Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
ina_ceva
Oricum, voi incerca cat mai multe salate (noroc ca sunt innebunita dupa ele).
Sunt eu mai slabuta, dar daca scap doua zile la mancare, nesupravegheata, iau repede in greutate si slabesc mai greu mad.gif
crissy
La multi ani, canar scump si frumos!
O pajiste de floare.gif de la noi.
ina_ceva
La multi ani! give_rose.gif pupic.gif
O primavara luminoasa si frumoasa ca tine!
Andreea-Rodica
La multi ani! O primavara frumoasa si fericita iti doresc! floare.gif
Sexymom
La multi ani Alina, sa fii fericita, iubita, la fel de frumoasa ca si acum, cu o inima mare. give_rose.gif
julyalina
give_rose.gif dragele mele, va multumesc frumos pentru urari pupic.gif

am trecut in fuga sa va salut ca am o gramada de chestii de facut sad.gif si seful mai vine cau cate una noua devil.gif ... si tot in fuga va citesc si mai incerc sa si scriu prin jurnalele voastre sad.gif
ieri am fost libera si am profitat sa dorm si eu mai mult putin si sa ma relaxez blum.gif
revin naughty.gif

CITAT
Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou .....
Tzutzi80
Pup canarul! Pe la mine cand mai ciripesti a voie buna? pupic.gif A...si pana nu uit! Ce trebuie sa mai slabesti tu? Ca esti slabuta slabuta
buretel
neatza canarule drag pupic.gif mi-i dor de tine give_rose.gif
un banc ceva, pt buna dispozitie de dimineata? naughty.gif
julyalina
pupic.gif fetele dragi ! hug.gif

eu sunt pe fuga si nu prea apuc sa scriu prin jurnale sad.gif va citesc dar nu am timp sa scriu sad.gif
apropo de subiectul zilei "cu ce ma imbrac azi ? " io m-am imbracat azi la lumina lumanarii )).gif ca era curentul intrerupt doh.gif

CITAT
La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un "Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore...
In spatele lui s-a facut coada, toti injura in delir. Unu' scoate capul pe geam si ii striga aluia cu Hummerul:
- Asculta, ba! Macar opreste dracului motorul, cand bagi benzina...

Un tanar absolvent al scolii de marina, se pregateste pentru prima lui cursa.
Il intreaba pe taica-su (fost capitan de vapor), ce sa ia cu el la drum neaparat.
" Baiete, ai sa poposesti prin tot felul de porturi exotice. Eu as zice sa-ti faci
o provizie buna de prezervative si niste tablete care sa-ti taie greatza in caz de tangaj."
S-a dus baiatul la drogherie, vine acasa o cutie cu prezervative si una cu tablete.
Zice taica-su: "Nu sant de ajuns."
Baiatul, se duce atunci si mai cumpara o cutie cu prezervative si una cu tablete.
Vine acasa, "Baiete, tot nu sant destule..."
Ajunge ala a treia oara la drogherie si cere o cutie cu prezervative si una cu tablete de greatza.
Farmacistul il ia deoparte si ii spune: "Tinere, scuzati-ma te rog, desigur nu-i treaba mea...
Dar nu pot sa-nteleg. Daca ti-e greatza, de ce te mai regulezi, domn'e ?...
ina_ceva
lol.gif lol.gif

Multumim de bancuri, ne faci ziua mai senina wink1.gif
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
acum ca m-am mai eliberat nitzel am venit sa mai recuperz putin din ultimele zile smile.gif am scris cate ceva si pe la voi prin lurnale si dupa ce fac un mic raport aici o sa mai plec iar prin vecini naughty.gif
asa... deci, de cand am venit de la Budapesta, am facut abonament la aerobic cheer.gif desi am fost si la fitness in continuare smile.gif am apucat pana acum o sedinta de pilates (martea trecuta) si una de taebo (aseara am fost la taebo tease.gif ) si am plecat de acolo transpirata toata biggrin.gif prima jumatate de ora parca nu se mai termina lol.gif mi-a placut si noroc ca am abonament de 12 sedinte asa ca ... "tine-te brau sa nu te rupi" lol.gif
Nessie
valeu ce de sport! doh.gif Felicitari ca te poti tine. La mine e inca grele sa ajung pe acolo. blush.gif

