Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
luchi
pupic.gif Sar'naaaa!
Am dat reteta ta mai departe, sa stii, si pleca ieri colega la cumparaturi, si nu stia ce si cat sa puna wink1.gif si mie cate shteclutze sa-mi cumpere.
Ai fugit la magazin? Un iaurtel, niste rondele expandate, ceva trebuie sa mananci. Vezi ca te scot la raport mai tarziu. blum.gif
aki
Salut Alinus.Eri am fost cam ocupata si nu prea am reusit sa mai stau de vorba cu tine.Pupici pupic.gif
lliliana
Neatza July. Pup dulce. O zi frumoasa. pupic.gif hug.gif floare.gif Mai trec pe la matale. Cam am de lucru azi.
Karin
Neatza July! Acum am reusit sa intru si pe la tine! pupic.gif
Unde-i bancul zilei? Sa ma rad o tzara! laugh.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif fetelor, am virusi bang.gif si de ieri tot incearca baietii de la IT sa-i dea de cap crying.gif nu am facut nik azi si mi-am plimbat posteriorul de colo colo pt ca tot faceau update-uri & co . nua am avut timp sa trec decat pe la cateva din voi sad.gif ca se bloca si nu puteam sa fac nimicutza nimicutza devil.gif
am mancat mere, biscuiti cu ovaz si lapte batut wacko.gif m-am tampit! doh.gif

CITAT
Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb. Si cum statea el sprijinit in toiag si medita vine proprietarul si il intreaba:
- Ce faci mai ciobane aici?
-Nu vezi? Pasc oile...
-Vezi ca esti necioplit, poate iti f*t una!
La care ciobanul ii raspunde:
-Poti sa le f*ti pe toate, ca eu doar le pazesc....
anca veselie
si eu vreau la intalnire. pana acum am ratat 2, sper sa nu o ratez si p-asta...
julyalina
si io, anca dry.gif pana acum am ratat dar sper si vreau ca pe viitoarele sa nu le mai ratez blum.gif
mi-ar place sa va cunosc pe cat mai multe smile.gif ca oricum stim despre noi multe pupic.gif si eu am senzatia ca va cunosc deja hug.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 12:26 PM) *

si io, anca dry.gif pana acum am ratat dar sper si vreau ca pe viitoarele sa nu le mai ratez blum.gif
mi-ar place sa va cunosc pe cat mai multe smile.gif ca oricum stim despre noi multe pupic.gif si eu am senzatia ca va cunosc deja hug.gif
cheer.gif Deci e stabilit!!! Veniti, da? Nu prea se inghesuie lumea la alegerea locatiei, poate va dati si voi cu parerea acolo, la subiecul cu intalnirea.
julyalina
da, eu vin smile.gif
am dat si niste idei de locatii blum.gif pentru ca nu sunt fan fastfood ideea este sa ne hotaram cat mai repede
lliliana
De ce se petrec toate la Bucureshti...de ceeeeeheheheheeeeee cry.gif crying.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 01:36 PM) *

De ce se petrec toate la Bucureshti...de ceeeeeheheheheeeeee cry.gif crying.gif

hug.gif nushtiu rolleyes.gif da' e mai central blum.gif
oricum, dupa cate vad eu din sondajul pentru locatie nu cred sa fim prea multe amatoare dry.gif
lliliana
Central e Sibiul blum.gif Si e shi din cale-afara de frumos. Ca primarul ala l-a dichisit de numa' blum.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 01:59 PM) *

Central e Sibiul blum.gif Si e shi din cale-afara de frumos. Ca primarul ala l-a dichisit de numa' blum.gif

Da, da! Total de acord! yahoo.gif Aplauze pentru Klaus Johannis! cheer.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 25-10-2006, 02:04 PM) *

CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 01:59 PM) *

Da, da! Total de acord! yahoo.gif Aplauze pentru Klaus Johannis! cheer.gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
julyalina
w00t.gif pai de ce nu iesiti si voi doua la o cafelutza?
lliliana
Io's nascuta shi crescuta acolo...acu's maritata la Arad...de douaj-de ani acush.. w00t.gif
cheer.gif cheer.gif cheer.gif Feritzi-va...sunt nevastiuca... blink.gif ashtea sug sanjele...ups... naughty.gif
Karin
Si io-s nascuta si crescuta acolo! cheer.gif
Si iubesc Sibiul de mor! hug.gif
Si stau aici de vreo 7-8 ani asa...nici nu mai tin minte! blum.gif
July, nu putem iesi la o cafelutza ca ea e in Arad si eu in Timisoara! )).gif
Nu-s departe una de alta, dar...eu nu ajung never pe acolo. Adica poate accidental! lol.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 25-10-2006, 02:16 PM) *

