Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
'neatza fetele hug.gif
a fost weekend si tare bine a fost blum.gif

CITAT
Un moș intră într-o farmacie și cere un prezervativ. Se uită la el pe toate părțile și zice:
- Auzi, cucoană, unul cu miez n-ai, că numai piele am și eu?

Un automobilist pe autostradă ia în mașină o tipă bine. Normal că tot drumul scapă mîna de pe schimbătorul de viteze pe picioarele tipei, așa că abia intrat în Bucuresti, tipa, excitată la culme, îi spune:
- Vreau să mă f*t!
- Ai puțină răbdare, într-un sfert de oră ajungem la mine și o facem!
- Nu, eu acum vreau! Dacă nu o facem acum pe loc, urlu, țip, sar din mers!
Bietul om, ce să facă? Oprește mașina, o saltă pe cric, bagă o pătură sub mașină și încep dezbaterile. Deodată se simte bătut pe umăr.
- Ce vrei, dom'le, nu vezi că am treabă?
Bătaia pe umăr se repetă. Cînd se uită omul, un polițist.
- Să trăiți, domnule polițist!
- Domnule, spune polițistul, ce faceți aici e treaba dv., dar e de datoria mea să vă anunț că de un sfert de oră vi s-a furat mașina...

Unul se născuse cu trei c***e. Se duce la doctor și îi explică. Doctorul:
- Nici o problemă, o să aveți super-copii, dacp o să fie fată, o să fie o Cindy Crawford, o Pamela Anderson, dacă o să fie băiat, o să fie un Stalone, un Van Damme.
Ăsta, bucuros, iese afară, nu mai putea de bucurie, pînă la urmă se duce la un moș:
- Noi împreună avem 5 c***e.
Se gîndește moșul un pic:
- Adică tu n-ai nici unul?
Tzutzi80
lol.gif ce mi-era dor de un banc a la canarul zburacios pupic.gif sa ai o saptamana frumoasa hug.gif
julyalina
buna fetele hug.gif
m-am mai linsitit nitzel cu raportarile si acum am venit sa mai stau de vorba cu voi ca mi-ati lipsit pupic.gif
am mai intrat dar pe fuga si nu am apucat sa raspund la mesaje sad.gif
v-am spus ca mi-am facut abonament la aerobic? cred ca da blum.gif asa ca de 2, 3 ori pe saptamana ma duc la aerobic . martea la pilates si vinerea la tae-bo . in ultima saptamana am fost la fitness si am alergat si am facut putin la aparate si apoi am mers la aerobic blum.gif sper sa ma tina cat mai mult cheer.gif sambata am fost doar la fitness ca aerobicul are program de dimineatza si eu am dormit )).gif

Gabitzule, nu am uitat ce am promis si m-am apucat deja de treaba , asa ca in cel mai scurt timp o sa ai un mic program de fitness smile.gif

acum plec in vizite si revin eu mai tarziu pupic.gif

CITAT
La un concurs de vinuri, participa un american, un francez si un roman.
Americanul spune:
- La noi in SUA, soarele cade asupra viilor in unghi de 0 grade s istrugurii se fac foarte buni. Daca bei un pahar de vin ti se face ca o bita de baseball. Din sala, o domnisoara intreaba:
- De lunga sau de groasa?
- De lunga, domnisoara!

Francezul spune:
- La noi in tara, soarele cade in unghi de 45 de grade si din cauza asta daca bei un pahar de vin din strugurii
nostri ti se face ca un butoi.
Din sala, domnisoara intreaba:
- De groasa, domnisoara!

Romanul spune:
- La noi soarele cade asupra viilor cum apuca, dar cind bei un pahar de vin de la noi ti se face ca un pepene. Domnisoara intreaba:
- De dulce, domnisoara, de dulce.
ina_ceva
lol.gif lol.gif

pupic.gif pentru portia zilnica de ras
Nessie
CITAT(julyalina @ 27-03-2007, 12:30 PM) *
Gabitzule, nu am uitat ce am promis si m-am apucat deja de treaba , asa ca in cel mai scurt timp o sa ai un mic program de fitness smile.gif

pupic.gif cheer.gif Multumesc mult!! floare.gif
julyalina
yahoo.gif ... here it is . it is a draft, but for start it is ok blum.gif
Program de antrenament
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
Bune bancuri, satu singura si rad ca bezmetica .
Te pupicesc, fug acasa.
pupic.gif
julyalina
ce mai fac fetele?
eu sunt la scarbici si abia astept sa plec acasa smile.gif
ieri am fost la pilates si a fost tare bine yahoo.gif ma dor si pe mine muschii putin blum.gif ca prea se obisnuisera numai cu fitnessul )).gif
acuma plec in vizite hug.gif

