Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
CITAT
Iubirea de sine

Nu este suficient sa stim;
trebuie sa punem in practica.
Nu este suficient sa vrem;trebuie sa facem.
Orice poti sa faci sau orice visezi... incepe acum.

Goethe
aki
Salut Alinus.Pupici pupic.gif
cecilia
Buna ALINA ai reusit si astazi sa arunci cateva raze de soare ,cu toate ca in orasul meu este foarte inchis timpul. Hai sa-ti spun si eu unul:
BADEA GHEORGHE MERGE LA DOCTORPENTRU NISTE ANALIZE. AJUNS IN CABINET DOCTORU-I SPUNE :
- BADE VEZI BORCANUL DE SUS DE PE DULAP ,PANA VIN DE AFARA URINEAZA IN EL CA SA FACEM ANALIZA LA URINA. ZIS SI FACUT. CAND SE INTOARCE DOCTORUL IN CABINET ERA DEZASTRU ,PE PERETI, PE BIROU,PE JOS ,PESTE TOT ERAU BALTI ,IAR DOCTORUL IL INTREABA:
- PAI CE-AI FACUT BADE? LA CARE BATRANUL RASPUNDE:
- DOMNULE DOCTOR SA MA IERTATI DAR SA STITI CA M-AM ZBATUT ,M-AM AGITAT,DAR PANA IN BORCAN N-AM REUSIT SA FAC. lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 06-02-2007, 01:17 PM) *

CITAT
Iubirea de sine

Nu este suficient sa stim;
trebuie sa punem in practica.
Nu este suficient sa vrem;trebuie sa facem.
Orice poti sa faci sau orice visezi... incepe acum.

Goethe

Azi itzi trimit o raza de soare si un pupic optimist pupic.gif
julyalina
lol.gif cecilia pupic.gif
amalia un pupic.gif si de la mine hug.gif
salutare akisorule te pupic.gif si io blum.gif
hai sa va mai spun unul blum.gif
CITAT

Scufitza Roshie:
- Bunico, de ce ai ochi asa mari ?
- Bunico, de ce ai urechi asa mari ?
- Bunico, de ce ai dintzi asa mari ?
Bunica:
- Hai gata, ca ma enervezi. Pune lupa aia pe masa si cara-te la joaca !

am facut o mica pauza ca-mi scot creierii fum tease.gif
ieri am fost la sala si am lucrat doar fesieri si abdomene, pe langa cele 30 de minute de banda smile.gif pentru ca nu vreau sa exagerez )).gif tease.gif adevarul este ca nu prea aveam chef sorry.gif
sa nu uit ... de cateva zile mananc in fiecare dimineatza 2 kiwi si vreau sa va spun ca este tare bine blum.gif adica nu am mai avut nevoie de nimik gen ceai laxativ & co. grin.gif nu le foloseam eu prea des dar, la cateva zile tot trebuia sa iau sad.gif acum, sper sa ma tina cat mai mult si sa-mi fac un obicei din a manca kiwi dimineatza rolleyes.gif
acum fug inapoi la rapoartele mele dar sa stiti ca va citesc pe furis ca sa nu ma vada seful naughty.gif tease.gif
aki
Alinus esti mereu constipata?Stiu ca dupa kiwi te simti mai bine,dar cinde sti constipata nu te doare burta?Eu cu Danuta ma probleme,cind se duce la wc o doare burta give_rose.gif
bpaula
alina si eu mananc kiwi dimineata, la mine e un obicei de acum 2 ani cred ca mananc aproape zilnic..doar vara mai fac pauza la ele cand sunt mai scumpe
mai aveam si eu probleme cu constipatia intr-o vreme dar de cand am schimbat mare parte din obiceiurile alimentare nu mai am

julyalina
'neatza fetele hug.gif

pupic.gif akisorule, nu am probleme prea mari... doar ca depinde ce mananc sad.gif adica daca mananc mai multe zile carne sau nu mananc zilnic legume crude/ fructe, atunci am ceva probleme soar le rezolv rapid cu un ceai verde smile.gif
paula, bine ai venit pe la mine floare.gif ai un obicei foarte sanatos si sper sa ma tina si pe mine ca fructele de kiwi au multa vitamina C decat o portocala blum.gif

