Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
pupic.gif fetele !
eu abia acum am reusit sa intru pe forum pentru ca imi dadea eroare la conectare blink.gif

CITAT
Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba:
-Ce doriti? -Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
-Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
-Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p**a in verde.
-Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi da sa plece; vanzatoarea striga dupa el:
-Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p**a in verde?
-Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p**a in viata ei.
Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde!!!
Nessie
Au fost probleme tehnice si nu a putut intra nimeni. sorry.gif Bine ca s-au rezolvat si nu s-au pierdut mesajele. pupic.gif O zi frumoasa, Alina!
aki
pupic.gif Salut Alinus.Nici eu nu am reusit sa intru pina acum pe net.Tare bancul lol.gif lol.gif lol.gif
Karin
pupic.gif Canarul!
Am ras de m-am imprastiat la bancurile tale! lol.gif
M-am pus putin la punct cu ce s-a mai intamplat, ca ieri nu mi-a mers netul deloc si saptamana asta am avut cam mult de munca! unsure.gif
Te pup, sa ai o zi minunata in continuare! hug.gif
luchi
Canarule, vii cu pozele alea? Je suis nerrabdatoarre. pupic.gif
lliliana
Salutare si tie July...Bun bancu' lol.gif Of...bancul tau de dimineata a ajuns ca si cafeaua de dimineata si astazi mi-a lipsit. Te pupacesc si iti doresc o noapte linishtita. floare.gif hug.gif pupic.gif
julyalina
buna dimineatza dragele mele hug.gif !
ieri dupa ce am postat mesajul nici ca am mai putut sa mai citesc sau sa mai umblu pe aici sad.gif asa ca acum trebuie sa plec sa vad ce ati mai facut blum.gif ca eu stiu ce am facut ... am iesit cu colegii la restaurant si nu vreti sa stiti ce am mancat sorry.gif pot sa ma bataita.gif singura

nessie, mi-am dat seama ca este o defectiune tehnica. asa este... se mai intampla pupic.gif
akisor, karin, luchi, liliana pupic.gif ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele blum.gif

asta este mai vechi dar e bun blum.gif
CITAT
Vara, cald. Pe malul baltii, Ion si Marin, cam afumati, dau la peste. Un destrabalat pe schiuri, trece cu viteza tras de-o barca cu motor, stirning valuri.
- Ba Marine, asta ne sperie toti pestii, fi-iar ma-sa a dracului!
- Sa dea Dumnezeu sa te ineci, fir-ai al dracului sa fii... il blesteama Ion.
Schiorul, incercind sa ia o curba mai strins, cade in apa si dispare la fund.
Ion, dupa vreo doua minute, catre Marin:
- Ba Marine, ce Dumnezeu, hai ba sa-l scoatem pe nepricopsitu' ala din apa, poate mai sufla.
Sar in apa amindoi, il trag pe ala la mal si Ion incepe sa-i faca respiratie gura la gura. Dupa vreo zece minute, se opreste si se rasteste la Marin:
- Ia mai fa-i ba si tu, ca eu am obosit, ce dracu'.
Marin incepe sa sufle si el in gura aluia, cu putere. Ion, dupa vreo zece minute, uitindu-se lung:
- Ba Marine, da' ala pe care-l blestemaram noi nu se dadea cu schiurile?
- Ba da, ma! confirma Marin.
- Pai asta de ce are patine, ma?
lliliana
Hihi...ce scarbos... blink.gif lol.gif Salut, o dimineata si o zi infloritoare iti doresc. pupic.gif floare.gif hug.gif
luchi
lol.gif lol.gif creepy, da' bun!

Zici tu ca nu vrem sa stim ce ai mancat? Hehehe, stai ca apare acusi karin si te ia la intrebari! )).gif
Karin
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 08:46 AM) *

lol.gif lol.gif creepy, da' bun!

