Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Nessie
Alinush!!! cheer.gif Poate ne vedem vineri la intalnire!! pupic.gif
julyalina
da, gabitza pupic.gif sper si io sa ne mai vedem blum.gif
Andreea-Rodica
Hop si eu cu o imbratisare! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
pupic.gif Imi place la tine. Va tineti de poante toata ziulica. smile.gif
aki
Alinus salut.Pupici pupic.gif
julyalina
buna dimineatza dragele mele pupic.gif
andreea, crissy hug.gif bine ati venit pe la mine blum.gif
am avut o zi nebuna si cu multe de rezolvat wacko.gif in plus cu sarbatoarea de ieri am mancat numai prostii si nici la sala nu am ma fost bang.gif

CITAT

Pe la 3 noaptea, un vultur iese dintr-un bar rupt de beat. La un moment dat, fîl-fîl pe un gard. Poc jos. Fîl-fîl pe o casã. Poc jos.
- Bãga-mi-aº ......, azi iar merg pe jos!

Un tip cu o maimuta intra intr-un bar. Se duce omul la bar si comanda o bere. Maimuta incepe sa sara de colo colo si baga in gura tot ce gaseste: mananca maslinele si ciresele de pe bar, sare pe masa de biliard si inghite bila 8. Barmanul stupefiat, il intreaba pe tip ce-i cu maimuta. Acesta ii raspunde: "Stai linistit, e maimuta mea, asa face. Nu-ti face griji, pune totul pe nota si platesc." Zis si facut. Dupa vreo 2 saptamani, acelasi tip, aceeasi maimuta, acelasi bar. Incepe maimuta sa sara ca nebuna. Sare pe bar, ia o maslina, o baga in fund, o scoate si apoi o inghite. La fel si cu o cireasa. Barmanul, mirat, se adreseaza tipului: "Ce-a patit ma maimuta ta? E de-a dreptul scarbos ceea ce face!""De cand cu bila de biliard, mai intai le masoara!"

CITAT(aki @ 09-11-2006, 11:04 AM) *

Alinus salut.Pupici pupic.gif

pupic.gif rodicutz hug.gif
acum plec in vizite blum.gif
aki
lol.gif lol.gif lol.gif
Cica le masoara lol.gif lol.gif lol.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 09-11-2006, 09:08 AM) *
buna dimineatza dragele mele pupic.gif
andreea, crissy hug.gif bine ati venit pe la mine blum.gif
am avut o zi nebuna si cu multe de rezolvat wacko.gif in plus cu sarbatoarea de ieri am mancat numai prostii
Ma fac ca nu am vazut ca si eu am facut prostii si nu te pot urechea. blum.gif Cand recuperezi sala? naughty.gif
honey79
Pupicei de miere si imbratisari cu drag pentru un canar scumpic.
O zi superba iti doresc , plina de voie buna si...fara abateri culinare. wink1.gif
lliliana
July...mua shi mua shi mua...pe aripioare, pe capushorul ala blond de canar neastamparat. pupic.gif pupic.gif pupic.gif O zi faina sa ai iti doresc din adancul sufletzelului meu. hug.gif floare.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Ce zici de o cafea deseara?
hug.gif
julyalina
yahoo.gif buna dimineatzaaaaaaaaa!!!!!!! incepe wekendul naughty.gif

CITAT(Nessie @ 09-11-2006, 01:10 PM) *

Ma fac ca nu am vazut ca si eu am facut prostii si nu te pot urechea. blum.gif Cand recuperezi sala? naughty.gif

pupic.gif nessie, ieri am fost cumintica blum.gif si am fost si la sala cheer.gif

CITAT(honey79 @ 09-11-2006, 01:55 PM) *

Pupicei de miere si imbratisari cu drag pentru un canar scumpic.
O zi superba iti doresc , plina de voie buna si...fara abateri culinare. wink1.gif

multumesc honey pupic.gif la fel si tie ! hug.gif

luchi
neatza! Intalneala placuta, sa beti o cola light si pentru mine blushing.gif !
julyalina
CITAT(lliliana @ 09-11-2006, 04:16 PM) *

