Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
lliliana
July....vino-ncoa sa te tzin strans ca mi-i dor de tine de nu mai pot. pupic.gif hug.gif floare.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif cheer.gif cheer.gif pupic.gif
julyalina
fete, va tzuc pupic.gif pupic.gif pupic.gif
imi e tare dor de voi hug.gif da' nu am timp sa stau aici sorry.gif si ma uit pe fuga prin jurnale voastre sa vad ce ati mai facut si simt ca-mi lipsiti tareeeee sorry.gif si-mi lipseste si palavragela cu voi blum.gif

maine plec si trebuie sa am toate hartoagele gata si nu apuc sa fac nimik altceva mad.gif
promit sa fac o gramada de poze smile.gif

CITAT
De Paște, Moș Nicolae coboară scările unui bloc și se întîlnește cu iepurașul:
- Să nu cumva să faci tîmpenia să intri în vorbă cu baba de la etajul doi!

pe astea doua s-ar putea sa le stiti dar sunt bune blum.gif
CITAT

Doi indieni stateau pe o culme si se uitau in zare, fiecare in directie opusa:
Ochi-de-Soim spuse:
-Vin doi !
Ochi-de-Vultur il intreba:
-Sunt bine facuti ?
-Sunt mari...musculosi !
-Ce sunt ? Fetze-Palide sau indieni ?
-Fetze-Palide !
-Sunt prieteni sau dusmani ?
Ochi-de-Soim se uita lung..... :
-Prieteni !
-De unde stii ?
-Se tin de mîna !

Un indian navajo sta langa un agent de vanzari pe o banca in parc...
intre ei se afla o punga mare de hartie... indianul se uita de ceva vreme fix la punga de hartie...
- Vrei sa stii ce e in punga?, intreaba agentul de vanzari ...
Indianul tace, apoi dupa un timp da afirmativ din cap...
- E o sticla de vin - zice agentul... am luat-o pt nevasta-mea...
Indianul iar tace o vreme, apoi zice, dand iarasi afirmativ din cap:
- Bun schimb ai facut...

julyalina
Intr-o intersectie un BMW ii taie calea unui TRABANT, care avea prioritate.
Trabantul se ia dupa BMW si la urmatorul semafor il ajunge in urma , se repede la sofer si dezamagit ii zice...
- Daca noi astia cu masinile nemtesti nu ne putem intelege..
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Te-am dat absenta joi, dar io ma intorc in 19.12 )).gif )).gif )).gif
Sexymom
Alinutza sa ai o seara faina, sa vina mosul cu multe surprize si ceea ce iti doresti tu cel mai mult. pupic.gif
Karin
Pup canarul bronet si frumos! pupic.gif
Ce ti-a adus mosul? naughty.gif
lliliana
Saltare frum'shica...Pup brunetzica vesela shi-i urez de bine pupic.gif hug.gif floare.gif
buretel
canarul meu bronetel, unde umbli sorella? unsure.gif ia baga raport aici, statistici, alea, alea )).gif
pupic.gif
Nessie
Canarul se plimba prin tari straine blum.gif Poate nu vine cu poze ca o asteapta Mos Nicolaie bataita.gif pupic.gif
luchi
pupic.gif Da..canarul cel bronet si mumos umbla in tari straine, in delegatii, ceea ce ne dorim si noua! laugh.gif
crissy
rolleyes.gif Delegatii... rolleyes.gif Tzari straine... Partea placuta a meseriei!
Sexymom
Julica sper sa vi cu vesti bune, povesti frumoase si pline de umor.
Besos.
amalia0701
Canarul e la Londra si acolo s-au format mini tornade )).gif
Te asteptam aici fata frumoasa cu poze pupic.gif
bubbles
`neata july pupic.gif
Nessie
Canarule, tot in deplasare esti? Te asteptam sa ne spui cum a fost, ce ai facut, sa ne arati poze! blum.gif Am vazut la stiri in ziua in care ai plecat, ca in Londra a fos o mini furtuna, cu acoperisuri distruse, cativa raniti... sper ca esti ok. unsure.gif
julyalina
yahoo.gif i'm baaaaaaaaaaack!!!!!!!!!!!!!
va pupic.gif si va hug.gif pe toate ca tare dor mi-a fost de voi hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
nessie, stiu de furtuna din londra, dar eu am fost la liverpool si londra am vazut-o dor asa in trecere...
acum incarc niste poze dar nu am timp sa le pun pe toate. poze anglia
acum fac raportul de deplasare si maine va povestesc cum a fost.
va pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Super faine poze.
Ai avut loc la VIP la aripa avionului sa iasa pozele faine pupic.gif
Multumim hug.gif
ina_ceva
give_rose.gif
Frumoase poze, se pare ca ai avut timp sa vizitezi ( sau mi se pare)
Ai prins vreme frumoasa?
julyalina
hug.gif dragele mele va pupic.gif

