Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
pupic.gif fetele
va multumesc pentru vizita hug.gif
azi avem o sedinta mare pentru care ne-am pregatit de cateva zile... acum am prins si eu un moment liber si am trecut pe aici sa vad ce mai faceti. am citit cate putin prin jurnale dar nu am timp sa scriu sad.gif
CITAT
Un american, un neamt, un evreu si un negru prin padure. Cade o omida pe american. Asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, asta pe negru. Negrul o ia si o mananca. Cade alta omida pe american. Asta o arunca pe neamt, asta pe evreu, iar evreul spre negru: - Nu cumperi o omida?

Anunt in padure: luni la ora 18 se deschide cofetarie in padure.
Luni toti erau la coada. Vine iepurasul si se baga in fata.
Ajunge primul si il bate ursul.
Scena se repeta de cateva ori la care iepurasul:
- Sa mor eu daca mai deschid azi cofetaria !
aki
lol.gif lol.gif lol.gif Ultimul banc te da pe spate )).gif
lliliana
Salut July. Tot cade netul la serviciu, nu stiu ce necaz are biggrin.gif Te sarut si-ti doresc o zi buna.

Am uitat sa scriu la imaginea atasata ieri ca este vorba de imaginea Lunii si a Soarelui (Soarele e cel mic de departe) la Polul Nord, cu Luna in cel mai apropiat punct al sau.

Tare bancul... lol.gif Sa-ti dea Dumnezeu sanatate...mereu ma binedispui. smile.gif
julyalina
CITAT
O blonda isi cumpara un Porche ultimul tip, rosu...misto ce mai.Pe drum
i se strica masina si ca orice sofer deschide capota si vede ca nu mai are
motor(astea au motorul in spate). Speriata, nu stie ce sa faca, dar cand
colo opreste alt Porche rosu, alta blonda. Intreaba:
-Ce ai patit?
-Nu stiu,cred ca mi-am pierdut motorul pe drum..
-Nu-ti fa griji ca am eu unul de rezerva in portbagaj.

pupic.gif aki, sexy, lacry, liliana
ma bucur ca ma vizitati hug.gif

eu ma simt prost de ceva vreme si vad ca nu este nimic clar la orizont sad.gif
am probleme cu prietenul care a vrut sa devina si el ex ... se pare ca se confirma ... "toti barbatii este porci" ! acum am sufletul distrus si creierii pe bigudiuri si nu sunt in stare sa ma gandesc la altceva sorry.gif
stiu ca o sa-mi treaca si stiu ca o sa-mi fie mai bine fara el dar ... ma facut sa tin la el si sa am incredere si acum ...

aki
Alinus esti atit de frumoasa si buna la inima,nu fi suparata sad.gif .Hai ca pling si eu cu tine sad.gif .Lasa-l naibii,nu merita sa versi lacrimi pentru un om care nu te iubeste ci pentru cei ce te iubesc,dar ce-i ce te iubesc niciodata nu te vor face sa plingi. pupic.gif Nu fi suparata.Te iubesc.Hai fii vesela din nou cim te stim noi.Lasa ca-ti vine si tie dragostea ta,care-i numai a ta.Poate sade undeva si te asteapta,dar tu te strici la cap cu oricare.ai grija de tine give_rose.gif
lliliana
Of barbatii...of....July give_rose.gif box.gif Ureaza-i de bine biggrin.gif Nu fi tu necajita, ce-i al tau e pus deoparte. Inseamna ca nu era el. O sa fie altul mai bun ca el. hug.gif Sunt cu tine ca sa-ti fie mai usor. floare.gif Bem o cafea, barfim, stergem pe jos cu barbatii si va fi mai bine. Si cand faci o curatenie sanatoasa, carpele murdare le arunci la gunoi biggrin.gif . Ce rea sunt. devil.gif Pup dulce. pupic.gif
Nessie
sunt si eu alaturi de tine, canarule! hug.gif Te strang in brate si pup penele galbui! pupic.gif Toamna e o perioada nasoala pentru suflet, stiu, dar o sa treaca si ma bucur ca si tu stii asta! floare.gif
Sexymom
Iubita, cand te-o lovi soarta o sa sti de la inceput, nu te mai consuma ca nu merita. Altul la rand )).gif
Eu am pierdut 8 ani cu primul iubit, si cand l-am cunoscut pe al meu m-am maritat dupa cateva luni. )).gif
julyalina
aki, liliana, nessie, sexy, va multumesc de incurajari pupic.gif
stiu ca va trece ... dar ma doare sufletul cand ma gandesc sad.gif si acum ma simt tare singura sad.gif( mai ales cand stiu ca el se distreaza si eu eram fraiera care il astepta acasa...
e greu de descris starea prin care trec ... acum plang si pe urma ma gandesc ca sunt proasta ca lui nu-i pasa si apoi imi revin putin si dupa un timp iar ma apuca sad.gif adevarul este ca imi e greu... si nu am chef de nimic ... si am obosit sa par vesela si binedispusa pentru cei din jur
luchi
hug.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Multi-multi pupici pentru tine. Sexi nu e singura, si eu am pierdut 3 ani cu iubitul meu din facultate, ala pleca noaptea la baut/cantat cu prietenii lui, era taaare ciudat. Insa cand l-am cunoscut pe al meu sot, am stiut din prima clipa ca e EL.
Stiu ca nimic din ce iti spunem nu te poate ajuta sa treci mai repede peste starea astea, putem doar sa-ti fim alaturi; pentru noi nu trebuie sa fii vesela si binedispusa hug.gif .
Daca te ajuta cu ceva sa nu te mai gandesti, gaseste-ti o ocupatie - crosetat, impletit, curatenie generala (pe mine ma ajuta cand sunt nervoasa blushing.gif ), gatit..

