Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
Nessie
'Neata, furnicuto! pupic.gif Nu mere linkul ala! E cumva tipa aia care face scamatorii imbracata cum a facut-o mama ei? grin.gif
julyalina
daaaa biggrin.gif

poate merge asa :
http://www.dailymotion.com/blog/video/431648?

key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na&play=1&referer=http%3A%2F%

2Fwww.tastelikepizza.com%2Findex.php%3Fitemid%3D651

luati toate 3 randuri impreuna
Lacry
CITAT(julyalina @ 10-08-2006, 11:46 AM) *

daaaa biggrin.gif

poate merge asa :
http://www.dailymotion.com/blog/video/431648?

key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na&play=1&referer=http%3A%2F%

2Fwww.tastelikepizza.com%2Findex.php%3Fitemid%3D651

luati toate 3 randuri impreuna

nu a mers... sad.gif
bpaula
salutari si de la mine alina floare.gif

nu ne-am mai auzit de mult

sa ai o seara placuta
julyalina
buna dimineatzaaaaa!!!!!!!!!!!!
incepe wekendul!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif paulici , imi pare tare bine ca ne revedem hug.gif

imi pare rau ca nu puteti vedea filmuletzul sad.gif mai incerc odata si sper sa mearga dry.gif
CITAT

http://www.dailymotion.com/blog/video
/431648?key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na
&play=1&referer=http%3A%2F%2Fwww.tastelikepizza.com%2Findex.php%3Fitemid%3D651

copiati cele 3 randuri si lipiti-le
julyalina
CITAT
Femeia zice sotului:
-Am avut un vis.Un negru era sus pe dulap,si ne facea
vant cu un evantai mare.Asa de bine era,ca am avut un triplu orgasm...
Sotul cauta un negru mare pe strada ii da 100 lei si-l urca pe
dulapul din dormitorul lor.Seara,cei doi incep sa se desfete
in placere,iar negrul sa agite evantaiul.Din pacate femeia nu
ajunge la orgasm.Ii spune sotului sa faca schimb cu negru,
si sa treaca in locul acestuia.Se da negrul jos de pe dulap,
si incepe sa macine...In cateva clipe femeia urla de placere
orgasmica...Sotul se da si el jos de pe dulap si spune negrului la ureche:
-Ai vazut cum trebuie sa ventilezi ??? Tampitule.....
luchi
tease.gif l-am vazut!
julyalina
CITAT(luchi @ 11-08-2006, 08:50 AM) *

tease.gif l-am vazut!

si? si? grin.gif

sa termin cu ziua de ieri:
la serviciu am mancat 3 feliutze de rosie cu salata de vinete (am inebunit de tot cu salata asta de vinete blum.gif )
cand am ajuns acasa am papat ca o milka blushing.gif :
putina supa de rosii si 2 galusti mici, mici + rosii cu salata de vinete si o bucatica de branza + mancarica de fasole pastai . iar mai pe pe seara 1/2 de kg de struguri cow.gif . partea buna este ca nu am papat delok anidor biggrin.gif
azi am zis ca tin post si incerc si dieta deci azi pentru mine numai legume/ salate si fructe.
sper sa ma tina !
Lacry
Si post, si dieta? doh.gif meserie! Da' ziua abia a inceput... mai vorbim pe la pranz grin.gif
Nessie
Buna, Alina! Sunt pe fuga, dar te trag putin de urechiuse! blink.gif Galusti? Struguri? Nu sunt Monti! wacko.gif
Pup si revin cand ma eliberez putin! pupic.gif
julyalina
blushing.gif nessie, sa ma pregatesc?

Lacry, tocmai am basculat 1/2 kg de prune si 6 buc de anidor smile.gif

... trebuie sa ia cineva de langa mine anidorul ca nu ma opresc pana nu o mananc pe toata bang.gif
buretel
triluliliiiii....neatza canar kiss.gif
vreau si io prune, toate le-ai mancat? blum.gif
Lacry
CITAT(julyalina @ 11-08-2006, 11:28 AM) *

blushing.gif nessie, sa ma pregatesc?