July...mua shi mua shi mua...pe aripioare, pe capushorul ala blond de canar neastamparat. pupic.gif pupic.gif pupic.gif O zi faina sa ai iti doresc din adancul sufletzelului meu. hug.gif floare.gif

hug.gif liliana, deci muah si muahhhh si muahhhhhhh pupic.gif pupic.gif pupic.gif

CITAT(amalia0701 @ 10-11-2006, 07:57 AM) *

Ce zici de o cafea deseara?
hug.gif

hug.gif amalia, io raman la apa plata ca azi e vineri si in plus nu beau cafea seara ca altfel stau de planton )).gif

CITAT(luchi @ 10-11-2006, 10:14 AM) *

neatza! Intalneala placuta, sa beti o cola light si pentru mine blushing.gif !

'neatza lucule hug.gif o sa bem si o apa plata cu lamaie pupic.gif cola o sa bea ina ca ea este recordmen la categoria cola light blum.gif

si sa nu uit blum.gif

CITAT
Intr-o zi la farmacie apare un barbat care, vizibil jenat, ii spune farmacistei:
- Doamna, am o problema mai delicata... Desi fac sex si de 12 ori pe zi,
"prietenul" meu este tot timpul ridicat. Ce ati putea sa-mi dati pentru asta?
Farmacista se gandeste, se duce chiar in spate sa se consulte cu
colegele, apoi se intoarce hotarita si zice:
-Casa, masa si 300 de euro pe luna e bine???

julyalina
si inca 2 ca nu ma pot abtine blum.gif
CITAT

Odata iepurashul a facut pipi pe motocicleta lupului. Lupul cand vede ii aduna pe toti si spune:
-CINE S-A PISAT MAH PE MOTOCICLETA MEA???? CINE ???
Iese leul:
-EU !!!!!!
-AM vrut sa-ti spun ca s-a si uscat!!

Intr-o zi, un iepuras se duce la o farmacie si intreaba:
I:-aveti droguri?
Vinzatoarea:-nu.
a doua zi la fel.a treia zi la fel. se duce vinzatoarea la director si zice:
V:-de 3 zile vine un iepure si ma intreaba daca avem droguri.
D:- pai zi-i ca avem ca fac eu niste prafulete. poate ne ies si noua niste bani.
A doua zi vine iepurasul:
I:-aveti droguri?
V:-da!
I:-stiam eu!! mainile sus!! FBI!!!

Sexymom
Un banc pt.tine, lol.gif
Doua blonde stau de vorba. Prima ii spune celeilalte:
- Stii, ieri mi-am facut testul de sarcina!
Cealalta, foarte curioasa, intreaba:
- Si au fost grele intrebarile?

Alt banc lol.gif

Postasul bate la usa unei blonde, la care blonda intreba:
- Cine e?
- Posta!
- Cati sunteti ?
julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif
multumesc sexy pupic.gif
Sexymom
Ma revansez si eu fata de tine, pupici pupic.gif ca tu mereu ne bine dispui.
Sexymom
Uite ce am sa iti fac daca te abati de la regim in week-end:lol: lol.gif lol.gif

Imagine
julyalina
CITAT(Sexymom @ 10-11-2006, 01:46 PM) *

Uite ce am sa iti fac daca te abati de la regim in week-end lol.gif lol.gif lol.gif

