Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
karin, gabitza ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele pupic.gif

akisorule, sa stii ca ma simt bine asa, cu cateva kg in minus, ... se poate si mai bine )).gif dar acum sa nu manii pe Dumnezeu smile.gif

uite asa ma simt eu cateodata )).gif
filmuletz
aki
Ce fain filmuletul.Dati-i fetelor vre-o canuta de cafea poate se trezeste )).gif
julyalina
'neatza fetele hug.gif
acum citesc email-urile si stau cu o cafelutza in mana ca sa ma trezesc blum.gif si am dat peste un banc care cred eu ca mi se potriveste )).gif ... mai ales in ulltima perioada cuplu.gif

CITAT
La un concurs de parasutisti intr-o unitate militara, Bula trebuia sa faca saltul cu parasuta, la aterizare sa ia bicicleta, dupa care cros de 15Km.
Se urca Bula in avion, ajunge in zona de parasutare, sare si trage de comanda.... nu se deschide.
Mai trage o data... nimic (futui)... trage comanda de la parasuta de siguranta... tot nimic (baga-mi-as)... mai trage o data... nimic... dupa care zice:
- Parca vad ca si bicicleta e stricata...

ieri am avut de rezolvat cate ceva si nu am ajuns la sala sad.gif si parca nici chef nu mai am blush.gif dar trebuie sa ma mobilizez altfel or sa-si faca efectul eugeniile si biscuitii doh.gif pe care le tot mananc in ultimul timp nervous.gif
julyalina
sunt deja la a doua cana de ceai smile.gif
mai devreme am mancat si 2 kiwi blum.gif apoi cafelutza impreuna cu cativa biscuiti "ovezano" doh.gif dar ... am terminat-o si parca nu prea a avut efect dry.gif inca mai imi e somn smile.gif
mai stau putin si apoi pap ceva tease.gif

CITAT

- Nu po's'nteleg de ce am fost adus la pol .. politie! exclama un betiv, plin de indignare!
- Pentru bautura! ii raspunde ofiterul de serviciu.
- Pai, de ce nu zici asa? Adu-mi un coniac!

- Fumati? il intreaba medicul pe pacient.
- Mai degraba as bea ceva, daca tot sunteti atat de dragut.

La medic:
- Schiopatati cand e umezeala in atmosfera?
- Nu, cand merg.

In spital este adus un tip cu o fractura craniana. Sora medicala completeaza fisa si intreaba:
- Casatorit?
- Nu, am avut un accident.
julyalina
CITAT
Intr-un sat unguresc din Ardeal, vine un fotograf nou, cam fara experienta, care incadra aiurea pozele si -de cele mai multe ori- la portrete, oamenilor nici nu li se vedeau ochii... Satul fiind micut, i s-a dus repede vestea... Intr-o zi, vin la el doua femei, mama si fiica, ce voiau sa faca niste portrete pentru trimis la neamurile din Ungaria... Femeia mai in varsta zice: - Bune ziua, domnu foto! Venit noi la dumnevostre se foteti la noi!... Acuma, pe mine foteti in fund si pe fata in píciore!... Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto?!... Foteti la noi ase, de se ne iese ochii, bine?

CITAT
trei caini se inscriu la facultate:
unul la drept ca e mult d latrat acolo,
unul la medicina pt ca sunt multe oase de ros
si al treilea la politehnica pt ca acolo e adevarata viata de caine...
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Deci ala cu poiltehnica e criminal! lol.gif lol.gif lol.gif
Si eu stiu, ca am terminat politehnica.... lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
lol.gif da, karin, am ras toti in birou (si majoritatea sunt ingineri )).gif )

Zicere: Exista o linie extrem de subtire intre "hobby" si "boala mintala".
amalia0701
Ce tare imi place aici la tine ca imi descretzesc fruntea pupic.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 01-02-2007, 01:47 PM) *