Lacry, tocmai am basculat 1/2 kg de prune si 6 buc de anidor smile.gif

... trebuie sa ia cineva de langa mine anidorul ca nu ma opresc pana nu o mananc pe toata bang.gif

stiam eu! doar trec prin aceleasi incercari! eu m-sm abatut doar cu o gurita mica de tot de suc de banane... bey, simteam ca ma apuca lesinu' grin.gif
julyalina
cunosc sentimentul smile.gif
daca nu papam ciocolata simteam ca lesin blushing.gif

spongisorule, mai am vreo 2, 3 si ti le ofer blum.gif
Imagine

deocamdata m-am potolit cu ciocolata si mai stau vreo juma de ora si-mi fac o mare salata de rosii cu castraveti si ardei drool.gif ar merge si branzica sau carnitza dar azi ne abtinem biggrin.gif
bubbles
salutari...si spor la dieta biggrin.gif
Lacry
Greu cu slabitul asta... cand eram la servici era mai simplu! Acasa daca stai, e marea incercare!

as face nitel sport, dar trebuie sa ma resemnez: asta mik naughty.gif nu ma lasa...
bpaula
mi-ai facut pofta cu salata de vinete...de fapt pofta am de o saptamana dar nu am gasit timp sa fac, poate maine..sper

week-end placut
aki
Salut dragele mele.Am trecut sa va salut si sa va pupici pe obraji pupic.gif hug.gif .Ne intilnim mine hug.gif
realista
fetelor a fost cel mai fain topic de cand (3 zile) sunt pe oneden! cheer.gif va pup
julyalina
CITAT
Povestea spune despre un rege african care avea un prieten foarte bun din copilarie.

Acest prieten avea obiceiul ca indiferent de situatia in care se afla (pozitiva sau negativa) sa reactioneze la fel: "E foarte bine!"
Intr-o zi regele si prietenul sau se aflau la vanatoare. Prietenul incarca si pregatea armele pentru rege. Dintr-o greseala, o arma s-a descarcat si i-a retezat regelui buricul degetului mare.
Examinand situatia, prietenul a remarcat ca de obicei: "E foarte bine!"
La asta regele a replicat: "Nu, nu e bine deloc!" si a ordonat ca prietenul lui sa fie aruncat in inchisoare.
Un an mai tarziu, regele vana intr-o zona periculoasa. A fost capturat de canibali, care l-au dus in satul lor. L-au legat de un protap si se pregateau sa-l "prepare". Unul dintre canibali care vroia sa dea foc a observat ca regele nu avea buricul degetului mare. Fiind superstitiosi, aveau ca regula sa nu manance pe nimeni care nu era intreg.
In concluzie l-au eliberat pe rege.
La intoarcerea acasa, regele si-a reamintit de intamplarea de la vanatoare cand isi pierduse degetul si cuprins de remuscari, ordona sa fie eliberat prietenul lui.
"Ai avut drepate" i-a spus prietenului proaspat eliberat. "A fost foarte
bine ca mi-ai retezat buricul degetului." Si a inceput sa-i povesteasca
patania cu canibalii. "Imi pare foarte rau ca te-am trimis la inchisoare
atata vreme. A fost urat din partea mea sa fac acest lucru."
"Nu ", a replicat prietenul , "Este foarte bine!"
"Ce vrei sa spui cu asta, "Este foarte bine?!?" Cum poate fi bine sa-ti trimiti prietenul la puscarie un an?"
"Daca n-as fi fost in inchisoare, as fi fost cu tine."

