Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Cel mai ciudat loc unde ai facut dragoste
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata > Sex
Sexymom
Sa va vad acum cum stati cu imaginatia.
Eu am facut-o in spatele unei statui dupa Magheru. Voi?
Nessie
Care statuie? naughty.gif Eu nu o stiu de pe aia cu lupoaica din centrul intersectiei. lol.gif
Sexymom
Fata pe vremea mea lupoaica nu era pe Magheru era acolo la piata Floreasca, au mutat-o liberalii mult timp dupa.
judecatorul
SECTIA DE POLITIE NR 7 smile.gif COLENTINA )).gif
himere2005
sa inteleg ca ai arestat-o pe domnisoara? lol.gif
judecatorul
rolleyes.gif sunt unele domnisoare care te aresteaza ele .. si nic nu trebuie sa incalci legea smile.gif
himere2005
asta era si ideea lol.gif
cristi
what about sub o cascada blum.gif care s-a oprit la un moment dat. IAr dincolo erau o groaza de oameni ???
ketanal
CITAT(cristi @ 03-09-2006, 04:38 AM) *

what about sub o cascada blum.gif care s-a oprit la un moment dat. IAr dincolo erau o groaza de oameni ???

S-a oprit cascada?!?!?!? lol.gif Asta e tare....
himere2005
vrem amanunte cristi cheer.gif
tmanbone
Cristi, amanunte sa dai pe PM... in functiie de detaliile incluse. Eu ma dezabonez din start, ok?

salut.gif
Sexymom
Nasol moment Cristi, dar inca erai in forma ? lol.gif
Sexymom
CITAT(geo_m50 @ 29-09-2006, 03:23 PM) *

Nu stiu cum reusiti voi sa o faceti in public ca eu nu reusesc nici in casa, sunteti tari frate ce mai, auzi in spatele statuii, si daca statuia avea iesit ceva inafara ce faceati dubla p.....rare. Sa-mi dati si mie de veste daca vreo tipa vrea s-o faca pe unde apuca ma intereseaza.

Uita-te in jurul tau si gasesti multe fete dragute. )).gif
ramram
hm... varful cazacu.. azuga... de vis... pustiu... cu fluturi rotind deasupra noastra
geo_m50
Buna la toata lumea.
Sincer nu stiu cat nu e inventie din partea unora dar nici nu comentez, nu stiu de un loc ciudat dar sa o fac epureste ma lipsesc de asa ceva. tease.gif
ramram
CITAT(geo_m50 @ 28-06-2007, 05:39 PM) *

Buna la toata lumea.
Sincer nu stiu cat nu e inventie din partea unora dar nici nu comentez, nu stiu de un loc ciudat dar sa o fac epureste ma lipsesc de asa ceva. tease.gif

n-a zis nimeni de nimic iespureste.. la mine a fost chiar romantic, fara nicio grija... un loc pustiu..
last word
fluturi...asta fu vara...nu ram? k iarna cred k-ti ingheta... biggrin.gif da kiar super tare locatia:)
CavoParadisi
omu cu cascada e cel mai tare! s-a oprit cascada....ce [*****] tu ne crezi imbecili? :oops:
aki
CITAT(CavoParadisi @ 15-04-2008, 03:57 PM) *

omu cu cascada e cel mai tare! s-a oprit cascada....ce [*****] tu ne crezi imbecili? oops.gif

Poate era artificiala,cu motor.Si la un moment dat au deconectat-o tease.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.