Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Sexymom
lol.gif lol.gif
Week-end placut pupic.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 27-10-2006, 10:41 AM) *

nu pot sa ma abtin blum.gif
CITAT
Doi melci in padure: -Ce-ai patit bah, ce ai vanataia aia in frunte ? -Bah sa vezi ce ciudat ... fugeam eu prin padure cand brusc mi-a crescut o ciuperca in fatza ...

fug ca ma omoara seful sad.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Au burtaaaaaa....Au...sughit biggrin.gif

Salut July...urez numai de bine biggrin.gif Sa-ti tina Dumnezeu naravu' cu bancurile. hug.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut si multa liniste in suflet!
julyalina
yahoo.gif a inceput o noua sapatamana ! va pupic.gif pe toate blum.gif
andreea, bine ai venit pe la mine floare.gif
ieri am fost la intalnirea neuronilor blum.gif si a fost foarte frumos. mi-a facut placere sa le cunosc pe fete, desi eu nu tin WW.

CITAT
Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua baciu' Ion. Il roaga sa povesteasca ce face incursul zilei.
- Dapai, dimineata ma scol, si trag un pahar depalinca...
- Stai, bace Ion. Nu va fi bine sa afle toata tara ca deja la prima ora bei. Spune,ca citesti ziarul...
- Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inca' un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doua-trii carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iara sara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie.
luchi
pupic.gif Pup canarul frumos! Am vazut pozele, imi mentin parerea -si pup frumusetea pupic.gif
MIRRRUNA
Alinule, iote ca n'am ajuns la miting sorry.gif dar sper sa mai fie ocazii floare.gif
Am vazut pozele si esti mumoasa tare si slabanoaga si ma enervezi devil.gif laugh.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Sa ai o saptamana minunata!
ina_ceva
Neatza, galbiorule! give_rose.gif
Un inceput de saptamana cat mai placut!!!
julyalina
luchi, mirru, ina pupic.gif
acum am revenit pe fuga ca avem mult de lucru si nu prea am reusit sa stau pe aici. am mai citit cate ceva prin jurnale dar pe fuga mad.gif
acum mananc si profit de ocazie sa scriu si aici blum.gif
fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea naughty.gif
aki
Alinus salut.Fug sa te vad in poze ca aud pe aici ca te invidiaza lumea ca esti slabanoaga baby.gif
julyalina
laugh.gif daaa, slabanoaga rau )).gif noroc ca stateam jos )).gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 30-10-2006, 12:53 PM) *

laugh.gif daaa, slabanoaga rau )).gif noroc ca stateam jos )).gif
bataita.gif Sa nu te aud! Cand am ajuns acasa, zice al meu "cine e tipa in verde?" huh.gif si din intamplare intra si frate-su in camera si pune tot fata huh.gif "E de pe forum??" "Ia sa imi fac cont si eu" )).gif Deci pe scurt, ai facut furori acasa la mine. lol.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 30-10-2006, 02:56 PM) *

bataita.gif Sa nu te aud! Cand am ajuns acasa, zice al meu "cine e tipa in verde?" huh.gif si din intamplare intra si frate-su in camera si pune tot fata huh.gif "E de pe forum??" "Ia sa imi fac cont si eu" )).gif Deci pe scurt, ai facut furori acasa la mine. lol.gif

lol.gif lol.gif
pupic.gif nessie, nu am uitat ce am promis si trimit imediat ce gasesc hug.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 30-10-2006, 01:01 PM) *

lol.gif lol.gif pupic.gif nessie, nu am uitat ce am promis si trimit imediat ce gasesc hug.gif
Multumesc frumos! pupic.gif Astept! hug.gif
lliliana
floare.gif Salut July...mi-a fost dor de matalutza si am trecut sa te salut. Mai bine mai tarziu decat deloc... pupic.gif hug.gif
amalia0701
pupic.gif O slabanoaga hug.gif
lliliana
Salut....Vin la mine sa te tzuc. pupic.gif O zi maxima...vesela...plina de intamplari dragutze care sa-ti bucure sufletzelul. hug.gif floare.gif
julyalina
buna dimineata dragele mele hug.gif
amalia, lilisor pupic.gif
de dimineatza sunt conenctata dar nu am reusit sa scriu mai nimik ca la mine la serviciu este o mare nebunie mad.gif ne-a plecat o colega si acum trebuie sa preia cineva lucrarile ei si ... o parte imi revin si mie dry.gif nu zic ca nu imi convine dar este nasol pentru ca ea nu a spus la nimeni ce facea si cum a gandit anumite chestii si acum trebuie sa ne luam lopetile si sa sapam devil.gif trebuie sa face niste raportari si ea le facea de obicei fara sa mai arate si la altcineva iar acum ne cam simtim cu fundul in balta dry.gif sad.gif
o perioada o sa fiu tare aglomerata la munca devil.gif acum s-a eliberat nessie pupic.gif si o iau eu de coada wacko.gif
va pupic.gif pe toate si fuga la treaba dar printre picaturi o sa mai intru sa citesc ce faceti si sper sa si scriu blum.gif