Ce tare imi place aici la tine ca imi descretzesc fruntea pupic.gif

esti binevenita oricand, amalia hug.gif
ina_ceva
CITAT(Karin @ 01-02-2007, 11:35 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Deci ala cu poiltehnica e criminal! lol.gif lol.gif lol.gif
Si eu stiu, ca am terminat politehnica.... lol.gif lol.gif lol.gif

chiar ca-i viatza de caine wink1.gif lol.gif
cecilia
Draga prietena ,intradevar pagina ta este o oaza de relaxare dupa o zi plina de stres si nervi doh.gif .Citind poantele scrise am inceput sa zambesc ,iar fiica mea m-a intrebat de ce zambesc ,vazandu-ma ca mi-am schimbat starea de spirit de la o secunda la alta. Iti multumesc si te asigur ca te mai vizitez.PA. salut.gif
Sexymom
Si mie imi inveseleste diminetile Alina. )).gif
julyalina
ina, sexy, ma bucur foarte, foarte mult mult ca va place la mine pupic.gif
cecilia, bine ai venit! floare.gif eu te astept cu drag ori de cate ori vrei sa poposesti pe la casuta mea virtuala hug.gif

sa va spun... azi am ajuns la sala smile.gif nu am muncit eu prea mult acolo doar asa cat sa fie bine blum.gif . adica 1,5 ore din care 30 de minute pe banda (15 alergare -15 mers alert) - de fapt cam asta fac de cate ori fac banda smile.gif si am lucrat pentru picioare cateva genoflexiuni simple si cu laditza + 2 aparate pentru aductori si abductori blum.gif
dar... ta na na na yahoo.gif ... am cumparat o crema anticelulitica de la doamna care face masaj acolo (mi-o promise-se mai demult dar acum au venit blum.gif ) si m-am dat putin cu ea apoi am facut sala smile.gif . nu pot sa va spun cum imi ardea pielea doh.gif ... imi venea sa imi zmulg pantalonii de pe mine )).gif dar apoi m-am obisnuit blum.gif ... crema este una termica ... adica iti incalzeste foarte tare pielea si se inroseste tease.gif am venit rapid acasa si am facut dus si acum e super bine smile.gif uitasem cum este sa faci masaj si sa te dai cu creme anticelulitice grin.gif

va pupic.gif ca fug la somnic acum blum.gif sunt franta de oboseala wacko.gif
Sexymom
Si eu am inceput sala, am scris la mine in jurnal prima impresie. )).gif si despre instructor si despre ce am facut azi.
Ai fost criminala cu crema aia lol.gif
julyalina
sexy, am citit ce ai facut la sala smile.gif si ti-am scris si cum sa nu faci febra musculara hug.gif
cu crema... stiu )).gif ma si vedeam in sala fara pantaloni pe mine lol.gif
ina_ceva
CITAT(julyalina @ 01-02-2007, 10:41 PM) *

cu crema... stiu )).gif ma si vedeam in sala fara pantaloni pe mine lol.gif

Cand te duci data viitoare la sala, sa ma anunti si unde ca sa vad si eu un canar fara pantalonasi naughty.gif blum.gif
Nessie
Super ca ti-ai luat crema! Am si eu una mancacioasa la fel, dar miroase ciudat si e scumpa. doh.gif Am pus poza la frumusete. E cea de-a doua, cu rosu. Tu ai o poza cu a ta? Sunt curioasa de care e. rolleyes.gif
julyalina
'neatza fetele! pupic.gif se apropie wekendul cheer.gif
ina, o sa te chem blum.gif
gabitza, crema este de la kedo.hu dry.gif este produsa in ungaria si cumparata de la o firma din Cluj napoca care importa produsele firmei kedo. este o crema termica. am intrat pe site sa vad daca o gasesc dar scrie indicatii in maghiara wacko.gif si inafara de "nem tudom" nu am tangente cu aceasta limba tease.gif
o sa ii fac poza acasa si pe urma o postez smile.gif m-am uitat pe ea aseara si contine printre altele extracte de iedera, gingo, scortisoara. miroase foarte bine crema blum.gif si intra repede in piele smile.gif

CITAT
Un cetatean opreste un taxi:
- Du-ma si pe mine un milimetru!
- Hai dom'ne, nu ma lua la misto!...
- Daca te-as fi luat la misto, ti-as fi spus "cu opriri"...