am mancat si azi diminetza 2 kiwi ... deja incep sa ma obisnuiesc cu gustul blum.gif acum sunt la cafelutza si mai tarsiu ma duc sa-mi aiu ceva de papa ca azi am mancat in fuga acasa niste branzica dulce cu 1/2 de ardei capia si 2 linguri de pilaf cu ciuperci si praz )).gif si mi-e o foameeeee blum.gif de fapt, de cand m-am trezit, soriceii mei din stomac au inceput sa se agite blink.gif

fug sa vad ce ati mai facut dar inainte, sa va spun un banc blum.gif

CITAT
Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste.
-Buna ziua! Eu sunt un homosexual exilat de pe Marte si m-am ratacit pe aici. Ma poti ajuta cu niste apa? Milos din fire, omul ii dadu apa.
Dupa un timp, vede iarasi pe marginea drumului o chestie mica si verde facand cu mana. Opreste.
-Buna ziua. Eu sunt un homosexual exilat de pe Saturn. Nu te supara, ai putea sa-mi dai ceva de mancare? Gasi prin masina un sandvis si i-l dadu.
La nici un kilometru departare, o alta creatura albastra se agita din nou pe marginea drumului.
Opreste si intreaba:
-Tu, homosexual mic si albastru ce mai vrei?
-Actele la control!

amalia0701
Servus iubita!
Ai reusit sa iesi din melancolia blegoasa, sau vin io sa te scot cheer.gif
hug.gif
julyalina
'neatza amalia ! pupic.gif
daca ai putea sa ma scoti din butoi ar fi foarte bine pupic.gif oricum, deocamdata o duc binisor blum.gif dar ... cred ca in final va trebui sa ajung la medic pentru ca la etajul superior este mare abrambureala wacko.gif

amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 11:53 AM) *

'neatza amalia ! pupic.gif
daca ai putea sa ma scoti din butoi ar fi foarte bine pupic.gif oricum, deocamdata o duc binisor blum.gif dar ... cred ca in final va trebui sa ajung la medic pentru ca la etajul superior este mare abrambureala wacko.gif

Nu la medic draga mea.
pentru probleme cu mansarda se merge la psihoterapeut.
Apropo, prietena ta s-a dus la Angela?
Sexymom
Buna dimineata Alina.
Si eu am avut mari probleme cu constipatia dar am luat o perioada tinctura de soc, sau detoxifiant pe baza de soc si m-am reglat.
Cand ma simt mai plina beau si un ceai Naturavit, nu plicuri si din acela care are frunzele macerate.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 11:57 AM) *

Nu la medic draga mea.

la medic psiho )).gif
nu vrea sa renunte la medicamente sad.gif am incercat dar ... poate o sa folosesc eu telefonul smile.gif

'neatza sexy pupic.gif
acum m-am mai reglat si io ca dadeam din una in alta fara prea multe motive )).gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 12:16 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 11:57 AM) *

Nu la medic draga mea.

la medic psiho )).gif
nu vrea sa renunte la medicamente sad.gif am incercat dar ... poate o sa folosesc eu telefonul smile.gif

'neatza sexy pupic.gif
acum m-am mai reglat si io ca dadeam din una in alta fara prea multe motive )).gif

Daca merge la Angela nu trebuie sa renuntze din prima la medicamente, daca ea simte ca ii fac bine Angela o sa o convinga treptat sa renuntze, in functie de rezultatul terapiei.
Io m-am enervat dupa o luna jumate de "droguri" ca nu vedeam nici o schimbare a starii mele si am refuzat sa la mei iau, dar ea m-a intrebat daca iau ceva.
Am citit ca acupunctura a re rezultate specatculoase pe probleme psihice.
Cel mai spectaculos caz al dr. meu a fost un tanar de 16 ani, care statea ghem intr-un coltz, nu manca singur, nu vorbea si era umflat de medicamente de psihiatri.
Dupa 3 ani de acupunctura, "era normal" adica mancas, se imbraca, iesea pe strada cu prietenii, etc.....
Singurul lucru care nu s-a rezolvat era capacitatea de efort intelectual, adica nu a rezistat decat 3 luni la scoala, nu a reusit sa termine liceul.
Mi se pare spectaculos.
julyalina
gata, am facut programare pentru saptamana viitoare la psiho smile.gif sa vedem ce-o fi ... sper sa-mi fie de folos smile.gif