CITAT
Un tip intra intr-un bar tot zgariat pe fata, pe maini, pe picioare
si cu hainele sfasiate. Vazandu-l astfel, prietenii il intreaba ce i s-a intamplat.
- Tocmai am ingropat-o pe soacra-mea.
- Si ce legatura are asta cu zgarieturile tale?
- Nu vroia...

Doua blonde intr-o oaza in Sahara inchiriaza o camila sa faca o excursie.
Se suie amandoua pe camila si ajung la alta oaza unde innopteaza.
Peste noapte camila fuge, asa ca fetele o iau pe jos pana la urmatoarea oaza, unde reclama disparitia camilei.
Ala de acolo le intreaba: "Ceva semne particulare, ca sa identificam camila?"
Una din blonde, dupa un timp de gandire: "Are doua cocoase".
Tipu': "Stiti, hm.. la noi cam toate camilele au 2 cocoase"
Stau blondele si se mai gandesc: "Aaa, stim, are 2 pi**e!"
Cetateanu :"Nu se poate doamnelor, cine v-a zis asa ceva???"
Blonda:"Pai in oaza de unde am plecat l-am auzit pe unul zicand 'Uite o camila cu doua pi**e!'"

MIRRRUNA
Neataaaa give_rose.gif
Pupaciuni cu dinti devil.gif pt o mumoasa dragutza! naughty.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif mirrru hug.gif am vazut ca ai schimbat avatarul wink1.gif si acum ai dintisori pupic.gif
Karin
CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 12:42 PM) *

pupic.gif mirrru hug.gif am vazut ca ai schimbat avatarul wink1.gif si acum ai dintisori pupic.gif

Mie imi place rujul! grin.gif E beeeeee...ton! pupic.gif
julyalina
CITAT
Un politist da tarcoale unui bar, unde se cam consuma mult alcool, in
scopul de a prinde cativa soferi piliti. Un client al barului iese, se
impiedica si incepe sa isi cauta cheile cam vreo cinci minute.
Dupa ce le-a gasit, se taraste si le incearca la vreo patru, cinci
masini pana ce o gaseste pe a lui. Pana ce a ajuns in masina toti
ceilalti s-au carat. Politistul il asteapta bucuros sa iasa in strada.
Evident il opreste pe sofer, ii pune fiola si stupoare 0,0 alcool.
Politistul complet buimac. Soferul in schimb ii spune:
- In seara asta eu am fost momeala....

CITAT(Karin @ 31-10-2006, 12:43 PM) *

CITAT(julyalina @ 31-10-2006, 12:42 PM) *

Mie imi place rujul! grin.gif E beeeeee...ton! pupic.gif

)).gif daaa, cu irizatii blum.gif
Andreea-Rodica
Salutari! Au dreptate fetele ca esti slabanoaga, faine poze! hug.gif
crissy
Hai ca m-ati facut curioasa cu pozele... Unde pot sa le vad si eu?
Andreea-Rodica
Vezi la Motive de sarbatoare, Intalnirea Neuronilor.
Nessie
Subiectul este la Userii se prezinta.
Andreea-Rodica
Scuze, Nessie are dreptate (ca intotdeauna). blush.gif
Nessie
CITAT(Andreea-Rodica @ 31-10-2006, 06:04 PM) *

Scuze, Nessie are dreptate (ca intotdeauna). blush.gif
)).gif M-ai facut sa rad. pupic.gif
crissy
Hai ca m-am invartit in jurul cozii... Ce bine ca ai pus link Nessie. Fug sa vad poze...
crissy
Bei... dar sunteti frumoase rau! Si slabeeeeee... Pai mie mi-e rusine sa pun poze cu mine sad.gif
Lacry
Tu esti persoana in verde din poze??? rolleyes.gif
buretel
beeey, "persoana verde din poza" blum.gif pupic.gif
tzuc canaru' vesel si slabanog de i se vad penele )).gif
Lacry
CITAT(crissy @ 31-10-2006, 10:39 PM) *