Imagine

lol.gif si ma prinzi ? naughty.gif
julyalina
CITAT
Iacob care locuieste la Tel Aviv ii telefoneaza fiului sau Samuel care a emigrat la New York si-i spune :
- Regret ca-ti stric ziua, dar trebuie sa-ti spun ca eu si maica-ta suntem pe cale sa divortam. 45 de ani de suferinta sunt de ajuns.
- Tata, cum poti sa spui asta??? Si chiar acum inainte de sarbatori! striga fiul sau.
- Nu mai pot s-o vad in fata ochilor, raspunde tatal, ne-am plictisit unul de celalalt, si sunt satul de toata povestea asta, asa ca fa-mi un serviciu si sun-o pe sora-ta Anna la Chicago. Si inchide rapid telefonul. Disperat, fiul o suna pe sora-sa care ramane masca.
- Cum vor sa divorteze? La varsta lor?!? Am eu grija de asta. Si-l suna direct pe tatal ei si-i spune:
- N-o sa divortati!. Nu faceti nimic pana cand eu si frate-meu venim la voi. M-ai inteles? NIMIC! Si tranteste telefonul.
Tatal inchide, si se intoarce spre sotia lui spunandu-i:
- Totul e foarte bine Rebecca, copiii vin sa-si petreaca sarbatorile cu noi si in plus o sa-si plateasca singuri biletele de avion.
aki
Salut Alinus pe la tine azi inca nu am intrat.Mi-am luat doza de ris si plec mai departe.Un w linistit sa ai pupic.gif
Nessie
Alinush, am facut rezervare pentru azi tot la Tratoria, asa ca te asteptam cu cardul de membru. blum.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 03:00 PM) *

Alinush, am facut rezervare pentru azi tot la Tratoria, asa ca te asteptam cu cardul de membru. blum.gif
pupic.gif
)).gif v-a placut? deci nu a mai ramas la caru cu bere?
Nessie
Nu au mai avut locuri libere. ohmy.gif Vezi ca m-am plans la subiectul cu intalnirea.
julyalina
CITAT(Nessie @ 10-11-2006, 03:05 PM) *

Nu au mai avut locuri libere. ohmy.gif Vezi ca m-am plans la subiectul cu intalnirea.

am vazut hug.gif banuiam ca o sa fie plin pentru ca e vineri seara sad.gif
Andreea-Rodica
Pupuri, weekend placut si intalnire frumoasa! hug.gif hug.gif hug.gif
crissy
Hai sa zic si eu unul:
Bula intra in farmacie si intreaba:
- Aveti prezervative?
- In primul rand, ii raspunde farmacista enervata... prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui lui taticu sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
- Bula: In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii ci sunt impotriva copiilor si in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama.....care va pleca la statiune si marimea inca nu o stie!

pupic.gif si Week-end placut!
Editez: Am gasit si o ghicitoare super:
Se urca, o baga, o freaca
Cobora, se spala shi pleaca.
Ce e?
amalia0701
CITAT(Sexymom @ 10-11-2006, 01:46 PM) *

Uite ce am sa iti fac daca te abati de la regim in week-end:lol: lol.gif lol.gif

Imagine

Cred ca s-a speriat rau.
Canarul asta galben, a venit la intalnire de la sala si a baut doar apa plata si un ceai.
Io nu mai spun ce am facut.
Desi ai vazut si tu ca-i super faina si super slaba.
Pup canarul pupic.gif hug.gif
julyalina
buna dimineatzaaaaaaaaaa yahoo.gif
gata, am pus pozele de la intanire biggrin.gif
subiectul intalnire oneden

nu spun ce am mancat in wk ca ma alearga sexy wink1.gif

CITAT
In toiul noptii doctorul este chemat de urgenta la un pacient. Dupa consultatie doctorul intreaba:
- Domnule, ti-ai facut testamentul?
- Nu, domnule doctor, este chiar atat de grav?
- Atunci chemati imediat un notar si rudele cele mai apropiate.
- Asta inseamna ca o sa mor curand?
- Nu, asta nu - dar nu vreau sa fiu singurul fra-ier care este scos fara motiv in noaptea asta din pat!
aki
Salut alinus pupic.gif
Am vazut si eu pozele.Dar sunt cam putine si nu prea se inteleg.Era intuneric acolo?
honey79
O saptamana super iti doresc, dragul nostru canar pufos.
Te pupic dulcic si te-mbratisez cu drag.
ina_ceva
Buna, galbiorule!!
Multzumim de poze blum.gif ;au iesit mai bine decat ma asteptam.
Sexymom
Buna Alina, sa ai o saptamana frumoasa. pupic.gif
MIRRRUNA
Julyyyy, Julyyyyy unsure.gif ueer aaar iuuu???
pupic.gif