Morala:

Indiferent in ce situate te afli, depinde de tine si de atitudinea ta daca este o situatie buna sau una rea.
julyalina
Buna dimineatza dragele mele hug.gif

Incepe o noua saptamana tease.gif si trebuie sa fim in forma! cheer.gif
Vineri am reusit sa tin si post si regim si am fost si la sala grin.gif Dar in weekend mi-am facut-o cu mana mea mad.gif Sambata am tinut regim dar pe seara... am papat o gogoasa . doh.gif Iar duminica ... nu vreti sa stiti ce am mancat bang.gif si mai bine spus cat am mancat... pe scurt: am fost la gratar dar am mancat si dulciuri si am baut si bere doh.gif

dar de azi iar intru la dieta smile.gif pentru toata saptamana ca in weekend sigur voi papa pe langa.

o glumitza pe ziua de azi si fo la munca sad.gif dar promit sa revin smile.gif mai ales ca sigur o sa m o portie de bataita.gif

CITAT

O tipa se plimba pe plaja cand deodata dadu peste lampa fermecata.
O ridica, o freca si aparu Duhul.
Tipa incantata il intreba daca ii poate indeplini trei dorinte.
Duhul zise: "Nu. Datorita inflatiei, datorita veniturilor reduse in tarile lumii a treia, datorita competitiei globale, nu-ti pot indeplini decat o singura dorinta. Deci, care ar fi aceea ?"
Tipa, fara ezitare spuse "Vreau sa fie pace in Orientul Mijlociu! Vezi harta asta ? Vreau ca toate tarile astea sa inceteze sa se razboiasca !"
Duhul se uita la harta si exclama: "Doamne Iisuse femeie ! Aceste tari sunt in razboi de mii de ani ! Sunt eu meserias, dar nu chiar atat de meserias ! Nu cred ca asta se poate face, asa ca pune-ti alta dorinta!"

Tipa se gandi un minut si spuse : "Ei bine, niciodata n-am fost in stare sa gasesc barbatul potrivit. Stii tu, un barbat care sa fie atent si amuzant. Caruia sa-i placa sa gateasca, si sa ajute la curatenia casei, care sa fie bun la pat, caruia sa-i placa parintii mei, care nu se uita la emisiuni sportive si care sa fie credincios. Asta imi doresc... un partener de suflet !"
Duhul privi lung, ofta adanc si spuse : "Mai da-mi dracului sa vad inca odata harta aia !!!"
Nessie
Buna Alina! Eu nu pot sa te cert ca sutem in aceeasi oala! bag.gif Sper sa recuperez saptamana asta ceva, pentru ca vineri plec la mare doh.gif . Te pup si iti urez o saptamana frumoasa! pupic.gif
julyalina
buna dimineatza dragele mele hug.gif

ieri am vrut sa mai intru dar nu a mers netul , asa ca m-am lasat pagubasa sad.gif
azi am venit la raport blushing.gif

ieri am papat bine mai putin inghetata de seara cuplu.gif

azi dimineatza am papat 2 felii de sunca + 2 cremvusti + 1 rosie si cafelutza de rigoare (cu lapte si indulcitor)
acum am papat ... o clatita blushing.gif nu papam dar a facut o colega acum dimineatza si ne-a aduc cate una la fiecare si nu puteam sa o refuz biggrin.gif

si ca sa nu ma certati foarte tare va spun un banc
CITAT

Ofiterul in fata plutonului:
-Soldate Girla ce este Patria?
-Patria e ceea ce ne inconjoara: muntii,cimpurile,padurile...
-Mare prost m. esti Girla, Patria e mama ta,ai inteles?
-Intocmai!Patria-mama mea!.
-Soldate Pirlea, ce este Patria?
-Patria ,d-ul ofiter, e mama lui Girla!
-Dobitocule! Patria e si mama ta. Ai inteles?
-Da d-ul ofiter!
-Ce ai inteles?!
-Ca eu cu Girla suntem frati!