sunt suparata sad.gif vroiam si io sa-mi iau cateva zile de concediu dar seful meu m-a trimis la un curs cry.gif
cateva zile de la 9:00 la 5:00 si ieri imi picau ochii in gura de somn blum.gif
acum incep serialul despre anglia:
1. am vizitat putin Londra si Liverpool
2. vremea cam nasoala sad.gif cateva zile adica : ploua 15-20 de minute si apoi statea ploaia. era frig dar nu ca aici la noi in schimb batea foarte tare vantul.
3. oamenii sunt ca si aici: unii draguti si amabili, altii... ce m-a frapat in Londra a fost faptul ca pe strada 1/2 din ei erau negrii si indieni (foarte multi indieni) si 1/2 albi , din care multi erau turisti. In Liverpool nu erau asa multi negrii sau indieni. erau dar nu asa multi ca in Londra. aaaa.... si asiatici erau destui.

acum trebuie sa plec la curs cry.gif va pupic.gif si revin eu cad ma mai eliberez smile.gif

luchi
Alina, am vazut pozele..foarte frumoase!
Nu fii trista din cauza cursului, nu se stie niciodata, poate in viitor iti va folosi pupic.gif
Sexymom
Am vazut pozele, sunt tare frumoase iar tu arati crima. pupic.gif
amalia0701
Servus iubita!
Esti super faina in poze.
Iar Londra la fel de umeda )).gif
pupic.gif
aki
Salut Alinus.Ma duc sa vad si eu pozele tale pupic.gif .De mult nu am fost pe la tine.Dar acum sunt in curs cu toate
Karin
Am vazut si eu pozele, esti foarte frumoasa si Anglia e minunata! Mi-as dori si eu sa merg in vizita pe acolo! Poate de la anul reusesc, cine stie? pupic.gif hug.gif
buretel
muaaaaah, ce poze naughty.gif naughty.gif
pup canarul mumos foc pupic.gif pupic.gif

acum daca tu esti la curs, cine ne mai inveseleste diminetile? sorry.gif )).gif
julyalina
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif I'm back naughty.gif va pupic.gif si va imbratosez cu drag hug.gif
gata si cursul smile.gif acu' sper sa nu ma mai trimita nicaieri unsure.gif

CITAT
Un politist fugea dupa un infractor...
Dupa 100 m l-a depasit...

Mai rau decat o pietricica in bocanc poate fi doar un firicel de nisip in prezervativ.

-Visez sa fiu miliardar ca tatal meu,zice Bulisor.
-Tatal tau este miliardar?
-Nu! Si el viseaza.

Bula tocmai iese din sediul militiei judetene si epuizat, se sprijina de un pom. Un trecator se apropie de el, intreband:
- Nu va suparati, nu stiti unde se bate la masina ?
- Nu stiu, pe mine m-au batut manual
julyalina
sa termin se povestit cu experienta mea din Anglia:
mancarea nasoala sad.gif aia mananca carnati si fasole la micul dejun sad.gif mirosea prin tot orasul a carnati blink.gif chiar si prin zonele mai centrale si mai selecte wacko.gif iti venea cate un damf de carnati cu sau fara fasole doh.gif
la micul dejun carnati, fasole iahnie, etc. nu prea am vazut salate :9 si io am mancat iaurt, branza cu smantana si ciuperci la tava... altceva nu prea aveai ce manca sad.gif nici macar croaisantele nu erau cine stie ce ca sa nu mai zic de gem care defapt era un fel de jeleu fara nici un gust wacko.gif mai putin cel de portocale care era putin amarui.

crissy
salut.gif
Deci tot mai bine acasuca...
julyalina
eram prin jurnale ... citeam blum.gif sa ma pun la curent cele intamplate smile.gif

da crissy, ai dreptate pupic.gif
daca va mai spun si ca la intoarcere am ratat check-in pentru ca la ei , mai nou, trebuie sa fii cu 3 ore inainte de decolare pe aeroport sad.gif .... si am stat o noapte pe aeroport ... wacko.gif abia asteptam sa ajung acasa ca ma sinteam ca ton hanks in in terminalul wacko.gif
Lacry
aolio, saracuta de tine.. o noapte-ntreaga pe aeroport!
Deci, n-o sa poti vedea carnati in fata ochilor de Craciunul asta... te opresti la sarmale si piftie, nu? Si salata de boeuf )).gif

