Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: pur si simplu
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50
julyalina
BUNAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Bine v-am regasit !!! hug.gif mi-a fost tare dor de voi hug.gif hug.gif
aki
Alina salut.Te iubesc draga hug.gif pupic.gif .De unde ai cazut ibita? cheer.gif
Nessie
Salut, Alinush! hug.gif Bine ai venit! Imi era dor de tine! Ce mai faci? Asteptam update-ul! grin.gif
luchi
cheer.gif a venit canarul!!!
julyalina
hug.gif mi-ati lipsit tare mult dragele mele hug.gif

akisorule, am picat si eu pe aici cu ajuotul gabitzei blum.gif pentru ca ma pierdusem de voi doh.gif

gabitza, iubita, iti multumesc inca odata pentru ajutor pupic.gif

pai... sa incepem smile.gif
pe scurt: am schimbat iubitul (dupa 4 ani jumate sad.gif ) ... am slabit 2 kg fara mare efort (cura de slabire de bun simt - asa zic eu blum.gif) planific sa plec la mare peste 2 saptamani... pe scurt: am avut o perioada foarte, foarte agitata .
acum incerc sa-mi revin si sa ma ocup si de mine nu numai de cei din jurul meu smile.gif
Nessie
Imi pare rau! sad.gif Nu stiu care au fost problemele, dar imi dau seama prin ce trebuie sa fi trecut. Tu parca terminai scoala sau nu mai stiu eu? unsure.gif Mai ai? Pune si tu un ticker sa vedem ce si cum! blum.gif

cheer.gif Esti membrul 100 ai vazut??? partytime2.gif
luchi
Canarul nostru cred ca facea un master! doh.gif Te pup si-mi pare rau ca a trebuit sa treci prin durerea unei despartiri. blushing.gif
julyalina
w00t.gif mokkule ti-ai schimbat nick-ul??? sau ma insel eu si luchi nu e mokkutza ??? blushing.gif
luchi
blushing.gif ntz
julyalina
pupic.gif multumesc dragele mele pupic.gif

gabitza, acum am vazut doh.gif
hai sa sarbatorim !!! cheer.gif
Imagine

acum incercam sa-mi personalizez contul si sa-mi pun ticker baby.gif inca sunt in stadiu de "amiba" grin.gif
by the way : este tare clasamentul lol.gif

CITAT(luchi @ 04-08-2006, 12:47 PM) *

blushing.gif ntz

Imagine

asa este , masterul l-am terminat biggrin.gif acum sper sa-l si folosesc la ceva huh.gif
Nessie
daca ai nevoie de ajutor la personalizarea profilului tipa si sarim! salut.gif Ma bucur ca iti place clasamentul! Eu sunt soparla! grin.gif Vazut?

Cu masterul eu l-am bagat in sertar. lol.gif L-am terminat si gata! Ce fac cu el? Nimic! huh.gif Poate tu ai mai mult noroc!
Sexymom
Alinutza, ce bine ca te-am regasit.Cand o sa am timp o sa citesc ce ai mai facut. Acum sunt pe fuga si te pup.
julyalina
gata, am reusit cu tickerul biggrin.gif
am uitat sa va spun ca ma ingrasasem blushing.gif ... prin mai aveam 61 - 62 de kg sad.gif pentru ca mancam la serviciu numai prostii ...
asa ca: am reanceput cu sala , am avut abonament combinat aerobic cu fitness (acum iau numai fitness pt ca nu mai am bani sad.gif ) am mancat cu grija in cursul saptamanii iar in weekend mi-am permis sa pap inghetata, gogosi cu fineti, clatite, etc... blushing.gif alaturi de gratar si salate.
acum pap la serviciu salata cu branzica, carnitza sau ton cu o felie sau 2 se graham, fructe si eventual cand ajung acasa mai gust din ce gateste mama.

