crrisule, multumesc pentru idei

o sa incerc sa ma conformez programului
apropo... cu ce ajung de la Suceava la GH si la manastiri?
si... cum e timpul pe acolo? adik tre sa-mi iau si o gecutza sau merge doar un tricou si un hanorac?
anca avand in vedere ca plec in tara, ca fac aproape 7 ore pana acolo, ca doar ziua de 3 e ocupata si ca de la serviciu nu mai vine nimeni cu mine ...

da, il iau si pe prietenul meu cu mine
o sa avem un mini conced

si o sa stam 4 zile singurei
tocmai am lichidat cafelutza si deja ma gandesc la o alta

desi nu vreau sa mai beau una
am mancat 300g de spanac cu stevie

si o bucatica de scandurica si mai stau nitzel si plec acasa ( m-am invoit ca-mi vine eletricianul sa schimbe priza masinii de spalat) si pana atunci trebuie sa termin si niste chestii

ca sa plec linistita
CITAT
Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment intr-un vagon de dormit.
Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior.
In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe femeie si-i spune:
- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati, va rog, inca o patura?
Femeia se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el, ii face cu ochiul si ii spune:
- Am o idee mai buna: ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am considera casatoriti?
Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:
- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!