Te pupam cu drag pupic.gif
julyalina
CITAT(Lacry @ 19-12-2006, 12:36 AM) *

aolio, saracuta de tine.. o noapte-ntreaga pe aeroport!
Deci, n-o sa poti vedea carnati in fata ochilor de Craciunul asta... te opresti la sarmale si piftie, nu? Si salata de boeuf )).gif

Te pupam cu drag pupic.gif

lol.gif lol.gif lacry, la asta nu ma gandisem dar sa stii ca anul asta fac pas la carnati naughty.gif

va pup si eu cu mult drag pupic.gif si pe tine si pe mokutza hug.gif
buretel
CITAT(julyalina @ 18-12-2006, 09:32 AM) *

sa termin se povestit cu experienta mea din Anglia:
mancarea nasoala sad.gif aia mananca carnati si fasole la micul dejun sad.gif mirosea prin tot orasul a carnati blink.gif chiar si prin zonele mai centrale si mai selecte wacko.gif iti venea cate un damf de carnati cu sau fara fasole doh.gif
la micul dejun carnati, fasole iahnie, etc. nu prea am vazut salate :9 si io am mancat iaurt, branza cu smantana si ciuperci la tava... altceva nu prea aveai ce manca sad.gif nici macar croaisantele nu erau cine stie ce ca sa nu mai zic de gem care defapt era un fel de jeleu fara nici un gust wacko.gif mai putin cel de portocale care era putin amarui.

lol.gif lol.gif ce aventuri! am citit si ca ai pierdut avionul sorry.gif cred ca nu-ti mai trebuie vacanta acolo prea curand )).gif
pupic.gif canarul!
danyhoney
lol.gif Tare haioasa experienta ta ,canar dragut !!!

Am intrat sa-ti urez SARBATORI FERICITE SI UN 2007 MAI BUN CA 2006 !!!!
julyalina
'neata dragele mele hug.gif

acum am citit si io ce am scris doh.gif si sigur imi era foame ... am mancat o gramada de litere blushing.gif
vroiam sa spun ca ma simteam ca Tom Hanks in filmul Terminalul biggrin.gif da' banuiesc ca ati inteles voi ce am balmajit eu acolo grin.gif

buretelule, trebuie sa-mi iau putin timp liber si sa va povestesc pe indelete aventurile ca sigur o sa aveti mult timp de cine rade blum.gif

danyhoney multumesc la fel pentru urari pupic.gif

acum fug ca tre' sa fac decontarea pentru deplasare si ma chinuie cu transformatul tuturor chitantelor din lire si lei in euro ( ca decontul se duce la UE sad.gif )
revin io ...

CITAT
Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun.

Elvetianul : Din bani de prima imi cumpar o barca!
Reporterul : Si restu’?
Elvetianul : si cu restu’ imi renovez fatada casei.
Englezul : Din bani de prima imi cumpar o masina sport!
Reporterul : Si cu restu’?
Englezul : si cu restu’ ma duc intr-o excursie in Africa!
Romanul: Din bani de prima imi cumpar un pulover.
Reporterul : Si cu restu’?
Romanul: Restu’ mi-i da mama!

La restaurantul "X" acum cateva zile, fiind impreuna cu niste amici, am remarcat ceva va foarte bizar.
Toti chelnerii si picolii aveau o mica lingurita in buzunarul camasii.
Atunci cand a venit chelnerul sa ia comanda, l-am intrebat:
- De ce purtati toti o lingurita? Mi-a explicat ca patronul a cerut consultanta de la Andersen consulting care, dupa cateva luni de analiza, a ajuns la concluzia ca lingurita este tacamul care cade cel mai des pe jos, la o frecventa de 3 lingurite/masa/ora. De atunci nu mai e nevoie sa alergi la bucatarie sa cauti o noua lingurita. Economia de randament de timp de lucru este estimata la 5,21%. Indicele satisfactiei clientului a crescut de asemenea cu 3,75%.
Doua minute mai tarziu mi-am scapat lingurita pe jos si imediat chelnerul mi-a adus lingurita lui spunandu-mi ca el va lua alta la urmatoarea lui trecere prin bucatarie.
Bravo Andersen!!!
Dar si mai curios, chelnerii aveau o mica sforicica care iesea un pic afara din slitul lor. Cand ne-a adus nota, l-am intrebat pe chelner la ce serveste acea sforicica.
- Ati observat corect, mi-a spus el cu voce joasa, Andersen Consulting a observat de asemenea ca am putea castiga ceva timp la toalete. Sforicica este legata in jurul penisului, deci il putem scoate fara sa il atingem si nu mai trebuie sa ne mai spalam pe maini, ceea ce reprezinta o economie de apa si timpul petrecut la toaleta scade cu circa 7,39%.
- Si dupa ce l-ati scos, cum faceti sa-l bagati la loc fara sa il atingeti? am intrebat eu.
- Ei bine, imi spune el in soapta, nu stiu cum fac altii... dar eu folosesc pentru asta lingurita...