Si io-s nascuta si crescuta acolo! cheer.gif
Si iubesc Sibiul de mor! hug.gif
Si stau aici de vreo 7-8 ani asa...nici nu mai tin minte! blum.gif
July, nu putem iesi la o cafelutza ca ea e in Arad si eu in Timisoara! )).gif
Nu-s departe una de alta, dar...eu nu ajung never pe acolo. Adica poate accidental! lol.gif

Io viu aproape saptamanal cu fie-mea la coregrafie...dans sportiv w00t.gif Sambata... blum.gif La Casa Armatei. naughty.gif
julyalina
poate va intalniti ocazional wink1.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 25-10-2006, 02:19 PM) *

Da' vrem si-un canar la-ntalnire... cheer.gif
aki
Dar cu mine cind va intilniti?A spus ca vine alandana de la neuroni la Chisinau,dar vad ca nu aud nimic de ea sad.gif
lliliana
Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept hug.gif
Karin
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 02:23 PM) *

Citisem canTar!! w00t.gif Era sa dau pe spate! lol.gif lol.gif lol.gif
lliliana
CITAT(Karin @ 25-10-2006, 02:26 PM) *

CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 02:23 PM) *

Citisem canTar!! w00t.gif Era sa dau pe spate! lol.gif lol.gif lol.gif

Da...da...da....si-un canar...si-un cantar...uitasem de iel...
Nessie
lol.gif lol.gif Bubule, se vede clar ca te mustra constiinta de te gandesti matale la cantar. blum.gif
aki
CITAT(lliliana @ 25-10-2006, 02:25 PM) *

Io te invit...cand vrei tu...eshti bine venita...pe bune. Daca vreai sa vii, striga si te-ashtept hug.gif

Inseamna ca daca vin am unde trage? blum.gif
Nessie
CITAT(aki @ 25-10-2006, 02:29 PM) *

Cum sa nu ai? hug.gif Cred ca prin toata tara ai prietene acum! te asteptam cu drag daca te gandesti sa ne vizitezi! pupic.gif
Sexymom
Ce super ca va intalniti, o sa fiu trista ca nu sunt si eu acolo cu voi. sad.gif ca asta vara.
Sexymom
Alina ai avut mare dreptate cu uleiul de masline, mi-am dat de 2 ori pe par in decurs de 10 zile si am un par super lucios si nu mai sta asa de infoiat.
O sa imi fac si crema pt fata. pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, avand in vedere ca in Bucuresti suntem mai multe va trebui sa te impartim blum.gif
karin, lilicule Timisoara si Sibiul stiu ca sunt frumoase dar nu s-a ivit ocazia de vizita sad.gif daca ajung, sigur ne vedem pupic.gif
w00t.gif sexy, ma bucur tare mult ca ti-a fost de folos ideea mea blum.gif la intalnire, facem poze hug.gif
doar sa ne hotaram unde o facem dry.gif
si stiu ca si nessie e multumita de uleiul de fata si de corp grin.gif
Nessie
cheer.gif cheer.gif Daaa, sunt super multumita! hug.gif
Lacry
pur si simplu sunt o nesimtita ca nu trec niciodata pe aici, dar nu stiu cum sa fac cu timpul asta! Acum fug sa-i dau la puiutz de mancare.
Pupam!!! pupic.gif
julyalina
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 04:59 PM) *

pur si simplu sunt o nesimtita ca nu trec niciodata pe aici, dar nu stiu cum sa fac cu timpul asta! Acum fug sa-i dau la puiutz de mancare.
Pupam!!! pupic.gif

hug.gif lacry, nu-ti face griji pupic.gif ca imi dau seama cat de ocupata esti pupic.gif
un pupic.gif si pentru moaka pupic.gif

