragalasa ai....sa va traiasca pupic.gif pupic.gif
Si tu arati f bine naughty.gif
Amazoana
Nasica, sa-ti traiasca fina. Sunteti superbi toti 3 wink1.gif
Ai stat numai cu copila in brate??????????? pupic.gif
dany
Ce ochi mari si frumoasi are finutza ta !!!!! Sa-ti traiasca !

Sa nu te mai aud ca esti grasa , auzi ? hug.gif
aki
Chiar,Alina ai o silueta de invidiat doh.gif .Imi pare rau ca nu am facut si noi poze.Dar promit ca ramin datoare sa pun cool.gif
Amazoana
Aaahh, de ochi voiam si eu sa spun, dar evident am uitat doh.gif finuta seamana cu nasa la ochi, au aceeasi forma si marime wink1.gif
Nessie
Ce frumosi sunteti! clap.gif Nu ti-am vazut burtica deloc, degeaba ziceai tu! blum.gif Si picioarele... naughty.gif
julyalina
biggrin.gif multumesc mult fetelor hug.gif sunteti tare dragutze pupic.gif
aia mica e dulce foc blum.gif si cumintica smile.gif si eu o iubesc wub.gif

dulcikule, as fi vrut eu sa stau numai cu ea dar nu a fost posibil ca ea are program de somnic , de papa... si la restaurant a stat doar 45 de minute apoi au dus-o acasa ca sa manance si sa doarma. plus ca acolo era fum de tigara si muzica prea tare pentru ea sad.gif
anca veselie
sunteti frumosi toti pupic.gif
julyalina
multumim ancutzule pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.