Bei... dar sunteti frumoase rau! Si slabeeeeee... Pai mie mi-e rusine sa pun poze cu mine sad.gif

si mie, cu suncile mele... n-am mai schimbat tickerul, dar am vreo 62 acum... mor de ciuda, dar n-am incotro, bebe inca papa si san, asa ca, trebuie sa mananc... iar cu sezonul asta, trebuie sa-i dau in continuare, ca sa aiba omuletul anticorpi!
lliliana
hug.gif floare.gif July....persoana verde )).gif pup dulce mai pupic.gif Si urez di bini. hug.gif floare.gif
amalia0701
Canarule galben, o sa ramai fata sexi verde pupic.gif
Un banc ceva pe ziua de azi?
julyalina
buna dragele mele hug.gif
acum am reusit si eu sa intru pe net devil.gif din cauza ca am virusi cry.gif maine, baietii de la IT, imi iau calculatorul si formateaza , reinstaleaza , etc... wacko.gif
crissy pupic.gif nu-ti face probleme ca slabesti si tu hug.gif
Lacry pupic.gif , io sunt micul verde din poze blum.gif . nu mai fi stresata de kg ca micul omuletz trebuie sa pape si el hug.gif
pupic.gif pentru spongisor si hug.gif ca nu prea il prind prin jurnale pupic.gif
pupic.gif liliana si pupic.gif amalia multumesc de vizita hug.gif

acum sa ma conformez dorintelor voastre wink1.gif
CITAT
O barza obosita zbura incetisor deasupra lumii, tinand un batranel in cioc. La un moment dat, pe cand barza dadea incetisor din aripi (fal-fal, fal-fal...) batranelu-i spune: "Hai, recunoaste ca ne-am ratacit!"

Un tip merge sa faca baie intr-un lac. In apa, la un moment dat, o mana il apuca de oua, iar de undeva se aude o voce:
- Plus doua sau minus doua? Sta tipul se gandeste:"Bah, daca-i spun minus doua raman "chel"! Mai bine ii zic plus doua. Zis si facut. Zice tipul plus doua si iese din apa. Cand se uita, avea doua oua in plus.
Disperat, se duce la un doctor care, vazand care-i treaba, ii spune:
- Omule, nu stiu ce sa-ti fac. Mi-e frica sa nu ti le tai pe alea bune.
Mai bine te duci tu inapoi la lac, zici "minus doua" si isi ia ala ouale inapoi.
Tipul ii asculta sfatul si se duce la lac. Intra in apa si mana iar il apuca:
- Plus patru sau minus patru?

acum fug sa vad ce ati mai facut blum.gif plus ca trebuie sa urmaresc cate ceva pe ici pe colo naughty.gif
lliliana
Julyiiii....un tzoc zgomotos pentru veselie pupic.gif Mi-i drag de tine canar zvapaiat ce eshti. hug.gif O zi maxima. floare.gif
aki
Alinus salut.Pupici cu sclipici draga pupic.gif
Karin
Pup canarul si il asept cu bancul zilei! pupic.gif
Abia dupa aceea pot incepe si eu munca linistita! laugh.gif

P.S.: esti o frumoasa! pupic.gif Vazut poze, placut la mine mult! wink1.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Weekend placut, sau ce a mai ramas din el ! Afara e frig si urat, dar macar sa ne odihnim bine si sa avem forte proaspete pentru saptamana urmatoare. hug.gif hug.gif hug.gif
honey79
Pupicei dulcei si inbratisari calde, draga mea.
O saptamana minunata si o zi de Luni superba, fara evenimente neplacute iti doresc.
amalia0701
Canarul galben cu bluza verde..........
Unde esti frumusetze?
Cum vrei sa suprevietuim vremurulor geroase azi, calde maine fara un banc, doua??????????
pupic.gif
lliliana
Julyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....vinon-coa. pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif Mi-o fo' dor. hug.gif
julyalina
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif I'm bak ! naughty.gif

va pupic.gif dragele mele hug.gif mi-a fost tare dor de voi hug.gif
azi, dupa lupte seculare, calculatorul meu a revenit din service cheer.gif , chit ca acum sunt aproape in "funduletzul gol" wacko.gif

i-au lichidat pe toti Imagine naughty.gif

si acum, inainte sa o iau la picior prin jurnalele voastre ...
CITAT
Se trezeste omul de dimineata din cauza unor zgomote ciudate: se crapa de ziua. O cauta pe nevasta-sa in pat si n-o gaseste: o furase somnul. Se duce la baie si se uita in oglinda, dar oglinda se face tandari: aruncase o privire. Se uita intr-un ciob de oglinda si se vede tot taiat pe fata: il taia o pisare. Pleaca la serviciu si pe drum vede doua tipuri de oameni: unii care scadeau in inaltime (pe aia ii rodeau pantofii) si altii care dispareau pur si simplu (pe aia ii fura peisajul). Ajunge la servici si isi vede toti colegii lipiti de tavan: purtau discutii la nivel inalt. La un moment dat se dezlipasc si cad toti de-odata: cazusera de comun acord. Se enerveaza si pleaca de la servici. Pe drum, il vede pe unul lipit de asfalt si vreo doi care trageau de el sa-l dezlipeasca: era sarac lipit pamantului. Mai incolo il vede pe unul caruia ii cadeau urechile, nasul, ochii: era putred de bogat. Se hotaraste sa se sinucida si se arunca de pe un pod in apa; apele se dau la o parte si cade pe uscat: nu era in apele lui. Dupa aceea se hotaraste sa se imbete; merge intr-un bar, dar intra cu capul taiat in doua: facuse cum il taiase capul. Mai apoi se aude o bubuitura: cazuse seara.