Maria Magdalena e urmarita de multimea infuriata de desfraul ei...
Se intrevede o bataie cu pietre, cum era la moda.
Isus:
- Stati! Cine n-a pacatuit niciodata sa arunce primul!
Liniste in multime. Totusi, de undeva din spate o femeie imbracata in negru
lanseaza o caramida fix in capul Magdalenei.
Isus (uitandu-se in multime):
-Mai mama, ma disperi!!!

Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale.
Vazandu-l asa, tatal sau il intreaba:
- Ce s-a intamplat? Te-a refuzat?
- Da... Mi-a tras si o palma !
- Cum asa?! Nu i-ai spus cum te-am invatat eu?
"Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!"
- Vai! Asta era! Am gresit formula... I-am spus: "Ai o fata de mi se opreste ceasul!"

Un tip intra intr-un magazin si o intreaba pe vanzatoare:
- Aveti vopsea de oua?
La care vanzatoarea se uita cu atentie la el,
il masoara din cap pana-n picioare, ii zambeste si ii raspunde:
- Dichisituleee!
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Servus iubire.
Sa ai un weekend fain, ai grija cu cream aia pe unde te dai blum.gif
julyalina
buna amalia pupic.gif
un wekend cat mai placut si epntru tine hug.gif
CITAT(amalia0701 @ 02-02-2007, 01:05 PM) *

ai grija cu cream aia pe unde te dai blum.gif

)).gif )).gif )).gif eeeeee .... m-am prins eu cum sta treaba wink1.gif trebuie sa fiu atenta sa nu ma dau pe limba naughty.gif
oricum , dupa ce ma dau trebuie neaparat sa ma spal pe maini de 2, 3 ori , si asa tot arde nitzel pielea smile.gif
amalia0701
O baie pe cinste
amalia0701
Intr-o toamna tarzie, Nicolae Ceausescu face o 'vizita de lucru' inopinata la un CAP dintr-un sat uitat de lume, prin Moldova... La marginea unei tarlale, gaseste doi tractoristi care, in loc sa insamanteze, stau si joaca carti, fumand si band bere.
Mirat si revoltat, ii intreaba:
- Ma', da' de ce voi nu semanati, ma'?!?...
Atunci, unul dintre cei doi, ii raspunde fara macar a ridica privirea:
- Pai, daca nu suntem frati!...

Bush, Blair si Basescu sunt in anticamera din Iad.
In asteptarea deciziilor finale, fiecaruia i se acorda dreptul la convorbiri telefonice cu lumea reala, dar contra-cost.
La sfarsitul lunii, sosesc facturile:
* Bush: convorbiri de 30 minute, catre SUA; valoare factura - 100$;
* Blair: convorbiri de 45 minute, catre Anglia; valoare factura - 180$;
* Basescu: convorbiri de 300 minute, catre Romania; valoare factura - 1$.
Revoltati, primii doi cer socoteala la administratorul Iadului.
Raspunsul sau: 'Hell to hell' se taxeaza ca apel local!...
julyalina
)).gif )).gif )).gif vad ca e molipsitor blum.gif
CITAT

Un vanator intra intr-un magazin de profil.
- Pantaloni de camuflaj aveti?
- Avem, dar nu-i gasim!

De pe o stanca inalta cad jos doi alpinisti - un optimist si un pesimist.
Pesimistul: - Eu cad !
Optimistul: - Eu zbor !

Doi alpinisti sus pe munte. Unul aluneca in crapatura unui ghetar cu capul in jos.
celalalt se apleaca pe gura crapaturii dupa el si striga:
-Te-ai ranit?
-Nuuuu! aude el
-Cum asa?
-Sunt inca in cadereeeeeee!...