Uite, ca acum iti scriem noi bancuri, vrei? laugh.gif

O furnica trece pe sub un elefant si asta se balega chiar peste ea. Dupa vreo doua ore iese furnica de sub balega si zice:
-Fir-ar al dracului, m-a nimerit chiar in ochi!

amalia0701
Servus iubita!
Nu fii trista. Bucura-te ca ai scapat de el.
Nu sta in casa, iesi in oras, fa lucruri care iti plac si pe care le-ai neglijat sa ii acorzi lui acest timp.
Iar daca vrei sa plangi, hai sa faccem un bocet, ne linistim si apoi chef.
Ai grija de tine pupic.gif
aki
Salut Alinus.Nu ne neglija draga... sad.gif Vreau un banc de la tine.Iti urez o saptamina linistita fara griji si lacrimi.Si unbarbat frumos si chipes sa dai de el chiar saptamina aceasta blum.gif
julyalina
pupic.gif akisor, amalia, luchi
luchi, deja am facut curatenie si am dat o gramada de lucruri - tot ce nu am mai purtat de 1 an sau 2 - si am aruncat o gramada de prostioare pe care le-am strans. asa mi-am facut si loc in sifonier smile.gif acum e cam gol... sad.gif am realizat ca nu purtam decat cateva lucruri, restul le tineam acolo degeaba huh.gif
m-am hotarat sa ma vopsesc (vreau suvitze blonde blum.gif) si vreau ca in timp (pe masura ce am bani disponibili ) sa-mi schimb stilul de imbracaminte- sa trec de la casual sport spre casual elegant si ... daca se poate mai fitzos blum.gif. cu alte cuvinte vreau sa ma schimb putin smile.gif sau cel putin sa incerc rolleyes.gif
vreau sa fac schimbari smile.gif poate asa raman si eu cu ceva wacko.gif

akisor, uite ma conformez smile.gif

CITAT
Vine un mosulet de 80 de ani la doctor.
-Domnule doctor, maine o sa ma insor!
-Bine, mosule, cati ani are mireasa?
-21...
-Doamne, trebuie sa va avertizez, orice activitate sexuala ar putea fi fatala!!
Mosuletul sta un pic pe ganduri si raspunde:
-Bine, daca moare... moare!

Scotia. Razboi intre doua cetati. De la prima cetate zboara o ghiulea,
din a doua cade o bucata de cetate. De la a doua cetate zboara o
ghiulea, din prima cetate cade un zid. Si asa o saptamana intreaga.
Deodata, se facu tacere. De la prima cetate se aude:
- Ei, de ce nu mai trageti?
De la a doua cetate se raspunde:
- Nu putem, ghiuleaua e la voi!
Andreea-Rodica
Imi place atitudinea ta, tine-o tot asa! hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
multumesc andreea-rodica hug.gif asa sper sa trec mai repede peste tot

