Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Barbat sau drac?
OneDen.com > Relatia cu familia > Partenerul de viata
Sexymom
Ce va enerveaza la el? E calm mereu, indiferent sau un bun observator?
Roxxa
Nu pot sa zic chiar ca ma enerveaza, dar mi-ar placea sa fie mai calm in situatii de criza si sa nu ia de buna prima idee care ii vine in minte! unsure.gif
Ella79
Pe mine ma enerveaza ca poate manca orice si oricat fara sa se ingrase. Si ca arata bine fara cine stie ce efort.
Nessie
Trage de mine dimineata sa ma trezesc si cand deschid ochii el se ridica din pat. blush.gif Eu dupa ce ma trezesc as mai vrea 2-3 minute de wub.gif
himere2005
pe mine ma enerveaza ca nu are pic de initiativa in viata personala, e incapatinat si uneori nervos, are gura mare si ar dormi toata ziua
aki
Eu tac giggle.gif Sunt spionata nono.gif
Nessie
CITAT(aki @ 08-08-2006, 10:31 AM) *
Eu tac giggle.gif Sunt spionata nono.gif
Cu atat mai bine daca vede! blum.gif Asta e o metoda sa ii spui ce ai vrea sa imbunatateasca. grin.gif
aki
El stie,caci eu nu tac,ii spun in tota ziua daca trebuie tease.gif
Nessie
Mi s-a parut funny! grin.gif
Imagine
Sexymom
Am draci pe el cat China. Suna ca e pe patul de moarte, nu se poate misca, a mers la dr. si l-a bagat in medical, FARA DISCUTII, iar a doua zi el e in sedinta la serviciu, a treia zi pune aspiratorul in toata casa ( si am 4 camere imense), si CICA il doare spatele si are o vertebra tasata. Nu merita un devil.gif in cap?Asta ma enerveaza, ca nu are grija de el si se vaita ca se simte rau.
Lacry
Cica-i mort dupa Mocutza, dar sta cu el juma' de ora pe zi, dar numai daca rade si se joaca blum.gif . Daca plange baby.gif de dureri burtik, mi-l aduce de urgentza, cica la mine tace ca-mi simte mirosul doh.gif ... aiurea mad.gif ... eu am rabdare cu bietul copil... Da' cred ca asa-s toti barbatii cand e vorba de copii.
Si ma critica tot timpul mad.gif , chiar si atunci cand nu are de ce, gaseste el un motiv... parca-i soacra...
Sexymom
Asa sunt ei, topiti, pana incepe sa planga careva , atunci gata cu rabdarea. devil.gif
lliliana
Ce ma enerveaza...Pentru ca sa explic asta trebuie sa povestesc pe scurt. Avem un prieten bun, psiho-terapeut. Cauta tot felul de teorii despre cum sa lucreze. Cand i se pare ca a gasit idealul, coboara un etaj la sotul meu, care gaseste teoriei 7 defecte, in doi timpi si trei miscari. Vaaaiiii...Asta ma dispera la sotul meu...Vede prea multe si baga de vina.... blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.