Pot sa las un banc aici? L'am primit ieri. Sper ca nu l'ai mai spus si tu... desi n'ar fi o noutate pt mine blink.gif uit bancurile in secunda 2 dupa ce le aud. E si un lucru bun in treaba asta: ma bucur de ele de fiecare data ca si cand le aud pt prima oara laugh.gif

Iepurele il bate pe lup sistematic la sah, asa ca se infurie lupul si il intreaba: - Bai, iepurasule, cum se face ca ma bati de fiecare data? - Lupule, secretul este ca eu fac intotdeauna o partida de sex inainte. A doua zi, lupul merge in bucatarie la nevasta-sa si o ia de talie, hotarat s-o duca in dormitor. Simtindu-l in spatele ei, lupoaica exclama: - Oh, oh, iar mergi sa joci sah, iepurasule?
Andreea-Rodica
Imbratisari si o saptamana cat mai buna! hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
w00t.gif multumesc pentru vizite dragele mele hug.gif
io am absentat pentru ca la servicicu am perioada de raportare cry.gif imi vine sa ma impusc cuplu.gif e o nebunie totala wacko.gif si in plus ne-a plecat o colega crazy.gif
vineri (inainte de intanirea oneden blum.gif) am lucrat la sala picioare si fesieri iar sambata si duminica abia ma rasuceam in pat )).gif asa ca luni am chiulit de la sala , in schimb m-am dus ieri cheer.gif

fug sa ma pun la curent cu cea ati mai facut in lipsa mea blum.gif si incerc sa revin pupic.gif

CITAT
Pe un drum de tara o procesiune funerara.
La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramîne în mijlocul drumului.
Zdrobiti de durere si de niscai vodca , oamenii n-au observat si au mers mai departe.
Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. S-a speriat si l-a aruncat pe raposat în lac.
Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati, braconierii îl iau si-l arunca pe fîsia de paza a granicerilor. Granicerii cînd
l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante.
Se apropie ei, se uita la el si unul zice:
- Aoleu!...Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat... S-a-mbatat ca porcu' si o fi adormit pe fasie... Hai sa-l ducem la spital
Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facînd un gest obosit din mîna:
- Deh, a scapat... O sa traiasca...
julyalina
gata, cred ca am trecut pe la toata lumea pupic.gif daca nu, imi cer scuze si promit sa recuperez blum.gif

va mai pun un banc naughty.gif

CITAT
Pe o autostrada un control radar inregistreaza un Ferrari cu 19 Km/h. Exact, 19 Km/h.
Politistul care facea controlul opreste autovehiculul si cere explicatii.
La volan o blonda care ii raspunde zambind:
- Respect limita de viteza indicata pe panouri. Scrie A19, atunci conduc cu 19Km/h.
Politistul ii raspunde amuzat:
- Dar A19 este numarul autostrazii, nu este limita de viteza. Uitandu-se la pasagera de langa blonda, zice:
- Ar trebui sa va grabiti, prietena dv. este palida si pare sa fie bolnava.
La care blonda raspunde:
- Este asa de cand am parasit A313!
aki
Salut Alinus si pe la tine pupic.gif .
Saracul raposat lol.gif lol.gif lol.gif
honey79
Neata dulce July.
Pupic dulce canarasul...si-i doresc o zi superba, plina de soare si voie buna.
Super bancurile, by the way. biggrin.gif
Sexymom
Hola Alina, vad ca faci sport nu gluma, am facut si eu 40 de abdomene aseara si azi abia ma ridic dupa scaun, am curul si burta in pioneze, chiar daca mai ies la alegat nu prea imi lucrez muschii. Dar vreau sa fac exercitii in fiecare zi. Sa vedem daca reusesc. pupic.gif
lliliana
Te vaz achilea July. Vino-ncoa la pupat. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Iti doresc o zi frumoasa. Mi-era dor de bancurile tale. pupic.gif Imi inveselesc diminetzile. hug.gif floare.gif
julyalina
'neatza fetelor !
Imagine
am facut o mareeeeee prostieeeeee Imagine
intr-un acces de nebunie m-am vopsit bruneta Imagine si de aseara imi vine sa plang cand ma vad Imagine nici nu mai imi vine sa ma uit in oglinda wacko.gif brunetul e prea dur pentru mine Imagine
deja nu mai am chef de nk sorry.gif ... ma duc sa ma ascund Imagine
luchi
Alinaaaa!!! Nu fugi nicaieri!Sa nu te prind! Hai, ca nu e dracul(pardon, parul) asa de negru! poate e o schimbare prea brusca si nu te poti obisnui tu. Colegii, prietenele, ce spun? unsure.gif Daca mergi la un salon, se mai poate repara ceva? pupic.gif
lliliana
CITAT(julyalina @ 16-11-2006, 10:05 AM) *