acum banuiesc ca trebuie sa dau de baut cheers.gif ca am devenit ciocanitoare blum.gif
Imagine drinks.gif sau o cafelutza fierbinte cafea.gif
Andreea-Rodica
Te insotesc la un ceai, dar repede ca trebuie sa plec la scoala. cafea.gif
Nessie
pupic.gif Schimbarile de look fac bine la sufletel. Te intelg perfect si cu fazele cu statul acasa sa il astepti pe el si cu aruncatul lucrurilor si cu toate starile prin care treci. Eu dupa ce m-am despartit de fostul prieten (cu care apropos, fusesem 6 ani) mi-am schimbat 80% din garderoba, doar ca da la casual-elegant am trecut la sport-casual. Oricum, mi-a prins bine schimbarea si m-a tinut ocupata o perioada ca umblam prin magazine de fiecare data cand simteam ca o iau cu capul. bang.gif

cheers.gif hai acum sa ne inveselim pentru avansarea ta si sa uitam de toate grijile! O saptamana frumoasa sa ai. pupic.gif
julyalina
cheers.gif nessie

andreea si eu tot ceai beau acum blum.gif
julyalina
Se spune ca un preot pleaca dincolo si ajunge in Rai si are marea surpriza sa constate ca un fost enorias de-al lui, un taximetrist care conducea ca o cizma, ocupa in ierarhia Raului o pozitie mai importanta decat lui (a preotului). Si aunci revotat se duce la Sf. Petru si ii spune:
- Sfinte Petre, eu mi-am dedicat intreaga viata Lui Dumnezeu si constat aici ca un parlit de taximetrist, care a condus atat de bine incat a murit in acident de masina, e mai apreciat decat mine. Cum se poate asa ceva?
- Dragul meu, ii raspunde Petru, spune-mi cati oameni erau atenti la predicile tale?
Iar preotul, dupa cateva momente de gandire, ii raspunde:
- Pai, Sfinte, nu prea erau atenti, ca era fiecare preocupat de propriile lui ganduri.
- Ei bine, dragul meu, afla ca, la un minut dupa ce intrau in masina acest acestui taximetrist, toti oamenii se rugau la Dumnezeu si chiar ateii au ajuns sa creada sincer in El.
lliliana
CITAT(julyalina @ 16-10-2006, 12:38 PM) *

Se spune ca un preot pleaca dincolo si ajunge in Rai si are marea surpriza sa constate ca un fost enorias de-al lui, un taximetrist care conducea ca o cizma, ocupa in ierarhia Raului o pozitie mai importanta decat lui (a preotului). Si aunci revotat se duce la Sf. Petru si ii spune:
- Sfinte Petre, eu mi-am dedicat intreaga viata Lui Dumnezeu si constat aici ca un parlit de taximetrist, care a condus atat de bine incat a murit in acident de masina, e mai apreciat decat mine. Cum se poate asa ceva?
- Dragul meu, ii raspunde Petru, spune-mi cati oameni erau atenti la predicile tale?
Iar preotul, dupa cateva momente de gandire, ii raspunde:
- Pai, Sfinte, nu prea erau atenti, ca era fiecare preocupat de propriile lui ganduri.
- Ei bine, dragul meu, afla ca, la un minut dupa ce intrau in masina acest acestui taximetrist, toti oamenii se rugau la Dumnezeu si chiar ateii au ajuns sa creada sincer in El.

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Vaaaaiiii....
Salut iubita....esti cea mai taree pupic.gif pupic.gif pupic.gif N-am cuvinte. Pup dulce. pupic.gif hug.gif
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Ce tare )).gif
Sexymom
Ce ma relaxez cand ntru aici in jurnalul Alinei, pupic.gif
Saptamana frumoasa si sper sa nu mai fi trista sau sa te gandesti la cine stie ce.
julyalina
Buna dimineatza dragele mele ! pupic.gif
ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele blum.gif
CITAT
Intr-o sectie comandantul isi strange politistii in sedinta si le spune:
- Maine sa veniti imbracati frumos ca mergem la Nunta lui Figaro.
Intelege toata lumea iar in cea de-a doua zi vin politistii toti imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie se ia cu mainile de cap:
- Dobitocilor, nu mergem la nunta propriu-zis, Nunta lui Figaro este o opera maaa, opereta, teatru, chestii din-astea intelegeti?
Unul dintre politisti:
- Sefu', nu te supara, dumneata cand ai venit la Lacul Lebedelor cu unditele, noi am zis ceva?