Zici tu ca nu vrem sa stim ce ai mancat? Hehehe, stai ca apare acusi karin si te ia la intrebari! )).gif

Da, da! ia zi, ce ai mancat? naughty.gif Nu de alta, da' crap de curiozitate! lol.gif

Pi es: pupic.gif Buna dimineata!
julyalina
'neatza karin! pupic.gif

pai... am fost aici Caru cu bere si am mancat asa: 2 mici, 1 carnat plescoi blum.gif cu cartofi prajiti cuplu.gif , salata de varza si la desert strudel cu branza acompaniate toate de 1 bere blonda si 1/2 bruna blum.gif ca sa ma binedispun .
blushing.gif stiu ca am facut-o lata ... da' am facut-o in cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mentale ca sa ma simt bine alaturi de colegii mei
luchi
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 09:37 AM) *

blushing.gif stiu ca am facut-o lata ... da' am facut-o in cunostinta de cauza si in deplinatatea facultatilor mentale ca sa ma simt bine alaturi de colegii mei

lol.gif lol.gif Hai incoa' sa te tzuc! pupic.gif
julyalina
pupic.gif luchisor hug.gif

sa stii ca acum incarc poze de ieri pe yahoo si apoi le share pupic.gif
julyalina
Poze de ieri
luchi
pupic.gif frumusete! iti sta taaare bine cu suvite. Si arati..uau! give_rose.gif kiss.gif
amalia0701
pupic.gif Sa iti fie de bine

Esti o slabanoaga pupic.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 20-10-2006, 09:59 AM) *

pupic.gif frumusete! iti sta taaare bine cu suvite. Si arati..uau! give_rose.gif kiss.gif

blushing.gif pupic.gif luchisor
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 20-10-2006, 10:07 AM) *

pupic.gif Sa iti fie de bine

Esti o slabanoaga pupic.gif

multumesc amalia hug.gif
slabanoaga ... hmmm mai am putin smile.gif am burtica si pulpele cam groase (cel putin in capul meu ) blushing.gif
da' un aspect pozitiv pozitiv al ultimei perioade furtunoase din viata mea este faptul ca am slabit 2 kg fara sa tin regim smile.gif iar aspectul negativ ... este ca mi s-a reactivat gastrita dry.gif
dar tot e bine ca incep sa ma tratez smile.gif iar iesirile in oras imi fac bine wink1.gif
lliliana
Uai de capu' meu July ce bine arati...Ptiu pe tine nu te-as deochia! hug.gif MORTALA!!! Tine-o tot asa. Pup. pupic.gif
julyalina
blushing.gif multumesc liliana ! hug.gif
amalia0701
Draga mea, esti super faina!
In privinta gastritei se trateaza cu cioba calda zilni, sau supa, sau in cel mai rau caz multe lichide calde.
Nicidecum cu mici si bere devil.gif
hug.gif , stii cum zic barbatii:
-Are balta peste;
-Bine ca am scapat de ea sa vad cum e cu alta, etc........
pupic.gif
Nessie
w00t.gif WOW!!! esti o printesa!! pupic.gif iti sta foarte bine cu suvite!
Karin
Si mie imi place tare mult cum arati...esti tare frumoasa! give_rose.gif pupic.gif
Si am sa imi fac si eu suvitze! dry.gif
julyalina
pupic.gif amalia, chiar acum beau al 3-lea ceai pe ziua de azi smile.gif dar eu nu prea mananc ciorbe sau supe decat rar blushing.gif cred ca o sa-mi fac un piure de legume in wk asta ca prea mi-a pofta naughty.gif
alcool nu am mai baut nimik de aproape o luna smile.gif iar ieri am zis ca nu o fi foc daca beau si eu blum.gif iar la micii aia m-am gandit toata saptamana, de cand am hotarat sa iesim blum.gif
stiu ca ar trebui sa renunt si la cafea macar pentru o vreme, dar daca nu beau imi pica ochii in gura sad.gif

iar cu barbatii... devil.gif stiu ce spun ei devil.gif dar eu sunt mai fraiera asa de felul meu si nu pot sa ma implic intr-o relatie fara sa tin la persoana respectiva sad.gif

multumesc nessie pupic.gif
karin, pupic.gif abia astept sa te vad si pe tine cu suvitze smile.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 20-10-2006, 12:48 PM) *

stiu ca ar trebui sa renunt si la cafea macar pentru o vreme, dar daca nu beau imi pica ochii in gura sad.gif

Viu si io in clubu' asta. Subscriu. biggrin.gif Imi zicea o pretenutza ca dupa ce ma mai obosesc s-o beau cu cana...sa-mi pun o perfuzie )).gif Ca beau non-stop si ashea. biggrin.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 20-10-2006, 12:53 PM) *