CITAT
Un tip intra intr-o circiuma cu ditamai strutzu' dupa el. Chelnerita vine sa ia comanda. Tipu zice:
"Un hamburger,cartofi si o coca" apoi intreaba strutzu' "Tu ce vrei?"
"La fel!" zice strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice: "poftiti, face 28,45".
Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot.
A doua zi, omul si strutzul revin la aceeasi circiuma. Tipu zice:
"Un hamburger,cartofi si o coca". Strutzu' - "La fel!" . Chestia devine rutina pina cind intr-o seara, chelnerita intreaba:
"Ca-ntotdeauna?" "Nu" zice tipul,"E vineri seara, asa ca vreau o friptura, cartof copt, o salata si o sticla de vin." "Acelasi lucru si pentru mine" adauga strutzu'. In scurt timp chelnerita se-ntoarce cu mincarea si zice:
"poftiti, face 72,38".
Omul baga mina in buzunar si scoate din prima, fara sa se uite, exact suma care-i trebuie, cu maruntis cu tot, la fel ca-ntotdeauna. Chelnerita nu-si mai poate stapini curiozitatea. "Scuzati-ma domnule,cum reusiti sa aveti intotdeauna pregatita suma exacta, scotind-o din buzunar fara macar sa va uitati? "Pai," zice tipul,
"acu' citiva ani faceam curat in pod si am gasit o lampa veche. Cind am incercat sa o lustruiesc a iesit din ea un duh si s-a oferit sa-mi indeplineasca doua dorinte. Prima a fost cam asa: de cite ori va trebui sa platesc pentru ceva, sa bag mina in buzunar si sa gasesc acolo intotdeauna exact banii potriviti".
"Dar e fantastic!" zise chelnerita. "Cei mai multi oameni si-ar fi dorit un milion de dolari sau cine stie
ce alte averi; insa dumneata vei fi atit de bogat cit vei dori pentru tot restul zilelor!"
"E-adevarat. Fie ca e vorba de o sticla de lapte, un pachet de tigari, un apartament sau un Rolls Royce, suma exacta se afla pregatita la mine-n buzunar".
"Super tare!" zice chelnerita.
"Auziti, da' care-i treaba cu strutzu'?" Omul trage aer in piept, ofteaza apoi lung, si zice:
"A doua dorinta a fost cam asa: O pasarica inalta, cu curu' mare, cu cracii lungi, si care sa fie de-acord cu tot ce spun."
amalia0701
La psiho?
La psihoterapeut?
Buna faza cu strutzul lol.gif , din gama :
Ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se implineasca.
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 03:46 PM) *

La psiho?
La psihoterapeut?

da smile.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 03:49 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 03:46 PM) *

La psiho?
La psihoterapeut?

da smile.gif

ma bucur.
O sa vezi cat e de fain.
Mergi la Angela?
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 03:55 PM) *

ma bucur.
O sa vezi cat e de fain.
Mergi la Angela?

mercic de incurajare hug.gif
nu merg la angela dry.gif am sunat-o si i-am povestit pe scurt si a zis ca mai bine imi recomanda pe altcineva smile.gif dar e ok, sper sa fie bine smile.gif indiferent la cine ma duc
amalia0701
CITAT(julyalina @ 07-02-2007, 04:08 PM) *

CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 03:55 PM) *

ma bucur.
O sa vezi cat e de fain.
Mergi la Angela?