julyalina
CITAT
Urmatoarele intrebari despre Australia provin de la potentiali turisti in aceasta tara. Aceste intrebari au fost puse pe website-ul unei agentii de turism australiene iar raspunsurile sunt cele oferite in realitate de catre oficialii site-ului care au, in mod evident, simtul umorului.

I: Bate vreodata vantul in Australia? Nu am vazut niciodata la televizor ca ar ploua, deci cum cresc plantele?(UK)
R:Importam toate plantele gata crescute iar dupa aceea doar stam prin preajma privindu-le cum mor .

I: voi putea vedea canguri pe strada? (USA)
R: Depinde cat de mult alcool veti bea.

I; As vrea sa merg pe jos de la Perth la Sydney - pot urma sinele de cale ferata? (Suedia)
R: Sigur, sunt numai trei mii de mile, luati multa apa cu dvs.

I: Este periculos sa umbli prin tufisuri in Australia? (Suedia)
R: Deci este adevarat ce se spune despre suedezi.

I: Exista ATM-uri in Australia? Imi puteti trimite o lista a locurilor unde se afla acestea in Brisbane, Cairns, Townsville si Hervey Bay? (UK)
R: Cumva ultimul dumneavoastra sclav a murit?

I: Imi puteti da cateva informatii despre cursele de hipopotami in Australia?(USA)
R: A-fri-ca este continentul acela in forma de triunghi la sud de Europa. AUSTRALIA este insula aceea mare din mijlocul Pacificului care nu are.....sau mai bine nu. Sigur, hipopotamii se intrec in fiecare marti noapte in Kings Cross. Veniti dezbracat.

I: In care directie este nordul in Australia? (USA)
R: Stati cu fata la Sud apoi rasuciti-va cu 180 grade. Contactati-ne cand sositi si va vom da si restul detaliilor.

I: Pot aduce cu mine tacamuri in Astralia?(UK)
R: De ce? Folositi-va degetele cum facem si noi.

I: Imi puteti trimite programul Corului de baieti din Viena (Vienna Boys' Choir)? (USA)
R: Austria este tara aceea micuta invecinata cu Germania, a carei......sau mai bine nu. Sigur, Vienna Boys Choir canta in fiecare marti noaptea in Kings Cross, imediat dupa cursa de hipopotami. Veniti dezbracat.

I: Pot purta tocuri inalte in Australia?(UK)
R: Sunteti politician britanic, nu-i asa?

I: Exista supermarket in Sidney si laptele se gaseste pe tot parcursul anului? (Germania)
R: Nu, noi suntem o civilizatie pasnica de vanatori/taietori de lemne. Laptele este ilegal.

I: Va rog trimiteti o lista a tuturor medicilor din Australia care pot distribui ser impotriva veninului de sarpe cu clopotei. (USA)
R: Serpii cu clopotei traiesc in America, care este locul de unde veniti dvs. Toti serpii australieni sunt perfect inofensiv, pot fi prinsi in siguranta si tranformati in animale de casa.

I: Am o intrebare despre un animal faimos in Australia dar i-am uitat numele. Este un fel de urs si traieste in copaci. (USA)
R:Se numeste urs cazator (Drop Bear). Se numeste astfel pentru ca pica din arborii de cauciuc si mananca creierul oricui trece pe sub acestia. Ii puteti speria stropindu-va cu urina umana inainte de a iesi la plimbare.
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
aki
Salut Alinus pupic.gif
lliliana
Buna dimineatza...July pupic.gif floare.gif hug.gif blum.gif Mi-esti draga. Urez de bini. blum.gif
aki
Alinus pe unde bintui.Am trecut sa te pup,dar tu nu esti sad.gif
Sexymom
Pupici Alina, zi frumoasa ca tine pupic.gif
julyalina
akisor, liliana, sexy, va pupic.gif
nu am timp sa stau aici ca am ceva de rezolvat urgent pentru scarbici wacko.gif
va las o glumitza blum.gif si trec eu mai tarziu sa vad ce ati facut naughty.gif
CITAT

Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina.
Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta.

Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:

-Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea. Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.

In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte:

- Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!

- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.