Reclama super blum.gif

CITAT
intrebari fara raspuns

- Atunci cand omul a descoperit ca vaca da lapte, ce cauta el de fapt in acel moment?
- De ce apasam mai puternic pe tastatura telecomenzii atunci cand bateriile sunt pe sfarsite?
- De ce lumea comanda un cheesburger dublu, o portie mare de cartofi prajiti si o cola light?
- De ce sucul de lamaie este facut din arome artificiale si detergentii de vase se fac cu lamai adevarate?
- De ce pentru a inchide programul Windows, trebuie apasat mai intai pe "START"?
- De ce nu se fac conserve cu hrana pentru pisici cu aroma de soareci?
- Fiecare avion este dotat cu doua cutii negre, indestructibile. De ce nu se construiesc avioanele in intregime din acest material?
- De ce se spala prosoapele, daca e de presupus ca atunci cand ne stergem ar trebui sa fim curati?
julyalina
'neatza fetele pupic.gif

sunt la scarbici si credeam ca o sa am timp sa stau cu voi, dar seful meu vrea sa-i caut repede ceva sad.gif

revin eu mai tarziu naughty.gif
CITAT
Trei tipi : un roman un tigan si un ungur pescuiesc.
La un moment dat li se incurca unditele si prind toti 3 un pestisor de aur.
Pestisorul le zice ca din cauza ca toti 3 l-au scos din apa va indeplini o singura dorinta la fiecare.

1. unguru zice eu vreau ca toti ungurii sa fie in ungaria si sa fie bogati si fericiti.
Dispare

2. tiganu zice eu vreau ca toti tiganii sa fie in india fericiti, bogati.
Dispare.

3. Romanu se uita in toate partile si il intreba pe pestisor:
- ungurii is in ungaria?
- da;
- toti?
- da;
- si tiganii in india?
- da;
- toti?
- da
se uita la pestisor si zice :
- mie da-mi un cola light.
anca veselie
foarte tare )).gif l-am imprumutat si eu
spor la munca pupic.gif
ina_ceva
Chiar ca e tare.
Mi-au placut si nedumeririle de ieri grin.gif
amalia0701
Pup canarul galben.
Io inca mai astept solutzii de antrenament pentru lenesi pupic.gif
julyalina
pupic.gif fetele
eu am fost intr-un mini concediu pentru munca patriotica nerecunoscuta tease.gif adica ... curatenie de Paste wacko.gif aveam un avant... pana m-a lovit din nou gastrita sorry.gif si de cateva zile nu stiu ce sa ma mai fac ca orice as manca ma doare stomacul sad.gif plus ca vreau sa tin si eu post saptamana asta asa ca ... singura solutie ar fi sa nu mai mananc deloc macar o zi sau 2 rolleyes.gif

amalia, nu te-am uitat pupic.gif
eu am schimbat antrenamentul smile.gif si vreau sa va spun ca am o febra musculara de la spalat de gamuri si usi )).gif mai rau ca la sala )).gif

CITAT
2 cowboy:
- Imagineaza-ti, am cea mai iute mana din Mexic
- Hmmmm... eu am prietena...
amalia0701
Te pup draga mea!
O sa trebuiasca sa prestez si io munca asta inutila, joi cred si vineri.
Din pacate atunci cand m-am trezit io sa renuntza la cadou de iepuras si sa imi iau femei, erau toate ocupate devil.gif doh.gif
Dar vorba ta, o sa fac io fitness cu carpa si mopul )).gif
julyalina
pupic.gif amalia, nu am uitat ce am promis dar nu am timp deloc sorry.gif acum a venit seful cu o idee noua devil.gif ... cica dupa Paste ne mutam cuplu.gif ma ia groaza bang.gif cand ma gandesc la mutat dulapuri cu dosare, calculatoare, telefoane ... cry.gif praf mult, crying.gif unul vrea ceva , altul vrea altceva, altuia nu-i convine nu's ce , etc... wacko.gif angry2.gif batista.gif