Eu mi-am facut abonament la fiare acum, dar inca nu am ajuns. Tu ce program ai la fitness? Poti sa-mi spui si mie te rog cum faci, in ce ordine, de cate ori? Pentru inspiratie. give_rose.gif Multumesc!

Eu ma gandeam sa fac vreo 10 minute la bicla sa ma incalzesc, apoi vreo 30-40 de minute tras de nush' ce fiare si apoi cardio cat ma tine. huh.gif
bubbles
hey july...si eu luna asta am zis ca rup gura targului si imi fac abon de 12 sedinte la fitness..si sapt ast aam fost deja de 2 ori biggrin.gif si as vrea sa mai merg de 2 ori )).gif m`am cam debilit...ca daca nu pedalez juma de ora pe zi nu ma simt bine crazy.gif azi numai am pedalat ca m`am simtit si rau de la raceala dar nu m`am lasat invinsa de guturai si macar atat sport pt azi crazy.gif
sper sa primesc de ziua me ao bicileta stationara .. sa vad poate mi`o iau cand merg la craiova biggrin.gif
julyalina
'neazta fetele pupic.gif

Gabitz, sa stii ca odata ce-ti intra sportul/ miscarea "in sange" o sa-ti fie mai usor smile.gif
Referitor la fiare smile.gif eu pot sa-ti pun o gramada de chestii, dar avand in vedere ca nu ai mai fost niciodata o sa fie cam greu dry.gif . Acolo la sala unde ai facut abonamentul nu este nici un instructor? trebuie sa fie macar cate unul si sa-ti spuna ce sa faci, sa-ti arate aparatele - ca sunt destul de multe tipuri.
Hai sa-ti spun pe scurt cum fac eu blum.gif
In principiu, e ok sa faci incalzirea apoi se lucreaza anumite grupuri de muschi.
- incalzirea inseamna minim 10 min de bibicleta, dar e mai bine sa faci 15 min chiar 20 smile.gif
apoi ... o zi lucrezi partea superioara, alta zi lucrezi partea inferioara . e mult mai usor asa smile.gif pentru mine cel putin ... baietii lucreaza altfel ( 2, 3 grupe de muschi pe antrenament). iti detaliez antrenamentele putin mai incolo ca sa pun si poze blum.gif
aaaaa... sa nu uit blum.gif de fiecare data, la fiecare antrenament sa faci si cateva serii de abdomene smile.gif

Bubbles, bine ai venit pe la mine give_rose.gif exact ce spuneam mai devreme smile.gif ... ti-a intrat biciclitul in sange hug.gif

io nu am fost ieri la sala ca au venit rusii smile.gif asa ca am stat acasa si am gatit doh.gif ficatei la tigaie cu garnitura de orez (ca babuinul meu a zis ca vrea cu orez nu cu piure sau altceva blum.gif )

