Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Cherie
Vecina, ai fost o nasa f.f.f. frumoasa! Micuta e scumpa rau, daca zici ca mai e si cuminte, nici nu se putea mai bine! pupic.gif
amalia0701
Pup sexi NASHA pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Finutza e o minunatie hug.gif
Andreea-Rodica
Sa-ti traiasca fina, sa fie sanatoasa si fericita! hug.gif
Tu arati de milioane! wink1.gif
ganesha
Mai superbo, uite cum ma tii tu din treaba cu pozele tale! tease.gif Da' speram ca vii cu ele, ca de aia in drum spre treaba m-am abatut pe la tine! pupic.gif
julyalina
Noaptea,inainte de examen:

In apartamentul profesorului suna telefonul pe la 3. Cu o voce iritata acesta raspunde:
- Da!
- Dormi?
- Bineinteles ca dorm!
- ...si noi invatam, [CENZURAT]!.....
Sexymom
Fata Alina, ai aratat superb, si micuta e scumpa foc.Ai o silueta de invidiat. w00t.gif
aki
pupic.gif alinus
bubbles
Hey sexy naughty.gif .Arati beton ce mai .Sa nu mai aud ca esti grasa bataita.gif .Iar aia mica e scumpa foc smile.gif
crissy
w00t.gif Super nasica, super finuta. Si va sta f. bine cu bb langa voi wink1.gif
pupic.gif
Sexymom
Poate ia si ia masuri, cine stie naughty.gif chiar ca le sta bine cu un baby.gif in brate. give_rose.gif
julyalina
'neatza fetele mele dragi hug.gif
imi e dor sa stau la o mica barfa cu voi dar din pacate nu prea am timp sad.gif

acum am venit cu noutati :
1. dau de baut pentru ca ne-a venit masinutza blum.gif Imagine
de 2 luni am vandut loganul si am dat avansul la un opel astra GTT si vineri dupaamiaza a venit masinutza cheer.gif

si ieri, finutza mea a facut 4 luni smile.gif . am iesit la plimbare in parc si dupa vreo ora de plimbat, soare , joaca si dupa ce a papat 1/2 de biberon, a adormit la mine in brate wub.gif

sexy, crissy, sa stiti ca ne-am gandit blum.gif dar inca nu e momentul . dupa ce oficializam o sa dam drumu la incercari pentru bb blum.gif
Amazoana
Sa stapaniti sanatosi si fara incidente masinuta!! cheer.gif
E superba foto cu finuta. Parca sunteti 2 vedete... give_rose.gif
bubbles
Felicitari pt masinuta cheer.gif .Sa o folositi cu placere pupic.gif
julyalina
multumesc dulcikule pupic.gif
multumesc bubbles pupic.gif
anca veselie
felicitari pt masinutaaaa cheer.gif
de finutza nu ma zic nimic, iti sta tare bine cu ea in brate pupic.gif pupic.gif
Mariana
Felicitari pt masinutza si sa o stapanitzi sanatosi.
Un pupic grande pt finutza, e tare dulce.
ganesha
Sa va fie intr-un ceas bun masinuta! cheer.gif Dulci pozutele cu finuta! pupic.gif
lilistiuca
Sa va fie intr-un ceas bun masina!

Pozele de la botez sunt super, tu esti frumoasa foc, iar aia mice e o scumpa!!!! pupic.gif
crissy
pupic.gif w00t.gif foarte frumoasa masinutza voastra. Sa o stapaniti sanatosi, fara evenimente!
Finutza e o dulcica iar tie iti sta f bine cu un baby.gif in brate. Ups, cred ca am mai zis asta blushing.gif
aki
Parca e bbe tau w00t.gif .Urgent,urgent faceti si voi unul )).gif
amalia0701
pupic.gif
Vreau si io masina din aia )).gif
hug.gif
De ce ati renuntzat la Logan?
pupic.gif
julyalina
Imagine
aki
E foarte frumoasa masina w00t.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
amalia pupic.gif , mai sus am pus poza mai mare cu masina sa se vada mai bine smile.gif