va pupic.gif fug sa termin ceva urgent si promit sa vin in vizite naughty.gif
luchi
hug.gif Neatza! o zi frumoasa1 Sar'na de bancuri
buretel
pupic.gif neatza! ce face sufletelul de canar astazi? hug.gif
sper sa treci cu bine peste toate necazurile 'ex related' floare.gif
o zi MI-NU-NA-TA!
Nessie
Ma plang si eu la tine acilea, ca de la tine stiu reteta de ulei de masaj. Dupa ce ne-ai dat-o (multumiiiiiim pupic.gif ) m-am dus hotarata si mi-am luat ulei de masline (130.000), ulei de susan (130.000 - 10 ml doh.gif ), ulei aromat de levantica (65.000) si m-am blocat. Caut in disperare la toate farmaciile vitamine! blink.gif Cica nu mai au de mai bine de 1 luna. ohmy.gif Aseara am intrat intr-o farmacie si imi zice ca nu are fiole de vitamine, dar are ceva cu vitamina A, tot lichid, care se ia pe cale orala, iar cum era numa' 15.000 sticluta de 10 ml am luat-o. O fi buna? De restul vitaminelor ce ma fac? eusa_think.gif S-o stricat amestecul daca improvizez? Adica sa pun zeama de lamaie in loc de vitamina C, iar in loc de vitamina E ... unsure.gif mai caut unknw.gif nu stiu ce sa pun?
lliliana
Salut July scumpa... hug.gif hug.gif hug.gif O zi buna...cu veselie multa...
Nessie, nu stiu cat de bine reactioneaza lamaia cu uleiul...in cazul maionezei...o albeste.... )).gif Sa nu-l taie...stii ce vreau sa zic...
julyalina
CITAT(Nessie @ 17-10-2006, 11:35 AM) *

Ma plang si eu la tine acilea, ca de la tine stiu reteta de ulei de masaj. Dupa ce ne-ai dat-o (multumiiiiiim pupic.gif ) m-am dus hotarata si mi-am luat ulei de masline (130.000), ulei de susan (130.000 - 10 ml doh.gif ), ulei aromat de levantica (65.000) si m-am blocat. Caut in disperare la toate farmaciile vitamine! blink.gif Cica nu mai au de mai bine de 1 luna. ohmy.gif Aseara am intrat intr-o farmacie si imi zice ca nu are fiole de vitamine, dar are ceva cu vitamina A, tot lichid, care se ia pe cale orala, iar cum era numa' 15.000 sticluta de 10 ml am luat-o. O fi buna? De restul vitaminelor ce ma fac? eusa_think.gif S-o stricat amestecul daca improvizez? Adica sa pun zeama de lamaie in loc de vitamina C, iar in loc de vitamina E ... unsure.gif mai caut unknw.gif nu stiu ce sa pun?

luchi, buretel, liliana pupic.gif
nessie, iubita pupic.gif am aflat si eu ca nu se mai fabrica vitamina C fiole dar poti pune zeama de lamaie. eu asa am facut ( numai ca am facut jumate din cantitatea de ulei de masline si inainte de folosire amestec bine sticlutza) blum.gif vitamina A si vitamina E de care spuneam eu sunt sticlutzele alea mici de 15 ml de la farmacie smile.gif daca cumva am spus file de vitamina A si fiole de viatamina E puteti sa ma cuplu.gif ca merit blushing.gif inseamna ca eram in perioada de zapaceala. scuze plecaciune.gif o sa dau inapoi si sa vad ce am scris doh.gif

liliana, nu-l taie uleiul ca zeama de lamaie sta deasupra la ulei si se amulsioneaza prin amestec blum.gif

apropo... sa va mai dau o alta reteta super tare pentru un trament contra caderii parului smile.gif eu am facut deja o serie sambata blum.gif si parul meu se simte super grin.gif (eu am parul lung, suvitze vopsit adica uscat spre varfuri sad.gif si tot timpul se electrizeaza si sta batzos si eu vreau sa stea lins si cuminte )

stati sa o scot de pe unde am scris-o si postez smile.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 17-10-2006, 12:14 PM) *

liliana, nu-l taie uleiul ca zeama de lamaie sta deasupra la ulei si se amulsioneaza prin amestec blum.gif

apropo... sa va mai dau o alta reteta super tare pentru un trament contra caderii parului smile.gif eu am facut deja o serie sambata blum.gif si parul meu se simte super grin.gif (eu am parul lung, suvitze vopsit adica uscat spre varfuri sad.gif si tot timpul se electrizeaza si sta batzos si eu vreau sa stea lins si cuminte )

stati sa o scot de pe unde am scris-o si postez smile.gif

Eu si chimia suntem doua chestii paralele blushing.gif Oricum eu glumeam acolo...smile.gif