Un alpinist cazut in crapatura unui ghetar este gasit de o trupa de la crucea rosie si salvamont.
Astia striga de sus:
-Crucea rosie si salvamontul sunt aici!
Iar alpinistul din prapastie:
-Nu donez nimic!...
amalia0701
Sotia:
- Iubitule... Ce faci?!?
Sotul:
- Nimic!...
Sotia:
- Cum, 'nimic'?!?.. De o ora tot studiezi Certificatul nostru de casatorie!...
Sotul:
- Pai, stii, caut si eu data expirarii!...
julyalina
)).gif )).gif )).gif
CITAT
Osama Bin Laden isi deschide o companie de transport aerian!
Mesajul de intampinare: "Osama Bin Laden Air Lines va ureaza drum BUM!!!!

Vine un tip cu un copil la doctor:
- Doctore, copilul meu are un an, dar pana acum inca nu a deschis ochii mai bine.
Doctorul: - Cred ca ochii trebuie sa-i deschideti d-stra. Copilul e chinez.

- Ba Ioane ce e ala un "lator" ?
- Nu stiu Ghita, da' de unde iti veni in cap cuvantul asta?
- Pai uite, zise fi-miu ca si-a luat la Bucuresti un "cal cu lator" .

Intr-o zi, la usa unei batrane suna un domn, elegant imbracat, cu un aspirator in mana. Nici nu apuca batrana sa deschida, ca tipul incepe:
- As dori sa va prezint cel mai performant aspirator... (in timp ce vorbea, arunca pe covorul din holul casei o cantitate considerabila de balegar, explicand Stati linistita; daca acest aspirator nu curata TOT ce se afla pe covor, promit ca mananc eu ce ramane!
Dupa ce asculta toata povestea, tremurand de nervi, batrana ii raspunse:
- Sper sa ai pofta; nu am curent de azi-dimineata!...
cecilia
lol.gif lol.gif Ati reusit si astazi sa ma bine dispuneti. Va multumesc din suflet. Dar acum hai sa va dau si eu o pastila de ras:
" O alcoolista merge intr-un bar ,se aseaza si bate cu pumnul in bar strigand:
- PELNER UN WISIKI CA MA ARDE PE PEPT. CHELNERUL SE CONFORMEAZA SI-I ADUCE CE A CERUT.
DUPA CATEVA MINUTE DIN NOU ALCOOLISTA I SE ADRESEAZA TOT ASA SI A TREIA OARA LA FEL, PANA CE CHELNERUL INFURIAT RASPUNDE:
- AUZI DUDUIE IN PRIMUL RAND EU NU SANT PELNER CI CHELNER ,IN AL DOILEA RAND NU WISIKI CI WISKY ,IAR IN AL TREILEA RAND SCOATETI TITELE DIN SCRUMIERA CA DE ACEEA TE ARDE PE PIEPT. ' ' lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif bang.gif

[color=#CC66CC]VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT !

julyalina
lol.gif lol.gif lol.gif
super cecilia pupic.gif
Sexymom
Hahaha, uite ce scrie si Cecilia lol.gif super misto bancul lol.gif
Andreea-Rodica
Un sfarsit de saptamana cat mai bun! Si sa stii ca ma binedispun in fiecare zi cand vin aici la tine. hug.gif hug.gif
cecilia
HALLO! Astazi nu este nimeni acasa? Nu am luat azi nici o pastila de ras, adica mai bine zis ma obisnuisem cu bancurile voastre. naughty.gif naughty.gif
julyalina
halooo cecilia salut.gif
cum sa nu fie nimeni ?
CITAT
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 g de Palinca. Palinca, precum se stie din batrani, atenueaza teama!

CITAT
- Parinte, recunosc, am încalcat sfaturile parintesti. Tata mi-a interzis sa ma duc la acea casa de desfriu, dar eu nu am putut rezista si i-am trecut pragul.
- Urit, fiule, urit. ai, desigur, ai vazut acolo ce nu trebuia sa vezi...
- Da, parinte. In primul rind, l-am vazut pe tata!