mercic de incurajare hug.gif
nu merg la angela dry.gif am sunat-o si i-am povestit pe scurt si a zis ca mai bine imi recomanda pe altcineva smile.gif dar e ok, sper sa fie bine smile.gif indiferent la cine ma duc

Daca asa a spus ea trebuie sa ai incredere. Nu te trimite la cismar.
E o super femeie.
Intrebam pentru ca imi e dor de bisericutza din fazta blocului si de libraria de langa smile.gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 07-02-2007, 04:17 PM) *

Daca asa a spus ea trebuie sa ai incredere. Nu te trimite la cismar.
E o super femeie.
Intrebam pentru ca imi e dor de bisericutza din fazta blocului si de libraria de langa smile.gif

stiu smile.gif multumesc pupic.gif
aki
Salut Alinus si pe la tine.Cam tirziu mi-am luat portia de ris,dar am luat-o.Merci pupic.gif
lliliana
Canar frumos...lasa prostiile...Pup io toate penele tale ca mi-a fost un dor de bancurile dimenetilor de la serviciu de numa'. Capul sus...Mua. pupic.gif hug.gif Sa nu cumva sa cazi shi tu in butoi ca n-am decat 2 maini shi-s ocupate cu scosul de-acolo a 2 duamne de pe-acilea. Ashteapta la rand )).gif Vin in breatze a me )).gif )).gif hug.gif
julyalina
'neatza fetelor pupic.gif
azi nu am papat kiwi sad.gif am neglijat sa-mi cumpar pentru ca eram sigura ca mai am vreo 2 prin frihider si se pare ca era numai impresia mea sad.gif dar mai traziu ies pe afara si o sa-mi cumpar blum.gif

CITAT
Ion si Gheorghe isi fac vacantele separat. Ion se intoarce din vacanta de iarna multumit.
- Ei, si pe unde ai umblat, Ioane?
- Prin Suedia, mai!
- Si cum sunt scandinavele?
Ion da din colt in colt, nu da un raspuns clar. Acasa, cauta in dictionar. "Aha,scandinave-adica femeile de acolo! Cum de nu am stiut, sa ma fi laudat, ca aveam cu ce!" Anul urmator, Ion se intoarce din vacanta bronzat.
- Ei, Ioane, pe unde ai mai fost?
- Grecia, tara frumoasa, mai!
- Ei, dar Elenele?
Ion ramane iar mut. Nervos, acasa, cauta din nou in dictionar: "Aha, femeile de acolo!" Un an mai tarziu, Ion se intoarce iar bronzat.
- Si cum a fost in Egipt, Ioane?
- Frumos, cald, camile, alea, alea...
- Si piramidele?
- Niste curve!

Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!

CITAT(lliliana @ 07-02-2007, 08:11 PM) *

Canar frumos...lasa prostiile...Pup io toate penele tale ca mi-a fost un dor de bancurile dimenetilor de la serviciu de numa'. Capul sus...Mua. pupic.gif hug.gif Sa nu cumva sa cazi shi tu in butoi ca n-am decat 2 maini shi-s ocupate cu scosul de-acolo a 2 duamne de pe-acilea. Ashteapta la rand )).gif Vin in breatze a me )).gif )).gif hug.gif

lilishule, stiai ca te iubesc ? hug.gif mercic mult pentru incurajare pupic.gif hai ca astept la rand pupic.gif

cecilia
SARACII IEPURASI! URSUL CHIAR SI-A PUS PATA PE EI. lol.gif lol.gif

ESTI O DULCE ,TU SI GLUMELE TALE DE DIMINEATA. pupic.gif
julyalina
mercic cecilia pupic.gif
Tzutzi80
Pup canarul zburacios! Multa veselie pe aici, asa ca nu prea pricep eu ce ar cauta depresia si melancolia? Ca doar nu au venit la citit de bancuri hug.gif
julyalina
'neatza fetele pupic.gif
vine weekendul cheer.gif si ne relaxam si noi putin blum.gif
azi am mancat deja 3 kiwi blum.gif si 3 eugenii )).gif imi era o foameeeee wink1.gif acum beau cafelutza si ceai verde in care am pus 1/2 de lamaie rolleyes.gif

ieri am fost la sala si am alergat, si am lucrat fesieri si aductori/ abductori blum.gif asa ca ma simt destul de impacata pentru ca am bagat zilele aste in mine ... blushing.gif

am uitat sa spun ca am fost la sala si miercuri dar am lucrat brate , piept si cateva abdomene fara sa alerg ca nu aveam chef sad.gif