Asta cu parul....e buna, e buna...se simte nevoia in tot familionul meu. Sotul are carare multilateral dezvoltata biggrin.gif si fata are suvite...ca n-a putut s-o tina mama-sa departe de coaforul ala...hmmm...
julyalina
CITAT(lliliana @ 17-10-2006, 12:17 PM) *

[Eu si chimia suntem doua chestii paralele blushing.gif Oricum eu glumeam acolo...smile.gif

si io, desi am facut lliceul de fizica chimie )).gif dar am experimentat wink1.gif
Nessie
Alinush, nu mai stiu daca ai zis "fiole" or ba. doh.gif Ideea e ca eu am retinut "fiole" grin.gif Bine ca am luat sticluta aia de vitamina A si ca mi-a deschis farmacista ochii. Acum sa caut vitamina E prin toate farmaciile prin care am intrebat de fiole. lol.gif O sa ma stie farmacistele de aia nebuna care face amestecuri acasa. )).gif

Mai vroiam sa te intreb cam cat sa pun din fiecare... Eu ma gandeam sa pun toata sticluta de: ulei de susan, ulei volatil, vitaminele, zeama de lamaie de la 1-2 lamai si pana la 200 ml (ca asa e tubul in care m-am gandit sa fac amestetul) sa completez cu ulei de masline. O fi bine? unsure.gif
lliliana
Nessie lol.gif lol.gif lol.gif poate ajungi pe la ziar...O tipa face amestecuri ciudate pe baza de vitamine...sa fie vitaminele un pericol?...sa le scoatem de pe piataaa!!!! biggrin.gif

July iubire...hai sa nu-ncepemcu sangu' ca mie mi-esti tare draga pupic.gif pupic.gif pupic.gif Nu mai pot dupa veselia si carisma ta biggrin.gif Pe buneee... floare.gif Peace! biggrin.gif
julyalina
6 linguri ulei de masline (sau mai putine in functie de cat de lung este parul)
1 sticlutza ulei de ricin (de la plafar sau de la farmacie)
1 sticlutza vitamina A
1/2 lamaie
1 galbenus de ou
1 cub mic de drojdie de bere (din aia la pachetzele mici )

toate astea se amesteca si se incalzeste usor vasul in apa calda ca sa nu puneti amestecul rece pe cap smile.gif
apoi il puneti pe par - mai mult la radacina si masati si apoi pe toata lungimea - apoi puneti o casca de plastic sau o folie si apoi prosop si stati asa o ora . apoi va spalati normal cu sampon apoi balsam sau ce folositi voi blum.gif
tratamentul se face 1 data pe saptamana cel putin 1 luna sau mai mult daca puteti
in rest va spalati normal (adica fara uleiul asta).

eu pot sa va spun ca :
1. daca aveti parul vopsit inchis, de la acest amestec parul se va decolora usor;
2. nu va va mai cadea parul asa de repede;
3. va creste mai usor si va fi mai usor de pieptanat.

sambata am aplicat prima oara pentru ca imi pica parul destul de mult in ultima perioada (banuiesc ca si din cauza stresului) sper ca peste o luna sa am rezultate bune blum.gif

CITAT(Nessie @ 17-10-2006, 12:21 PM) *

O sa ma stie farmacistele de aia nebuna care face amestecuri acasa. )).gif

lol.gif
cred ca e bine nessie smile.gif eu puneam 100 ml de ulei de masline si restul vitaminele si uleiurile (toata sticlutza ca oricum nu au decat 15 ml ) dar nu vad ce nu e ok daca pui mai mult ulei de masline.

lilicule pupic.gif nu ma supar eu pe tine hug.gif ca si tu imi esti draga floare.gif
aki
Salut Alinus.Azi nu am trecut pe la tine.Pupici pupic.gif
luchi
pupic.gif July, multumesc pentru reteta, notat, chiar aveam mare nevoie!
Tu cum mai esti? Bine, sanatoasa, voioasa?