si inca unul smile.gif

CITAT
Pe trotuar in fata unui sediu de politie doi trecatori aud din spatele portii:
-Cu verdele in sus!
-Cu verdele in sus!
Cei doi se intreba:
Oare ce fac politistii dincolo in curte? gasind o gaurica in poarta unul mai indraznet se uita si vede, dupa care ii sopteste prietenului: sst planteaza pomi!

va pupic.gif si trec la munca ca saptamana viitoare fug dupa nessie la mare wink1.gif
aki
Salut Alinus.Lasa fata ca nu ai 200 de kg.Mai este pin atunci blum.gif
Merci de doza de ris biggrin.gif
Lacry
Salut, salut! La Valcea e o vreme superba, chiar ca ma relaxez! Si azi doarme Mocutza baby.gif in nestire cheer.gif

Pe la ora 16.00 ies iar la plimbare, ca-i tare mistoc afara.

Pupam pe Alinus pupic.gif
julyalina
pupic.gif pentru Mocutza si Lacry
pupic.gif pentru akisor
multumesc pentru vizita fetelor hug.gif

nu stiu ce se intampla, dar dupaamiaza nu mai pot intra pe forum sad.gif asa ca scriu acum si pe urma plec sa-mi fac vizitele wink1.gif

ieri nu va spun ca am manacat ca am avut o Sf Maria ... puteti spune ca am luat-o iar prin aratura blushing.gif . partea buna este ca am fost a sala si am dat jos o parte din ceea ce am mancat grin.gif

azi dimineatza am mancat 1 felie sunca +1 felie cascaval +2 cremvusti + 1 rosie
acum am bagat 3 bucatele anidor si putina cafelutza (cu lapte si indulcitor) blum.gif si ma pregatesc de munca
julyalina
merita vazut : Evolution of dance neaparat sa aveti si sunet

CITAT
Doi ardeleni in gara, la ghiseul de bilete:
- Domnisoara, doua belete.
- Da, sigur, pana unde?
- Gheorghe, ii spuniem?
- Nu.
- Domnisoara, doua belete, va rog. Trebuie sa mergem acolo.
- Sigur, dar daca nu-mi spuneti unde mergeti, nu stiu cat sa va cer.
- Gheorghe, ii spuniem?
- Apai, spune-i.
- Noi merem la nunta.

La popota era atarnat un afis:
,,Bautura omoara incet, dar sigur".
A doua zi, o mana necunoscuta adaugase:
,,Soldatii nu se tem de moarte".

Se intalnesc doi politisti:
- Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate?
Sta Ghita, se gandeste si dupa o bucata de vreme, spune:
- Am in cap, dar nu pot sa-ti spun...

Dupa un chef monstruos cu prietenii, Bula sosi a doua zi la serviciu.
- Ce ti-a spus nevasta, azi noapte, cand ai sosit tarziu acasa?
- Eeee... mai nimic, fleacuri. Oricum, dintii din fata trebuia sa-i scot.

Cugetarea zilei
Stressul inseamna sa te trezesti urlind, apoi sa iti dai seama ca nu dormeai.

aki
pupic.gif Salut Alinus.Pupici
julyalina
pupic.gif akisoule
Lacry
Tu scrii dimineata, eu dupa amiaza biggrin.gif

Dar, cand ajungem acasa, o sa fim on li ne. Acum intram pe fuga, caci suntem la socri si le oprim telefonul cat stam pe net devil.gif

Mishto bancurile lol.gif

Altminteri mi-am impussauit de faptul ca trebuie sa ma intorc in curand laservici, ca trebuie sa gasesc bona si ma doare sufletul dupa ast' mik, si incerc sa ma bucur de vacanta. cool.gif

Pupici hug.gif
julyalina
buna dimineatza fetelor pupic.gif
din pacate ieri nu am reusit sa dau pe la casutza mea sad.gif ... se pare ca am o problema si dupaamiaza nu mai pot intra pe forum dry.gif

ieri am papat:
dimineatza = 2 cremvusti+ 1 felie cascaval +1 rosie
cafelutza cu laptic si indulcitor smile.gif
pranz = un iaurt grecesc 2% si cativa creveti
dupaamiaza = salata de vinete cu rosii si 1 felie pepene galben
seara pepene rosu si pepene galben

acum trec la treaba si incerc sa revin mai tarziu, dar nu inainte de a lasa si un bank