julyalina
Cand martorul spune prea multe la proces

Intr-un mic orasel din SUA avocatul acuzarii cheama primul martor, o babuta simpatica, si, vazand-o cam emotionata, incepe cu o intrebare de complezenta:
- Dna Jones, spuneti-mi daca ma cunoasteti...

- Daca te cunosc? Dar bineinteles ca te cunosc,domnule Williams, te stiu de cand erai un baietel! Dar ai fost o mare dezamagire pentru mine...Minti, manipulezi oamenii si-i vorbesti pe la spate! Si cel mai rau este ca-ti inseli fara rusine nevasta!

Inmarmurit avocatul incearca sa schimbe discutia si ingaima:
- Doamna Jones, dar pe avocatul apararii il cunoasteti ?
- Hmmm ! Desigur ca il cunosc si pe domnul Bradley. De cand il stiu, a fost la fel: lenes, bigot si cam betiv...
Nu poate avea o relatie normala cu cineva, iar competenta sa ca avocat este indoielnica ! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca-si inseala sotia cu trei amante ! Una dintre ele este chiar sotia ta !

In murmurul salii, judecatorul le cere avocatilor sa se apropie:
- Ascultati, bastarzi nenorociti, daca vreunul dintre voi o intreaba pe baba daca ma cunoaste, va sparg!

julyalina
CITAT
Doi tipi isi ciocnesc din greseala carucioarele intr-un supermarket. Primul tip catre celalalt:

- Vai, imi cer mii de scuze, ma uitam dupa nevasta-mea!

Al doilea tip:

- Sincer, si eu dupa a mea, chiar incep sa ma ingrijorez, ca nu inteleg pe unde o fi!?...

Primul:

- Pai, cum arata sotia dvs.? Poate mergem sa le cautam impreuna!

- Pai, cum sa fie? Inalta, super craci, tatze mari, [*****] beton, buze groase, alea, alea, dar a dvs.?

- Nu mai conteaza, hai s-o cautam pe a ta !....

' neatza dragele mele hug.gif io fac slalom intre 2 raportari wacko.gif si incerc sa citesc si cate putin pe aici blum.gif

julyalina
Pentru ca intram in vacanta de Craciun, va trimit urarile mele de bine pentru sarbatorile ce vor urma.

Sa ne auzim anul viitor mai sanatosi, mai destepti, mai frumosi, mai iubiti, mai intelepti si cu multi bani. Sa ne realizam proiectele personale si profesionale asa cum dorim.

Sarbatori fericite!
aki
Salut Alinus.
Sarbatori ferecite iti doresc pupic.gif si numai bine
Sexymom
Pentru toate fetele mele dragi las un colind si un gand bun. pupic.gif pupic.gif

CANTEC DE CRACIUN

Din an in an sosesc mereu,
La geam cu Mos Craciun,
E ger cumplit, e drumul greu,
Da-i obicei strabun.
E ger cumplit, e drumul greu,
Da-i obicei strabun.

Azi cu stramosii cant in cor,
Colindul sfant si bun.
Tot "Mos" era si-n vremea lor,
Batranul Mos Craciun.
Tot "Mos" era si-n vremea lor,
Batranul Mos Craciun.

ina_ceva
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii, julyalina!!
Andreea-Rodica
Craciun Fericit si numai bine! hug.gif hug.gif hug.gif
luchi
Imagine

Craciun fericit, canar drag! Sa ne vedem cu bine anul viitor!
crissy
Cu ocazia Sfintelor sarbatori va dorim sanatate, impliniri, bucurii hug.gif , viata lunga in pace si intelepciune.
Craciun Fericit santa2.gif si La Multi Ani!