CITAT
Un avocat cu o cariera de succes isi parca masina sa Lexus nou-nouta in
fata oficiului si parcand masina se grabi sa se laude in fata colegilor sai. Pe
cand se dadea jos din masina, un camion trecu in viteza pe langa el si facu
praf usa de pe partea soferului. Avocatul suna imediat la 911 si in mai
putin de 5 minute aparu si politia. Inainte ca politistul sa poata deschide
gura avocatul incepu sa tipe isteric ca masina era cumparata doar de o zi,
ca nu mai e acum buna de nimic indiferent cat ar incerca cei de la service
sa o faca ca inainte. Dupa ce avocatul se opri sa respire, politistul se
uita cu dispret si mila la avocat si ii spuse:
-Nu imi vine sa cred cat puteti fi de materialisti voi avocatii. Va preocupa
atat de mult averea voastra ca uitati ce este mai important in viata.
-Cum poti sa zici asa ceva?!, replica avocatul
-Dumnezeule, pai tu nici macar nu realizezi ca odata cu portiera
camionul ti-a smuls si bratul stang?????
-Dumnezeule!!!!! tipa avocatul, Rolex-ul meu !!???!!!

crissy
Hristos a inviat!
julyalina
Adevarat a inviat, crissy! pupic.gif
amalia0701
Pup canar dragutz.
Cum ai petrecut de sarbatori?
julyalina
va pupic fetele mele dragi hug.gif pupic.gif
imi e dor de voi sa stau la o sueta si o cafelutza cu voi dar ne mutam cu birourile si e nebunie mare sorry.gif
eu inca mai am calculatorul ca ne muta pe rand sad.gif si va mai citesc dar nu apuc sa scriu nimik blushing.gif
sper sa se termine cat mai curand ca ne-a zapacit de tot wacko.gif

amalia pupic.gif , dragutza multumesc pentru vizita hug.gif
de Paste am stat acasa, am muncit pana sambata seara si apoi am fost la o bisercutza pe langa noi sa luam lumina si Paste si am mancat cu parintii. duminica am fost prin Herastrau iar luni am fost in Tineretului cu bicicleta blum.gif apropo... ma doare posteriorul si acum de la saua aia )).gif

aaa... sa nu uit ... vineri am facut amandoi cozonac naughty.gif . prietenul meu a spus ca vrea cozonac si i-am zis ca daca ma ajuta sa-l framant atunci fac blum.gif a iesit atat de bun ca nebunul meu a mancat sambata unul intreg doh.gif si duminica la fel doh.gif acum daca il intrebi zice ca nu mai face ca e greu la framantat biggrin.gif si ca mai bine cumparam dar ieri a vrut cozonac si cand i-am spus ca nu mai este decat din cel cumparat nu a mai vrut sa manance )).gif

si sa va spun ceva una haioasa ... vineri seara am facut cozonacul si cand l-am chemat sa ma ajute la framatat, l-am rugat sa guste putin din coca sa vada daca are de toate. chestia aetse ca lui i-a placut coca si pentru ca eu i-am spus sa nu manace ci doar sa guste, cand m-am intors cu spatele sa ma spal pe maini el a mancat un pumn de coca doh.gif si pe urma a inceput sa-i fie rau )).gif si eu nu stiam de ce eusa_think.gif ca nebunul mancase coca cruda wacko.gif si aia de umflase in stomac si lui ii era rau fool.gif ... pe urma mi-a spus ce facuse laugh.gif si nu l-am mai certat eu nitzel dar i-am spus sa ii fei invatatura de minte sa nu mai faca asa ceva niciodata tease.gif

CITAT
- Doriti sa vedeti zambetul enigmatic al Monei Lisa, fara sa vizitati Louvre-ul?
- Cum...?!
- Intrebati-va sotia, pe ce v-a cheltuit salariul...

CITAT
Un tip sta intr-un apartament. Se aude un sunet la usa. Tipul intreaba:
- Cine e acolo?
- Deschide, politia!
- Dar ce va trebuie?
- Sa stam un pic de vorba!
- Dar cati sunteti?
- Doi!
- Pai vorbiti unul cu altul!