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala.
- Domnule Bula, nu stiu ce sa ma fac cu fiul domneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e corigent la patru materii, deci din nou repetent!
- Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie...
- Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi!
- Aveti dreptate, doamna... Lasati ca vad eu cum fac!
Ajuns acasa, Bula-senior trece la atac:
- Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume.
Si-l duce pe Bula la sex-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac:
- Aoleu tata! Ce craci! Ce tzatze! Cin-le-o f.. p-astea, tata?
- Premiantii, tata, premiantii!
cecilia
Ca lumea ,mersi ! salut.gif
julyalina
CITAT(cecilia @ 03-02-2007, 09:51 PM) *

Ca lumea ,mersi ! salut.gif

cu placere cecilia pupic.gif
io acum bantui pe aici sa vad ce au mai facut fetele in lipsa mea naughty.gif
julyalina
gata, am trecut si pe la fete smile.gif
azi , dupa ce am facut munca nerecunoscuta prin casa, am fost la sala smile.gif mi-am dat cu crema si apoi am plecat la sala . nu am facut eu prea multe dar e bine ca m-am dus ca altfel statea ca lenesa acasa sad.gif si am mancat si o ciocolata azi bang.gif. o fi fost ea neagra dar ... totusi sorry.gif eram cam suparata si ... stiu ca nu fac bine dar nu ma pot abtine dacat dupa ce am mancat-o dry.gif
k, deci azi am facut banda - alergat 20 de minute si 10 minute mers alert si abdomene smile.gif ca sa nu se depuna ciocolata aia )).gif

stiti, am realizat ca uneori mananc dulciuri si nu numai dar ca sa compensez cand ceva nu este bine... stiu asta dar nu pot sa ma abtin sad.gif cred ca trebuie sa ajung la un terapeut pentru ca simt ca mananc prostii doar pentru ca nu stiu sa ma controlez dry.gif
Lacry
vad ca nu mai ai decat 2 kilograme de "aruncat", asa ca, stai bine wink1.gif

Abia astept sa tin si eu Monti casa mai bag cate o ciocolatica amaruie blum.gif

Eu zic ca n-ai nevoie de terapeut )).gif

Iti dorim o seara cat mai placuta hug.gif
julyalina
multumesc pentru pupic.gif lacry hug.gif mai ales pentru cel de la mokutza blum.gif

Andreea-Rodica
pupic.gif O duminica placuta!
Mai lasa ciocolata aia, eu am incredere ca te poti abtine. Macar sa mananci doar un patratel-doua. hug.gif hug.gif
cecilia
O duminica placuta iti doresc si eu si haida de azi merge si putina ciocolata nu? devil.gif
Tulip
Julyana,ce-mi place la tine in casuta,sunt vesela cand plec de aici! cheer.gif
amalia0701
Io cred ca mai bine iesi la agatzat decat sa mananci cioco.
Ambele au legatura cu serotonina pupic.gif
Sexymom
Amalia naughty.gif
Alina si mie mi se intampla sa nu imi pot controla pofta de dulce, atunci cand imi scade glicemia.E buna si ciocolata in cantitati mici.
Mie mi-a spus instructorul ( cel frumusel) ca este bine sa mananc 2 cuburi de cioco inainte sa vin la sala, si un fruct.
Eu stau zilnic 2 ore la sala, 1 ora topai la aerobic si 1 ora fac fitness, de maine as vrea sa stau chiar mai mult ca nu ma mai deranjeaza asa de tare febra musculara.
Deci nu mai fi suparata ca ai mancat putina ciocolata, chiar face bine la psihic )).gif
julyalina
)).gif amalia, sa stii ca nu m-am gandit la asta blum.gif poate, poate... naughty.gif
sexy, mercic de incurajare pupic.gif

CITAT
Sf. Petru deschide. In fata usii, nimeni. Peste 5 minute, iar "cioc-cioc".
Sf. Petru iar deschide, se uita in jur. Nimeni. Iar "cioc-cioc". De data
asta, sf. Petru era pregatit dupa usa , smulge usa cu putere si mai apuca
sa-l vada pe unu' care disparea rapid.
- Care te tii de prostii si bati pe la usa si te joci cu nervii mei! Nesimtitule!
La care omul, cu tristete in glas, departandu-se in viteza:
- Ce sa faaac, daca ma tot resusciteaza astiaaaaaaa......
cecilia
Buna dimineata ALINA ,alaturi de cafeaua care o savurez am primit si suplimentul de la tine .Multumesc si iti doresc o zi buna. pupic.gif
julyalina
cu multa placere cecilia pupic.gif