CITAT
Pe patul de moarte sta intins un mos de 80 de ani,sot,tata,bunic,strabunic. I se apropie sfarsitul si de jur imprejurul patului sta toata familia:sotia,toti copiii si toti nepotii si cativa stranepoti.
Toti asteptau in liniste si deodata batranul se trezeste si spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate:masini bune,femei frumoase,multi prieteni si un cont mare in banca.
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor, ca sa am o famile ca altfel nu o sa aibe cine sa-mi dea un pahar cu apa pe patul mortii.
Ei si asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat radical. In loc sa merg la discoteca cu femei..stau acasa si ma uit la seriale, cu sotia.
Masina o folosesc doar ca sa duc si aduc copiii de la scoala si sa mergem impreuna in concediu, la mare.
Toti banii din banca s-au dus pe scolile voastre. Zilele frumoase si libertatea mea...le-a luat vantul!
Si acum cand stau intins si astept la moarte stiti ce e cel mai rau din toate?
-Ce,dragul noastru tata?il intreaba cu totii
-Nu mi-e sete!
amalia0701
Babuin mancator de orez?
Asta e ceva nou, sau mi se pare mie naughty.gif
pupic.gif
buretel
cine, ce? grin.gif eu nu sunt la curent cu babuinul-mancator-de-orez wink1.gif astept detalii )).gif
pupic.gif canarul dragut foc!
julyalina
)).gif nu e nou dar asta a vrut el ... si leguma lui favorita este carnea )).gif

si noi pupam buretelul stralucitor! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 14-03-2007, 11:40 AM) *

)).gif nu e nou dar asta a vrut el ... si leguma lui favorita este carnea )).gif

si noi pupam buretelul stralucitor! pupic.gif pupic.gif pupic.gif

De ce stiam io ca nu e nici un babuin prin zona?
Tu ma pacali.
Dar asa sa fie.
Babuinii ar trebui sa manance banane
)).gif
julyalina
CITAT(amalia0701 @ 14-03-2007, 12:43 PM) *

De ce stiam io ca nu e nici un babuin prin zona?
Tu ma pacali.
Dar asa sa fie.
Babuinii ar trebui sa manance banane
)).gif

)).gif era, era dar inca nu e definitiv dry.gif si mai probam blum.gif ... si nu prea vorbeam eu despre el
aki
Alinus salut.Ne spui si noua despre babuin?Locuiti impreuna? pupic.gif
buretel
)).gif )).gif nu mai ai scapare, canarule blum.gif toarna tot grin.gif
Nessie
Canarule, pupic.gif multam fain de program. Mai atept exercitiile cand ai timp. grin.gif
La Sir unde am abonament, e super extra mega plin mereu si e o singura tipa printre fiare. Nu are timp sa ne faca program si sa stea fupa fundul nostru, de asta intreb cunoscatoarele de aici. floare.gif
julyalina
CITAT
Un ardelean se duce pentru prima oara din satucul lui de departe la oras, sa-si faca niste analize. Pe drumul de la gara la spital vede o poarta mare pe care scria "Gradina zoologica". Curios din fire, intra. Iese dupa cateva ore bune absolut incantat. Isi rezolva treburile si se-ntoarce in sat.
"Ei, Ioane, cum o fo' la spital ?" il intreaba cei de-acelasi leat cu el.
"La spital o fo' cum o fo', da' sa vedeti voi gradina zoologica !"
"Ce-i aia ?"
"E un loc asa, mai mare, unde vezi tat felu' de animale, care de care mai traznite".
"Ce animale ?"
"Pai, de-un exemplu, zebra".
"Cum ii zebra ?"
"Cum sa va spui io... Stiti magaru' lu' Vasile, ala ce paste pe sant ?"
"Da".
"Ei, zebra seamana cu magaru' lui Vasile, numai ca ii colorata pe tat trupul cand c-o dunga alba, cand c-o dunga neagra".
"Nu se poate !"
"Zebra ca zebra, da' sa vedeti voi girafa !"
"Cum ii girafa ?"
"Girafa ii... Stiti magaru' lui Vasile ?"
"Cum sa nu !"
"Girafa seamana la trup cu magaru' lu Vasile, da' are niste picioare de doi metri si un grumaz de tri".
"Nu se poate !"
"Ba se poate ! Dar cel mai interesant dintre tate ii hipopotamu...".
"Cum ii hipopotamu' ?"
"Apai, cum sa va spui io... Stiti magaru' lu' Vasile?"
"Stim".
"Ei ghini, hipopotamu' nu seamana deloc cu el".
amalia0701
lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Hahahaha! Numai veselie pe unde zboara canarul nostru. Cred ca are praf de ras pe aripioare si cand zburataceste il imbrastie peste tot. Si despre babu...iti pun niste floricele sa iti dezlege cioculetul si sa povestesti mai multe. Galbioare ca penele tale zburacioase biggrin.gif