Tzutzi80
lol.gif Stiam eu ca gasesc ceva de inveselit pe aici pupic.gif pt glume.
Si nu renunta la facut cozonac. E mult prea bun )).gif cheer.gif
buretel
Pup canarul meu drag pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce pofticios prietenul tau lol.gif e zapacila rau de tot )).gif
Tzutzi80
Pai daca eram in locul tau...il informam ca singurul cozonacel inca disponibil sunt eu )).gif Dar la tine nu se aplica ca esti supla pupic.gif naughty.gif

huh.gif Ce metoda de a da buna-dimineata am! Se vede ca nu mi-am facut somnul si nici baut cafeaua inca naughty.gif
Karin
Luat portia de ras pe ziua de ieri! grin.gif
Acum o astept pe cea pe ziua de azi. pupic.gif hug.gif
crissy
Astept frumos la rand, ca un om civilizat ce sunt, portia de ras.
julyalina
pup fetele cucuiete pupic.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 13-04-2007, 07:48 AM) *

Pai daca eram in locul tau...il informam ca singurul cozonacel inca disponibil sunt eu )).gif Dar la tine nu se aplica ca esti supla pupic.gif naughty.gif

lol.gif la asta nu m-a gandisem biggrin.gif
supla.... hmmmm cam nu se mai pune sad.gif nu am vrut eu sa va spun dar m-am ingrasat 2 kg dupa ce am venit din Budapesta :9 si acu' de Paste am mai pus 1 Kg blushing.gif as ca de azi sunt oficial la dieta ca altfel o sa ma rostogoleasc in loc sa merg sad.gif

CITAT
Trei vulturi faceau bungee jumping. Sare unu de pe stinca cade vreo 100 de
metri si cu 5 metri inainte de sol deschide aripile. sare al doilea, sare al treilea...
- Mama ce cool a fost, zice unu', hai sa mai sarim odata.
Sus apare ursu.
- Bai ce faceti voi aici?
- Bungee jumping.
- Vreau si eu!
- Pai hai sari.
Sare ursu odata cu vulturii si dupa vreo 50 de metri un vultur il intreaba pe urs:
- Ba da tu ai aripi?
- Nu, n-am...
- Mama ce cool e ursu'!

CITAT
Copiii stateau la rand pentru a servi pranzul in cantina unei scoli
gimnaziale catolice. Pe un colt al mesei era o gramada mare de mere.
Maicutele lipisera pe tava cu merele un bilet pe care scria "Ia doar unul,
Dumnezeu te supravegheaza". Putin mai in fata, la capatul celalalt al mesei
se afla o gramada mare de prajituri cu ciocolata. Unul dintre copiii a scris
un bilet "Ia cate vrei, Dumnezeu supravegheaza merele"

CITAT
Un politai statea intr-o intersectie mare pe bulevardul Magheru si conducea
circulatia gesticuland si fluierand foarte elegant. La un moment dat apare
masina politiei cu girofarurile in functiune si opreste in fata
artistului... de politai ...
- Sa traiti dom. colonel, sunt sergent Bucica la postul....
- Ma dobitocule mars acasa si schimba-te, te vede o lume intreaga aici in
mijlocul capitalei, nu vezi ca ai o cizma neagra si una alba ?
- Permiteti sa raportez: si acasa tot asa le am !
amalia0701
lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
tre sa plec pe teren cu niste dosare asa ca va pupic.gif
incerc sa intru mai pe seara sa vad daca veniti la intalnire maine smile.gif
ina_ceva
Venim, cum sa nu venim; poate ne aduci una bucata felie cozonacel facut in casa;)
anca veselie
nununu, fara ingrasacioase la intalnire!
Tzutzi80
lol.gif pt bancul nr 1

lol.gif lol.gif lol.gif pt bancul nr 2

lol.gif lol.gif pt bancul nr 3
julyalina
pupic.gif ma bucur ca v-au placut bancurile mele blum.gif

am fost la intalnire si am cunoscut-o pe noni smile.gif am aflat ca avem multe in comun (bunicii mei stau in aceeasi localitate ca parintii ei biggrin.gif ) am fost doar eu, ina si noni dar a fost frumos smile.gif poate data viitoare vin mai multe fete smile.gif

anca, nu le-am dus cozonac ca l-a terminat demult prietenul meu )).gif
julyalina
CITAT(buretel @ 12-04-2007, 03:30 PM) *