Elise-Stefania si Cristina va pupa si va imbratiseaza.

Reteta pentru un an bun

- Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress.
- Se imparte fiecare luna in 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
- Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta!
- Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!
- Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere in sine.
- Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea invioratoare si cu incredere inepuizabila in Dumnezeu!

Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea "LA MULTI ANI!"
Karin
SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI! pupic.gif
Lacry
Multumim pentru bancurile cu care ne-ai adus mereu zambetul pe buze )).gif

Iti uram din tot sufletul: Sarbatori fericite!Imagine

Imagine
buretel
LA MULTI ANI canarule drag! Sa ai un An Nou fericit! hug.gif Si sa ne inveselesti in fiecare zi ca si pana acum wink1.gif Multumim pt buna dispozitie pupic.gif

Imagine
Lacry
La multi ani si un An Nou fericit!
Imagine
julyalina
w00t.gif ce de vizite am smile.gif va pupic.gif si va hug.gif cu mult drag pe toate hug.gif hug.gif
aki, sexy, ina, andreea, luchi, crissy, karin, lacry, buretel va multumesc mult pentru urari si va doresc tuturor ca Noul An sa fie unul de cel putin 10 ori mai bun decat cel care tocmai s-a incheiat hug.gif

si ca sa incepem noul an cu zambetul pe buze ...

CITAT

Nepotul vine in vizita si o gaseste pe bunica de 80 de ani plangand.
Nepotul: - Ce s-a intamplat?
Bunica: - A murit bunicu' !
- Pai cum s-a intamplat asa o nenorocire?
- Azi dimineata in timp ce faceam sex.
- Dar stiati ca la varsta voastra poate fi fatal!
- Da, de 5 ani o faceam numai duminica si atunci in ritmul lent al clopotelor de la biserica: la ding - o baga, si la dong - o scotea!
- Si atunci care a fost problema!
- A trecut nenorocitul de postas cu soneria lui de la bicicleta!

acu fug repejor sa vad ce ati facut in lipsa mea blum.gif
julyalina
yahoo.gif 'neatza dragele mele hug.gif
ce liniste este pe aici dry.gif
eu sunt la scarbici blum.gif , am de predat un material dar am trecut pe aici sa va salut si sa las o glumita smile.gif
acasa este plictiseala maxima sad.gif adica sala este inchisa de pe 20 dec pana luni, 8 ian, pentru renovare wink1.gif asa ca eu stau si "frec menta" cum zice un amic . nici netul nu mergea prea bine ca sa intru pe net de acasa... asa ca m-am jucat pana pe la 23:30 noaptea si pe urma ma miram de ce nu pot sa adorm doh.gif
in alta ordine de idei... adevarul este ca-mi lipseste miscarea si abia astept sa se redeschida sala naughty.gif

de sarbatori nu am facut abuz prea mult de mancare rolleyes.gif ... doar dulciurile au fost pe primele locuri blushing.gif anyway... vreau sa incep si eu sa tin putin regim de dezintoxicare , de curatare a organismului ca nu mai tine sad.gif ma simt plina si mi-e foame dar nu stiu ce sa mai mananc ca nu-mi face cu ochiul nk...
acum las glumitza si fug sa fac niste vizite blum.gif

CITAT
Un neamt vine sa studieze in Romania si se imprieteneste cu un roman.
Dupa ce isi termina studiile, il invita pe roman la el acasa.
Romanul ramane uimit cand vede o casa frumoasa, cu Mercedes
la scara si il intreaba cum de a reusit in asa putin timp sa se imbogateasca.
- Vezi podul ala ? zice neamtul. Ei, din zece saci de ciment, doi ii luam eu, ca asa am invatat in Romania.
Dupa un an de zile, neamtul ii intoarce vizita romanului si ramane cu gura cascata cand vede o vila de 20
de camere, Ferrari in garaj, si il intreaba cum a facut.
- Vezi podul ala ? zice romanul.
- Care pod ???
Nessie
Alinush si la mine e inchisa sala sad.gif De Miercuri imi faca abonament (atunci e ora de tae-bo) si pe caaaaaai! cheer.gif Ce regim de deintoxicare faci? Eu am trecut direct la ww si ma simt mai bine cu moralul ca fac ceva si nu stau sa se adune suncile in continuare.

Spor la treaba cu proiectul! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.