la logan am renuntat ca sa o luam pe asta dar am fost super multumiti de el. el cica "macar acum cat suntem tineri sa avem o masinutza sport" wink1.gif
pe BB il iubesc wub.gif abia astept si eu unul smile.gif dar mai avem ceva de asteptat ca intai trebuie sa fim la locul nostru . aia mica e dulcica foc si cand i-am facut baitza am vazut ca are cutisoare pe picioruse si pe manutze )).gif iti vine sa musti din ea wub.gif

azi e ziua unei colege si deci ... o sa imi cam fac de cap cu macarea sad.gif si ar trebui sa mai slabesc si eu putin ca peste 3 saptamani plecam in conced yahoo.gif
aki
CITAT(julyalina @ 15-05-2008, 08:42 AM) *

azi e ziua unei colege si deci ... o sa imi cam fac de cap cu macarea sad.gif si ar trebui sa mai slabesc si eu putin ca peste 3 saptamani plecam in conced yahoo.gif

Unde plecati in concediu? blushing.gif blum.gif
anca veselie
bestiala masina!
pupic.gif pupic.gif
Sexymom
Super masina, imi place. pupic.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Felicitari, e super masina!! Imi place ca e sport wink1.gif
Sa o stapaniti sanatosi si sa va duca in multe calatorii si concedii faine hug.gif
buretel
Am uitat doh.gif Astazi ne-a venit si noua masinuta cheer.gif Maine o luam.
Trebuie sa dam de baut amandoua grin.gif
Mariana
Felicitari pt masinutze, astept sa le udatzi.
pupic.gif hug.gif cheer.gif
aki
Alinus pupic.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Cand o sa ma fac mare o sa imi cumpar si io masina mea asa )).gif
Unde plecati iubita in concediu?
Io numar zilele pana in 6 cand plecam pupic.gif
Burezticaaaaaaaaaaa vrem sa vedem poze si cu masina ta hug.gif
julyalina
CITAT
Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Nedorind sa-si distruga reputatia sau casnicia, acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret. Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie "Spaghete". La primirea acesteia, el se va ocupa de pensia alimentara a copilului. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:
Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
Ah, dami-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.
Sotia ascultatoare i-a inmanat cartea postala. El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.
Pe cartea postala scria:

" Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara.

Trimite mai mult sos!!!!!"

bubbles
pupic.gif pupic.gif July
julyalina
pupic.gif fetelor va pupic.gif
acasa nu am avut net pana ieri sad.gif ca am uitat sa-l platim
la serviciu munca, munca si iar munca sad.gif abia astept sa ma eliberez putin ca nu am mai stat si eu cu voi la o cafelutza sad.gif

amalia, plecam in turcia 10 zile + 2 pe drum ( mergem cu masinile personale si suntem ca 20 de persoane) biggrin.gif ditamai gaska . abea astept blum.gif

revin
buretel
CITAT(julyalina @ 27-05-2008, 11:42 AM) *

amalia, plecam in turcia 10 zile + 2 pe drum ( mergem cu masinile personale si suntem ca 20 de persoane) biggrin.gif ditamai gaska . abea astept blum.gif

rolleyes.gif Ce fain...Dar nu e obositor cu masina? Cat va ia pana acolo?
mirela
De ce nu inchiriati caravane?Exista caravane cu cate 8 locuri si foarte spatioase.Oricare ar fi solutia iti doresc un concediu minunat si felicitari prt. masina.Din ce am inteles din mesaje ai o masinuta noua, nu?! pupic.gif
Mariana
pupic.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
hug.gif
anca veselie
unde in turcia?
pupiiiici hug.gif
bubbles
La multi ani pupic.gif
Cherie
pupic.gif
crissy
july, inca sunteti in concediu?
lucy
pupic.gif give_rose.gif
lilistiuca
ce faci frumoaso??? care mai este viata ta???

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m

adancime resturi de fire de cupru.

- Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras

concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de

telefonie subterana. - La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu

ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape si pe la 70 m adancime au

gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la

concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana
de
fibre optice.

- Romanii au inceput si ei sa sape 100 m si nu au gasit nimic si au
ajuns
la concluzia ca dacii aveau deja wireless...)