Pup canarul meu drag pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ce pofticios prietenul tau lol.gif e zapacila rau de tot )).gif

pupic.gif si eu buretelul hug.gif
daaaaa, sa stii ca e foarte pofticios )).gif cred ca numai "mancare" are in cap )).gif

te mai astept pe la mine blum.gif

gata, am citit din urma si m-am pus la punct cu toate notatatile iar acum ma duc la somnic blum.gif
va pupic.gif si ne vedem luni hug.gif

dany
Bine ca ai aparut , canarule !!! Te dadeam la disparuti peste tot... CIA , FBI , etc

WE placut !!!

hug.gif
ina_ceva
Ai dreptate, a fost frumos floare.gif
Data viitoare trebuie sa ne strangem mai multe wink1.gif
O duminica placuta!
crissy
Special pentru canarul galbior, un ingeras galbior naughty.gif
Asa a adormit la amiaza:
Imagine
julyalina
multumesc crissy pupic.gif
io acum bantui prin jurnalele voastre sa vad ca ati mai facut naughty.gif
CITAT

911

Dispatcher: 9-1-1 What's the nature of your emergency?
Caller: My wife is pregnant and her contractions are only two minutes apart
Dispatcher: Is this her first child?
Caller: No, yo u idiot! This is her husband!

Dispatcher: 9-1-1
Caller: Yeah, I'm having trouble breathing. I'm all out of breath. Darn....I think I'm going to pass out.
Dispatcher: Sir, where are you calling from?
Caller: I'm at a pay phone. North and Foster.
Dispatcher: ! Sir, an ambulance is on the way. Are you an asthmatic?
Caller: No
Dispatcher: What were you doing before you started having trouble breathing?
Caller: Running from the Police.
amalia0701
lol.gif lol.gif
Pup CANAR GALBEN
buretel
pupic.gif pupic.gif
iaca, m-am infiintat cheer.gif cheer.gif
si am lol.gif lol.gif de-am plesnit!
CITAT

Dispatcher: Is this her first child?
Caller: No, yo u idiot! This is her husband!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
pupic.gif lol.gif Jurnalul tau ma inveseleste in fiecare dimineata give_rose.gif pt asta
julyalina
CITAT(buretel @ 16-04-2007, 05:21 PM) *

pupic.gif pupic.gif
iaca, m-am infiintat cheer.gif cheer.gif
si am lol.gif lol.gif de-am plesnit!

cheer.gif bureteluleeeeee hug.gif bine ai venit sclipiciosule! pupic.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-04-2007, 09:18 AM) *

pupic.gif lol.gif Jurnalul tau ma inveseleste in fiecare dimineata give_rose.gif pt asta

multumesc tzutzicule pupic.gif

CITAT
Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:

- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme.

Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.

- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!

- Nu iubitule, zece normale.

anca veselie
lol.gif lol.gif ce tare e asta!
neatza canarule pupic.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif
Ce veselie de dimineatza wink1.gif
anca veselie
am vazut pozele de la intalnire, imi place parul tau de moooor! pupic.gif si mi se pare ca esti foarte simpatica.
ina_ceva
Data viitoare cand ne intalnim in tineretului ai sa o cunosti in carne si oase si ai sa vezi cu ochii tai ce scumpica e wink1.gif
anca veselie
naughty.gif sunt de acord!
julyalina
'neatza anca pupic.gif
'neatza ina pupic.gif
desi nu prea mai este dimineatza acum pen'ca ne apropiem de pranz blum.gif
imi e cam foame smile.gif dar vreau sa mai stau pana pe la 12:30

aseara m-am ingrozit cand mi-am facut nitzel masaj si am realizat cata celulita am pe picioare blushing.gif ...stiam ca m-am cam ingrasat (3 kg) in ultimele 2 luni dar abia aseara am realizat pe unde s-au pus doh.gif adica pe picioare, pe fund si pe burta bang.gif la sani nu prea s-a pus nk sad.gif cu tot sportul pe care il fac si ca ma duc la sala nu a contat prea mult, poate asta m-a ajutat sa nu ma ingras si mai mult. chiar ma gandeam ca in ultimul timp am mancat cam fara cap si acum suport consecintele sad.gif blugi care erau larguti pe mine acum pocnesc crying.gif recunosc eu sunt de vina! pentru ca nu am fost in stare sa ma abtin sa mai manac cu colegii, sa refuz cand prietenul meu imi propune sa mergem la Mc, la pizza, la ... sorry.gif sau daca mergem sa-l las doar pe el sa manance sad.gif sunt pofticioasa cry.gif
asa ca ... de azi, gata ! la dieta ca nu mai tine! dar trebuie sa fiu atenta pentru ca ma cam supara si gastrita in ultimul timp sad.gif
vreau sa scriu ce mananc ca sa incerc sa-mi controlez cat de cat mesele dry.gif