Viu si io in clubu' asta. Subscriu. biggrin.gif Imi zicea o pretenutza ca dupa ce ma mai obosesc s-o beau cu cana...sa-mi pun o perfuzie )).gif Ca beau non-stop si ashea. biggrin.gif

lol.gif asa glumim si noi in birou )).gif sa umblam cu perfuziile in buzunare
MIRRRUNA
Uite dom'ne ca se poa' cheer.gif FRUMOASA, SLABA SI DESTEAPTA!!! give_rose.gif
deci imi place cum te'ai petrecarit in caru' cu bere blum.gif si mi'ai trezit oareshce nostalgii. o sa mai trec pe acolo wink1.gif
muah! pupic.gif
julyalina
CITAT(MIRRRUNA @ 20-10-2006, 01:33 PM) *

deci imi place cum te'ai petrecarit in caru' cu bere blum.gif si mi'ai trezit oareshce nostalgii. o sa mai trec pe acolo wink1.gif
muah! pupic.gif

pupic.gif miru
poti sa te duci ca sigur iti va place cum au renovat si e chiar super blum.gif
lliliana
Buna seara July...o noapte linishtita. hug.gif floare.gif
lliliana
Neata July...o zi buna, buna, buna...ca tot ce e de trei ori e magic. floare.gif hug.gif pupic.gif
julyalina
'neatza dragelor hug.gif
CITAT

In hell
Queen Elizabeth II said "I miss Britain , I want to call Britain and see how
everybody is doing there. She called and talked for about 5 minutes, then
her Majesty asked "Well, Devil how much do I owe you? The devil replied
"Five million dollars" She wrote him a cheque and went to sit back on her
chair.

George Bush was so jealous, he began screaming, "My turn! I wanna call the
United States, I want to see how everybody is doing there too" He called and
talked for about 10 minutes, then he asked "Well, Devil how much do I owe
you? The devil replied "Ten million dollars" With a smug look on his face,
he made a cheque and went to sit back on his chair.

Traian Basescu was even more jealous & started screaming, "I want to call
Romania , I want to see how everybody is doing there. I wanna talk to the
ministers, to the deputy, I wanna talk to everybody". He called Romania and
he talked for about twenty hours, he talked & talked & talked, then he asked
"Well, Devil how much do I owe you? The devil replied "One dollar". Basescu
is stunned & says "One dollar??? Only one lousy dollar??" The Devil says
"Well if you make a call from one hell to another hell, it's local"
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Neatza canarule! pupic.gif
Cum esti azi? Ce planuri ai? floare.gif
Sa ai o saptamana usoara!
julyalina
'neatza karin pupic.gif
ma bucur tare mult ca va binedispun bancurile mele pupic.gif
azi e luni... o noua saptamana de munca a inceput ... cheful meu lipseste sad.gif dar sper sa-l gasesc pe drum blum.gif
in vikend am fost la o cununie (numai civil) a unor prieteni ... si apoi petrecere smile.gif , asa ca am mancat de toate grin.gif daaaaaar ... cu masura blum.gif si m-am abtinut la dulciuri, desi ... daca era dupa mine cu ele incepeam blushing.gif

CITAT
Un tip la tutungerie cere un pachet de tigari, si primeste unul pe care
scrie: "Tutunul cauzeaza impotenta". Cand vede textul, ii cere
vanzatorului: "Dati-mi-l mai bine pe cel cu cancer!".
Lacry
fain bancul!
Iti dorim o zi faina, faina, faina... de trei ori cica e magic, vorba Lilianei )).gif
Nessie
Neata, Alinush! pupic.gif Pup fata si vin cu o tema de gandire! naughty.gif Ia vezi mataluta, nu cumva ai chef, timp si poti veni la intalnire? biggrin.gif Mi-ar fi tare drag sa te cunosc! hug.gif
Sexymom
Buna scumpico, saptamana buna, tonus bun, kilograme putine.Pupici cu sclipici pupic.gif
luchi
Azi n-am pupat canarul si alte fete. poate reusesc. Ia sa vad. pupic.gif
aki
Salut Alinus pupic.gif .Pe unde esti pe la Carul cu bere? grin.gif
Tare frumoasa esti.Si ce bine iti sade cu suvite w00t.gif
amalia0701
pupic.gif
julyalina
buna diminetza dragele mele pupic.gif
lacry, de 3 ori pupic.gif pupic.gif pupic.gif ca sa fie cu noroc blum.gif
sexy pupic.gif "pupici cu sclipici" blum.gif pe asta nu o stiam smile.gif da' e bine ca am imvatat-o acum grin.gif
luchi, akisor, amalia pupic.gif
nessie, as veni cu placere numai sa stabiliti locatia smile.gif . eu am vazut ca se discuta despre intalnire dar am zis sa nu ma bag pentru ca eu nu tin WW

