Buna dimineatza dragele mele!
gata, am revenit din concediu si dupa ce am rezolvat cate ceva pe la serviciu

acum vin si pe la casuta mea
pe scurt: am fost in cencediu. adica cat am stat acasa am muncit

apoi am fost la mare . la Mamaia. frumos, apa calda , soare , nisip . singura chestie deranjanta au foost preturile mari la mancare din statiune. aia vor sa scaoata profit pe tot anul in cele 3 luni de sezon

. dar de data asta m-am hotarat... la anul plec in grecia/ turcia & co. de fapt, asa zic de 2 sau 3 ani si tot timpul intervine cate ceva si nu mai plec. sper sa nu mai fie cazul la anul!
partea buna este ca nu m-am ingrasat cat am fost la mare

. dupa ce am venit de la mare am fost la o nunta

acum partea proasta ... am luat 1,5 kg dupa ce am venit de la mare

iar acum incerc sa-mi intru iar in forma.
acum plec sa vad ce ati mai facut voi dar va las niste bancuri
CITAT
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepuri in spatele lui se c**** pe ei de ras.
Ursu ii vede, se intoarce la farmacist:
- 52!
- Ce poate fi mai rau decat o pietricica in bocanc?
- Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ.....
In Capela Sixtina, mai multi oameni de stat admirau, comentind, o fresca reprezentind pe Adam si Eva. Tony Blair spuse : "Cit sunt de rezervati si de calmi, parca ar fi englezi".
Jacques Chirac a replicat : "Vedeti cit sunt de frumosi si de impudici. Nu pot fi decit de origine franceza".
La care liderii dimboviteni, sa nu se lase mai prejos, au replicat : "Nici vorba ! Priviti cu atentie si va veti da seama ca amandoi sunt dezbracati, n-au locuinta, n-au de mincare decit un mar si li se spune ca traiesc in Paradis. Ei nu pot fi decit romani!"