Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Sexymom
Astazi e ziua ta,
Zi frumoasa ca tine,
LA MULTI ANI CANAR DRAG cheer.gif
aki
LA MULTI ANI floare.gif
Panda
la muli ani mai canar frumos bday.gif ... sa ne traiesti kisses.gif ...
ma bucur ca te-am cunoscut... flowers1.gif
Mariana
"LA MULTI ANI" iubita, multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, sa fii iubita si fericita.
pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif floare.gif cheer.gif
crissy
pupic.gif La multi ani!
Andreea-Rodica
La multi ani! party.gif
bubbles
La multi ani Alinush pupic.gif pupic.gif rock.gif
Ramo
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuulti ani!!!!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
lilistiuca
LA MULTI ANI !!!

sa fii sanatoasa si iubita!!!

pupic.gif pupic.gif pupic.gif

flowers1.gif
amalia0701
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
La multi ani!
julyalina
dragele mele, va multumesc frumos pentru urari pupic.gif si sa ne dea Dumnezeu sanatate si fericire la toate hug.gif

ziua de ieri a fost super plina de surprize smile.gif si de evenimente...
la seviciu am sarbatorit cu colegii iar acasa, am avut parte de o petrecere surpriza organizata de T biggrin.gif a fost foarte frumos. am casa plina de flori si de cadouri blum.gif
de la T am primit un mare buchet cu 31 de trandafiri rosii si cativa albi cu rosu. wub.gif
julyalina
Poze de la petrecerea de aseara blum.gif
Nessie
w00t.gif Wow ce surpriza! Si cat de minutios e aranjata masa, cu petale de trabdafiri. swoon.gif Cred ca i-a luat ceva timp sa o organizeze.
Ma bucur ca ai avut o zi superba! hug.gif
bubbles
Foarte frumos gestul lui T. give_heart.gif .esti frumoasa foc pupic.gif
aki
Foarte frumoasa.Sa fii sanatoasa pupic.gif
Mariana
Waw.....sooper petrecere, mai ales masa.
WE placut. pupic.gif hug.gif
Cherie
bag.gif bag.gif bag.gif

Mii de scuze!!!!

La multi ani!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
anca veselie
frumusico pupic.gif ce fericita arati cu T naughty.gif
ganesha
CITAT(julyalina @ 23-07-2008, 01:22 PM) *

Poze de la petrecerea de aseara blum.gif

Nu stiu cum de-am ratat pozele si le-am vazut abia azi! pupic.gif the gorgeous!
aki
Foarte fericita arata linga T hug.gif .Si eu ce-i spuneam odata? devil.gif
Ficare pai isi are umbra lui tease.gif
amalia0701
Servus MISSONEDEN pupic.gif
Mare comoara T. al tau, il pupam ca te-a ajutata si ai ajuns hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
buretel
pupic.gif
Sexymom
E si tare dragut T.Eu ma bucur ca l-am cunoscut, si DA, se vede ca este fericita langa el. floare.gif
Alina, mai iesi din sifonierul ala si mai scrie cum iti merge. pupic.gif
aki
CITAT(Sexymom @ 06-08-2008, 03:36 PM) *

E si tare dragut T.Eu ma bucur ca l-am cunoscut, si DA, se vede ca este fericita langa el. floare.gif
Alina, mai iesi din sifonierul ala si mai scrie cum iti merge. pupic.gif

Ocupata rau...Sau e in vacanta wink1.gif
julyalina
pupic.gif fetele dragi hug.gif
am iesit din sifonier blum.gif sa mai scriu si eu cate ceva. din pacate , acasa am uitat sa platim netul de vreo 1 luna asa ca ... pana nu se milostiveste unul din noi sa se duca la caserie ne uitam doar la filme si ne jucam smile.gif iar la munca nu prea mai am timp sa intru si sa scriu. mai trag cu ochiul pe la voi dar nu mai apuc sa scriu huh.gif
in rest cam la fel ... serviciu, sala , casa . mai un film , mai un gratar cu prietenii. abia asteptam sa plecam doar noi 2 undeva biggrin.gif ... cand o sa mai am eu concediu normal smile.gif as vrea la mare ... sa zac cateva zile in nisipul ala cald sorry.gif
dany
Bine ai iesit din sifonier )).gif

Tin pumnii sa plecati cat mai curand undeva unde sa va relaxati hug.gif
julyalina
pupic.gif multumesc dany hug.gif
acum fug si la tine in jurnal sa vad ce ai mai facut blum.gif
dany
Exceptand faptul ca am dat-o pe inghetata ... n-am mai facut nimic nou lol.gif
julyalina
drool.gif sa nu mai spui la nimeni dar de vreo 2 luni eu pap inghetata aproape zilnic biggrin.gif
aki
Buna Alinus.Eu ma retin de la inghetata ca i-am dat rau cu berea si am luat vre-o 2 kg in plus.Acum ma starui se le alung wink1.gif
Sexymom
CITAT(julyalina @ 13-08-2008, 07:28 AM) *

drool.gif sa nu mai spui la nimeni dar de vreo 2 luni eu pap inghetata aproape zilnic biggrin.gif

Si eu la fel, mananc 2 inghetate zilnic.Si nu imi pare rau deloc, sunt numai 200 de calorii si imi permit. )).gif sunt din alea care arata ca o apa inghetata cu colorant si indulcitori.
Pupici Alina pupic.gif
crissy
pupic.gif
dany
Pe unde iti falfaie aripioarele , canarule ???? Iti mai amintesti de noi ? blum.gif
hug.gif
amalia0701
pupic.gif
crissy
pupic.gif Ce mai faci?
Sexymom
De cate ori deschid messengerul ma gandesc la tine.Ce mai faci Alinush? pupic.gif
aki
E ocupata cu serviciul wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.