CITAT
Un individ trece pe aceeasi parte a trotuarului cu o tipa beton.
Dupa cativa pasi facuti aproape unul de celalalt tipul ii zice:
- Papuse vad ca avem acelasi drum, hehehe...
Ea:
- Nu cred, fiindca io nu ma duc in p***a mati !
amalia0701
CITAT(julyalina @ 05-02-2007, 11:58 AM) *

cu multa placere cecilia pupic.gif

CITAT
Un individ trece pe aceeasi parte a trotuarului cu o tipa beton.
Dupa cativa pasi facuti aproape unul de celalalt tipul ii zice:
- Papuse vad ca avem acelasi drum, hehehe...
Ea:
- Nu cred, fiindca io nu ma duc in p***a mati !

lol.gif lol.gif lol.gif
Chiar ca aveam nevoie de "pilula" asta.
Am moralul la pamant.
Karin
lol.gif lol.gif lol.gif
Misto tipa! lol.gif lol.gif lol.gif
Pup canarul si ii doresc o saptamana minunata! pupic.gif hug.gif
lliliana
Canar frumos, zambaret si pupacios )).gif E tare bancu' lol.gif Vaaaaai, ca mi-o fo' doooor.... pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif hug.gif hug.gif hug.gif hug.gif
julyalina
pupic.gif pupici cu sclipici blum.gif amalia, karin pupic.gif lilicule si mie mi-o fost dor di tini give_rose.gif hug.gif
am incercat eu sa mai pun cate o pastila la vitamine blum.gif dar asa mult ma bucur ca ai revenit hug.gif
yahoo.gif

CITAT
Un director pleaca cu secretara intr o delegatie. Ajunsi la hotel
pentru a scuti bani la cazare cere o camera cu un pat. Se cazeaza si
dupa ce raman singuri in camera ii spune secretarei:
- Doamna eu pentru ca sunt barbat voi dormi pe jos, dumneavoastra veti
dormi in pat.
- Vai domnule director se poate,suntem oameni maturi cum se poate sa
dormiti pe jos vom dormi in acelasi pat.
- Bine dar nu va deranjeaza? zise directorul.
- Nu zise secretara, dar sa stiti ca eu dorm goala. In prima seara
directorul a nadusit, a doua la fel, a treia la fel dar nu a facut
nimic abtinandu-se din rasputeri. Au plecat acasa fara a se intampla
nimic intre ei si primul lucru pe care l-a facut directorul cand a
ajuns acasa a fost sa se duca la psiholog.
- Dl psiholog uite ce s a intamplat am fost.......,ii povesteste tot
si cere un tratament pentru a se linisti. Psihologul dupa ce l-a
ascultat atent i-a spus:
- Va duceti acasa si beti 6 galeti cu apa.
- Are vreun efect dl psiholg, ma vindec?
- NU STIU DAR ATAT BEA UN BOU.
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
' nziua fetete blum.gif
am trecut rapid sa va pupic.gif si sa las niste bancuri
revin io mai traziu cand ma mai eliberez wink1.gif

CITAT
Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti. Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet: - Eu zic sa nu-l batem...

CITAT
Nu stiu ce sa ma fac, domnule doctor. Casatoria mea a intrat intr-un impas.
- Cum asa?
- Pai, sotia mea nu ma poate suferi cand sunt beat, iar eu n-o pot suferi cand sunt treaz.

CITAT
Pe o galera in largul marii....
Vine mana dreapta a capitanului :
- Baieti am 2 vesti , una buna si una rea. vestea buna e ca azi se da rom la tota lumea .....
- Eeeeee , ura-ura, traiasca capitanul .
-Vestea rea ...este ca vrea sa faca schi nautic !!!!
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.