ieri am dezertat mai devreme pentru ca am fost cu o prietena la medic ... vrea sa faca un bb si are ceva probleme ... sau asa credea. doctora i-a spus ca intai sa-si faca sotul o analiza sa vada cum sunt aia micii rolleyes.gif pe urma poate sa spuna ca are ea probleme blum.gif
apoi am fost si am papat o salata la "cafeneaua actorilor" ca sa sarbatorim ca a iesit bine la consult wink1.gif

CITAT
Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica:
- Cine este salvatorul nostru? tipu doarme... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat:
- ISUSE!
Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi:
- Cui slujim noi in biserica asta? tipu, intepat, sare iar:
- Doamne DUMNEZEULE! Popa iar:
- Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba:
- Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla:
- Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! La care parohia: AMIN!
luchi
Buna dimineata!
ce mai face canaru' galben?
Vad ca te gandesti sa mergi la intalnire. Taaare mi-ar placea sa te cunosc blushing.gif . Poate data viitoare cand ajung prin Bucuresti. wink1.gif
lliliana
Neatza July...o zi vesela ca si tine pupic.gif hug.gif floare.gif
julyalina
luchi, poate ajungi tu odata in Bucuresti hug.gif
liliana pupic.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
E tare bancul.
Luchi, chiar cand mai ai planificat o vizita in capitala?
julyalina
amalia, cred ca ne anunta luchi cand planifica vina pupic.gif

si sa sa va mai pun unul ca e tare blum.gif

CITAT
3 barbati povestesc
Primul: Mai, cand simt ca relatia mea nu mai merge perfect, imi trimit nevasta 2 saptamani la tratament la bai in Grecia. Face acolo tratamente cu namol, cu ape naturale, cu ultraviolete cand se intoarce arata intinerita, zambeste mai multe, este radioasa! Si si noi suntem un cuplu mai fericit!
Al doilea: Mai si eu, o data pe an imi trimit sotia la o statiune de munte in Austria. Face acolo tratamente naturiste, diete naturale, aer curat, apa de munte, ozon. Se intoarce dupa doua saptamani mult mai radioasa, cu pofta de viata, si si noi suntem un cuplu mai fericit
Al treilea: Bah, nu stiu. Mie imi place sa-mi f** singur nevasta
Nessie
Alina, ma bucur ca vrei sa vii! hug.gif Intalnirea e pentru toata lumea, deci daca mai sunt amatoare, poftiti in fata! tease.gif
luchi
Julyyyy..intrebare urgenta: la reteta de tratament pt par, se pune tata sticluta de ulei de ricin si tata de vitamina A?
julyalina
buna dimineatza fetele cucuiete! pupic.gif

CITAT(luchi @ 24-10-2006, 02:07 PM) *

Julyyyy..intrebare urgenta: la reteta de tratament pt par, se pune tata sticluta de ulei de ricin si tata de vitamina A?

da, se pune tata sticlutzele. oricum sunt mici blum.gif
scuze pentru intarzierea raspunsului dar m-am virusat sorry.gif si ieri am stat cu IT-ul pe capul meu sad.gif

pana acum am mancat un mar, o cafelutza si deja ma gandesc sa o iau fugutza spre un supermarket ... altfel stomacul va incepe sa-mi cante in curand blink.gif am pus de-un ceai verde si acum trebuie sa ma motivez sa ma apuc de munca doh.gif

CITAT

Three Feelings:
What's the difference between stress, tension and panic?
Stress is when wife is pregnant, Tension is when girlfriend is pregnant, and
Panic is when both are pregnant.

Chinese Adam & Eve:
If Adam and Eve were Chinese, we would still be in paradise because they would have ignored the apple and eaten the snake!
MIRRRUNA
Neata Alinule give_rose.gif
Fuga fugutza la market sa iei ceva. Masa de dimineata e cea mai importanta si te ajute sa nu calci stramb peste zi. Dar tu stii asta pupic.gif
Sa ai o zi de exceptie!!! wink1.gif
julyalina
multumesc mirrru hug.gif
apropo... tu ajungi la intalnirea neuronilor? mi-ar placea sa te cunosc blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.