CITAT
Un tip iese de la serviciu intr-o vineri dupa amiaza.
Dar era zi de salariu, prin urmare, in loc sa se duca direct acasa, se duce la o petrecere unde sta toata noaptea cu baietii cheltuind toti banii.
Cand pana la urma ajunge acasa duminica seara, sotia sa ii tine o morala de zile mari.
Dupa ore intregi de monologuri suparate, ii spune:
"Ti-ar placea daca nu m-ai mai vedea doua sau trei zile?"
El raspunde:
"N-am nimic impotriva."
Trece ziua de luni si nu-si vede sotia.
Si marti si miercuri vin si trec si tot n-o vede.
Joi insa, umflatura coboara putin atata cat sa o vada cu coltul ochiului stang.
aki
Salut Alinus.Tine un pupic de la mine pupic.gif
julyalina
buna dimineata dragele mele pupic.gif tocmai am venit din concediu cheer.gif am trecut sa va salut rapid si revin dupa ce termin niste urgente pupic.gif
Nessie
Bine ai revenit! cheer.gif Te asteptam cu noutati. smile.gif
aki
pupic.gif Salut Alinus.Bine ai revenit.Asteptam doza de ris,poze si noutati
julyalina
Buna dimineatza dragele mele!
gata, am revenit din concediu si dupa ce am rezolvat cate ceva pe la serviciu wacko.gif acum vin si pe la casuta mea wink1.gif
pe scurt: am fost in cencediu. adica cat am stat acasa am muncit sad.gif apoi am fost la mare . la Mamaia. frumos, apa calda , soare , nisip . singura chestie deranjanta au foost preturile mari la mancare din statiune. aia vor sa scaoata profit pe tot anul in cele 3 luni de sezon sad.gif . dar de data asta m-am hotarat... la anul plec in grecia/ turcia & co. de fapt, asa zic de 2 sau 3 ani si tot timpul intervine cate ceva si nu mai plec. sper sa nu mai fie cazul la anul!
partea buna este ca nu m-am ingrasat cat am fost la mare smile.gif . dupa ce am venit de la mare am fost la o nunta grin.gif acum partea proasta ... am luat 1,5 kg dupa ce am venit de la mare doh.gif swoon.gif iar acum incerc sa-mi intru iar in forma.

acum plec sa vad ce ati mai facut voi dar va las niste bancuri

CITAT
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepuri in spatele lui se c**** pe ei de ras.
Ursu ii vede, se intoarce la farmacist:
- 52!

- Ce poate fi mai rau decat o pietricica in bocanc?
- Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ.....

In Capela Sixtina, mai multi oameni de stat admirau, comentind, o fresca reprezentind pe Adam si Eva. Tony Blair spuse : "Cit sunt de rezervati si de calmi, parca ar fi englezi".
Jacques Chirac a replicat : "Vedeti cit sunt de frumosi si de impudici. Nu pot fi decit de origine franceza".
La care liderii dimboviteni, sa nu se lase mai prejos, au replicat : "Nici vorba ! Priviti cu atentie si va veti da seama ca amandoi sunt dezbracati, n-au locuinta, n-au de mincare decit un mar si li se spune ca traiesc in Paradis. Ei nu pot fi decit romani!"