asa este gabitza smile.gif se pare ca vor sta imreuna in sertar blink.gif
pupic.gif sexy imi pare bine ca ai venit si tu aici blum.gif
julyalina
chitrutzule, imi cer scuze ca te-am confundat blushing.gif acusica mi-a picat fisa sorry.gif
buretel
CITAT(julyalina @ 04-08-2006, 01:51 PM) *

chitrutzule, imi cer scuze ca te-am confundat blushing.gif acusica mi-a picat fisa sorry.gif

cheer.gif yupeee, a aterizat si canaru' hug.gif
pai m-ai confundat, doamna wink1.gif
julyalina
buna dimineatza iubitele mele floare.gif

haide sa revin cu obiceiul meu de a va binedispune in fiecare zi cu un banc , o glumitza, sau o povestioara biggrin.gif

CITAT
Cel mai savurat e-mail de catre femei

Un barbat se saturase sa mearga la serviciu in fiecare zi, in timp ce sotia lui statea acasa. El ar fi vrut sa vada si ea prin ce trece el in fiecare zi, asa ca se ruga cam asa: "Doamne, merg la serviciu in fiecare zi 8 ore, in timp ce sotia mea sta toata ziua acasa. As vrea sa fiu femeie sa am o zi obisnuita. Amin.
Dumnezeu, in intelepciunea sa nemarginita, ii indeplini dorinta.
Dimineata omul se trezi in trupul unei femei. Se scula din pat, pregati micul dejun pentru sot, scula copiii, le pregati hainele pentru scoala, puse micul dejun pe masa, le facu pachetele cu gustarea de pranz, ii duse la scoala, veni acasa, lua hainele pentru dus la curatat, le duse la curatatorie, in drum se opri la banca sa depuna niste bani, plati chitantele, facu balanta.
Curata cutia pisicii, spala cainele. Era deja ora 1 cand se grabi sa faca paturile, sa spele, sa aspire, sa stearga praful, sa spele rufele in timp ce copiii ei erau in drum spre casa. Pregati copiilor lapte si biscuiti, ii puse la lectii, apoi puse masa de calcat si se uita putin la televizor in timp ce calca. Pe la 4:30 incepu sa curete cartofi, legume pentru salata, facu snitelele,curata fasolea, facu o budinca.
Dupa cina, curata bucataria, puse masina de spalat vase sa lucreze, impaturi hainele uscate, imbaie copiii, ii puse la culcare.
Pe la 9 era rupta de oboseala, desi datoriile zilei nu erau sfarsite, caci se duse la culcare, unde era asteptata la dragoste, asa ca se supuse fara sa se planga.
Dimineata urmatoare, barbatul se trezi si imediat se puse in genunchi langa pat si se ruga:
Doamne, nu stiu ce mi-a venit. Nici vorba sa o invidiez pe nevasta ca sta acasa toata ziua. Te rog, oh, te implor, hai sa ne intoarcem la situatia dinainte."
Dumnezeu, in intelepciunea sa fara margini, raspunse:
"Fiule, vad ca ai invatat ceva, si as fi fericit sa pun lucrurile la loc cum au fost dar va trebui sa astepti noua luni, totusi.
Dupa "intamplarea" de aseara, esti insarcinat."
julyalina
si acum sa dau raportul blushing.gif
mi-am facut de cap in weekendul asta... cuplu.gif
sambata dimineatza am papat omleta (2 oua, ardei gras, ceapa, putin cascaval) +salata + o cafelutza apoi am fost la sala (aerobic + 1/2h fitness grin.gif )
la pranz salata de vinete cu ardei copti cu 1 felie de paine neagra si 3 linguri de ciorbitza de fasole
pana aici totul bine si frumos dar seara am fost in vizita si am papat paste cu pui, prajitura cu ciocolata si 2 linguri de inghetata doh.gif

duminica
dimineatza: struguri 1/2 kg, pepene galben (ditamai felia ) apoi salata de vinete cu rosii
la pranz: salata de vinete cu rosii si ardei copti grin.gif si un porumb fiert
seara: inghetata apoi o felie mare de pepene rosu

dar de azi vreau sa fiu cuminte rolleyes.gif plec la mare peste cateva zile si vreau sa fiu in forma cat mai buna grin.gif adica fara vreo 2 -3 kg blushing.gif sper...
am zis sa nu mai mananc deloc paine, sau fainoase, sa ma bazez numai pe legume, fructe, carzitza fiarta si fara dulciuri blink.gif ... asata este cel mai dureros, dar daca vad eu ca nu se mai poate o sa pap putina anidor

pray.gif tineti-mi pumnii si certati-ma daca nu ma tin de cuvant bataita.gif

o veste buna este ca m-am probat cu niste blugii pe care nu i-am mai imbracat de 4 luni si vin bine biggrin.gif adica nu ma mai strang cool.gif
julyalina
CITAT
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti, ii aburim, ii amanam". zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta:

- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri ACUMA-MI DAI HARTIE IGIENICA????
luchi
lol.gif lol.gif
Ce dor imi era de tine! hug.gif
Si zi asa, vii la mare? Care-i amr-ul? grin.gif Uf, si eu plec in concediu.. unsure.gif
Nessie
lol.gif Ce ma bucur ca ai inceput cu bancurile!!! pupic.gif

Eu o sa fiu cu ochii pe tine si cu bataita.gif pregatita daca te vad ca o iei pe aratura!

O zi frumoasa! hug.gif
julyalina
pupic.gif fetele cucuiete pupic.gif

CITAT
Incepe scoala.
Elevii de clasa a IX-a pasesc emotionati pentru prima oara in curtea liceului.
Studiaza orarul unde descopera cu mirare si incantare o materie noua: EDUCATIE SEXUALA.
La prima ora, evident, NU LIPSESTE NIMENI.
Asteptau cu emotie sa vina profesorul.
Bai nenica si intra o profesoara...TRAZNET !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baietii raman cu gura cascata.
Ce picioare, ce decolteu...ce fund...si ce...si ce... !!!!
-Buna ziua dragi elevi...zice ea...
-Buna ziuaaaaaaaaaaaaa.raspund emotionati si deja excitati elevii.
-Ma numesc Manuela Scarlat si sunt profesoara voastra de educatie sexuala.
La ora noastra vom vorbi in principal despre DRAGOSTE. Elevii tremurau deja...

Dupa cum poate stiti, dragostea este de mai multe feluri : dragostea
dintre barbat si femeie, dragostea dintre femeie si femeie, dragostea
dintre barbat si barbat si dragostea fata de patrie PE CARE O VOM STUDIA
PANA LA SFARSITUL ANULUI.

julyalina
raportez pe ziua de azi
dimineatza: branza + rosie si castravete + cafea cu lapte si am gustat dintr-o vanata umpluta
pranz: salata de vinete + rosie si 1 pruna grin.gif am inebunit cu salata de vinete blum.gif dar ideea este ca-mi place f mult
gustare : 2 nectarine dar mai incolo, peste vreo 2 ore

sorry.gif imi pare rau ca nu stau mai mult cu voi dar am mult de lucru si vreau sa termin pana plec in concediu

nessie, sper sa nu-ti dau ocazia sa ma certzi biggrin.gif
luchi, abia astept concediul blink.gif
aki
Salut Alinus.Citisem prima pagina a ta si nu dadeam de nici un banc si chiar m-am minunat de ce?Dar pe a doua pagina mi-am gasit doza de veselie cheer.gif
julyalina
CITAT
Orange

Cand platiti cel mai urgent?
Pai, nu stiu, ca deja mi-au taiat curentul si cablul acasa!
Taiati-ma si dumneavostra, ca oricum mi-ar sta rau sa vorbesc pe intuneric!

Vacanta de vara este perioada cind parintii isi dau seama ca profesorii nu sunt platiti suficient de bine.

Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- Draga, m-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee...
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Dragul meu, fa amor cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara. Crima perfecta! Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare, iar sotul abia se mai tara.
- Ce faci? il intreaba prietenul.
- Hmm, asa si asa, dar uita-te la ea, proasta, habar n-are ca-i pe moarte!!!

pupic fetele pupic.gif

akisorule, ma bucur ca-ti iei o doza de buna dispozitie de la mine hug.gif

sa termin raportul pe ziua de ieri
dupaamiaza : salata de vara si fasole verde fiarta cu putina vanata umpluta si o cafelutza micutza cu lapte si indulcitor smile.gif
apoi sala (inainte si dupa am papt cate 2 buc de anidor) si seara am papat un ardei copt (muream de pofta blushing.gif ) si o felie mare de pepene rosu

per total cred ca am papat destul de bine biggrin.gif fara paine deloc si daca as putea sa nu mai mananc nici ciocolata ar fi super ! dar nu prea pot unsure.gif stau fara cioco si incerc sa nu ma gandesc dar pana la urma simt ca daca nu mananc inebunesc tease.gif zici ca ma droghez cu ciocolata wacko.gif norocul meu ca-mi place tare mult anidor 73% si numai din asta cumpar...

azi dimineatza am baut doar cafea cu lapte si am mancat o bucatica mica de branza cu o felie de ardei gras si 3 buc de anidor wacko.gif sper sa nu ma apuce foamea pana pe la pranz.
aki
Salut Alinus.Cum merge la tine?Vad ca ai probleme cu ciocolata doh.gif .Cum te descurci?Cu Anodorul ii dai bataie biggrin.gif ?
julyalina
da akisor blushing.gif am dependenta de ciocolata ... rapostez inca 3 bucatzele de anidor unsure.gif si daca mai aveam mai mancam blushing.gif zici ca imi e frica sa nu se termine si sa nu mai apuc lol.gif
inca nu am mancat nimik pana acum dar am comandat o salata si nu pizza precum colegii mei inocentul.gif
ciocolata nu se pune blush.gif
Nessie
CITAT(julyalina @ 08-08-2006, 11:11 AM) *
ciocolata nu se pune blush.gif
Nu se pune la socoteala, se pune doar pe fund! blum.gif

Hiello! Am venit sa te tzuc si sa-tiurez o zi usoara! pupic.gif
julyalina
CITAT(Nessie @ 08-08-2006, 11:19 AM) *

Nu se pune la socoteala, se pune doar pe fund! blum.gif

blushing.gif stiu nessie doh.gif
un pupic si pentru tine pupic.gif
tocmai am papat salata + niste anidor bang.gif
aki
Eu acum ma pregatesc sa mininc niste "casha de ovas" tease.gif adica fulgi de ovas inmuiati in apa far nici un ingredient.Vreau sa tin o cura pentru stomac si cred ca voi lua incurind si niste ALMAGEL,nu voi minca nimic parjit si fara aperitive.
julyalina
buna dimineatza dragele mele hug.gif

intai o glumitza pentru a ne binedispune pe ziua de azi
CITAT
Doi programatori nu se mai vazusera de mult timp:
- Ce mai zici? Care mai e viata ta?
- Default...

Un [*****] intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic: "Diiii, Murgule! Diiiii Surule! Diiiii Florica! Diiiii Maricica!" Intrebat daca a uitat cum se numeste magarul, taranul raspunde: "nu, nu, stiu cum il cheama, da' vreau sa ii dau impresia ca lucreaza in echipa......"

si acum raportul pe ziua de ieri
am fost la cumparaturi, apoi la sala (aerobic dar nu prea am avut spor sad.gif ) apoi pe seara am mai mancat o felie mare de pepene galben
am totalizat anidorul pe zua de ieri si am realizat ca incet dar sigur am papat cam jumate de ciocolat bang.gif

azi dimineatza am mancat o omleta din 2 oua si un ardei mic + rosie, castravete
si ... 2 buc de anidor blum.gif
acum am luat o felie de sunculitza taraneasca cu o felie mica de feta si rosie
dar... mi-am incalcat regimul ... a mancat o buc mica, mica de paine cu salata de vinete oops.gif stiu ca ar fi trebuit sa ma abtin dar o colega a venit cu o paine facuta de ea si arata si mirosea super ca imi lasa apa in gura mirosul, asa ca am gustat o bucatzica mica mica blushing.gif
Nessie
pupic.gif, Alina! La Monti al tau nu stiu cat de buna e feta. Eu stiu ca branza era tabu pentru ca e glucido-lipidic. Dar oricum, pe langa painica aia, branza e mic copil! baby.gif
Te-ai cantarit? Sunt curioasa cate kg ai! grin.gif

pupic.gif O zi frumoasa!
julyalina
dry.gif la asta nu m-am gandit ...
adevarul este ca azi dimineata aveam 58 dar nu postez in ticker pentru ca mi-au venit si musafirii si mai stau cateva zile sa nu cumva sa fie de la foamea de ieri lol.gif ca ieri pe seara imi era o foameeeee......
aki
Salut Alinus.Am trecut sa-ti las un pupic hug.gif pupic.gif
julyalina
CITAT(aki @ 09-08-2006, 11:06 AM) *