CITAT
Dimineata, în drum spre serviciu, un evreu vede în statia de
tramvai un domn bine facut si foarte bine îmbracat.
Prezenta lui îl intriga. Un domn astfel îmbracat nu se duce la
serviciu la aceasta ora din dimineata.
Daca nu se duce, înseamna ca vine;
De unde poate veni în zori de zi un domn astfel îmbracat decât de la o
dama ?
Un domn bine, vine de la o dama bine.
La noi în cartier sunt trei dame bine:
Natasa, care-i însa plecata la Leningrad, Rasela, dar de la ea
vin chiar eu si sotia mea.
Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc),
directorul meu (normal) si pe un oarecare domn Abramovici.
- Buna dimineata, domnule Abramovici!
- Buna dimineata. Dar de unde ma cunoasteti?
- Simpla deductie !
lliliana
roll2.gif cheer.gif A zis ca ma iubeshteeee...a zis ca ma iubeshteeee!!! cheer.gif cheer.gif roll2.gif
Se uita lumea?....Ati citit? yahoo.gif Ma iubeshteeee!!!
Shi eu te iubesc...NA! naughty.gif
julyalina
CITAT(lliliana @ 10-02-2007, 09:13 PM) *

roll2.gif cheer.gif A zis ca ma iubeshteeee...a zis ca ma iubeshteeee!!! cheer.gif cheer.gif roll2.gif
Se uita lumea?....Ati citit? yahoo.gif Ma iubeshteeee!!!
Shi eu te iubesc...NA! naughty.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif da, te iubesc hug.gif blum.gif

acum am intrat si io sa vad ce mai este pe aici blum.gif am fost si azi si ieri la sala cheer.gif si am o febra muscularaaaa doh.gif cum nu am mai facut demult blum.gif
ieri am lucrat fesieri cu unul dintre antrenori , care a spus ca :avand in vedere ca vin de atat timp ar fi cazul sa schimbam antrenamentul " adica sa-l intensificam cand lucram o anumita grupa de muschi doh.gif asta mi-a fost )).gif ca de azi dimineatza abia ma asez pe scaun )).gif
azi doar am alergat nitzel si am facut cateva abdomene ca altceva nu puteam si am fugit acasa grin.gif

julyalina
'neatza dragele mele hug.gif
a inceput o noua saptamana si trebuie sa fim in forma cheer.gif

hai sa incepem cu un banc blum.gif
CITAT
Trei prieteni mor în acelasi timp într-un accident rutier. Tuturor, Sf.Petru le pune o aceeasi întrebare:
- O sa va îngroape în câteva zile. Ce sperati sa auziti de la rudele si prietenii adunati la mormînt?
- Mie mi-ar place sa aud ca sînt cel mai mare medic de dupa Pasteur si un tata de familie exemplar.
- Mie mi-ar place sa aud ca am fost un profesor universitar exceptional si sotul ideal pe care sotia mea îl merita.
- Mie mi-ar place sa aud: "priviti, misca!"...

io sunt la serviciu si am primit 3 rapoate urgente wacko.gif daca se poate cu termenul de ieri doh.gif
asa ca va pupic.gif si trec la munca sad.gif o sa citesc eu pe fuga ce ati mai facut naughty.gif
amalia0701
Pup fata super ocupata pupic.gif
Ma bucur ca te-a trecut instructorul la avansatzi blum.gif
Asa sa mai scotzi eugeniile alea )).gif
Sa ai o saptamana faina draga mea hug.gif
julyalina
)).gif amalia pupic.gif eram la avansati doar ca se gandise el la un amtrenament si nu putea sa-l incerce pe oricine )).gif