Na, ca-ti zic eu un banc, in ton cu meciul de ieri. Vrei? wink1.gif

Stiti bancul cu patrula? Patrulaunu!
lol.gif

p.s. Mi-o iau, asa-i? Daca ma aude Pol stelista, am imbulinat-o!
aki
Alinus saluatri si pupici pupic.gif
Tare mi-i greu uneori sa inteleg glumele voastre blushing.gif .Nu am inteles,dar vad ca-i ceva de ris w00t.gif
luchi
Akidorule, ieri a fost meci, Steaua Bucuresti cu Real Madrid, si a fost scorul de 4 la 1 pentru real. Si radeam de scor pupic.gif
julyalina
'neatza la fete !
noutate... ta na na na yahoo.gif Mi-am facut suvitze !!!! si putin breton blum.gif suvitzele au iesit super! doar bretonul ... nu sunt eu 100% multumita dar per ansamblu e ok naughty.gif
a fost pentru prima data in ultimii 5 ani cand mi-a facut suvitze la casca (am parul pana aproape de talie ) si a fost totul mult mai usor decat cum ma asteptam blum.gif . de obicei ma facea cu staniol dar ieseau suvitzele mai groase si nu asa de multe. acum sunt multe, subtzirele si mi s-a deschis culoarea parului fara sa fiu nevoita sa-l chinui prea mult smile.gif
cu bretonul... nu stiu de ce nu am avut rabdare sa ma duc la coafeza la care ma tunde sad.gif acum asta este ... nu-mi sta rau, dar nu este nici asa cum ma asteptam unsure.gif

pupic.gif akisorule, multumesc de vizita hug.gif

CITAT(luchi @ 18-10-2006, 08:14 AM) *

Na, ca-ti zic eu un banc, in ton cu meciul de ieri. Vrei? wink1.gif
Stiti bancul cu patrula? Patrulaunu! lol.gif
p.s. Mi-o iau, asa-i? Daca ma aude Pol stelista, am imbulinat-o!

pupic.gif luchi , io nu ma supar chiar daca sunt stelista wink1.gif

CITAT
Un vanator pleaca intr-un safari impreuna cu sotia si soacra.
Intr-o seara, dupa ce si-au ridicat tabara, soacra se rataceste si vanatorul impreuna cu sotia sa pleaca sa o caute. Intr-un tufis o gasesc impietrita de groaza in fata unui leu care ragea din toti rarunchii.
Vazand asta, sotia intreaba disperata:
-Si acum ce facem?
-Nimic, raspunde vanatorul, leul s-a bagat singur in treaba asta, lasa-l sa se descurce!!!
aki
Alinus da poze sad.gif .Nu cred ca ti-ai facut suvite si esti frumoasa.Uite asa dry.gif
julyalina
CITAT(aki @ 18-10-2006, 09:16 AM) *

Alinus da poze sad.gif .Nu cred ca ti-ai facut poze si esti frumoasa.Uite asa dry.gif

pupic.gif akisorule
cum imi fac poze cu noua freza )).gif o sa va arat smile.gif

CITAT
Pe o strada, o tiganca batrana vindea seminte cu 5000 de lei cornetul. Un tanar care trecea in fiecare zi pe acolo ii lasa cei 5000 de lei, dar nu-si lua niciodata cornetul. Intr-o dimineata, tiganca il opreste, incercand sa-i spuna ceva, dar tanarul merge grabit mai departe, zicand din mers:
-Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele?
-Nuu, nuu... vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei!
aki
Am corectat greseala w00t.gif Ce zapacita sunt mad.gif poze sau suvite
buretel
bravos pt noul look, ce-mi plac schimbarile blum.gif
neatza canarule, azi cu ce ne delectam? biggrin.gif
hug.gif
Nessie
pupic.gif Pup suvitata! Sa-ti fie de bine! floare.gif
Vin sa-ti multumesc personal pentru reteta de amestecuri pentru celulita. flowers1.gif Am facut combinatia aseara cu zeama de la o lamaie si fara vitamina E. A fost super. Ce piele de bebelus aveam dupa nu-ti imaginezi. yahoo.gif Daca gasesc si ingredientul lipsa o sa il adaug, daca nu e bine si asa. Ca un pont pentru cine mai vrea sa incerce, sa nu puneti toata sticluta de ulei volatil. grin.gif Mai bine mai putin si completati daca e cazul. La mine e mirosul cam puternic, dar merge.
julyalina
w00t.gif nessie! cheer.gif ma bucur tare mult ca ti-a placut efectul amestecului hug.gif si ca l-ai incercat pentru ca la inceput poate parea ciudat pupic.gif
acum ca ai capatat incredere in mine wink1.gif ... incearca-l si pe cel pentru par biggrin.gif

buretzelule pupic.gif mai sus sunt 2 bancuri blum.gif da' pentru tine mai pun hug.gif
CITAT
Ce au spus cei 5 mari evrei ai lumii?