Imagine
julyalina
pupic.gif fetele cucuiete hug.gif
nu prea am timp sa scriu ca sunt cu o gramada de hartoage pe cap sad.gif dar sa stiti ca va citesc printre picaturi naughty.gif

mercic tzutzi pupic.gif
despre babuin va povestesc eu dar sa ma mai eliberez nitzel wink1.gif
spuneam in jurnalul lui Karin ca unul dintre alinturile folosite pentru prietenul meu este bubu )).gif

akisorule pupic.gif , nu stam impreuna, dar stam foarte aproape unul de celalalt blum.gif in 5 minute am ajuns smile.gif
pupic.gif buretelul stralucitor hug.gif
pupic.gif amalia, ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele blum.gif

Gabitzule hug.gif , nu te uit dar trebuie sa ma mai eliberez nitzel pupic.gif

de ce sunt ocupata ? maine vine o delegatie de vreo 20 de persoane din cehia si stau pana saptamana viitoare si ghici cine se ocupa de toate ??? canarul galben wacko.gif care acum zburataceste in toate directiile si vorbeste si la mobil, si la fix si trimite si faxuri , si mailuri si ... tot tacamul pe care-l implica deplasarea unui grup bang.gif na, ma mai descarc si io la voi pupic.gif si fug sa mai dau niste telefoane wacko.gif
amalia0701
CITAT(julyalina @ 15-03-2007, 11:28 AM) *

pupic.gif fetele cucuiete hug.gif
nu prea am timp sa scriu ca sunt cu o gramada de hartoage pe cap sad.gif dar sa stiti ca va citesc printre picaturi naughty.gif

mercic tzutzi pupic.gif
despre babuin va povestesc eu dar sa ma mai eliberez nitzel wink1.gif
spuneam in jurnalul lui Karin ca unul dintre alinturile folosite pentru prietenul meu este bubu )).gif

akisorule pupic.gif , nu stam impreuna, dar stam foarte aproape unul de celalalt blum.gif in 5 minute am ajuns smile.gif
pupic.gif buretelul stralucitor hug.gif
pupic.gif amalia, ma bucur tare mult ca va plac bancurile mele blum.gif

Gabitzule hug.gif , nu te uit dar trebuie sa ma mai eliberez nitzel pupic.gif

de ce sunt ocupata ? maine vine o delegatie de vreo 20 de persoane din cehia si stau pana saptamana viitoare si ghici cine se ocupa de toate ??? canarul galben wacko.gif care acum zburataceste in toate directiile si vorbeste si la mobil, si la fix si trimite si faxuri , si mailuri si ... tot tacamul pe care-l implica deplasarea unui grup bang.gif na, ma mai descarc si io la voi pupic.gif si fug sa mai dau niste telefoane wacko.gif

hug.gif hug.gif hug.gif
Te pupam pupic.gif
Spor la treburi pupic.gif
Nessie
good.gif Asteptam cuminti! Mai mult astept detaliile despre domnu', ca la sala oricum nu prea am sanse sa ajung. )).gif

Bafta multa si sa treaca repede toate! pupic.gif
aki
Alinus pupici.Ocpata rau,asa se ocupau si cineva de tine cind ai fost la Budapesta tease.gif
amalia0701
CITAT(aki @ 15-03-2007, 01:01 PM) *

Alinus pupici.Ocpata rau,asa se ocupau si cineva de tine cind ai fost la Budapesta tease.gif