la serviciu este cat de cat bine ca de acum nu o sa mai mananc cu colegii la comun dar mai nasol este cand ajung acasa cuplu.gif

azi am mancat asa :
dimineatza: 1/2 banana + o felie de branza + 3 feliutze de salam uscat de vita (fara grasime)
o bomboana cu caramel - a adus o colega o punga si ne-a servit si parca nu m-am putut abtine sad.gif
cafea cu zaharina
la pranz - mi-am adus de acasa branzica de vaci cu smantana sau la alegere ton cu salata verde (dar cred ca raman pe branzica cu smantana)
julyalina
CITAT(anca veselie @ 17-04-2007, 11:33 AM) *

am vazut pozele de la intalnire, imi place parul tau de moooor! pupic.gif si mi se pare ca esti foarte simpatica.

poze ?poze? ma duc sa vad si io blum.gif
mercic ina pupic.gif esti o dulce blum.gif
anca pupic.gif parul meu chiar nu l-am mai tuns de mult timp si de cand ma stiu tot l-am avut mai lung
iar sambata imi statea in toate directiile asa ca a trebuit sa-l prind )).gif
Nessie
Salut! pupic.gif Asteptam continuarea meniului si a dietei! blum.gif Masajul ti-l faci singura? eu n-am putere. dry.gif
julyalina
pupic.gif fetele dragi pupic.gif

sa termin pe ziua de ieri:
pranz: branzica de vaci cu smantana
cand am ajuns acasa: una bucata carnitza la gratar (a ramas de duminica blum.gif )
am fost la sala apoi a venit prietenul meu la mine si mi-am dat nitel in cap singura sad.gif
adica: 2 felii de ananas, 1 mar, apoi cateva napolitane si 1 bobo bang.gif
pe la 9:30 lui i s-a facut foame asa ca ... am mancat si eu o bucatica de branza, 2 feliutze de salam de vita si 3, 4 linguri branzica cu smantana.

astazi dimineatza am baut o cana cacao cu lapte si 1 felie de branza cu cateva felitze de salam de vita (il prefer pe asta pentru ca e uscat si nu are grasime aproapre deloc blum.gif )
cafea
pe la 11:30 - 3 kiwi
pe la 12:30 - branzica de vaci cu smantana si 1 rosie si, si ... 1 felie cozonac cu ciocolata blushing.gif am stat eu, m-am abtinut, m-am abtinut si pana la urma am mancat o felie ca salivam

am realizat ca mananc fara sa-mi fie foame doar pentru ca poftesc sau cred ca de fapt creierul meu comanda pofta de dulciuri pentru ca se activeaza gladele salivare si seman cu catzelul lui Pavlov biggrin.gif

ma gandeam ca o solutie buna ar fi ca de fiecare data cand vreau dulce sa ma gandesc ca se depune sorry.gif si sa-mi si imaginez smile.gif da' ... problema e alta ca ma gandesc la asta doar dupa ce am mancat doh.gif

CITAT

Examen intr-o scoala. Profesorul spune:
- Intrebare de "nota 10": Cum ma numesc?
Toti tac.
- Intrebare de "nota 8": La ce obiect aveti examen?
Toti tac.
- Intrebare de "nota 5": Ce culoare are manualul nostru?
Din ultimele randuri se aude o voce:
- Asta vrea sa ne pice, al dreaqu'!

CITAT(Nessie @ 18-04-2007, 11:48 AM) *

Masajul ti-l faci singura? eu n-am putere. dry.gif

masajul mi-l faceam singurica smile.gif atat cat puteam pentru ca nu am mai avut resurse finanaciare . mi-am cumparat diverse ustensile de masaj smile.gif pe care insa nu le folosesc decat pe post de ornamente sad.gif
himere2005
salut alina....astazi cred ca ne dam cu toate la tine grin.gif ...nu stiu cum face noni, dar parca toate fetele par decupate din reviste cand pozeaza ea w00t.gif bine ca are si modele ok. as vrea sa vad daca ar putea face ceva si din mine ceva, nu de alta dar poate particip la concursul "fata de la pag 5" lol.gif lol.gif lol.gif ...o zi minunata floare.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.