CITAT(Nessie @ 25-10-2006, 03:20 PM) *

cheer.gif cheer.gif Daaa, sunt super multumita! hug.gif

ma bucur tare mult pupic.gif
luchi
Vreau si eu la intalnire! sorry.gif Daca nu era predarea asta, veneam precis! canariti si canTariti si pentru mine, daaa? pupic.gif

pi es: Nessie, lovitura sub centura la Bubu! laugh.gif da' de 2 zile s-a facut fata cuminte si tine dieta..in stilul ei smile.gif
Lacry

si la mine poti veni, caci lui Mocutz ii plac fizionomiile noi si e tare sociabil!
julyalina
buna dimineatza iubitele pupic.gif

CITAT(luchi @ 25-10-2006, 08:45 PM) *

Vreau si eu la intalnire! sorry.gif Daca nu era predarea asta, veneam precis! canariti si canTariti si pentru mine, daaa? pupic.gif

lucule, cand ai tu chef sa ajungi pe aici mai organizam o intalnire hug.gif

io am mancat deja : un pahar de lapte batut , o eugenie blushing.gif si acum cafelutzaaaaaa blum.gif cu laptic si indulcitor. yamiiiiiiiiii blum.gif
las un banc si fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea naughty.gif

CITAT

Mutandu-se in alt oras, un tanar s-a dus sa isi caute un loc de de munca la un mare supermagazin.
- Ai oarecare experienta in vanzari?, l-a intrebat directorul.
- Da, i-a raspunse tanarul. Acasa am fost comis voiajor. Dupa ce l-a masurat lung din priviri, directorul s-a hotarat sa ii dea o sansa.
Sfarsitul interviului a fost:
- Ei bine... incepi lucrul de maine. Voi veni la inchidere sa vad cum te-ai descurcat.
Prima zi de munca a fost grea, dar tanarul nostru a depasit-o. La ora inchiderii, directorul a coborat si...
- Cate vanzari ai facut astazi?
- Una singura.
- Doar una?!!! Azi ai avut un singur client!!! Media echipei noastre de vanzari este de 20 sau 30 pe zi. Cat de mare a fost vanzarea?
- 101.265 $.
- 101.265 $? Dar ce i-ai vandut?
- Prima data i-am vandut un carlig de pescuit de marime mica. A doua oara unul mediu. Apoi unul mare. Dupa aceea o undita echipata cu mulineta. L-am intrebat unde se duce la pescuit si mi-a raspuns: ,,La mare". I-am spus ca pentru asta are nevoie de o barca, asa ca ne-am dus la departamentul de barci si
i-am vandut una cu motor dublu Cris Craft... Apoi mi-a zis ca nu crede ca masina lui, o Honda Civic, va avea forta sa o traga. Asa ca l-am dus la departamentul auto si i-am vandut un Pajero 4X4.
Directorul era inmarmurit:
- Vrei sa-mi spui ca unui tip care a venit aici sa cumpere un carlig de pescuit i-ai vandut o barca si o masina?!
Tanarul:
- Nu, nu.. el venise sa cumpere o cutie de absorbante pentru sotia lui. Si atunci i-am spus: ,,Ei bine, din moment ce weekend-ul tau e stricat, n-ar fi mai intelept sa te duci la pescuit?".
julyalina
hai ca nu ma pot opri sa nu mai postez
CITAT
Doi poponari se duc la cumparaturi in Mall, si la un moment dat unuia din ei ii vine sa se usureze, asa ca intra in toaleta, iar celalalt ramane sa-l astepte afara. Dupa 20 de minute, poponarul iese afara teribil de suparat.
- "Ce-ai patit ?" il intreaba celalalt.
- Pai sa vezi, zice el. Ma usuram ca omul, si langa mine il vad pe unul cu o minunatie de s**a... Lunga, groasa... Bai, superba, ce mai...
Asa ca l-am intrebat daca n-ar putea sa mi-o bage si mie o data...
- Si ?
- Tipul imi spune ca tariful e 20 de euro centimetrul, adica mi-o baga de cat am bani. M-am cautat prin portofel, si am gasit vreo 100 de euroi.
I-am platit, mi-am dat blugii jos, si mi-a infipt-o doar 5 centimetri...
- Pai, si atunci, de ce esti asa suparat ?
- Cand eram noi ocupati, intra un dobitoc si ma loveste cu usa, si ma umple de datorii, domnule...

grin.gif
lliliana
July lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sa nu te schimbi niciodata...auzi?...Eshti coolă rau de tot...De unde le scotzi soro? lol.gif lol.gif
O zi faina sa ai. hug.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 26-10-2006, 09:24 AM) *

July lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sa nu te schimbi niciodata...auzi?...Eshti coolă rau de tot...De unde le scotzi soro? lol.gif lol.gif
O zi faina sa ai. hug.gif

blushing.gif multumesc lilisor hug.gif
am eu sursele mele blum.gif da' ca sa te lamuresc sa stii ca pe marea majoritate le primesc pe mail de la prieteni care le au de la prieteni de la prieteni si asa mai departe smile.gif
aki
CITAT(Lacry @ 25-10-2006, 10:07 PM) *

si la mine poti veni, caci lui Mocutz ii plac fizionomiile noi si e tare sociabil!