Si cand mergi iar saptamana viitoare blum.gif
julyalina
CITAT(aki @ 15-03-2007, 01:01 PM) *

daaaaa, vezi sa nu sad.gif acolo a fost altceva ... eu eram singura
astia vin oficial cu directori si sefi si ... secretare wink1.gif

nu stiu ca cand mai plec ...

naughty.gif Poza cu prietenul

Tzutzi80
cheer.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
L-am filmat, nu de alta dar sa nu ne luam de el prin oras )).gif hug.gif
Sexi babuin pupic.gif
buretel
CITAT(julyalina @ 15-03-2007, 01:20 PM) *

coool naughty.gif naughty.gif imi place de voi doi tare mult hug.gif sunteti niste frumosi floare.gif

ps: azi nu de dai portia de veselie? haide canarule, da putin din aripi sa ne-nveselim wink1.gif
julyalina
pupic.gif buretelule, uite ca ma conformez blum.gif

CITAT
Un gagiu agata o gagica foarte buna.
O duce acasa, o dezbraca si incep sa faca sex in toate pozitiile.
Papagalul ce statea sus pe sifonier intr-o colivie, incepe sa comenteze:
- Mama, in ce pozitie a pus-o! Ce i-o trage acum!
Gagica indignata ii sopteste gagiului la ureche:
- Daca nu-ti faci papagalul sa taca, eu am plecat, sa stii.
Asta nervos, se duce la papagal:
- Ba, daca mai faci vreun comentariu, iti smulg toate penele!
Papagalul speriat, tace malc.
Incep astia din nou cu pozitii peste pozitii.
La un moment dat gagiul se suie pe fotoliu, face o tumba in aer si se propteste exact intre picioarele ei, in pat.
Papagalul neputandu-se abtine:
- Imi bag p***-n ele de pene, asta-i faza de comentat!!!

CITAT(amalia0701 @ 15-03-2007, 04:03 PM) *

L-am filmat, nu de alta dar sa nu ne luam de el prin oras )).gif hug.gif

da, sigur )).gif sa nu va luati de el prin oras smile.gif

CITAT(buretel @ 16-03-2007, 11:11 AM) *

coool naughty.gif naughty.gif imi place de voi doi tare mult hug.gif sunteti niste frumosi floare.gif

multumim buretelule pupic.gif
ina_ceva
Frumos exemplar de babuin naughty.gif . Sa-l stapanesti sanatoasa wink1.gif
julyalina
CITAT(ina_ceva @ 16-03-2007, 12:40 PM) *

Frumos exemplar de babuin naughty.gif . Sa-l stapanesti sanatoasa wink1.gif

)).gif mercic ina pupic.gif
himere2005
alina, te-ai vopsit wink1.gif ...eu te stiam blonda...frumoasa esti oricum .imi place geanta ta...tu cu ce o asortezi? (ma refer la incaltaminte)
tu cu ce te ocupi canarule galben ca de mult vroiam sa te intreb smile.gif
mofturici2005
alinus,eu aseara ti-am descoperit jurnalul...super fain...go girl cheer.gif adevarul ca nu m-am potolit dupa ce ti-am citit glumitele si l-am fericit pe fratele meu pe mess cu vreo 30 de bancuri....cred ca moare cand il deschide w00t.gif
apropo, esti o frumusica si ca sa ai o zi buna uite o floricica galbena ca tine
Imagine pupic.gif