'neatza fetelor !
Imagine
am facut o mareeeeee prostieeeeee Imagine
intr-un acces de nebunie m-am vopsit bruneta Imagine si de aseara imi vine sa plang cand ma vad Imagine nici nu mai imi vine sa ma uit in oglinda wacko.gif brunetul e prea dur pentru mine Imagine
deja nu mai am chef de nk sorry.gif ... ma duc sa ma ascund Imagine

Buey frumoasa...termina...da-l in ma-sa de par...tunde-l sau vopseshte-l altfel...creshte iar. Da sa strici atatia neuroni. Ti-am tot spus ca neuronii nu se refac!!! Sunt inlocuiti cu celule gliale muey )).gif Pe bune. Poti sa-l decolorezi un pik shi sa-l vopseshti altfel. O sa sufere nitel parul...dar te shtii la leacuri...Ia-n treci in lumina sa te vaza toata lumea cat eshti de mandra. pupic.gif hug.gif
Nessie
Alinush, nu mai plange! hug.gif Eu dupa cum te-am vazut, ai fi frumoasa si cheala. )).gif Stai linistita ca se poate repara daca nu te obisnuiesti deloc cu noul look. Trece-o la experiente de viata si mergi inainte. tease.gif
honey79
Neata frumoasa .

Pup dulce si imbratisez strans.
Eu nu te-am vazut in realitate sau poze, dar... sunt sigura ca-ti sta bine..orice culoare ar avea parul. Eu m-am facut neagra ani la rand. Acum... o dau pe nuante de saten... doar din plictiseala.
Hai... capul sus... parul in vant si.... zambeste...este o zi frumoasa azi.
Puuuuupppp.
aki
Alinus unde esti?Hai esi si arata-ne vre-o poza,ca vrem sa ne dam cu parerea pupic.gif
Te tunzi,te vopsesti alta culoare sau iti schimbi capul cu al meu tease.gif
Nu mai plinge ca nu-i sf. lumii pupic.gif,trebuia sa fii foarte curajoasa sa faci schimbari give_rose.gif
Andreea-Rodica
La cat esti de frumoasa (pozele nu mint), nu conteaza ce culoare are parul. Si daca nu-ti place si nu-ti place, mai decoloreaza-l, o iesi ceva. Si dupa aia cautam idei de tratamente pentru par. Ne descurcam noi. Fruntea sus! hug.gif hug.gif hug.gif
Sexymom
Alina te-ai obisnuit cu parul? eu cred ca iti sta super, a fost schimbarea cam majora.Asa am patit si eu cand m-am dus la coafor si am cerut sa mi se faca suvite blonde.M-a impestritat fatuca aia ca pe un cocos baltat.Dar mi-am cumparat singurica un tub de vopsea si mi-am revenit.Ca nu ma mai primea omul acasa. lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.