CITAT
Scufita Rosie se întâlneste cu lupul în padure.
- Ce e cu tine, lupule, de arati asa de obosit?
- Am dansat toata noaptea cu Kevin Costner.
cecilia
SALUT LILIANA! salut.gif

STI CA SE SPUNE DESPRE EUGENIA CA ESTE CEA MAI IEFTINA FEMEIE? lol.gif lol.gif
lliliana
Salut July canar veselos pupic.gif cheer.gif Sa ai parte de bine hug.gif

Ceci....aia cu Eugenia nu era pentru mineeee....nuuuuu? )).gif
cecilia
Scuze Liliana , vroiam sa scriu YULIALINA, sper ca n-am calcat asa tare pe bec . bang.gif
crissy
pupic.gif
Am trecut pe la tine ca sa ma mai inveselesc nitel.
julyalina
'neatza fetele dragi ! pupic.gif mi-o fost dor di voi hug.gif
la serviciu e nebunie tease.gif si am o gramada de lucrari cu termen "ieri" wacko.gif

lilish pupic.gif , aia cu eugeniile era pentru mine blum.gif ca imi cam plac blushing.gif
cecilia pupic.gif , mercic de vizite
crissy pupic.gif sti e mult imi place poza cu aia mica care doarme nasuc in nasuc cu urusletul? blum.gif imi vine sa ma bag si eu acolo pupic.gif

eu nu sunt in stare prea buna dar incerc sa ma descurc blum.gif luni, miercuri si joi am fost la sala si am tras smile.gif dar nu prea tare ca astept rusii ... de mancat nu mai stiu ce sa mananc pentru ca iar ma sacaie gastrita dry.gif asa ca am toto bagat branzica fagaras si branzica de casa ...
imi vine sa plec pe campii ...

va pupic.gif si las 2 bancuri pe ziua de azi ca nu am mai dat pe aici de mult sad.gif
CITAT

Un urs batran il invata pe unul tanar:
- Omul trebuie atacat in asa fel incat sa aiba timp sa te vada si sa reactioneze.
- De ce?
- Sunt mai gustosi dupa aceea, nu mai au rahat in ei.

Pe masura ce un elegant pachebot se apropia de o insula, un tip cu barba, in zdrente, descult, devenea din ce in ce mai agitat pe insula, facea focuri, sarea de colo colo, urla...
- Ce-i asta? intreaba unul dintre pasageri.
- Habar n-am, zice capitanul. Da de fiecare data cand trecem p-aici parca innebuneste!
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Faine amandoua.
julyalina
pupic.gif amalia

CITAT
Doi politisti gonesc cu masina. La un moment dat ocolesc o groapa si intra intr-un pom. Ies amandoi dintre fiarele contorsionate iar unul dintre ei:
- Sa stii ca meritam o prima! Niciodata nu am ajuns asa de repede la locul accidentului.

Zicere:Daca ai suficiente date culese, atunci se poate demonstra prin metode statistice,orice.

aki
Salut Alinus.Pupici pupic.gif
Sexymom
Alina te vazui conectata aseara dar nu am barfit si noi deloc. sad.gif
Data viitoare o punem de o barfa pe messenger.
Serviciu usor si week-end placut.
aki
E ocupata,munceste din greu.Ce as vrea sa ma vada si sa-i arat blum.gif ,ca eu ma odihnesc ca o putoare,pina ma cheam seful si iar zic ca nu-mi place serviciul si vreau sa mi-l schimb lol.gif lol.gif lol.gif
Dar,gata nu mai am chef de lucru azi,intru in distractii pina luni yahoo.gif
amalia0701
Weekend placut iubita!
Ai grija de tine pupic.gif
Sa te odihnesti hug.gif
julyalina
'neatza fetele mele dragi hug.gif
a inceput o noua saptamana si trebuie sa fim iar pe baricade wink1.gif lol.gif
akisorule pupic.gif chiar am o gramada de treaba wacko.gif si m-as da si eu le fund o vreme dar nu pot sad.gif
sexy pupic.gif sigur punem de-o barfa mica hug.gif
amalia pupic.gif mercic pentru grija hug.gif
mie mi-au venit rusii vineri, asa ca sala ... am lasat-o pentru altii )).gif vineri si sambata am lenevit cat am putut blum.gif zic io dar am facut si treaba prin casa ... stiti voi ... munca din aia nerecunoscuta sad.gif aspirator & co doh.gif curatenie, praf, etc... iar duminica am facut o placinta cu branza blum.gif si s-a mancat aproape toata tava biggrin.gif a mai ramas un coltishor pe care planific sa-l lichidez eu cand ajung acasa grin.gif