nu mi-a iesit floricica dry.gif

oare acum o sa-mi reuseasca?
mofturici2005
acum am reusit salut.gif Imagine
Nessie
Canarule, pe unde esti? Te-a mancat Silvester? unsure.gif
julyalina
'neatza fetele !
Gabitzule pupic.gif , nu m-a mancat Silvester dar abia ieri au plecat vizitatorii smile.gif
mofturici, bine ai venit pe la mine ! floare.gif te astept cu mare drag de cate ori vrei tu sa mai vii pe aici hug.gif multumesc frumos pentru floare pupic.gif
himere w00t.gif, bine ai revenit ! pupic.gif m-am vopsit acum cateva luni si la inceput am avut un soc sa ma vad bruneta )).gif a durat cateva zile pana sa ma obisnuiesc cu noua imagine blum.gif
vad ca-ti place geanta mea rosie biggrin.gif si mie mi-a placut din prima smile.gif a fost dragoste la prima vedere blum.gif vazut, placut, cumparat )).gif am niste cizme rosii, dar o port cu orice. merge si la blugi si la haine mai elegante. in plus, acum nu mai e obligatoriu sa asortezi geanta cu pantofii blum.gif trebuie doar sa fie in ton si sa nu faca nota discordanta.
cu ce ma ocup ... cam greu de spus )).gif eu sunt economista, dar postul pe care il am acum nu prea are nimik de aface cu contabilitatea smile.gif si fac cam detoate smile.gif mai putin chestii tehnice care ma depasesc )).gif

CITAT
Tata, cum am am aparut eu pe lume? Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli! Pai, eu si cu maica-ta intr-o
zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire
via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual.
Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un
download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca
nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu
sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care
a tipat din toti rarunchii:
----- You've Got Male!

Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
-Va rog frumos, actele dv. si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde:
-Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre
riscul betivilor de a deveni ratati. Politistul se uita la el fix si intreaba:
-La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?
-Nevasta-mea si, mai mult ca sigur, e si soacra-mea

Ruleta africana
Un european ajunge la un trib izolat din Africa si seful de trib il ia sa-i arate atractiile locale.
Intr-o vale, mai la dos, era un scaun turnant, imprejurul caruia stateau pe pamant sase negrese frumusele.
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va in vartiti si fata in fata careia va opriti face sex oral.
- Si care-i riscul?
- Una dintre ele e canibala….

ina_ceva
CITAT(julyalina @ 21-03-2007, 08:24 AM) *

Ruleta africana
Un european ajunge la un trib izolat din Africa si seful de trib il ia sa-i arate atractiile locale.
Intr-o vale, mai la dos, era un scaun turnant, imprejurul caruia stateau pe pamant sase negrese frumusele.
- Asta, zice seful de trib, este ruleta noastra africana.
- Adica?
- Va asezati pe scaunul turnant, va in vartiti si fata in fata careia va opriti face sex oral.
- Si care-i riscul?
- Una dintre ele e canibala….

lol.gif lol.gif
aki
Salut Alina.Ce barbat w00t.gif
Sa va fie intr-un ceas bun. pupic.gif
julyalina
pupic.gif akisorule, mercic blum.gif
ina, ma bucur ca iti plac bancurile mele smile.gif

CITAT
Cele cinci porunci ale vietii:
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi.
Daca semnezi, sa nu te miri...
Tzutzi80
Canarule, m-ai facut sa rad de dimineata pupic.gif give_rose.gif ca meriti
julyalina
mercic Tzutzi pupic.gif
tocmai spuneam ca ma tot cheama seful cu diverse chestii si ca va citesc pe fuga sad.gif si tocmai pica si netul doh.gif
julyalina
'neatza fetele ! am trecut sa va pupic.gif si sa las un banc
CITAT
Un tip iese de la serviciu intr-o vineri dupa amiaza.Dar era zi de salariu, prin urmare, in loc sa se duca direct acasa, se duce la o petrecere unde sta toata noaptea cu baietii cheltuind toti banii.Cand pana la urma ajunge acasa duminica seara, sotia sa ii tine o morala de zile mari. Dupa ore intregi de monologuri suparate, ii spune :
- Ti-ar placea daca nu m-ai mai vedea doua sau trei zile?
El raspunde :
- N-am nimic impotriva.
Trece ziua de luni si nu-si vede sotia. Si marti si miercuri vin si trec si tot n-o vede. Joi insa, umflatura scade putin atata cat sa o vada cu coltul ochiului stang...

revin eu mai tarziu naughty.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif asta e tare

...si adanca...
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.