1.Moise: Totul porneste de la cap, sa fii intelept, luminat, etc, etc...
si problemele se rezolva!

2.Isus: Ba e de mai jos, de la inima! Sa fii bun, cu ceilalti, sa-ti iubesti aproapele, etc... si problemele se rezolva!

3.Marx: Ba e si mai jos, de la stomac! Daca ai burta plina, ai problemele economice satisfacute, etc... problemele se rezolva!

4.Freud: Ba e un pic si mai jos! De la sex! Daca nu ai probleme p-acolo, esti satisfacut, etc... TOATE problemele se rezolva!

5.Einstein: As!! Totul e relativ !!

si inca unul blum.gif
CITAT
Trei osence, foste prietene de copilarie, colege de scoala mai tirziu, se intilnesc dupa mai multi ani, deja mature. Dupa imbratisarile de rigoare,intrebari ca "Ce mai faci?"etc., se intreaba reciproc:
- "D-apoi tu Marie,luatu-te-ai?"
- Luat dara!"
- "Si cum-ui?"
- "D'apoi,dragele mele, mi-am luat un ficior mindru, chipes, puternic, numai ca are un betesug!?"
- "Dusu-l-ai la doftor?"
- "Dus."
- "Si ce-o zis doftoru?"
- "O zis ca-i surd de-o ureche!"
- "No las ca nu-i bai, doar nu trebuie sa auda toate cele !"
- "D-apoi tu Anuta, tu luatu-te-ai?"
- "D-apoi cum?"
- "Si-al tau cum-ui?"
- "Doamne ca al meu ii ca o catana, mere tantos pe ulita si ii tare ca un taur, frumos ca soarele, da' are un betesug!"
- "Dusu-l-ai la doftor?"
- "Dus"
- "Si ce-o zis doftoru?"
- "O zis ca-i chior de un ochi, nu vede bine!"
- "No las ca nu-i bai, doara nu trebuie sa vada chiar toate cele!?"
- "D-apoi tu Minodora, tu luatu-te-ai?"
- "Pai tu fetelor eu mi-am luat un ficior cum nu sa mai exista pe suprafata pamintului! Pai al meu ii cit bradul, ii destept, puternic ca un urs, frumos ca o icoana, da are si al meu un betesug!"
- "Da ce betesug are, bata-l norocu?"
- "Pai al meu dimineata ma f... , la amiaza ma f... , seara ma f... !!"
- "Si dusu-l-ai la doftor?"
- "Dus."
- "Si ce-o zis doftoru?"
- "O zis ca n-are tinere de minte".
Nessie
Cu parul nu am probleme, nu e vopsit, nu e coafat, e in starea lui naturala si e bine, biggrin.gif dar stiu de unde iau o reteta buna de par cand o sa am nevoie. blum.gif

As pune si reteta de amestec intr-un subiect separat sa fie gasita mai usor...ce zici?
lliliana
Salve July...maiculita...te facusi si mai frumoasa? hug.gif O zi frumoasa. floare.gif hug.gif
buretel
'o zis ca n-are tinere de minte' )).gif )).gif )).gif
kiss.gif danke schon pt bancuri!
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Alinus ai MP pupic.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 18-10-2006, 11:13 AM) *

Cu parul nu am probleme, nu e vopsit, nu e coafat, e in starea lui naturala si e bine, biggrin.gif dar stiu de unde iau o reteta buna de par cand o sa am nevoie. blum.gif

As pune si reteta de amestec intr-un subiect separat sa fie gasita mai usor...ce zici?

ma gandisem si eu sa o pun la forumul frumusete smile.gif langa cea de par

pupic.gif liliana naughty.gif
cu placere buretzel hug.gif
Lacry
Muah pupic.gif pup u si vorbim mai mult saptamana care vine, cand sunt libera, nu maduk la "scarbici"
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.