Salut Alinus.Am trecut sa-ti las un pupic hug.gif pupic.gif

multumesc frumos akisorule hug.gif
tocmai lasam si eu un pupic.gif la tine in jurnal biggrin.gif
julyalina
CITAT
Cele mai utile 10 sfaturi -

Cateva sfaturi utlie, doar in caz ca intampinati aceste probleme )).gif

1. Daca vi se va intampla vreodata sa va inecati cu un cub de gheata, nu panicati, doar toarna-ti un vas de apa clocotita pe gat si....PRESTO, cubul se va topi

2. Esti neindemanatic? Te tai des atunci cand toci legume? Cea mai buna rezolvare a acestei probleme este sa iti rogi un prieten sa tina el legumele in timp ce le toci >:)

3. Nu te mai certa degeaba cu partenerul de viata in privinta ridicarii colacului, foloseste chiuveta!!

4. Ai tensiunea arteriala in crestere???? tai un pic in vene si o sa vezi ca in 2 minute va scadea instant!

5. Daca pui o capcana de soareci pe ceasul desteptator, sigur nu vei mai adormi dupa ce opresti alarma!

6. Cel mai bun remediu impotriva tusei excesive este un pumn de laxative, organismului tau ii va fi apoi frica sa mai tuseasca vreodata.

7. Te doare maseaua rau de tot? Da-ti la fel de tare cu un ciocan peste un deget si vei uita complet de durerea de masea!

8. Toti par normali pana ajungi sa ii cunosti...

9. Daca te trezesti respirand greu....felicitari, mai ai o sansa!

10. Si in final....fiti buni si iubitori cu prietenii si rudele, nu poti sti niciodata cand ai nevoie de cineva sa-ti goleasca olita cand esti bolnav!
aki
biggrin.gif
luchi
CITAT
9. Daca te trezesti respirand greu....felicitari, mai ai o sansa!

lol.gif lol.gif Ieeee...mai am o sansaaa!!! cheer.gif
luchi
Hi hi, te-am vazuuuut! ce faci, cauti bancuri? laugh.gif

Iti zic eu unul:

Se intalnesc doi cerbi, unul numai coaste, celalalt numai coarne:
- Salut, Costele!
- Salut, Cornele!
julyalina
lol.gif 'neatza luchi! pupic.gif
da, cautam niste bancuri biggrin.gif ca eu le primesc pe mail in fiecare zi biggrin.gif

CITAT
Niste studenti la camin stau de vorba.Toti slabi, da' slabi nu
gluma... lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor.. La un
moment dat, unul dintre ei il intreaba:
-Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in
comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim...
-A, nu, in nici un caz nu fac asta,dar hai sa va spun: Uite cum fac:
vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la
gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de
la copii,seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma
arunca.. si tot asa.
Unul dintre ei lua si el blana, o imbraca si se duce la gradina
zoologica. Toata ziua a mancat de toate, seara, se prefacu ca e mort,
vin gardienii si vor sa-l arunce.
In schimb, unul dintre ei veni cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum Ii
e foame. STUDENTUL, IN BLANA DE MAIMUTA TREMURA TOT. Leul se apropie
de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune:
- Ba', n-ai o tigara,...ca nici elefantul nu are...

Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si saluta sotia cu o strangere de mana.
- Nu mai vrei nici macar sa ma saruti??
- Termina cu prostiile draga! Dupa zece ani de casnicie iti mai arde de orgii?

julyalina
sa termin cu ziua de ieri: v-am parasit brusc pentru ca nu m-am simtit bine deloc sad.gif si am plecat acasa...
imi era foame si in acelasi timp nu puteam sa mananc nimik, asa ca am luat o sticla de sana si pe la 2:00 am baut-o pe toata apoi m-am culcat smile.gif
dupa vreo 2 ore m-am trezit mult mai bine si am facut putina treaba smile.gif dar am ocolit sala si cred ca nici azi nu ma duc dry.gif nu de alta dar ma tin in loc musafirii blushing.gif
apoi am mancat o felie mare de pepene galben
mai pe seara o felie de pepene rosu
si mai pe seara inca o felie de pepene rosu grin.gif asa ca azinoapte mi-am facut un prieten lol.gif

azi dimineatza am baut putina cafelutza si am mancat 2 bucatele de anidor wacko.gif ai mai stau putin si ma duc sa-mi iau ceva de papa ca prevad o foameeeeeeee blink.gif
luchi
CITAT(julyalina @ 10-08-2006, 08:45 AM) *

apoi am mancat o felie mare de pepene galben
mai pe seara o felie de pepene rosu
si mai pe seara inca o felie de pepene rosu

biggrin.gif biggrin.gif
vad ca te tii in continuare de sala.. give_rose.gif
aki
Salut alinus.Te simti bine,nu ti-au plecat musafirii hug.gif Si niste pupici pupic.gif
julyalina
da smile.gif ca altfel m-ai da de-a dura pe strada biggrin.gif
in plus ma simt si bine cand ma duc la sala ... ma relaxeaza si nu ma mai gandesc la probleme smile.gif
in plus am avantajul ca mi-am facut prietene, si amici smile.gif la sala (pe actualul meu prieten l-am cunoscut la sala grin.gif ) asa ca ma simt putin motivata si de el blum.gif

CITAT(aki @ 10-08-2006, 08:58 AM) *

Salut alinus.Te simti bine,nu ti-au plecat musafirii hug.gif Si niste pupici pupic.gif

salut akisorule! hug.gif musafirii sunt aia de vin in fiecare luna biggrin.gif si abia au venit ieri ca din cauza lor nu m-am simti bine wink1.gif
julyalina
he he he yahoo.gif am devenit furnicutzaaaaa!!!! grin.gif

de cateva zile am inceput sa beau si un "ceai pentru picioare usoare" asa ca pana acum am beut si o cana de ceai smile.gif

tocmai am papat o salata din 2 rosii, 1 adrei gras, 1 castravete cu 3 felii de sunculitza taraneasca si o bucatica mica, mica de branza feta (nu aveam altceva , nessie sad.gif )
buretel
neatza la canaru' vesel cheer.gif (as fi pus 'neatza canarului vesel', dar se pierde metafora lol.gif )
ce mai faci? pupic.gif
julyalina
'neatza la spongisor pupic.gif
ma bucur de vizita hug.gif
pe cand un jurnal al buretelului????
buretel
in curand pe ecrane smile.gif
deocamdata...AMR pana la vacanta, si nu prea-mi sta capul la giurnal blum.gif
Andreea-Rodica
Daca inteleg bine si tu tot Monti tii, nu? hug.gif
aki
[quote name='aki' post='4154' date='10-08-2006, 08:58 AM']
[/quote]

salut akisorule! hug.gif musafirii sunt aia de vin in fiecare luna biggrin.gif si abia au venit ieri ca din cauza lor nu m-am simti bine wink1.gif
[/quote]
Pai de ei si vorbeam,te simti bine? hug.gif
julyalina
acum da, multumesc de intrebare akisor hug.gif

cand vrei tu spongisorule! noi te asteptam grin.gif

andreea- rodica, incerc sa tin cat mai Monti - sunt fan wink1.gif numai ca o mai dau prin balarii din cand in cand wacko.gif
de fapt, incerc sa mananc cat mai sanatos si sa nu mai fac excese smile.gif singura chestie la care nu pot renunta detot sunt dulciurile mad.gif si atunci incerc sa le substiuiesc cu ciocolata anidor 73% blushing.gif macar asta este monti blum.gif

ia uitati ce am primit pe mail blink.gif
o femeie fara complexe
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.