aki
Salut Alinus.Bine ai revenit printre noi pupic.gif
luchi
lol.gif Uelcom bac!
Ieap, asta e Mamaia! Eu una nu o suport (va rog, nu dati cu pietre blushing.gif ), cat tine sezonul nu pun piciorul pe acolo (decat daca e vreun prieten/ruda cazata on statiune)..in schimb, toamna si primavara, cand nu sunt turisti, ma mai duc blum.gif
Imagine
julyalina
pupic.gif akisor
pupic.gif luchi
asa este! statiunea este frumoasa. oamenii sunt in plus acolo. aaaa, sa nu uit: a fost si foarte aglomerata cateva zile , mai ales in weekend.
Nessie
Bine ai revenit, Canarule Galben! hug.gif Si eu am fost dezamagita de oameni si preturi. Pacat de statiune ca e frumosa. wacko.gif
julyalina
bine v-am gasit, nessie! hug.gif
mie imi place tare mult mamaia doar ca ... are niste minusuri pe care nu se straduieste numeni sa la reduca sad.gif
amalia0701
pupic.gif
Bine ai venit!
Lacry
Si noi am vrut sa te pupam, pupic.gif dar suntem nervoshi din cauza caldurii, si n-o lasam pe mami sa scrie baby.gif

Mocutza m-a sacait toata ziua, am vazut ca ai venit...

Si nu gasesc cazare la munte deloc pentru maine mad.gif
aki
Alinus cum e timpul pe la voi?La noi e foarte posomorit si ploua,miroase a toamna unsure.gif
amalia0701
Soare cald 30 de grade
Asa se anuntza si in weekend, ca plec io la tzara cheer.gif
Lacry
CITAT(amalia0701 @ 08-09-2006, 02:13 PM) *

Soare cald 30 de grade
Asa se anuntza si in weekend, ca plec io la tzara cheer.gif

ce bine de tine! Eu vreau la racoare, in apartament e cald, si Moaca nu mananca mai deloc dry.gif
Astia cu pensiuni pe Valea Prahovei si in zona Moeciu-Bran nici nu mai raspund la telefoane, cred ca-i full peste tot sad.gif
julyalina
buna dimineatza dragele mele ! hug.gif
akisor, amalia, lacry pupic.gif va multumesc pentru vizita !

in weekend am fost destul de cuminte blink.gif mai putin duminca cand am facut clatite blushing.gif . pentru ca am avut musafiri dar si pentru ca toata saptamana m-am gandit la ele blushing.gif oricum, am mancat doar 2 blum.gif
vineri am fost la sala dar sambata nu pentru ca am robotit pe langa casa wacko.gif toata ziulica.

CITAT

o baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si promite ca o sa mai traiasca 35 de ani pentru ca a fost credincioasa....A doua zi baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting facial, silicoane, antivaricocel, vopsea blonda. Ce mai dupa doua zile cu banii de inmormantare era Pamela Anderson. Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba, Doamne daca mi-ai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? NU TE-AM MAI RECUNOSCUT...
julyalina
CITAT
Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot scremeam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite, si mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa-si dea seama ca nu se poate folosi de serviciile mele. In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan.Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac. "Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec!" Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac. "Sunt un bec luminos!" am exclamat eu."Ai inceput sa deviezi, omule!" a zis el. "Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal"

Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou. Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce.

"Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric!" a raspuns ea cu seriozitate.
amalia0701
)).gif )).gif )).gif
julyalina
buna fetele pupic.gif

ieri am mancat destul de corect si am fost si la sala cheer.gif a fost mai greu sa-mi intru in ritm dar sper ca incet, incet sa-mi revin. adevarul este ca nu prea mai am chef sorry.gif parca nu ma mai motiveaza nimic sad.gif

daca de sala nu prea mai am chef, sa va spun niste bancuri wink1.gif
CITAT

Un sofer este oprit de un politist. Coboara din masina ofticat si-l intreaba pe politist:
- Mergeam prea repede?
- Nu, zburati prea jos!

Politistul: - Domnisoara, ati intrecut orice masura, in aceasta saptamana ati
lovit deja al cincelea pieton!
- Si, cati am voie?

Erau odata doi cerbi. Unul era numai coaste si unul numai coarne.
Se intalnesc in padure:
- Salut, Costele!
- Salut, Cornele!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.