las un banc si fug sa vad ce ati mai facut in lipsa mea naughty.gif
CITAT

Un tip vine la doctor sa-l vindece de balbaiala.
- Da`cu ce te ocupi dumneata ?
- E-eu cresc ga-ga-ini !
- Pentru asta nu-i nevoie sa vorbesti cursiv, merge si-asa.
- Pai pai, eu chem di-dimineata ga-gainile sa le dau boabe: pi pi pi ! Si vin cinci mii de ga-gaini. Seara iar: pi pi pi, maninca. Apoi, le zic sa plece la cul-culcare. Se duc toate, afara de una. Ii zic: Du-du-te de te culca! Nu vrea. Iar: Du-te la culcare, iar nu vrea. Ma enervez si-i zic: Du-du-te-n pi-pi-pi...Si vin cinci mii de gaini...

Karin
July, intru rar ca sunt probleme devil.gif , dar sa stii ca incerc sa ma binedispun zilnic cu jurnalul tau! pupic.gif hug.gif
julyalina
esti binevenita oricand, karin pupic.gif si ma bucur ca te binedispui la mine blum.gif

CITAT
Un pusti vine revoltat de la scoală si îi spune tatălui său că acolo îl pun să învete numai inutilităti. Tatăl îl întreabă uimit:
- Cum adică?
- Păi la istorie ne pune să memorăm niste ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanti!
- Altceva...
- Păi la geografie tot asa trebuie să retinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpatii Scurburii, Strîmtoarea Fosfor si Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google si aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' să zicem că iesi si tu cu o fată, si cum vă tineti voi asa, de mînă, ea te întreabă ce înăltime are vîrful Chomolugma?
- Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu si mă întorc să-i spun...
- Da, da' pînă te întorci tu să-i spui că are 8848m s-ar putea să o găsesti ocupată!
- Cu cine?
- Păi, tot cu un prost asa ca tine, da' care are laptop!
julyalina
yahoo.gif am venit de la sala si deja ma simt mai bine cheer.gif
acum mi-am facut o cana de vin rosu fiert cu scortisoara si putin zahar ca-mi este nitel frig sad.gif stau cu voi sa vad ce ati mai facut apoi fac un dus si ma bag la somnic blum.gif
Sexymom
Ai fost la sala cu rusii?
Si bei vin??????ce e dezmatul asta copila?
Eu am mers azi la sala cu un chef teribil de tzopait la aerobic. Si am avut o instructoare noua, trecuta de 50 de ani care nu ne-a muncit deloc sad.gif vreau sa se intoarca tzopaila al meu....chiar daca e mic de stat e agitat )).gif
julyalina
CITAT(Sexymom @ 19-02-2007, 11:14 PM) *

Ai fost la sala cu rusii?
Si bei vin??????ce e dezmatul asta copila?
Eu am mers azi la sala cu un chef teribil de tzopait la aerobic. Si am avut o instructoare noua, trecuta de 50 de ani care nu ne-a muncit deloc sad.gif vreau sa se intoarca tzopaila al meu....chiar daca e mic de stat e agitat )).gif

lol.gif dezmatz total sexy pupic.gif
rusii sunt pe duca si nasoale sunt primele 2 zile ca pe urma pot face miscare smile.gif
naughty.gif te cred si io ca-l vrei pe tzopaila hug.gif
sa stii ca ma gandeam ca abonamentul urmator sa-l fac la aerobic si sa fac pauza de fitness o perioada dry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.