Merci mult Lacry.Ce dulci sunteti toate.Va iubesc din suflet pupic.gif
aki
Alinus tare bancul cu poponarul lol.gif .De cite ori le citesc la tine i le trimit si lui Sergiu.Moare ala de ris w00t.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Super bancuri lol.gif lol.gif lol.gif
pupic.gif
julyalina
ma bucur tare mult ca va plac pupic.gif

tocmai am terminat de mancat o mare salata de rosii cu ardei gras si cu o bucata mare de branza de capra blum.gif . a fost tare bun naughty.gif . acum mi-e o poftaaaaa de ceva dulce wacko.gif dar am mancat deja 3 eugenii pe ziua de azi blushing.gif asa ca ... mi-am facut un ceai verde wacko.gif poate o pacalesc wink1.gif
luchi
CITAT(julyalina @ 26-10-2006, 01:28 PM) *

dar am mancat deja 3 eugenii pe ziua de azi blushing.gif asa ca ... mi-am facut un ceai verde wacko.gif poate o pacalesc wink1.gif

De care? De la Dobrogea, cu crema multa? Aici e patria lor, sefa tocmai ne-a cumparat vreo 20 doh.gif
julyalina
CITAT(luchi @ 26-10-2006, 02:35 PM) *

De care? De la Dobrogea, cu crema multa? Aici e patria lor, sefa tocmai ne-a cumparat vreo 20 doh.gif

una de la dobrogea si 2 de la foxx blushing.gif da' recunosc ca cele mai bune sunt alea de la Dobrogea blum.gif as manca si 10 dry.gif
tu ce faci? cedezi la 1 sau bagi un ceai ? unsure.gif
eu mi-am mai facut unul ca poate poate uit de dulciuri doh.gif
aki
Ce-s acelea eugenii? blink.gif
Sexymom
Aki nu sti ce sunt eugeniile? eu am crescut cu ele, sunt un fel de biscuiti cu crema de cacao la mijloc.
Alina esti tare cu bancurile tale lol.gif
julyalina
buna dimineatza dragelor! hug.gif
se apropie wickendul cu pasi repezi yahoo.gif si abia astept sa dorm si eu mai mult dimineatza blum.gif
azi e vineri si vreau sa tin post ... ideea este ca nu am avut timp sa-mi aiu de mancare de acasa sad.gif , asa ca ... am basculat rapid un mar, 2 eugenii (de post) si 2 biscuiti cu ovaz pe langa o cana de ceai verde si una de cafea. acum imi fac iar o cana de ceai verde si pun si un pliculet cu fructe de padure ca-i mai schimba gustul smile.gif
am ceva de rezolvat urgent devil.gif dar revin cat de repede pot. va pupic.gif pe toate hug.gif

CITAT
Ziua lui Vlad Tepes. Ostenii ii fac cadou o padure de tzepe in care erau infipti turci. Iese Vlad Tepes la geam si vede padurea:
- Ooooooo, ce frumos, multumesc ostenii mei!
Se uita mai bine si vede ca unul din turcii infipti in teapa mai zvacnea si bolborosea ceva... Se duce la el. Turcul:
- "Hhhhhh..."
- Ce spui domne acolo?
- Turcul din nou: "Hhhhhhh..."
- Nu inteleg domne ce zici acolo...
- "Hhhhaaappy Birthdayyy To Youuuuuu..."
julyalina
nu pot sa ma abtin blum.gif
CITAT
Doi melci in padure: -Ce-ai patit bah, ce ai vanataia aia in frunte ? -Bah sa vezi ce ciudat ... fugeam eu prin padure cand brusc mi-a crescut o ciuperca in fatza ...

fug ca ma omoara seful sad.gif
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Mi-ai mai inveselit ziua! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.