Ai emigrat in Turcia?
Mi dor de tine pupic.gif
julyalina
pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
si mie mie tare dor de voi hug.gif din pacate, in ultima vreme, nu prea am avut timp de intrat pe net sad.gif

dupa concediu, ne-am apucat de renovat casa (exterior), izolat, schimbat una, alta, refacut bucataria, mutat calorifer in dormitor, etc... in concluzie, timp iok, praf, mizerie & co. bine ca acum am treminat cat de cat . nu de alta dar si finantele noastre s-au dus ... la mare adancime )).gif

acum e seful in concediu si mai profit si eu putin biggrin.gif fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea . am o gramada de recuperat doh.gif asta asa pentru ca am chiulit blushing.gif

sa nu uit :
CITAT
Fiica în vârstă de 16 ani își invită tatăl și mama să se așeze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mamă, tată,....sunt însărcinată !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimțitul, nenorocitul, animalul care și-a bătut joc de tine. Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor !!!!! Explodează mama fetei. Foarte calmă, tânăra ia un celular și formează un număr. În mai puțin de 15 minute în fața casei frânează energic un „Ferrarri Scaglieti 512” argintiu și în mai puțin de 2 minute, în cadrul ușii apare un bărbat elgant cu părul ușor grizonat, îmbrăcat într-un costum „Armani” impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în brațe :
- Iubită doamnă, stimate domn, vă rog...
- Ce să ne mai rogi măgarule, pedofil nenorocit...Începe mama....
- ...să mă ascultați....
- ...care ți-ai bătut joc de fructul tinereții copilului nostru...!!!
- Condiția și poziția mea socială nu-mi permit să o iau de soție pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul București-ului, o vilă pe litoral și o vilă la munte. Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confecții, o casă de modă „haute couture”, un supermarket și deasemeni un apartament și câte o vilă la mare și la munte. Dacă vor fi gemeni, vor primi câte o fabrică de procesare a cărnii, căte o fabrică de produse lactate, câte un apartament și câte un pachet de acțiuni „Gazprom” fiecare în valoare de 5 milioane €.
Dacă va pierde sarcina............ . . .
- Trebuie sa mai incerci odată ! Interveni prompt tatăl....
dany
Cand seful nu-i acasa .... joaca canarul pe tastatura )).gif

Bine ai revenit si multumim pentru banc . Super tare ! pupic.gif
aki
[quote]Fiica în vârstă de 16 ani își invită tatăl și mama să se așeze pe canapeaua din sufragerie pentru a le spune ceva:
- Mamă, tată,....sunt însărcinată !
- Cine a putut fi porcul ordinar, nesimțitul, nenorocitul, animalul care și-a bătut joc de tine. Dacă pun mâna pe el în clipa asta, îl omor !!!!! Explodează mama fetei. Foarte calmă, tânăra ia un celular și formează un număr. În mai puțin de 15 minute în fața casei frânează energic un „Ferrarri Scaglieti 512” argintiu și în mai puțin de 2 minute, în cadrul ușii apare un bărbat elgant cu părul ușor grizonat, îmbrăcat într-un costum „Armani” impecabil, cu un imens buchet de trandafiri în brațe :
- Iubită doamnă, stimate domn, vă rog...
- Ce să ne mai rogi măgarule, pedofil nenorocit...Începe mama....
- ...să mă ascultați....
- ...care ți-ai bătut joc de fructul tinereții copilului nostru...!!!
- Condiția și poziția mea socială nu-mi permit să o iau de soție pe fiica dumneavoastră. Dar, dacă copilul născut de aceasta va fi băiat, va primi cadou de botez o fabrică de piese auto, un supermarket, un restaurant de lux, un apartament de 300 mp în centrul București-ului, o vilă pe litoral și o vilă la munte. Dacă va fi fată, va primi la botez o fabrică de confecții, o casă de modă „haute couture”, un supermarket și deasemeni un apartament și câte o vilă la mare și la munte. Dacă vor fi gemeni, vor primi câte o fabrică de procesare a cărnii, căte o fabrică de produse lactate, câte un apartament și câte un pachet de acțiuni „Gazprom” fiecare în valoare de 5 milioane €.
Dacă va pierde sarcina............ . . .
- Trebuie sa mai incerci odată ! Interveni prompt tatăl.... [/quote]
[/quote]
lol.gif lol.gif w00t.gif
ganesha
La Multi Ani, you gorgeous! pupic.gif

Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.